Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Ez roti? Nagyon szép😊. Amúgy ha felnõnek vadak lesznek? Mert én úgy hallottm, hogy nagyon örültek lesznek felnõznek a rotik. Igaz ez?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Smicy2
2 németjuhász 😛
majd rakok róluk képet

Charade GTti

Attila8805
Apa

Fia

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csabesz6
nekünk is VOLT német spiccünk😞 a kis Tyutyubingokápucsinomálieszodásztet,pronto pronto kápucsínó.Egyszerübb nevén Marcipán😊szegénykémet kullancs csipta meg😞(((
õ pedig Zsömike, 14 év körüli:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Beast Machine
ezt a fajtát marhán bírom, kétszer annyi bõr van rajta, mint amennyi kutya😄DDD

Nekem egyébként pulim van, immáron 4 éves, majd dobok fel róla képet😊

...vágod?

kulabácsi
jól nyomjátok 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

caseih9400
2008😄

khm...khm...

4 abból három az enyém, és 2 macsek.

Palinko

szerintem az enyém tud kommunikálni vele, itt pont a kaját kérte a kezembõl 😄 de el is tudja venni:
kulabácsi
te, nektek hány kutyátok van? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

De a ház ura még mindig Õ, még ha ezt a többiek nehezen is veszik tudomásul

Itt még kicsin, de viccesen...

ha sajnáltatni akarja magát akkor nagyon szomorú....legtöbbször így próbál kunyerálni...de engem már annyira nem vesz le a lábamról. Régen még sikerült neki

enyém motörhead rajongó
de majd csinálok róla egy normális képet is csak most ez volt
kulabácsi
tom h nem szomorú, de az arca mindig olyan mintha az lenne, vagy nem? 😄

nem vok betépve -.-
(sajna 😄)

Ne gondold, hogy szomorú.....nagyon jól él....túlságosan is jól😊

whiskeyman
be vagy te tépve ember 😄DDD

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

kulabácsi
hát h tényleg mindig ilyen szomorú öreges fejük van, ezekkel a nagy fülekkel, egyszerûen flash 😄

mit jelent nálad az hogy flash?😊

Itt is szomorú....😊

kulabácsi
ezek flash kutyusok 😊

kulabácsi
hát ja az elõzõ itt is el volt hízva rendesen, csak sajnos 8 éves korában rákos lett a gyomra és el kellett altatni :'(

A kis szomorú szemû.....!
Amúgy nem szomorú kutyus😊Szereti magát sajnáltatni...

whiskeyman
😄D
Hozzánk már 2 évesen érkezett, egy öregasszony volt az elõzõ gazdája, az meg tömte, mint a libát...dagadt disznó volt 😄

És még õ is az enyém!

kulabácsi
tom tom, jófejnek jófej, csakhát a másik 2szer ekkora volt, aszittem ez is megnõ, bár amilyen kicsin érkezett nem is tom mit vártam 😄DD

whiskeyman
dehogyis, jófej kuta -.-
összepajtiztam vele a nyáron 😊

TothLaci
Ilyen kutya kell otthonra XD
kulabácsi
a régi nekem is olyan volt, ez meg ilyen kis nyeszlett :/

kulabácsi
<#eljen>
szép kutyus

mama2
Add át Madinak azt az üzenetet hogy:gyönyörû vagy😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Látom pörög a topik😊. Örülök😊. Küldjetek minél többet😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

zsolesz92
Gyönyörü a kutyád <#eljen>
nekem fekete spániel van, de rövidre van nyírva a szõre, ha találok képet, teszem

Punker
1 moderátor takarítsa már ki a hülyeségeket fake képeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Molnibalage
És te a szomszédot ezután? Lett bármi következménye?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Max7
2db 250wattos ményláda ki az erkélyre aztán hadszoljon zámbó vagy valami népdal... de vannak nagyon jó furó kalapáló effektek amúgy nálunk is van az utcába egy házaspár aki utálja a kutyákat emg a macskákat és a mi kapunkra kenegeti akutyaszart de amióta a növényit taposom meg üvöltöztem vele hogy megetetem vele ha még 1x idekeni azóta kussban van!

Estére elõkeresem az én rexem képét :~)

+fav

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Dragooon
boxi. töpeuszkár.soha nem is volt és nem is lesz megnyírva met az egy ocsmány dolog :-o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

szucsy89
Máté94
Fülesem:Még pici korában😄
Sajnos nem tudni miért fél fülét lehet amikor megszülte a stresszes allapot miatt megrugta és meg kellettt mûteni😞
Istencsászár
Õ a Pici ( hászki => wolfspicc )

Õ a Madi ( kishölgy, német spicc )

Õ pedig a Rúfusz, bár õ már rokonoknál van falun, mert nagyon elszökdösõs, és városba ez nemigazán biztonságos... ( csaucsu )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

whiskeyman
az derék :o
engem símán elbírt, amikor ráültem a hátára, igaz, akkor még nem voltam 105 kg 😄
mindig görkorcsolyával vittem "sétálni" 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Adam II

sweech

Punker
hát õ kisebb olyan 50 kiló körül van de olyan erõ van benen hogy a 110 kilómat hegynek fölfelé simán húzza, pedig 1x el volt törve a hátsó lába.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

whiskeyman
malamut?
Malamutom is volt, szép nagydarab...70 kilós volt 😮

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

n3whous3

enyémet képrõl is beszúrom, ne kelljen keresni xD

púúúúú

w77d
ismerõs, én Foltos szemébõl mindent ki tudok olvasni, amit akar 😊

n3whous3
<#rinya><#rinya><#rinya>

ja és

<#violent><#bdead> <- szomszéd

púúúúú

Azokat a kutyákat bírom, amelyik tud kommunikálni a SZEMével! (Nem mindegyik kutya képes rá!) Azt, amelyiknek ha belenézel a szemébe, értelem sugárzik ki belõle, és emberi nézése van... Az enyém (#44) pl. ilyen, hogy elfogult legyek. Különben még a #27, #34 és a #45-ös kutyusok nagyon szépek!

w77d
õ az én kedvencem 😊