Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
labradornak és társainak nagy a mozgásigénye, szerintem nem szerencsés bent tartani. lehet, hogy õ se élvezné túlságosan

leho94
Hát lehet 1-2 dolgot szétfog majd pakolni..😄DDD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Froopy
Van köztetek olyan, aki lakásban tartja? Mennyire tartható lakásban?

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

mama2
Szerintem a Labrador, nagyon arika😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Adam II
Igazából nem is tudom pontosan mit is takar a túltenyésztett fogalom és állítom sokan akik ezzel dobálóznak szintén így vannak ezzel. Szóval mit is jelent pontosan?

Z
Pedig számos olyan fajta van, jellemzõen a kevésbé népszerûek. Az általam felsoroltak viszont mind slágerfajták. Azoknál szinte elkerülhetetlenek az örökletes betegségek.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nagykispeter
Szerintem nagyon jó természetû.
Nekem Colliejaim vannak,de ez a 2 fajta a számomra az igazán megbízható kutya.Gyerek mellé tiltanám is e 2 fajtán kívül a többit (esetleg még vizsla jöhetb szóba).

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Adam II
Vagy bármelyik fajtatiszta kutya. Legalábbis én még nem hallottam olyan fajtáról akit ne bélyegezetek volna meg ezzel a "túltenyésztett" jelzõvel.

Z
Úgy tudom, hogy "kicsit" túltenyésztett fajta, mint a másik retriever, a golden vagy a spániel, vagy a beagle.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mama2
Örökmozgó, játékos, szereti a gyerekeket😊. Nekem is labim van, imádomm😄😄.

Froopy
Valaki tudna pár szót tapasztalatból mondani a Labradorokról? Húgom szeretne egyet, és anyám fontolóra vette. Pesten, lakóházban tartanánk (nem panel).

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

mama2
képt(értsd:képet a kutyádról😊).

Sir Quno Jedi
Atomszép kutya, bár a színe kényes és nem bírja a meleget. Az én egyik németjuhászom is félig malamut, avagy husky (isten sem tudja tán) és olyan vastag szõre van a másik sima némethez képest, hogy lazán elfexik a jeges betonon és az neki kényelmes! Igaz õ szénfekete és fehér gallér, mellény, tappancs, némi barnával.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Scottt
Wookly Coat vagy micsoda színû husky tetszik legjobban😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Mint egy Farkas😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Palinko
ja light red - red attól függ milyen évszak van 😄 de legegyszerûbb vörösnek mondani, törzskönyv szerint fehér-vörös. fogadjuk el 😊
Máté94
Akkor õ Light Red színû ha jól látom😄
Palinko
igen mindkét kutyafajta nagytestû, a malamut testesebb, ugye õk hosszabb távra lassabban húznak a huskyk meg rövid távra gyorsabban ha jól emlékszek, ebbõl adódik, hogy a malamut testesebb.

Semmi probléma nem vagy ezzel egyedül, sokan kérdezték már 😊 ha érdekel ennek az oldalnak az alján láthatod milyen sokszínû a fajta. szóval van minden színben 😊
http://www.huskycolors.com/colors.html
Máté94
Jujj bocsi ilyen színûbe még nem láttam huskyt.😄
kulabácsi
szép nagy darabog ezek a szibériai huskyk is, kb nagyobb mint a mi malamutunk 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palinko
igen és remélem ilyen is marad még fiatal, 9 hónapos.

nem keverék, õ fajtatiszta Szibériai Husky
Máté94
Õ valami keverék?😄
sweech
fú, deszép foga van 😮 miénknek már alig van pár, le van törve az összes 😛 bele van buzulva a kövekbe, van mikor akkora van a szájában mint egy féltégla

Palinko
Valakinek már megvan az öröm 😊 szerinte is fõzhetnénk sûrûbben sonkát

Trisztin
Füli nagyon édes 😊 állítom,hogy vigyorog <#wink>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Máté94
Az utcánkban 5 darab Kuvasz kölyök született.
A másik része a képeknek az pedig a kutyám Füli.

Sziasztok,koszi szepen a reagalasokat!!!
Azota megoldodott a problema es mar szeretunk lejarni...

tigeroo
utcai vegyes <#smile>

a pamacs (az idõsebb) pedig hosszúszõrû tacsi
Máté94
Keverék?Vagy milyen fajta?Amúgy aranyos.😄
Ari =)

tigeroo
Mára kialakult egy érdekegység a két blöki között😊
Mostmár állandóan cukkolják egymást, a kicsi szó szerint a nagy seggében van, birkóznak, meg minden<#smile>
Tessék 1 kép Nelsonról

(teljes neve: Nelson Admirális aki 1805-ben Trafalgar melett legyõzte a francia csapatokat<#idiota>)

cenobite
Igen, fõleg a menhelyrõl hozott kutyákhoz kell esetleg több türelem. Ki tudja min ment át szerencsétlen. Bár a Tied még csak öt hónapos, sok türelemmel és kitartással szerintem sikert érhetsz el. Kitartás, hajrá!

gamertag: kenobita

Sir Quno Jedi
Fél hogy visszaviszitek (vagy ki tudja mit mûveltek vele régebben). Ilyenkor csak a szép szó marad. Elõre mész és szólongatod. Kézjelzés, hangjelzés, reménykedés... (esetleg lehet kajával is csalogatni, de aztán azt megszokhatja)

Sok-sok türelem kell a kutyákhoz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

leho94
Nemszeret sétálni ? 😮

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hello mindenkinek
Tudna nekem segiteni valaki...az a helyzet hogy van egy kutyam kb 5 honapos egy kutya menhelyrol hoztuk el es nem igazan tetszik neki mikor rateszem a porazt.Lefekszik a foldre,azt onnan mar csak huzni lehet,volt egy masik kutyam de az legalabb huzott olyankor mikor rakerult a poraz

caseih9400
😄😄😄

khm...khm...

Scottt
Emos😊))))))

caseih9400
a szõr eltakarta..

khm...khm...

w77d
másik szeme merre van?

caseih9400
<#vigyor4>

khm...khm...

Doog
😄😄 Tök cuki hogy kint van a nyelve picit...

Nagyon kényelmes neki látszik 😄😄

...::::::...

caseih9400
Ott ül ártatlanul a polskiból kivett üléseken 😄D Már szétszedte egy picit az üléseket 😄

khm...khm...

Máté94
Aranyos!😄
Kis ártatlan szemeivel😄
Doog
Bocsi hogy ilyen nagyok lettek. :S

Doog
Még 2 kép amit most csináltam... (:

Doog
Az én kutyám 😊

Sir Quno Jedi
Ez jó hír. Az én Worf hadnagyom is jobban van a mérgezése óta. Már gyakran próbálja meghágni a barátnõjét (kevés sikerrel) és nem olyan kedélybeteg. De ugye ehhez több mint egy év kellett. Ja meg megint szökõs is.

Most volt ez a vihar, 10 méteren kidõlt a kerítés, meg leszakadt a a garázstetõ és elrepült Kansasba, szal. szegények ki voltak pár napig... Amúgy is félnek a vihartól, fõleg a kislány.

w77d
igen, kommunikációs fõsulin tanulok 😄

Z
A gazdi lábánál? 😊

Jól látom, hogy az a sárga ott egy Anthony Giddens - Szociológia könyv, a Rácz Endre és Takács Etel féle Kis magyar nyelvtan alatt? <#idiota>

w77d
most fotóztam 😊