848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#448 Ezt nyomom, addig nem megyek fel, amíg nem fektet kábelt :) -
#447 Hajrá Foltos!!! -
#446 :O -
#445 jelentem a tisztelt társaságnak, hogy Foltos kutyám még él, most még meg is erősödött, már 2 hete nem kell dokihoz menni, csak ha romlik az állapota :D Hihetelen élniakarás van benne :) -
#444 Valami használt ruhád amit már nem vagy alig használsz tedd oda neki ahol szeretnéd, hogy aludjon a lényeg, hogy rajta legyen a szagod. állítólag ez segít de nem tudom. -
#443 Talán valami plüss, amihez odabújhat az segít. Nekem a beagle a fotelt részesíti előnybe, ami a szobámba van. (Természetesen a fotelon lévő ruhákat maga alá gyűri, hanyatt dobja magát, és horkol alvás közbe).
Ágyban aludni nem engedtem neki, meg alapvetően az ágyra felmászni sem szabad neki (persze ha nem látjuk, akkor szerinte ez a szabály nem érvényes), ami hosszú távon nem baj, mert néha iszonyat büdös tud lenni.(mondjuk kopónál az lenne csoda ha mindig tiszta lenne) -
#442 hát mi nem szokattuk különösebben rá a szobatisztaságra a 2 kutyánkat.
mind a kettőt kiküldtük délután egy picit , akkor általában elrendezték a dolgot. bennt meg már nem kellett. próbáld meg azt hogy kimész vele játszani, kaksi után meg beviszed -
#441 Jófejnek tűnik :D -
#440 csak én nem látom a képet?itt van a link:
http://kepfeltolto.hu/i/?316186 -
ő itt az én kutyusom.Sajnos egyszer elszökött és elvesztette a fél szemét:(
ez a kép még előtte készült -
#438 Ja! Mek hogy lesz szobatiszta? 2-3 napig egész jól tolta, de aztán tegnap össze vissza brunyált meg kakilt :DDD Az, hogy későn értem haza (éjjel 2) megzavarhatta szegény bioritmusát? Mondjuk a barátnőm itthon volt vele, szal nemértem... Bár gondolom azért 1-2 hónap kell, amíg belejön.. -
#437 deédes :D -
#436 A földön? Nem hiszem, hogy tudnék mozogni másnap.. Nekem nincs ott pihepuha placcom ott :D
Még lebaszni se tudom néha, annyira ártatlan feje van :D
De most komolyan, hát hogy néz már ki:
-
#435 loál
aludj vele pár napot a másik szobában :) -
#434 Van valami ötlet arra, hogy hogyan szoktathatnám rá a blökit, hogy ne ott aludjon, ahol mi, hanem a másik szobában? Ha kizárom, akkor veszedelmesen nyüszít, azt nem bírom.. Utána beengedem, oszt ott nyalogat, meg felmászik az ágyra, és odabújik, iszonyat édes.. Alapvetően nem is zavarna, de amikor "közben" elkezdi nyalogatni a lábujjamat, meg bököd a mancsával az felbasz :DDD -
#433 júj kicsi plüss gyömöszölnivaló -
#432 Jópofa! -
#431 zabálnám meg :) -
#430 (L) -
megalodon #429 Egy ismerösöm mesélte:
"Volt egy kutyám ill a b.nömmel közösen de szakitottunk kutyus maradt,mert kertes ház. A szomszédban van egy telephely,egy kömüves vállalkozó szerelömühelye meg fatelep meg minden szar.+2nagy kaukázusi.
Már nem egyszer volt hogy átjöttek a kerítésen még mikor én ottlaktam,lett is szólva a vállalkozónak. Valamit csinált e még mindig volt h.átjöttek.
A nagyszülők kutyáját széttépték!El lett tusolva nem lett botrány belöle.
De még mindig volt hogy átjöttek.
Pár hete pedig a kiskutyám(kutyánk,tacskó)is áldozattá vált.
Majdnem az ex-em édesanyja is!
Erre 4bocsánat-bocsánat volt a reakció!
Végül addig nem nyugodtak mig a 2dögöt el nem altatták.De ez a kicsi nem kutya volt hanem családtag! Nagyon szerettem én is! Erre meg 2napra rá ottvan náluk egy uj kiskutya lány tacsi.Hát jó-jó kell akit szeretni kell,de darab darab?? Ki se hült a másik még és már ottegy uj? Jó aranyos az is biztos de azért ez durva."
Az egész sztori. -
#428 aranyos :D -
#427 Talán így :D
-
#426 Nice shot -.- -
#425 -
#424 beeagleee , na maajd nyomok miénkről is , ma először kijöttek a macskával , teraszon a macska a kutya hátán aludt :DD -
#423 Pózolás:
(még van rajta mit csiszolni) -
#422 Hi,
megint kis vagyánykodás az ebbel (ebekkel):
Top Dog Bemutató Ajka
-
#421 persze :D -
Vegas #420 de van, kell? -
#419 nagyobb kép nemvót? :S
am aranyos :) -
Vegas #418 UP
Guztie:
Amúgy van valakinek itt Amstaff.? -
#417 hmm nagy közöttük a korkülönbség? -
#416 De azért aranyos!
Keverék ugye?:D -
#415 Nagyobb kép nem volt?:( -
#414 sajnos muszály. Összeverekednének a németjuhásszal. Majd ha a másik ház kész lessz a kettő közt kerítés akkor el lessz engedve:) -
#413 jhuj színre szinte dettó mint az enyém. :D -
#412 ki van kötve? :( -
#411 az én bolond kutyám, Bon Bon:D
-
#410 Sajnálom :/ Mellesleg nem kis összeg gondolom 2naponta orvoshoz vinni -
#409 Ííííí, szegényke. de ha van életkedve, akkor okés. Remélem még sokáig meglesz!