848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#288 képt(értsd:képet a kutyádról:)). -
#287 Atomszép kutya, bár a színe kényes és nem bírja a meleget. Az én egyik németjuhászom is félig malamut, avagy husky (isten sem tudja tán) és olyan vastag szőre van a másik sima némethez képest, hogy lazán elfexik a jeges betonon és az neki kényelmes! Igaz ő szénfekete és fehér gallér, mellény, tappancs, némi barnával. -
#286 Wookly Coat vagy micsoda színű husky tetszik legjobban:) -
#285 Mint egy Farkas:) -
#284 ja light red - red attól függ milyen évszak van :D de legegyszerűbb vörösnek mondani, törzskönyv szerint fehér-vörös. fogadjuk el :) -
#283 Akkor ő Light Red színű ha jól látom:D -
#282 #280
igen mindkét kutyafajta nagytestű, a malamut testesebb, ugye ők hosszabb távra lassabban húznak a huskyk meg rövid távra gyorsabban ha jól emlékszek, ebből adódik, hogy a malamut testesebb.
Semmi probléma nem vagy ezzel egyedül, sokan kérdezték már :) ha érdekel ennek az oldalnak az alján láthatod milyen sokszínű a fajta. szóval van minden színben :)
http://www.huskycolors.com/colors.html -
#281 Jujj bocsi ilyen színűbe még nem láttam huskyt.:D -
#280 szép nagy darabog ezek a szibériai huskyk is, kb nagyobb mint a mi malamutunk :D -
#279 #277
igen és remélem ilyen is marad még fiatal, 9 hónapos.
nem keverék, ő fajtatiszta Szibériai Husky -
#278 Ő valami keverék?:D -
#277 fú, deszép foga van :O miénknek már alig van pár, le van törve az összes :P bele van buzulva a kövekbe, van mikor akkora van a szájában mint egy féltégla -
#276 Valakinek már megvan az öröm :) szerinte is főzhetnénk sűrűbben sonkát
-
#275 Füli nagyon édes :) állítom,hogy vigyorog -
#274 Az utcánkban 5 darab Kuvasz kölyök született.
A másik része a képeknek az pedig a kutyám Füli.
-
DavJan #273 Sziasztok,koszi szepen a reagalasokat!!!
Azota megoldodott a problema es mar szeretunk lejarni... -
#272 utcai vegyes
a pamacs (az idősebb) pedig hosszúszőrű tacsi -
#271 Keverék?Vagy milyen fajta?Amúgy aranyos.:D -
daneszbaby #270 Ari =) -
#269 Mára kialakult egy érdekegység a két blöki között:)
Mostmár állandóan cukkolják egymást, a kicsi szó szerint a nagy seggében van, birkóznak, meg minden
Tessék 1 kép Nelsonról
(teljes neve: Nelson Admirális aki 1805-ben Trafalgar melett legyőzte a francia csapatokat)
-
#268 Igen, főleg a menhelyről hozott kutyákhoz kell esetleg több türelem. Ki tudja min ment át szerencsétlen. Bár a Tied még csak öt hónapos, sok türelemmel és kitartással szerintem sikert érhetsz el. Kitartás, hajrá! -
#267 Fél hogy visszaviszitek (vagy ki tudja mit műveltek vele régebben). Ilyenkor csak a szép szó marad. Előre mész és szólongatod. Kézjelzés, hangjelzés, reménykedés... (esetleg lehet kajával is csalogatni, de aztán azt megszokhatja)
Sok-sok türelem kell a kutyákhoz. -
#266 Nemszeret sétálni ? :O -
DavJan #265 Hello mindenkinek
Tudna nekem segiteni valaki...az a helyzet hogy van egy kutyam kb 5 honapos egy kutya menhelyrol hoztuk el es nem igazan tetszik neki mikor rateszem a porazt.Lefekszik a foldre,azt onnan mar csak huzni lehet,volt egy masik kutyam de az legalabb huzott olyankor mikor rakerult a poraz -
#264 :D:D:D -
#263 Emos:))))))) -
#262 a szőr eltakarta.. -
#261 másik szeme merre van? -
#260 -
#259 :D:D Tök cuki hogy kint van a nyelve picit...
Nagyon kényelmes neki látszik :D:D -
#258 Ott ül ártatlanul a polskiból kivett üléseken :DD Már szétszedte egy picit az üléseket :D
-
#257 Aranyos!:D
Kis ártatlan szemeivel:D -
#256 Bocsi hogy ilyen nagyok lettek. :S -
#255 Még 2 kép amit most csináltam... (:
-
#254 Az én kutyám :)
-
#253 Ez jó hír. Az én Worf hadnagyom is jobban van a mérgezése óta. Már gyakran próbálja meghágni a barátnőjét (kevés sikerrel) és nem olyan kedélybeteg. De ugye ehhez több mint egy év kellett. Ja meg megint szökős is.
Most volt ez a vihar, 10 méteren kidőlt a kerítés, meg leszakadt a a garázstető és elrepült Kansasba, szal. szegények ki voltak pár napig... Amúgy is félnek a vihartól, főleg a kislány. -
#252 igen, kommunikációs fősulin tanulok :D -
#251 A gazdi lábánál? :)
Jól látom, hogy az a sárga ott egy Anthony Giddens - Szociológia könyv, a Rácz Endre és Takács Etel féle Kis magyar nyelvtan alatt? -
#250 most fotóztam :)
-
#249 Sziasztok!
Jó régen írtam ide már :)
Azóta némi változás ált be Foltos kutyám állapotában, egészen jól érzi magát :) Most is it van és nézi hogy mi a fenének nyomogatom a billentyűket :)