848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#568 A milyenk mindig így néz ki.Főleg reggel.De azért mert Shar-Pei:D -
#567 Szegényke de kómás a 2. képen. Remélem sokáig boldogít még titeket! -
#566 Foltos kutyámat ma műtötték rákos daganat miatt. Azt mondta a doki hogy a műtét sikerült és reménykedjünk hogy nincs áttét. Az altatással gondok voltak, mert már nagyon idős a blöki, de hál istennek szívós. Remélem még sokáig marad mellettem, együtt nőttünk föl...
altatás után
hazafelé
-
#565 Ejpazdet. Beleállt a foga egy centi mélyen a kezembe, kaptam valami nukleáris maró-habzó fertőtlenítőt a sebbe, majdnem befostam..
Holnap mehetek vissza az oltási könnyvel, mer' jön az áNtéesz. :c -
#564 Nem is hinné az ember, mennyire rossz kutya tud Joe lenni...!:) -
#563 Boriszka kimenne :)
-
Orionk #562 aranyos :) -
#561 Két friss kép Joey-ról:D
Joe nyaral
Joe ismerkedik
-
#560 Az :) -
#559 Border Collie?:D -
#558 Na megint mi, bővült a csapat :
Az öreg harcos, Jack:
És az újonc Shanon:
-
#557 Ebben a tikkasztó hőségben gondolom jól esett neki. :))
Mi most kopasztottuk meg a menyasszonyom spánieljét, rá se' lehet ismerni, de nagyon aranyos ilyen kis "csupaszon". :) -
#556 -
#555 -
#554 :A?DSSA -
#553 :DDDDDDDD
-
#552 -
#551 Első kép:ORLY?:D -
#550 simogatnivaló =D -
#549 Csodaszép! -
#548 dejó hogy neked nyugton marad :D Mi beaglenkről is lenne már kép , de állandóan fut oda puszilgatni minket :DDD -
#547 Ma csináltam egy jó nagy futás után Joey-ról.
-
#546 Igen heles ez a dög! -
Studty #545 Sziasztok!
Kuytum (Teqila)Örülne, ha lennének játszótársai ezért szívesen vinném sétálni, mert unatkozik szegény otton, pedig nagy kertünk van.
Persze csak szigorúan hétvégén, vagy délutánonként... mer ugye suli van!
e-mail: [email protected] -
#544 Kellett mondanod
Kutyám vs. SÜN:
-
#543 Igen,mindenki rendőrnek születik csak van aki tovább tanulSün,Sün,Sün
Nyomjátok a képeket,az aranyos kutyáitokról(mert jó pár cuki kutya gazdája jár ide;)
-
#542 Nem, de még lehetek
A K-9 csak márka a cuccokon Julius K-9 -
#541 kicsit csúnyán hangzik,de lehet,hogy hagyni kéne,hogy lerendezzék magukközött a rangsort...
igaz nekem csak egy kutyám van,de gyakran töltünk hétvégéket a nővéremékkel (kutyástól)...mivel megvan a sorrend nem verekszenek össze.. -
#540 És ezt milyen módszerrel lehet megoldani? -
#539 inkább azt a problémát kéne megoldani h ne verekedjenek össze, minthogy láncra verni a kutyát :( -
#538 Rendőr-e vagy? -
#537 Sziasztok
Van egy kutyám Bon Bon névre hallgat és mivel egymás után 4-szer szakította el a láncát ezért kapott egy újat, viszont mióta megvan az új lánca azóta nem megy be a házába, csak megfeszíti a láncot és kint fekszik éjjel nappal. Ez mitől lehet? Én is sajnálom mert nagyon játékos kutya és sajnos láncon kell tartani mert még rajta kívül 2 kutyánk van és összeverekednek:( -
#536 Hát egy kicsit... :)
De remélem fel fogom tudni dobni, ha meglesz a két kis ördög akit tervezek. Igaz, lehet hogy csak nyáron kerül rá sor. :) -
Hamlet #535 Kihalt a topic? :) -
Hamlet #534 Ő Rozi -
#533 iLYet -
stamas01 #532 Hello!
Van egy szuka németjuhász kutyám és keresek hozzá egy kan-t. Nem tudja valaki hogy ol kéne kezdenem a keresést vagy mit kéne csináljak? Igazából még nem csináltam ijet és fogalmam sincs hogy hol kezdjem. Ha valaki tudna segíeni azt megköszönném. -
#531 Reméljök erre nem kerül sor. :c -
#530 Vicces, régen nagyon állatellenes volt (mármint otthini tartást tekintve), de amióta megvan totál el van olvadva tőle :DD Még örül is neki, hogy egy kicsit nála lehet. A részleteket már ledumáltam vele, szal ezzel nem lesz gond szerintem. -
#529 Csak megne egye :|