Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem volt 2 db Dobermannom. Párban éltek egy kan meg egy Szuka. A kan 6 éves korában a kulancsok miatt halt meg nagyon rosz volt elveszteni imádtam. A Szuka még ráhuzott 5 évet de sajna 2 éve õ is az örök vadászmezõkön van. Õ sokkal nagyobb ûrt hagyott bennem mint a kan valszeg azért mert sokkal jobban szerettet engem mint a kan kutyám, de szóval irtó szar volt na.. Remélem a mostani Snacim #111 hosszabb életû lesz!
Sajnos a fajta tiszta kutyák nagyon betegesek. Nem nagyon élik meg a 10 évet. Szét vannak tenyésztve. Dehát szépek aranyosak és jó társak az életben.
Downhill!!
Nekem 3 saját kutyim van, korábban volt egy tacsim....12 évig volt a pajtim😊
Sajnos õt a kertszomszédunk tette el láb alól...egy részeges tenyeres talpas vadparaszt az ürge.....nem hogy az állatokat nem becsüli hanem még az embereket sem.
Kan kutyim volt, szeretett csajozni menni, de az ürgének se kutyája se macskája nem volt....szóval nem értettem hogy neki miért ártott volna.
Engem megviselt az elvesztése mert õ volt az elsõ kutyim, együtt nõttünk fel....!
Azóta már van több kutyim. A németjuhászom 4 évig volt párhuzamosan a kicsi tacsekommal.....õt is megviselte, hogy nincs többé a kis haverja...igy menhelyrõl hoztunk neki egy kiskutyát...tény, hogy nem ugyanaz a barátja....de mégiscsak egy társ😊
Én nehezen viseltem/viselném a kutyáim elvesztését mert imádom õket (akinek van kutyája nagyon jól ismeri ezt az érzést).
Nekem bassetom többször került már nagyon rossz állapotba (PTX illetve bélcsavarodás és még alig mult 1 éves), az is megviselt...
Szóval nem egyszerû a dolog. Van akinek "csak" egy kutya, van akinek viszont társ...
Maszat kutyám 16évesen aludt el... én is 16 éves voltam akkor ... gondolhatjátok... Családtagvolt és lesz is! ...Nehezen de ezt is túl lehet élni,néha még mindig hiányzik... Philip nagyon más... Maszat nyugis volt és csendes,Philip hiperaktív és egy egész óvodányi gyerek sem tudná lefoglalni... de fél év kellett,míg új kutyánk lett... (Elõször anyámék tiltakoztak,nem kell kutya,de 1 hónap után már hiányolták,hogy nincs kit sétáltatni...Azóta apám már hobbijának nevezi a kutyámat 8))
ui.:gyönyörû jószág.... és nem is látszik rajta kora 😊mond meg neki,hogy jól tartja magát 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
a kép még nyáron készült, nagyon jó állapotban volt, de azt vettük észre már akkor is, hogy nagyon hamar fárad, sokat alszik!
Aztán elvittük orvoshoz, õ mondta, hogy szívgyengesége van neki és ez már csak sajnos romlani fog, míg egyszer elalszik és többet nem kel föl!
Szegény annyi mindent megélt az életében és állandóan nagyon jó társ volt! Néha többet ad mint egy ember!
Szegényke, imádkozom a érte !<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
az én kutyám sajnos már nagyon öreg és beteg is, az orvos szerint már csak hónapokról beszélhetünk nála 😞 én el nem bírom képzelni, hogy hogy lessz nélküle, 14 éve mellettem van!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
8)
Amúgy elkényeztett szobakutya 😊 és hát tudja,hogy a díszpárna milyen kényelmes 😊
A rottik pedig szebbek szájkosár nélkül.. nagy egy nagyon aranyos rotis fényképem (barátnõm rottija...) de arról volt szó,hogy csak saját kutya 😊 úgyhogy ettõl mentesültök 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Maszatkutyám ... (16 évig élt 😞 )
Philip kicsinek:
És már nagyobban 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
egy aranyos korcs 😊)
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Aztán jött a bassetom, õ most 13 hónapos....egy kis rohadék😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Õ a mi Jonnynk😉 Vagy játszani akar, vagy kajáért kuncsorog. Nagyon nehéz ellenálni, hogy ne adjon neki az ember, mert valmi hihetetlen szomorúan tud nézni😊)
kép:
Manónak hívták.
---
Õ a másik kutyánk:
Fáncsi
Itt a kiskutyáival:
Már fél éves kép a kiskutyák már eléggé megnõttek.
A nevük Maci és Laci. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Persze megsirattam a kis szarost, mert iszonyatosan szerettem. Mármint a kutyát. <#idiota>#idiota>
Most úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz kertes ház, addig nincs kutya. De utána minimum 2. 😊
gamertag: kenobita
Õ pedig a második. Õ fél éves koráig volt nálam, utána sajnos vissza kellett vinni ahhoz akitõl vettük. De remek helyre került, nagyon szeretik! 😛