Az Én kutyám

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nincs kutyám 😞 Lásd:

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SHADOWEYES7
Sajnos etnikum költötözött oda, és zavarta õket a kutya ugatás:SSS

Persze nekem kuss van mert ki leszek belezve, mivel mertem õket felelõsségre vonni, még tanúm is volt, csak az utánna már nem akart tanúskodni.....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Punker
viszont akkor ha Én kutyám topic mindenki tényleg csak a sajátjáról pakolásazzon plz!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Máté94
Aranyos!<#zavart1><#eplus2>
Punker
hát van jópár kutyás topic már, nem tom miért nem találta a keresõ de it az enyém:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Moszkvai õrkutya:

LasCar16
misty nagyon pörögsz😄DD 😊

#acm

JohnnySmith
Nem törlik ne aggódj...
(csak ne legyen sok retardált)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ez még nagyanyámálnál készült róla 😛 spániel

Máté94
Mindjárt jön az enyém!Csak rakja a képeket fel.😄
Pill!😊
Firerock
jo topic
ha nem törlik akkor +fav

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Máté94
Hogy tehet valaki egy ilyet ilyen aranoyos kutyókkal!:'(
macselek
<#szomoru1>

bens
én ezért nem fogok soha állatot tartani. nem valók a köcsög emberek közé.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

caseih9400
itt az enyém :T

khm...khm...

ték😊

Helyesek a kutyusaid😊

kulabácsi
😞
köcsög szomszéd

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
6 hónaposak voltak, mikor a szomszéd megmérgezte õket 😞(

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kulabácsi
itt az enyim

malamut

és a németjuhász

itt meg 2en 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
😞

Õ is az enyém!!!😊

whiskeyman
Sajnos csak ilyen képet tudok mutatni...ugyanilyen Huskym volt, már 5 éve, hogy elütötték <#szomoru1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

:3

http://www.lohere.net - a MagyarChan

N o N a m e
jah 😄
LasCar16

család babikája😛 német törpepincsi

#acm

LasCar16
te vagy fester?😛

#acm

N o N a m e
Ilyen az én kutyám
A családom 😊

madass
nekem van egy 4 éves spánielem meg egy 5 hónapos golden retvieverem majd rakok fel képeket is

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

DaniX14
lát õ csak õ ien muki fajta XD 😊

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Én kutyusom még piciben😊

Itt már érettebb 😊))))

PíszLávJuniti
ez nem is az enyém :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mama2
Tacskó az nagyon ari😊. DaniX 14:Lát valamit a szõrétöl?😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bujcsik555
Tacskó. de már 14 éves volt és szegénynek egyik lába eltört kiskutyakorában,ezért az egy kicsit furán állt neki,és most is az miatt halt meg

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DaniX14

DaniX14
ez az enyém 😊

CattiBrie
ennivaló plüsskutya 😄

[/spam]&#8482;

mama2
Részvét😞. Milyen fajta volt?

mama2
Jaj de édi. Nag bátyámnak is ilyen van😄. Kula Bácsi: Igen, most már behozott egy kutyásat, de az nem ilyen topik. Nem teljesen ilyen. Nem erröl szól, vagy nem tom hogy írjam le, de remélem érted. Az Én kutyulim Labrador, Zsemle színû, de olyan édi😄. Csak most nincs róla képem fent a gépen, így nem tudok betenni😞.

deep
Csak eszembe jutott a topik címérõl egy klasszikus L'art pour L'art dal elsõ 2 sora:

"Az én kutyám gyere ide
Szerelmes vagyok de kibe"
😄
bujcsik555
A mi kutyánk 3 napja távozott az élõk közül.<#sir><#rinya>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Atti12
cukiiii 😊

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

kulabácsi
tudtommal már van ilyen topik vhol, a keresõ meg szar, mint mindig

mama2
Gondoltam mivel már van Az Én macskám topik, miért ne lehetne Az Én kutyám topik is? De ha van már ilyen bocs, én kerestem, és egyetlen kutyával foglalkozó topikot se dobott ki. Ha úgy gondolják a moderátorok hogy felesleges topik, akkor törölhetik.

← ElőzőOldal 17 / 17