Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Fia

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
õ pedig Zsömike, 14 év körüli:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem egyébként pulim van, immáron 4 éves, majd dobok fel róla képet😊
...vágod?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szerintem az enyém tud kommunikálni vele, itt pont a kaját kérte a kezembõl 😄 de el is tudja venni:
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

de majd csinálok róla egy normális képet is csak most ez volt
nem vok betépve -.-
(sajna 😄)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Amúgy nem szomorú kutyus😊Szereti magát sajnáltatni...

Hozzánk már 2 évesen érkezett, egy öregasszony volt az elõzõ gazdája, az meg tömte, mint a libát...dagadt disznó volt 😄

összepajtiztam vele a nyáron 😊
szép kutyus
nekem fekete spániel van, de rövidre van nyírva a szõre, ha találok képet, teszem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Estére elõkeresem az én rexem képét :~)
+fav
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
járok vele kondizni
Sajnos nem tudni miért fél fülét lehet amikor megszülte a stresszes allapot miatt megrugta és meg kellettt mûteni😞

Õ a Madi ( kishölgy, német spicc )
Õ pedig a Rúfusz, bár õ már rokonoknál van falun, mert nagyon elszökdösõs, és városba ez nemigazán biztonságos... ( csaucsu )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
engem símán elbírt, amikor ráültem a hátára, igaz, akkor még nem voltam 105 kg 😄
mindig görkorcsolyával vittem "sétálni" 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Malamutom is volt, szép nagydarab...70 kilós volt 😮
ja és
<#violent>#violent><#bdead>#bdead> <- szomszéd
púúúúú