848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#208 most van elöször kutyád? -
#207 Jobb módszert nem tudok, csak ezt így leírtam, mert nekem elég furcsa. Amúgy ha már ott tartunk hogy a kutya ugatással is komunikál, kérdezném, hogy mi a többi komunikációja a kutyának(gondolok itt az ember felé pl. a: fark csóválásra, Hátra fekvésre, stb.) hogy mivel tudja még a szügségleteit, meg az ijeneket kimutatni. Remélem értitek mire gondolok:). -
#206 te figy te is csak akkor vegyél levegőt ha mondják, a kutya ugat mert azzal kommunikál. -
#205 na ha már tanításnál tartunk?
Van két kutyink.
A kissebbik akkor is ugat ha 2 utcával arréb ugat 1 kutya de a nagyobb nem.
És erről kéne leszokatni hogy csak akkor ugasson ha mondjuk vki el megy a kapu előtt.
lehetséges ez? -
#204 hát igen... én képes voltam leszaladni vele... akár óránként többször is :)
de ha tudsz jobb szobatisztaságra szoktató modszert szerintem azt is szivesen elolvassuk... -
#203 akkor minek kérdezed? -
#202 Há persze, majd neked az ember ha úgy látja, felkapja a kutyát, aszt leszalad vele a harmadikról, de nagyon gyorsan, hogy a kutya be ne pisiljen? De taps neked, mert te ezek szerint, megcsináltad(taps,taps).
UI:Nem @-oskodni akarok, de én elég elképzelhetetlennek hiszem:S. -
#201 ennél mi sem egyszerűbb... én is három szintesben lakom... a harmadikon... figyelni kell a kutyát... amikor iszik,felkapni!! és leszaladni vele (mivel akkor még nem lépcsőzhet) ... eszik(felkapni és levinni) ...
ha esetleg mégis a lakásban végzi el a dolgát nagyon le kell szidni (verés felesleges! beleverni az orrát,meg végkép nem szabad!) ... ha lent akkor pedig nagyon meg kell dicsérni!
nem hazudok Philipem ezzel a módszerrel 1-1,5 hét alatt 90%os szobatiszta lett ... kis korban van amikor nem tudja tartani,akkor is le kell szidni és egy darabig dicsérni,ha jó helyen végzi el...
Ma már ott tartunk,ha soron kivül le kell menni,akkor bizony lökdössük az ajtót... :) bár ezt nem tudom honnan tanulta :) -
#200 Tudtok ötleteket adni hogy lehet szobatisztaságra megtanitani a kutyát egy 3 szintes lakásba?:) -
#199 Ja-ja, Dió:D. Az is okos, meg szép is:D. -
#198 mindenk kutya okos,amivel ennyit foglalkoznak...
... ha a Pannon reklámot nézed "Dió" is nagyon jól helytáll... 8) -
#197 Jah és szép a kutyulid:D. -
#196 Apropó Rex. Hogy tudták úgy betanítani azt a kutyát, hogy ennyire értsen mindent, meg ilyen okos legyen? Meg az, hogy ha elkap valaki a filmbe, az ugye szinész, és hogy tudták úgy megtanítani neki, hogy ne úgy harapjon bele mint ha igazi bűnöző lenne, hanem csak fogja a foga köré a csávóka lábát, és ne harapja le?? Enyire okos kutyák a németjuhászok?:O. -
#195 Majdnem csak mégsem! :D De még nem olyan okos de majd annak is eljön az ideje! :P -
#194 Rex :-) -
#193 http://kepfeltolto.hu/i/?20922
Ö meg itt az én kutyám! :-) -
#192 az én nagymuterom is , jön hazafele , örülnek a kutyák , ugatják , piszkos boldogok nagymutermeg mondja hogy enm mentek el innen stbstb.. -
#191 Az én mamám, meg állandóan szidja a kutyákat. Olyanért is amiért nem kéne. felmennek az udvarra lefekszenek, mennyetek innen, az anyátpk hétszentségét, ti rohadt dögök, stb.:/. -
#190 Nekem meg a mamám ien őrült néha hogy a szomszéd kutya ugatott este az meg a téglával akarta megdobálni szerencsére nem találta el.. -
Az az értelmes feje :) úgy imádom...
(már csak 1 hét nélküle) -
#188 ezt szerinem nem lehet megérteni... az csak valami agybaj lehet... épeszű ember képtelen ezt megérteni... -
#187 nálunk is benntvannak a házban és szintén családtagok :)
azt meg soha nem fogom megérteni h miért kell egy kutyát megmérgezni :/ -
#186 Nekem a fiú kutyámat már megmérgezték 1x. Éppen hogy csak túlélte, mert sikerült valahogy orvost találnom a városban vasárnap kora hajnalban. Azóta nagyon rossz a mája és lehet hogy más baja is van. Folyton gyenge, fáradt, szomorú, hány és soxor már csak a tejet tudja megenni. Viszont már töb mint egy évet túlélt így is. Az tartaj benne az életete, hogy van egy lány társa és mi is sokat foglalkozunk vele.
Nálunk a kutyák családtagok, ott alszanak bent a házban, soxor az ágyamon. Végülis szinte minden meg van engedve nekik, de nagyon jó kutyák. -
#185 hát jobbulást neki, sajnos az én kutyámnak is szívbaja volt, 8 éves korában pusztúlt el, de annyi öröm volt az egészben h legalább játék közben állt meg a szíve, legalábbis ezt lehetett feltételezni a fekvéséből, másik kutyunkkal játszott, az szegény nagyon nem értette h most mi van :(
szép nagy hosszú szőrű németjuhász volt, azóta is szívemben él az emléke, jófej kutya volt nagyon :( -
#184 megjöttünk az állatkórházból.
Kap szíverősítőket és hetente kezelésre kell járni. Most kapott egy injekciót a szíve fölé. Az orvos nem mondott se jó se rossz hírt csak azt amit eddig is tudtunk.
Hát reménykedjünk, hogy javul az állapota
-
#183 Ne keltsük halálhírét szegénynek.Elég szomorú az amikor valaki elveszít valakit!A kutyám decemberbe lesz 5 éves de ö se él örörkké.Pedig ö egy Shar-Pei.Nagyon betegséget elkapó kutyfajta de nálunk nem volt olyan sokszor. -
#182 Simogasd meg helyettem is.. -
Nem akarok illúziókat eléd vetíteni, de egy barátom mesélte, hogy a német dogja daganatos volt. Miután az állatorvos két napot jósolt neki, valami aloe verás szmötyivel kezdték el tömni, amitől jelentősen javult az állapota, és még 2,5 hónapig velük volt. Azért írtam, hogy nem akarom, hogy hamis ábrándokat kergess, mert az én kutyám is kapott ilyen szmötyit, és semmit nem javított az állapotán (térdsérülés, sántítás), de ők azóta esküsznek rá. Talán egy próbát megér. -
#180 Én is üzenem neki. -
#179 átadom :) -
#178 Mond neki,hogy üdvözlöm és jobbulást neki!:) -
#177 Az rossz. :S
Jobbulást neki. Reméljük hamar jobban lesz. -
#176 most este kilencre visszük Foltost EKG-re a Lehel Utcai állatkórházba, csórikám egyre rosszabbul van :( -
#175 :))))) degeci -
#174 "De coki a röfid kicsi kuta!"
:D -
#173 :D -
#172 :D -
#171 :D -
#170 Csak ne rámolna mindent szét:))
-
#169 nem.