848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
blackbull #368 okés köszi majd csinálok.. -
#367 Wiki cikk
vagy ha tudsz, csinálhatnál róla fényképet. hátha meg tudja mondani valaki milyen fajta -
blackbull #366 sziasztok!
találtunk egy kutyust az uccajtónkba kb 1 hónapos lehet...és boxer féleségnek néz ki.....de nem tudom biztosan hogy az e...ezért segítséget szeretnék kérni.Miről lehet a boxereket megkülönböztetni? előre is köszi
hali
-
#365 Miért nem bírják?:o
Nem kertes házba éltek? -
#364 Hopp egy nagyon régi üzenetre válaszoltam, na mindegy. A shar-pei em sajnos eladó. Szóval ha valakit érdekel akkor írjon pm-et! Sziasztok. -
#363 Szia! Nekem egy shar-pei-em van, és teljesen szobatiszta a kicsi. Reggel kelt engem ha dolga van, egyszer pisilt be a kutyus, másnap mikor elhoztuk, mert még nemnagyon tudta hogy mit hogy, de azóta megtanulta. Semmi baj nemvolt a szobatisztasággal. Jah és eladó a kicsi mert szüleim nemnagyon bírják Esetleg ha valakit érdekel akkor írjon pm-et. Sziasztok! -
#362 nálunk ez a párna befoglalás mindennapos probléma :) -
#361 Szép nagyok lettek :) 2-t tartottunk meg egy fehéret egy feketét :)
-
#360 TÉK -
#359 Animal Sex.....
Hülye állat! -
#358 LuLz -
#357 tuknám -
kép lemaradt:D -
#355 A kutyám el foglalta apám párnáját(igazából én tettem oda:D) -
#354 ide is dobd be hátha -
#353 Ellopták. 100% -
#352 szegény :( -
#351 Nem lehet,hogy elszökött?:( -
#350 Tudom kicsit off, de már mindent próbáltam:
Augusztus 5.én 17-18 óra tájban ellopták 4,5 hónapos kan skótjuhász kiskutyámat, Érdligetről. Gold-sable arany-fehér színű (olyan mint a Lassie színe). Dodó, vagy Dolli névre hallgat.
Chipszáma: 348098100144487
elérhetőségeim:
06303303822
0623374141
[email protected]
-
#349 Jah, azt az enyémeké is csinálják. -
#348 Szerintem ő az. :) -
#347 egyértelműen valami hegyi munkakutya... ennek alapján megprobáltam megkereseni és találtam valami hasonlót...
Talán ez a kutyus... -
#346 zabálnám meg őket :)
a labradorom és a nővérem németjuhásza,ha egy helyen tartozkodnak és esetleg aludnának akkor egymással szemben fekszenek és szinte összeér az orruk... sajnos még nem készült kép róla,de vadászom a pillantatot -
#345 Az én kutyáim XD
Alszanak. :DD -
#344 Én inkább a cicusra volnék kíváncsi... -
#343 Valaki nem tudja,hogy milyen kutyus ez?:D
-
#342 aranyos.
szóval ő is kóbor állat?^^ -
#341 :)
(nekem is van egy törpeuszkárom, ezért is nem férne el nálunk) -
#340 Heheh, van egy hozzá hasonló kutyaismerősöm nekem is:
Ezt a kis szerencsétlent is majd' mindenki csak bántja. Már annak örül, ha nem rúg bele az ember. -
#339 szerintem is nagyon aranyos...
(én társasáházban tartom a hiperaktív labradoromat... mármint nem egy másikba,hanem abban amelyikben én is lakom...) -
#338 ma találtam az utcán egy kutyát.
szvsz nagyon el lehetett verve mert fél az emberektől, kb 30 percig munkálkodtam azon hogy a közelembe merészkedjen. kicsit felemeli az ember a kezét azonnal arrébb ugrik és összehúzza magát. vittem neki enni (előttem már adott neki valaki kaját és vizet), 20deka száraz tápot fél perc alatt bezabálta:)
kár hogy társasházban lakunk, befogadnám :S jópofa amúgy -
#337 hehe jó pofák:) -
#336 Hát vagy az anyában vagy bennetek van a hiba;) -
#335 Anya és fia :)
Eggyüt a nagy csapat (6an :D)
-
#334 jaja -
#333 Nekünk van két Németjuhász kutyánk.
Az apa akit tenyésztőtől vettünk ha eszik nyugodtan belenyúlhato még a szájába is.
De a csepp drágalátos fia akit mi neveltünk és valószínű hogy valamit az elején elrontottunk nagyon tud morogni a kajáért.
Volt olyan hogy elmenni se mertem mellette úgyhogy meg kellett várnom míg megkajál hogy be tudjak menni a házba:D -
#332 jófej. Asszondom a kutyák mind jófejek. Ha szeretetet kapnak egész életükben, azt ezerszeresen adják vissza. -
#331 az én vérebem:) (torokra van idomítva:D)
-
#330 Anya lett :)
-
#329 Loál :DD