Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Ja-ja, Dió😄. Az is okos, meg szép is😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Trisztin
mindenk kutya okos,amivel ennyit foglalkoznak...

... ha a Pannon reklámot nézed "Dió" is nagyon jól helytáll... 8)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

mama2
Jah és szép a kutyulid😄.

mama2
Apropó Rex. Hogy tudták úgy betanítani azt a kutyát, hogy ennyire értsen mindent, meg ilyen okos legyen? Meg az, hogy ha elkap valaki a filmbe, az ugye szinész, és hogy tudták úgy megtanítani neki, hogy ne úgy harapjon bele mint ha igazi bûnözõ lenne, hanem csak fogja a foga köré a csávóka lábát, és ne harapja le?? Enyire okos kutyák a németjuhászok?😮.

Kicsihuszár92
Majdnem csak mégsem! 😄 De még nem olyan okos de majd annak is eljön az ideje! 😛

leho94
Rex :-)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kicsihuszár92
http://kepfeltolto.hu/i/?20922
Ö meg itt az én kutyám! :-)

caseih9400
az én nagymuterom is , jön hazafele , örülnek a kutyák , ugatják , piszkos boldogok nagymutermeg mondja hogy enm mentek el innen stbstb..

khm...khm...

mama2
Az én mamám, meg állandóan szidja a kutyákat. Olyanért is amiért nem kéne. felmennek az udvarra lefekszenek, mennyetek innen, az anyátpk hétszentségét, ti rohadt dögök, stb.:/.

leho94
Nekem meg a mamám ien õrült néha hogy a szomszéd kutya ugatott este az meg a téglával akarta megdobálni szerencsére nem találta el..

Trisztin

Az az értelmes feje 😊 úgy imádom...
(már csak 1 hét nélküle)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Trisztin
ezt szerinem nem lehet megérteni... az csak valami agybaj lehet... épeszû ember képtelen ezt megérteni...

kulabácsi
nálunk is benntvannak a házban és szintén családtagok 😊
azt meg soha nem fogom megérteni h miért kell egy kutyát megmérgezni :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sir Quno Jedi
Nekem a fiú kutyámat már megmérgezték 1x. Éppen hogy csak túlélte, mert sikerült valahogy orvost találnom a városban vasárnap kora hajnalban. Azóta nagyon rossz a mája és lehet hogy más baja is van. Folyton gyenge, fáradt, szomorú, hány és soxor már csak a tejet tudja megenni. Viszont már töb mint egy évet túlélt így is. Az tartaj benne az életete, hogy van egy lány társa és mi is sokat foglalkozunk vele.

Nálunk a kutyák családtagok, ott alszanak bent a házban, soxor az ágyamon. Végülis szinte minden meg van engedve nekik, de nagyon jó kutyák.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kulabácsi
hát jobbulást neki, sajnos az én kutyámnak is szívbaja volt, 8 éves korában pusztúlt el, de annyi öröm volt az egészben h legalább játék közben állt meg a szíve, legalábbis ezt lehetett feltételezni a fekvésébõl, másik kutyunkkal játszott, az szegény nagyon nem értette h most mi van 😞
szép nagy hosszú szõrû németjuhász volt, azóta is szívemben él az emléke, jófej kutya volt nagyon 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
megjöttünk az állatkórházból.
Kap szíverõsítõket és hetente kezelésre kell járni. Most kapott egy injekciót a szíve fölé. Az orvos nem mondott se jó se rossz hírt csak azt amit eddig is tudtunk.
Hát reménykedjünk, hogy javul az állapota

Máté94
Ne keltsük halálhírét szegénynek.Elég szomorú az amikor valaki elveszít valakit!<#rinya>A kutyám decemberbe lesz 5 éves de ö se él örörkké.Pedig ö egy Shar-Pei.Nagyon betegséget elkapó kutyfajta de nálunk nem volt olyan sokszor.<#wink>
Scottt
Simogasd meg helyettem is..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Z
<#rinya>

Nem akarok illúziókat eléd vetíteni, de egy barátom mesélte, hogy a német dogja daganatos volt. Miután az állatorvos két napot jósolt neki, valami aloe verás szmötyivel kezdték el tömni, amitõl jelentõsen javult az állapota, és még 2,5 hónapig velük volt. Azért írtam, hogy nem akarom, hogy hamis ábrándokat kergess, mert az én kutyám is kapott ilyen szmötyit, és semmit nem javított az állapotán (térdsérülés, sántítás), de õk azóta esküsznek rá. Talán egy próbát megér.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mama2
Én is üzenem neki.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

w77d
átadom 😊

Máté94
Mond neki,hogy üdvözlöm és jobbulást neki!😊
Doog
Az rossz. :S
Jobbulást neki. Reméljük hamar jobban lesz.

...::::::...

w77d
most este kilencre visszük Foltost EKG-re a Lehel Utcai állatkórházba, csórikám egyre rosszabbul van 😞

Scottt
😊)))) degeci

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Máté94
"De coki a röfid kicsi kuta!"

😄
Yoda001
😄

http://9gag.com/gag/5135249

kulabácsi
😄

w77d
😄

leho94
<#szeret> Csak ne rámolna mindent szét😊)

sweech
nem.

mama2
Ti jártatok már úgy, hogy több kutyátok van, és egy újat kint tartotok, és a többi kutya meg elcsalogatja a háztol? Mert én már jártam úgy: Találtunk a Fóliáknál, egy fajtiszta fekete Labit. Behoztuk, szabadon volt, az udvaron, és egy reggel, arra ébredtünk, hogy nincs a teraszon, eltünt, mert a Bátor, meg az Apolló,(így hívják a többi két kutyát), csavargós fajta. Éjszaka szoktak menni, és a Fekete Labi(Ördög, így hívták), eltanulta ezt tõlük, és velük ment. Bátor, Meg Apolló, visszatalált, de ördög -mivel még kicsi volt-, nem😞. Azóta is hiányzik. Ezért tartjuk a Mostani Kutyusomat, Bárót, Kenelben, hogy ne hogy így járjon. De reggel ki van engedve, és este meg be van csukva😊. Bár mondjuk most csukva van, mert alszik, és hogy ne aludjon kint a hideg földön. Volt már ilyen tapasztalatotok?

Trisztin
multifunkciónális 😊 benne is lehet aludni,meg rajta is 😊Imádni való egy állat

Philipemet sehogy sem tudnám beleimádkozni egy ilyen kosárba... fûzöm egy ideje õsöket,hogy venni kéne,de mindig meggyõznek,hogy úgyse használná... <#confused>

... amúgy tudom,hogy nem én nyitottam a témát ,de szerintem kutyás történetek is jöhetnek ... 😊szívesen olvasnám más kutyák "hülyeségeit" 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

w77d

Fofi ma reggel. A kosarat kívülrõl hasznosította fejtámasznak 😊

w77d
biztos nekem is fog hiányozni nagyon sokáig 😞

Yoda001
kutyás téma,de nekem se esett jól amikor a 3 éves macskám csak úgy eltûnt hip-hop egyik reggelrõl a másikra,és 2 tengerimalacomat is el kellet altatni mert rákosak lettek <és érdekes módon mind2-nek azt mondta az orvos h a saláta miatt..pff>

http://9gag.com/gag/5135249

Attila8805
Hát amikor az elsõ kutyinkat(egy uszkár)el kellet altatni mert lebénult szegény akkor körülelül 1-2 évig ha csak szóba került elsírtam magam!
Mostmár eljutottam addig hogy meg tudjam állni hogy ne sírjak de még mindég hiányzik!<#rinya><#rinya><#rinya><#sir>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Adam II
Ír szetter.

Punker
nem az ír a világos szûrû?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Trisztin
szerintem inkább ír szetter...

és tényleg majdnem minden kutya gyönyörû... vagyis ami kutya az gyönyörû...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

mama2
Milyen fajta? Agár? Mert gyönyörû(azért mondom minden eddig belinkelt kutyus képre, hogy gyönyörû a képet ábrázoló kutya, mert szerintem mindegyik gyönyörû😊).

w77d
sztem igen 😊

Max7
õ is egy ûálat tehát akkor én mint ember megnyúzhatom?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

w77d
az általad említett esetrõl nem is a gazdi tehet, hanem az önkormányzat, amelyik nem jelöl ki kutyasétáltató területet! Egyébként hova ürítsen a kutya?

Z
Ilyen pofát vágott, mikor magára hagytam pár percre a telken:

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hát mert gyökerek. Én ilyen fûáplos topickban olvastam (vki belinkelte hogy miket írnak), hogy az összes kutyát ki kellene nyirni amelyik a fûre szarik....nah szal errõl nem a kutya tehet a lakótelepeken hanem a gazdája....! De ott is voltak megjegyzések. Agyon kell lõni a dögöket, pusztuljon az összes stb stb...

Máté94
<#bee1>
Adam II

cenobite
Az enyémet 10 éves korában el kellett altatni, mert olyan betegsége volt. Ott voltam vele végig a tesómmal. Simogattuk, fogtuk a lábát, míg meg nem halt. Szépen, csendben viselte. Tudta, hogy nem azért kapja azokat a szurikat, mert rosszat akarunk neki. Elõször kapott egy injekciót, ami ilyen altató volt, majd után azt, amitõl meghalt. Mi persze végig sírtunk, - vagyis inkább bõgtünk - a dokin is látszott, hogy nagyon együtt érez velünk.

Kurva nehéz volt, még most is nehéz leírni, pedig már több mint két éve volt. 😞((((((

Utána viszont másfél hónappal már ott vigéckedett az utódja. Szerintem ezt csak így lehet. Legalábbis aki kutyabolond, az így csinálja. 😉

gamertag: kenobita

w77d
ezt a képet most csináltam kb 3 perce:

sajnos szinte egésznap fekszik, nem igen tud már mást csinálni! Amikor elmegyünk sétálni, akkor is kis kört kell vele menni, mert a végére már nagyon fullad (a szíve miatt nem kap elég oxigént a tüdeje)! Pedig régebben mekkorákat tudtunk futni és sétálni 😞