Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Sziasztok!
Jó régen írtam ide már 😊
Azóta némi változás ált be Foltos kutyám állapotában, egészen jól érzi magát 😊 Most is it van és nézi hogy mi a fenének nyomogatom a billentyûket 😊

Trisztin
dehogy 😊 csak mindkettõvel másfele néz <#nyes>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

guardian hero
Kicsit kuszák a szemei 😛

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

caseih9400
Nem kancsal egy picit ?

khm...khm...

guardian hero
Máltai selyemkutya és pekingi palotapincsi keveréke 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kicsihuszár92
De aranyos 😄 Majdnem olyan mint egy plüss kutya :-) Milyen fajta ?

guardian hero
Drazsé három hónaposan:

mama2
Nálunk is féltékenyek voltak, de most meg már Megszokták és együt játszanak ilyesmi.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kulabácsi
simán megszokja, mindig féltékenyek ilyenkor, nálunk is hasonló volt, bár még most sem szent a béke mindig, de bántani nem fogja a kicsit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cenobite
Féltékeny. 😊
Játsszatok velük együtt, dobjatok nekik egy labdád had labdázzanak, stb. Ha egy kis "hatalmi harc" kialakul az természetes, de ha folyamatosan gyilkolja a nagy a kicsit, akkor valami megoldás kell.

gamertag: kenobita

leho94
Nálunk a macskáknál volt ilyen ..😄 Csak mostmár együtt alszik a kutyus a macskákkal..😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tigeroo
hi! van egy "kis" gondunk.
4éve van egy kutyusunk, szinte állandóan benntvan (este kiengedjük de sokszor bennt alszik, szobatiszta), kis termetû.
tegnap hozott anyukám 1 picurkát (2-4hónapos kb.)
namost a nagy kutya teljesen kivan készülve. hisztizik, nyüszít, mindenkihez bújik odafele, a kicsire néha morog ha közelednek egymáshoz (igen, a nagy érdeklõdik utána, de ugy tesz mintha nem érdekelné)
szóval teljesen kivan kelve magából.
megfogja szokni a kis dögöt vagy már nem lehet "összeszokatni" õket?
(nõstény az idõsebb kutya, a picurka meg hím)
mama2
Na ez a kutyus fajta, még nekem nagyon bejönj😊.

Solten
A közös családi eb:

Megrögzött tv nézõ.

Saor Alba

Attila8805
Nekünk kint vannak egész nap.
De van nekik egy szép kenljük ahonnan két ólba is be tudnak menni.
Az eggyik csirke ól volt a másik disznó.
Természetesen fertõtlenített.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

galandféreg!
Yoda001
juj,,elõszõr azthittem a fenekébõl jön a zsinor,vagy nemtom<#idiota> aranyos<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

Trisztin

na most jó topicba 😊
Philipem éppen helybõl kiröhögi az egész világot 😊 Helybõl ugrik 1,5magasra 😊 a farönk meg se kottyan neki 8)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Yrda
hm

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Adam II
Nálunk is elég nagy a jövésmenés néha. A kiskutyát hívd oda magadhoz amikor jön valaki és ha tudja mi az ,hogy "marad" mondd neki és ha nem próbál elmenni és megvárja amíg a kocsi megáll dicsérd meg. A baj csak az ,hogy a nagyok lehet már nem tanulnak olyan könnyen 3 kutyával egyszerre pedig nem könnyû bánni és a másik kettõ miatt a kicsi figyelme is elterelõdik rólad.

Sir Quno Jedi
Minde kutya engszetlhetelen gyûlöletet érez a kerekek iránt. Az mind1, hogy talicska, fúnyíró, kocsi, avagy autóbuszkerék. Amúgy játéknak is tekintik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Trisztin
hát igen.. az én kutyám is ugrálta kocsi körül,mikor apum megjött valahonnan és egyszer véletlenül nekiugrott a kocsinak (apu pont megállt) ... de Philip úgy megijedt,hogy azóta megvárja még apu megáll és kiszál 😊és csak utána rajongja körba 😊 (de szerencsére a kocsitól nem fél... sõt igényli az autózást)

mama2
Na fiúk, lányok, lenne egy érdésem hozzátok(rímelt): Van három kutyám(Báró,Apolló,Bátor.) Közülük Bátor, és Apolló, ha jön valaki kocsival, akkor elkezdik ugatni. Nem is lenne evvel semmi baj, csak nem azt akarják jelezni hogy: "Hé jött valakio, jöjjetek má ki.", hanem a kocsi kerekét ugatják. Báró, még kicsi, de így is állandóan, megy a másik kettõ kutya után, és félek, hogy valamelyikõjük, egyszer csak a kocsi alá kerül, és ott marad:'(. Ez ellen mit lehetne tenni?

Adam5
<#eljen>

Sir Quno Jedi
Ezt kinövik. 3-4évesen meg egész nap döglenek szanaszét.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

macleod2005
Természetes, fene a jó dolgát mi? 😄, majd lesz neki egy házi barkácsolású agility pálya is, mert 3-4 óra futkorászás, játékdobálás, ül/fekszik gyakorlás kb annyira fárasztja le mint ahhogy a képen látszik <#idiota>

Sir Quno Jedi
Én szvsz. még a farkasokat sem tartom kint ilyen szar idõben, meg amúgysem. Túl szélsõséges az idõjárás, tutiar megfáznak, eláznak, nyáron meg megsülnek. CSak addig vanank kint, amíg jó nekik, aztán bejönnek.

leho94
Csak a mi szívünk alszik lent😊) Szegényke néha már remeg ugy fázik aztán akkor bentéjszákozik és annyira horkol h nemtok aludni😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Z
TERMÉSZETESEN egy beagle helye vagy az ágyon, vagy a kanapén van... <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

macleod2005

Az én kutyusom,
Jack 😊

Attila8805
Egésznap kintvannak úgyhogy nincs baj a szobatisztasággal😄
Csak sokat gagyog😄
Olyan mint magdninéni csak fiúba.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Adam II
Szólj rá ha már túl sokat ugat hívd oda magadhoz mondd neki ,hogy nem szabad akkor kevesebbet fog cirkuszolni.

Szobatisztaság meg sokkal könnyebb ha kertes házad van mert akkor többet van kint és így azt szokja meg ,hogy ott végzi a dolgát tehát ha bejön akkor nincs vele gond.

Z
Az én kutyám pörög, és a segge felé harapdál, illetõleg prüszkölve jelzi, ha hívja a természet. Bár néha kamuból is szokott jelezni, hogy MÁÁÁÁRPEDIG neki most kakálnia kell...de már egész jól kiszûröm, hogy mikor érzi meg a szukák szagát, és mikor kell ténylegesen retyóra mennie. Ha szukaszagot fog, akkor meg általában tiszta ideg, amiért hazarángattam.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Blacksheep333
és ha ezt betanitom neki, akkor mit fog csinálni ha üríteni kell? elkezdi kaparni az ajtót? kiugrik az ablakon?😊

Az operációs rendszeren is túl...

Z
Meg lehet tanítani. De amennyi munkába kerülne (feltételezem, hogy kertes házatok van, a kutya kint van egész nap, a család pedig majdnem mindig bent), lehet, hogy jobban jártok, ha zajszigetelitek a házat! 😄

Ha így van, ahogy fentebb leírtam, akkor sokkal bonyolultabb lesz, mint pl arra megtanítani egy kutyát, hogy séta közben ne akarjon rátámadni/játékból ráugrálni/üldözni egy szembejövõ gyalogost, kerékpárost, babakocsit, stb. Lehet, hogy profi kutykakiképzõvel kéne konzultálni.

Attila8805
Akkor kifogtunk egy plegykafészket😄
Akkor ez azon is múlik hogy milyen a természete?
Mert az apja az nem locsog ennyit😄
Mondjuk õt 8 hónaposan hoztuk el kennelbõl.

w77d
XD

Z
Én rá se kell, nézzek, és tudom. ENNI, vagy DUGNI AKAR!!! <#idiota>

Amúgy ha már könyv, akkor inkább ezt ajánlom: Jan Fennel - Kutyapszichológia

Z
Csípõs hangulatban vagy ma. <#hehe>

Trisztin
Kutya-Testbeszéd

ezt a könyvet megvettem a tesomnak... 😊 szerinte nagyon hasznos 😊

Trisztin
mivel tudja még kimutatni,hogy mire van szüksége?? ez komoly??

ránézek a kutyámra és tudom,hogy mit akar... vagy ezzel csak én vagyok így...???

Punker
most van elöször kutyád?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mama2
Jobb módszert nem tudok, csak ezt így leírtam, mert nekem elég furcsa. Amúgy ha már ott tartunk hogy a kutya ugatással is komunikál, kérdezném, hogy mi a többi komunikációja a kutyának(gondolok itt az ember felé pl. a: fark csóválásra, Hátra fekvésre, stb.) hogy mivel tudja még a szügségleteit, meg az ijeneket kimutatni. Remélem értitek mire gondolok😊.

Punker
te figy te is csak akkor vegyél levegõt ha mondják, a kutya ugat mert azzal kommunikál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Attila8805
na ha már tanításnál tartunk?
Van két kutyink.
A kissebbik akkor is ugat ha 2 utcával arréb ugat 1 kutya de a nagyobb nem.
És errõl kéne leszokatni hogy csak akkor ugasson ha mondjuk vki el megy a kapu elõtt.
lehetséges ez?

Trisztin
hát igen... én képes voltam leszaladni vele... akár óránként többször is 😊

de ha tudsz jobb szobatisztaságra szoktató modszert szerintem azt is szivesen elolvassuk...

Punker
akkor minek kérdezed?

mama2
Há persze, majd neked az ember ha úgy látja, felkapja a kutyát, aszt leszalad vele a harmadikról, de nagyon gyorsan, hogy a kutya be ne pisiljen? De taps neked, mert te ezek szerint, megcsináltad(taps,taps).
UI:Nem @-oskodni akarok, de én elég elképzelhetetlennek hiszem:S.

Trisztin
ennél mi sem egyszerûbb... én is három szintesben lakom... a harmadikon... figyelni kell a kutyát... amikor iszik,felkapni!! és leszaladni vele (mivel akkor még nem lépcsõzhet) ... eszik(felkapni és levinni) ...

ha esetleg mégis a lakásban végzi el a dolgát nagyon le kell szidni (verés felesleges! beleverni az orrát,meg végkép nem szabad!) ... ha lent akkor pedig nagyon meg kell dicsérni!

nem hazudok Philipem ezzel a módszerrel 1-1,5 hét alatt 90%os szobatiszta lett ... kis korban van amikor nem tudja tartani,akkor is le kell szidni és egy darabig dicsérni,ha jó helyen végzi el...

Ma már ott tartunk,ha soron kivül le kell menni,akkor bizony lökdössük az ajtót... 😊 bár ezt nem tudom honnan tanulta 😊

Blacksheep333
Tudtok ötleteket adni hogy lehet szobatisztaságra megtanitani a kutyát egy 3 szintes lakásba?😊

Az operációs rendszeren is túl...