Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Persze nekem kuss van mert ki leszek belezve, mivel mertem õket felelõsségre vonni, még tanúm is volt, csak az utánna már nem akart tanúskodni.....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(csak ne legyen sok retardált)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

köcsög szomszéd
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
malamut
és a németjuhász
itt meg 2en 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
http://www.lohere.net - a MagyarChan

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Itt már érettebb 😊))))

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

http://www.lohere.net - a MagyarChan
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
"Az én kutyám gyere ide
Szerelmes vagyok de kibe"
😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.