848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • kulabácsi
    :(
    szegény
  • leho94
    :O
  • w77d
    tegnap este álmában lebénult Foltos arcának jobb oldala.. ma délelőtt vettük észre. Szegénykém elég furán formálja most az ugatásokat meg a morgást, de az életkedve nem esett vissza. Mindenesetre 2 naponta járunk mostantól dokihoz teljes kivizsgálásra....
  • cenobite
    Reméljük Foltos rendbejön!!!

Ha már itt vagyunk - remélem nem reklám. Szomszédban most születtek kiskutyák. Ingyen elvihetők. Ilyen kistermetű tacskófélék. Nagyon aranyosak természetesen. Négy kicsi van. Ha valakit érdekel privátban írjon. Nyíregyházán vannak a kis lurkók.
  • Máté94
    Értem én:)
  • w77d
    jó de Foltos nem ilyen volt ez előtt... Igaz hogy szereti a pocakját de le nem tudott állni, mindíg ügyködött valamin...
  • leho94
    Miénk vagy szétrág valamit , vagy azzal szórakozik hogy kinyitja az ajtót bejön és ha nem érónk oda időbe azér is bepisál , vagy ha ezeket sem akkor meg ásik , már van egy 70cm-es mély lyuk az udvar közepén:D
  • Máté94
    Az enyém is:)
    Bár mondjuk ma délután is meg se hallotta a csengőt se a hívást.Hát hátra megyek megnézve mi a baj,hát semmi!Alszik mint a tök.Süt rá a nap és attól elalszik.:)
  • leho94
    bár a mi beaglenk csinálná azt :DD ahogy kilépek az ajtón egyből ugrik a nyakamba aztán puszilgat :DD
  • Máté94
    Az én kutyámnál 15-18 órát alszik.Ez nálunk megszokott:)
  • w77d
    igen, aki ismeri az csak imádni tudja, nagyon jó lelkű kutya a légynek nem ártana ( mondjuk azt néha bekapja ).
    Csak ma is gyakorlatilag az egész napot átaludta....
  • Trisztin
    imádni való egy jószág :) már ezt akkor is mondtam,mikor először raktál be róla képet :)
  • kulabácsi
    helyes, aranyos ez a kutyu, főleg a 2. képen :)
  • w77d
    betegesen de büszkén még élünk és üdvözlünk mindenkit :)

• Solid Snake
  • Máté94
  • kulabácsi
    :(
    sajnálom
  • leho94
    ázzek
  • w77d
    ma egy jó és egy rossz hírt is kaptunk: a jó hír az, hogy már jobban van Foltos, sikeresen tud járni és még az étvágya is visszajött....

na de a rossz hír: mint kiderült a tegnapi esetnél közrejátszott egy gyors szívinfarktus is. Azóta a szíve igencsak legyengült nem is ver egyenletesen. Ez látszik is rajta, rengeteget alszik, nagyon hamar elfárad. Nem tudjuk meddig bírja, az orvos szerint lehet napok de lehet hónapok kérdése is, aztán remélhetőleg álmában hirtelen leáll a szíve. Nem akarom hogy szenvedjen.... Mindenesetre amíg köztünk van az egész család azon van, hogy minél szebben töltse a földi ittlétet és minél többet legyünk vele. Nagyon jól esik neki a törődés, főleg a tegnapi után, most is itt van a gép mellett és a lábamon alszik. Még egy ilyen barátom nekem sem lesz az tuti :(
  • Trisztin
    mindannyian szorítunk...!!!
  • cenobite
    Hajrá! Szorítok!
  • w77d
    az éjszakát túléltük és szerintem jobban is van, bár igen szaporán veszi a levegőt... most indulok majd vissza a klinikára, hátha a doki is azt mondja hogy sokkal jobb a helyzet..
  • cenobite
    Na mi újság? Jobban van Foltos?
  • w77d
    amúgy hazahozhatuk már.. láthatóan jobban van, bár a doki szerint ez még megtévesztő lehet, a mai este lehet sorsdöntő. ha lesz még rohama az végzetes lehet... hosszú lesz az éjszaka, én amíg tudok virrasztok mellette...
  • w77d
    elenyésző XD
  • sweech
    aranyos kutya. drukkolok érte
  • kulabácsi
    főleg h 7-8at írtál :)
    am 13 az már szép kor kutyánál, de remélem azért rendbejön, sok kutyus megéli a 16-17 évet is akár, haverom kutyusa is nemrég pusztult el ( :( ) 16 éves körül volt, de az utolsó napjáig rohangált
  • Máté94
    Az 5-6 év az ugye nem nagy tévedés?:D
  • w77d
    13
  • Máté94
    Az enyém most lesz 5 éves.De félek,hogy már csak 2 éve van:(
    Mert a Shar-Pei 7-10 évet él:(
  • kulabácsi
    az még nem kor :)
    bár nekünk 1 kutyám sem érte meg a 10et soha :( max 9, a mostani is annyi, néha paranoiálok is :S múltkor is feküdt, kicsit noszogattam h menjen arrébb semmi, erősebben noszogattam megint semmi, már azthittem ottmaradt, de aztán kb alrébtoltam erre felpattan h mi a fakk :D
  • Máté94
    Én olyan 7-8 évesre tippelnék:)
  • kulabácsi
    az már jó ha magához tért szegény, hány éves?
  • Solten
  • w77d
    megcsillant a remény... most voltam bent a klinikán, Foltos magához tért. Felállni nem tud, olyan mintha részeg lenne. Remélem azért ez is megjavul majd....
  • Solten
  • w77d
    a legszarabb az egészben hogy milyen hirtelen történt.... leértünk a lépcsőn, hogy reggeli séta, megállt a bokor mellett mitha vécézni akarna de csak bámult maga elé aztán nemsokkal elborult oldalra...
  • cenobite
    :O
    Ezt nem is hittem volna, hogy kutyáknál is van agyvérzés. Rákról hallottam, sajnos egyre több kutyát visz el, de agyvérzésről még nem.

Amúgy őszinte részvétem, nagyon nehéz lehet... Én már átéltem egyszer. :(
  • w77d
    itt a legfrisseb kép róla, nemrég készült

tegnap este még vígan szórakoztunk :(
  • w77d
    gyerekek ma reggel séta közben összeesett és elvesztette eszméletét Foltos a kutyám... most benthagytuk a Budapesti Állatklinikán, azt mondták kora estére kiderül hogy megmarad e de kevés az esély... nagyon úgy néz ki hogy agyvérzés... Ő családtag