Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a zsidózástól ez távol áll, a vágyak kiélésétõl meg még távolabb. Én lennék a legboldogabb, ha azt lineklhetném, hogy Erdõ Péter, Zoltai Gusztáv, és Farkas Flórián együtt tette tiszteletét a Szent Koronánál, vagy együtt koszorúztak meg egy Turul szobrot...
Egyelõre azzal is beérném, ha nem ellenünk dolgoznának... nem kell velünk, csak ne ellenünk.
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akik meg ilyeneket mondanak, nyugodtan mehetnének a vörös festékes gyökér ügyvéd után, nem tudom mit keresnek itt. (Viszont, ha tippelnék rá, tuti antiszemita lennék <#vigyor>#vigyor>)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Olvasói komment:
„Cionista zsidók a magyarságról:"Mi sokkal jobban gyûlölünk titeket, mint ti minket."(Kornis Mihály drámaíró, Beszélõ, 1993. december 21.)Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok.""Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejû, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költõ tudná megfelelõen szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyûlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevezõ HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepõen õszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"
www.smart-bus.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
www.smart-bus.hu
Ez jutott eszembe errõl a tevékenységrõl 😄
Állítom, az óvodai jelenetet eljátszották. Mindegy, hogy a fordítása pontos, a lényeg, ott mindenki szerepet játszott.
1000 dolog van a videóban, amibe bele lehetne kötni. De kár az energiáért.
www.smart-bus.hu
Azt ebbõl a videóból nem fogod megtudni. Mert ez nem tekinthetõ dokumentumfilmnek. Az óvodai résznél látszik, hogy ezt valahonnan kivágták. Talán egy szórakoztató filmbõl. Egy gyerek se nézett a kamerába, profin eljátszottak egy szerepet. LOL, hogy a gyerekek milyen kifejezéseket használnak. Demográfiai probléma. A mi problémánk a PR.
Különben meg ennek a videónak nincs stáblistája. Szerintem valaki unatkozott és otthon összerakta.
Az viszont érdekel, hogy mivel hülyítik a gyermekeiket, miket hazudnak nekik rólunk, mivel ezzel elõre kódolják a folyamatos gyûlölködést. Sok dolog egycsapásra megoldódna, ha rájönnének, hogy csak saját maguk szerint kiválasztottak. Rengeteg problémának az a forrása, hogy úgy vélik nekik mindent lehet...
www.smart-bus.hu
Azt mondja a videó, a buldózerek gyakran este jönnek. De ilyet nem mutat be. Romok alól kilátszó emberi kezet mutat. De az nem derül ki egyértelmûen, hogy a felvétel hol készült. Akár a török országi földrengésnél is készülhetett.
Én nem emlékszem rá, hogy valaha is tanítottak volna engem arra, hogy más népeknek kuss, mert õk sem jobbak nálunk, hiszen õk meg a lazacokat irtják.
De olyanra sem emlékszem, hogy gyermekmûsor kereteiben Nimród tüzes kemencébe dobta volna Ábrahámot...
Úgy gondolom, hogy a videó tökéletesen megmutatja, hogy miképpen állnak a világhoz, és a többi emberhez.
www.smart-bus.hu
Nekem pl. az a furcsa, hogy egyes jenki államokban a semmivel sem bizonyítható kreacionzimust (intelligens teremtés) oktatják mikor az vallás, semmi köze a tudományhoz, semmi keresnivalója olyan órán, ahol természettudományokat oktatnak...
Az ENSZ pénzbõl mûködõ palesztín iskolákban meg mártírkodásra nevelik a derék kisdedeket.
Ez csak egy újabb fura vadhajtás és álalánosítás egyelemes mintából. Értelmetlen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
15 percnél meg 19 percnél, akiknél be van akadva a lemez, én nem hiszem, hogy olyan nyugiban kibírnám körülöttük 😄
www.smart-bus.hu
Hogyne, a k ü l d e t é s t u d a t !!<#violent>#violent>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
www.smart-bus.hu
Akkor honnan kéne tudni róla? Meg amúgy is, nem iszunk elõre a medve bõrére <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Pedig szerintem legalabb ilyen erdekes hogy Obama ott van Gazabol lovoldoznek es megis mekkora kuss van a sajtoban.
Ez is mai normanak felel meg?