848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • mama2
    képt(értsd:képet a kutyádról:)).
  • Sir Quno Jedi
    Atomszép kutya, bár a színe kényes és nem bírja a meleget. Az én egyik németjuhászom is félig malamut, avagy husky (isten sem tudja tán) és olyan vastag szőre van a másik sima némethez képest, hogy lazán elfexik a jeges betonon és az neki kényelmes! Igaz ő szénfekete és fehér gallér, mellény, tappancs, némi barnával.
  • Scottt
    Wookly Coat vagy micsoda színű husky tetszik legjobban:)
  • Scottt
    Mint egy Farkas:)
  • Palinko
    ja light red - red attól függ milyen évszak van :D de legegyszerűbb vörösnek mondani, törzskönyv szerint fehér-vörös. fogadjuk el :)
  • Máté94
    Akkor ő Light Red színű ha jól látom:D
  • Palinko
    igen mindkét kutyafajta nagytestű, a malamut testesebb, ugye ők hosszabb távra lassabban húznak a huskyk meg rövid távra gyorsabban ha jól emlékszek, ebből adódik, hogy a malamut testesebb.

Semmi probléma nem vagy ezzel egyedül, sokan kérdezték már :) ha érdekel ennek az oldalnak az alján láthatod milyen sokszínű a fajta. szóval van minden színben :)
    http://www.huskycolors.com/colors.html
  • Máté94
    Jujj bocsi ilyen színűbe még nem láttam huskyt.:D
  • kulabácsi
    szép nagy darabog ezek a szibériai huskyk is, kb nagyobb mint a mi malamutunk :D
  • Palinko
    igen és remélem ilyen is marad még fiatal, 9 hónapos.

nem keverék, ő fajtatiszta Szibériai Husky
  • Máté94
    Ő valami keverék?:D
  • sweech
    fú, deszép foga van :O miénknek már alig van pár, le van törve az összes :P bele van buzulva a kövekbe, van mikor akkora van a szájában mint egy féltégla
  • Palinko
    Valakinek már megvan az öröm :) szerinte is főzhetnénk sűrűbben sonkát

• Trisztin
    Füli nagyon édes :) állítom,hogy vigyorog
  • Máté94
    Az utcánkban 5 darab Kuvasz kölyök született.
    A másik része a képeknek az pedig a kutyám Füli.

• DavJan
    Sziasztok,koszi szepen a reagalasokat!!!
    Azota megoldodott a problema es mar szeretunk lejarni...
  • tigeroo
    utcai vegyes

a pamacs (az idősebb) pedig hosszúszőrű tacsi
  • Máté94
    Keverék?Vagy milyen fajta?Amúgy aranyos.:D
  • daneszbaby
    Ari =)
  • tigeroo
    Mára kialakult egy érdekegység a két blöki között:)
    Mostmár állandóan cukkolják egymást, a kicsi szó szerint a nagy seggében van, birkóznak, meg minden
    Tessék 1 kép Nelsonról

(teljes neve: Nelson Admirális aki 1805-ben Trafalgar melett legyőzte a francia csapatokat)

• cenobite
    Igen, főleg a menhelyről hozott kutyákhoz kell esetleg több türelem. Ki tudja min ment át szerencsétlen. Bár a Tied még csak öt hónapos, sok türelemmel és kitartással szerintem sikert érhetsz el. Kitartás, hajrá!
  • Sir Quno Jedi
    Fél hogy visszaviszitek (vagy ki tudja mit műveltek vele régebben). Ilyenkor csak a szép szó marad. Előre mész és szólongatod. Kézjelzés, hangjelzés, reménykedés... (esetleg lehet kajával is csalogatni, de aztán azt megszokhatja)

Sok-sok türelem kell a kutyákhoz.
  • leho94
    Nemszeret sétálni ? :O
  • DavJan
    Hello mindenkinek
    Tudna nekem segiteni valaki...az a helyzet hogy van egy kutyam kb 5 honapos egy kutya menhelyrol hoztuk el es nem igazan tetszik neki mikor rateszem a porazt.Lefekszik a foldre,azt onnan mar csak huzni lehet,volt egy masik kutyam de az legalabb huzott olyankor mikor rakerult a poraz
  • caseih9400
    :D:D:D
  • Scottt
    Emos:)))))))
  • caseih9400
    a szőr eltakarta..
  • w77d
    másik szeme merre van?
  • caseih9400
  • Doog
    :D:D Tök cuki hogy kint van a nyelve picit...

Nagyon kényelmes neki látszik :D:D
  • caseih9400
    Ott ül ártatlanul a polskiból kivett üléseken :DD Már szétszedte egy picit az üléseket :D
  • Máté94
    Aranyos!:D
    Kis ártatlan szemeivel:D
  • Doog
    Bocsi hogy ilyen nagyok lettek. :S
  • Doog
    Még 2 kép amit most csináltam... (:

• Doog
    Az én kutyám :)
  • Sir Quno Jedi
    Ez jó hír. Az én Worf hadnagyom is jobban van a mérgezése óta. Már gyakran próbálja meghágni a barátnőjét (kevés sikerrel) és nem olyan kedélybeteg. De ugye ehhez több mint egy év kellett. Ja meg megint szökős is.

Most volt ez a vihar, 10 méteren kidőlt a kerítés, meg leszakadt a a garázstető és elrepült Kansasba, szal. szegények ki voltak pár napig... Amúgy is félnek a vihartól, főleg a kislány.
  • w77d
    igen, kommunikációs fősulin tanulok :D
  • Z
    A gazdi lábánál? :)

Jól látom, hogy az a sárga ott egy Anthony Giddens - Szociológia könyv, a Rácz Endre és Takács Etel féle Kis magyar nyelvtan alatt?
  • w77d
    most fotóztam :)
  • w77d
    Sziasztok!
    Jó régen írtam ide már :)
    Azóta némi változás ált be Foltos kutyám állapotában, egészen jól érzi magát :) Most is it van és nézi hogy mi a fenének nyomogatom a billentyűket :)