Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
... ha a Pannon reklámot nézed "Dió" is nagyon jól helytáll... 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
khm...khm...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az az értelmes feje 😊 úgy imádom...
(már csak 1 hét nélküle)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
azt meg soha nem fogom megérteni h miért kell egy kutyát megmérgezni :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nálunk a kutyák családtagok, ott alszanak bent a házban, soxor az ágyamon. Végülis szinte minden meg van engedve nekik, de nagyon jó kutyák.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szép nagy hosszú szõrû németjuhász volt, azóta is szívemben él az emléke, jófej kutya volt nagyon 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kap szíverõsítõket és hetente kezelésre kell járni. Most kapott egy injekciót a szíve fölé. Az orvos nem mondott se jó se rossz hírt csak azt amit eddig is tudtunk.
Hát reménykedjünk, hogy javul az állapota
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem akarok illúziókat eléd vetíteni, de egy barátom mesélte, hogy a német dogja daganatos volt. Miután az állatorvos két napot jósolt neki, valami aloe verás szmötyivel kezdték el tömni, amitõl jelentõsen javult az állapota, és még 2,5 hónapig velük volt. Azért írtam, hogy nem akarom, hogy hamis ábrándokat kergess, mert az én kutyám is kapott ilyen szmötyit, és semmit nem javított az állapotán (térdsérülés, sántítás), de õk azóta esküsznek rá. Talán egy próbát megér.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Philipemet sehogy sem tudnám beleimádkozni egy ilyen kosárba... fûzöm egy ideje õsöket,hogy venni kéne,de mindig meggyõznek,hogy úgyse használná... <#confused>#confused>
... amúgy tudom,hogy nem én nyitottam a témát ,de szerintem kutyás történetek is jöhetnek ... 😊szívesen olvasnám más kutyák "hülyeségeit" 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Mostmár eljutottam addig hogy meg tudjam állni hogy ne sírjak de még mindég hiányzik!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és tényleg majdnem minden kutya gyönyörû... vagyis ami kutya az gyönyörû...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Kurva nehéz volt, még most is nehéz leírni, pedig már több mint két éve volt. 😞((((((
Utána viszont másfél hónappal már ott vigéckedett az utódja. Szerintem ezt csak így lehet. Legalábbis aki kutyabolond, az így csinálja. 😉
gamertag: kenobita