848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • Trisztin
    dehogy :) csak mindkettővel másfele néz
  • guardian hero
    Kicsit kuszák a szemei :P
  • caseih9400
    Nem kancsal egy picit ?
  • guardian hero
    Máltai selyemkutya és pekingi palotapincsi keveréke :)
  • Kicsihuszár92
    De aranyos :D Majdnem olyan mint egy plüss kutya :-) Milyen fajta ?
  • guardian hero
    Drazsé három hónaposan:
  • mama2
    Nálunk is féltékenyek voltak, de most meg már Megszokták és együt játszanak ilyesmi.
  • kulabácsi
    simán megszokja, mindig féltékenyek ilyenkor, nálunk is hasonló volt, bár még most sem szent a béke mindig, de bántani nem fogja a kicsit
  • cenobite
    Féltékeny. :)
    Játsszatok velük együtt, dobjatok nekik egy labdád had labdázzanak, stb. Ha egy kis "hatalmi harc" kialakul az természetes, de ha folyamatosan gyilkolja a nagy a kicsit, akkor valami megoldás kell.
  • leho94
    Nálunk a macskáknál volt ilyen ..:D Csak mostmár együtt alszik a kutyus a macskákkal..:P
  • tigeroo
    hi! van egy "kis" gondunk.
    4éve van egy kutyusunk, szinte állandóan benntvan (este kiengedjük de sokszor bennt alszik, szobatiszta), kis termetű.
    tegnap hozott anyukám 1 picurkát (2-4hónapos kb.)
    namost a nagy kutya teljesen kivan készülve. hisztizik, nyüszít, mindenkihez bújik odafele, a kicsire néha morog ha közelednek egymáshoz (igen, a nagy érdeklődik utána, de ugy tesz mintha nem érdekelné)
    szóval teljesen kivan kelve magából.
    megfogja szokni a kis dögöt vagy már nem lehet "összeszokatni" őket?
    (nőstény az idősebb kutya, a picurka meg hím)
  • mama2
    Na ez a kutyus fajta, még nekem nagyon bejönj:).
  • Solten
    A közös családi eb:

Megrögzött tv néző.
  • Attila8805
    Nekünk kint vannak egész nap.
    De van nekik egy szép kenljük ahonnan két ólba is be tudnak menni.
    Az eggyik csirke ól volt a másik disznó.
    Természetesen fertőtlenített.
  • Mirk
    galandféreg!
  • Yoda001
    juj,,előszőr azthittem a fenekéből jön a zsinor,vagy nemtom aranyos
  • Trisztin

na most jó topicba :)
    Philipem éppen helyből kiröhögi az egész világot :) Helyből ugrik 1,5magasra :) a farönk meg se kottyan neki 8)
  • Yrda
    hm
  • Adam II
    Nálunk is elég nagy a jövésmenés néha. A kiskutyát hívd oda magadhoz amikor jön valaki és ha tudja mi az ,hogy "marad" mondd neki és ha nem próbál elmenni és megvárja amíg a kocsi megáll dicsérd meg. A baj csak az ,hogy a nagyok lehet már nem tanulnak olyan könnyen 3 kutyával egyszerre pedig nem könnyű bánni és a másik kettő miatt a kicsi figyelme is elterelődik rólad.
  • Sir Quno Jedi
    Minde kutya engszetlhetelen gyűlöletet érez a kerekek iránt. Az mind1, hogy talicska, fúnyíró, kocsi, avagy autóbuszkerék. Amúgy játéknak is tekintik.
  • Trisztin
    hát igen.. az én kutyám is ugrálta kocsi körül,mikor apum megjött valahonnan és egyszer véletlenül nekiugrott a kocsinak (apu pont megállt) ... de Philip úgy megijedt,hogy azóta megvárja még apu megáll és kiszál :)és csak utána rajongja körba :) (de szerencsére a kocsitól nem fél... sőt igényli az autózást)
  • mama2
    Na fiúk, lányok, lenne egy érdésem hozzátok(rímelt): Van három kutyám(Báró,Apolló,Bátor.) Közülük Bátor, és Apolló, ha jön valaki kocsival, akkor elkezdik ugatni. Nem is lenne evvel semmi baj, csak nem azt akarják jelezni hogy: "Hé jött valakio, jöjjetek má ki.", hanem a kocsi kerekét ugatják. Báró, még kicsi, de így is állandóan, megy a másik kettő kutya után, és félek, hogy valamelyikőjük, egyszer csak a kocsi alá kerül, és ott marad:'(. Ez ellen mit lehetne tenni?
  • Adam5
  • Sir Quno Jedi
    Ezt kinövik. 3-4évesen meg egész nap döglenek szanaszét.
  • macleod2005
    Természetes, fene a jó dolgát mi? :D, majd lesz neki egy házi barkácsolású agility pálya is, mert 3-4 óra futkorászás, játékdobálás, ül/fekszik gyakorlás kb annyira fárasztja le mint ahhogy a képen látszik
  • Sir Quno Jedi
    Én szvsz. még a farkasokat sem tartom kint ilyen szar időben, meg amúgysem. Túl szélsőséges az időjárás, tutiar megfáznak, eláznak, nyáron meg megsülnek. CSak addig vanank kint, amíg jó nekik, aztán bejönnek.
  • leho94
    Csak a mi szívünk alszik lent:)) Szegényke néha már remeg ugy fázik aztán akkor bentéjszákozik és annyira horkol h nemtok aludni:D
  • Z
    TERMÉSZETESEN egy beagle helye vagy az ágyon, vagy a kanapén van...
  • macleod2005

Az én kutyusom,
    Jack :)
  • Attila8805
    Egésznap kintvannak úgyhogy nincs baj a szobatisztasággal:D
    Csak sokat gagyog:D
    Olyan mint magdninéni csak fiúba.
  • Adam II
    Szólj rá ha már túl sokat ugat hívd oda magadhoz mondd neki ,hogy nem szabad akkor kevesebbet fog cirkuszolni.

Szobatisztaság meg sokkal könnyebb ha kertes házad van mert akkor többet van kint és így azt szokja meg ,hogy ott végzi a dolgát tehát ha bejön akkor nincs vele gond.
  • Z
    Az én kutyám pörög, és a segge felé harapdál, illetőleg prüszkölve jelzi, ha hívja a természet. Bár néha kamuból is szokott jelezni, hogy MÁÁÁÁRPEDIG neki most kakálnia kell...de már egész jól kiszűröm, hogy mikor érzi meg a szukák szagát, és mikor kell ténylegesen retyóra mennie. Ha szukaszagot fog, akkor meg általában tiszta ideg, amiért hazarángattam.
  • Blacksheep333
    és ha ezt betanitom neki, akkor mit fog csinálni ha üríteni kell? elkezdi kaparni az ajtót? kiugrik az ablakon?:)
  • Z
    Meg lehet tanítani. De amennyi munkába kerülne (feltételezem, hogy kertes házatok van, a kutya kint van egész nap, a család pedig majdnem mindig bent), lehet, hogy jobban jártok, ha zajszigetelitek a házat! :D

Ha így van, ahogy fentebb leírtam, akkor sokkal bonyolultabb lesz, mint pl arra megtanítani egy kutyát, hogy séta közben ne akarjon rátámadni/játékból ráugrálni/üldözni egy szembejövő gyalogost, kerékpárost, babakocsit, stb. Lehet, hogy profi kutykakiképzővel kéne konzultálni.
  • Attila8805
    Akkor kifogtunk egy plegykafészket:D
    Akkor ez azon is múlik hogy milyen a természete?
    Mert az apja az nem locsog ennyit:D
    Mondjuk őt 8 hónaposan hoztuk el kennelből.
  • w77d
    XD
  • Z
    Én rá se kell, nézzek, és tudom. ENNI, vagy DUGNI AKAR!!!

Amúgy ha már könyv, akkor inkább ezt ajánlom: Jan Fennel - Kutyapszichológia
  • Z
    Csípős hangulatban vagy ma.
  • Trisztin
    Kutya-Testbeszéd

ezt a könyvet megvettem a tesomnak... :) szerinte nagyon hasznos :)
  • Trisztin
    mivel tudja még kimutatni,hogy mire van szüksége?? ez komoly??

ránézek a kutyámra és tudom,hogy mit akar... vagy ezzel csak én vagyok így...???