Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sok, ebben igazad van...

Viszont a zsidózástól ez távol áll, a vágyak kiélésétõl meg még távolabb. Én lennék a legboldogabb, ha azt lineklhetném, hogy Erdõ Péter, Zoltai Gusztáv, és Farkas Flórián együtt tette tiszteletét a Szent Koronánál, vagy együtt koszorúztak meg egy Turul szobrot...

Egyelõre azzal is beérném, ha nem ellenünk dolgoznának... nem kell velünk, csak ne ellenünk.

www.smart-bus.hu

Pluskast
Nem te! Hanem a cikk írója.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ajnározza a rosseb, nem felejtettük el nyilván, de a világ változik.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Ja és hozzá tenném, hogy nem is nagyon kellene ajnározni a ruszkikat. Õk is itt voltak 50 évig. Érdekes, hogy majd mindenki mennyire hamar elfelejtette, hogy milyen nagyszerûen megszállták az országunkat.

Pluskast
Nyilván nem. De nem is azért jön ide, hogy üzenjen a zsidóknak. Nagyobb az esélye, hogy pl a paksi atomerõmû bõvítése miatt jön. Abban van pénz dögivel, életszerûbb is mint az amit a cikk végén olvasni lehet.

A hangvétele olyan amilyen, de te sem tudhatod, kinek mit üzen az a látogatás. Tíz éve nem járt itt orosz külügyminiszter, a találkozóról az orosz lapok is csak azt közölték, amit az EU-val kapcsolatban beszéltek meg.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Ez egy tudatlan és primitív cikk.

Közel-keleti problémák oka?

Molnibalage
Az elmúlt pár kommentnek mi köze van a Közel-Kelethez? De tényleg. Ha ennyire zsidózhatnékotok van, akkor mirét nem nyittok annak topikot vagy a fajtható oldalak linekélse helyett ott is kiélhetitek vágyaitokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ReszegKoldus
Nyílt levél <#eljen>

Akik meg ilyeneket mondanak, nyugodtan mehetnének a vörös festékes gyökér ügyvéd után, nem tudom mit keresnek itt. (Viszont, ha tippelnék rá, tuti antiszemita lennék <#vigyor>)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nyílt levél

Olvasói komment:

„Cionista zsidók a magyarságról:"Mi sokkal jobban gyûlölünk titeket, mint ti minket."(Kornis Mihály drámaíró, Beszélõ, 1993. december 21.)Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok.""Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejû, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költõ tudná megfelelõen szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyûlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevezõ HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepõen õszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"

www.smart-bus.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

pfejjderasszistacikk

Bezzeg Orosz Ferenc, a Raoul Wallenberg egyesület elnöke meg egyedül flangál a Fradi meccsen, ahol a csúnya náci fradisták orrba is verik.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Gondolom, ha már ennyien "idefáradtak" akkor találni is fognak roppant gyanús alakokat, nagy égés lenne üres kézzel távozniuk ebbõl a hihetetlenül antiszemita és rasszista országból.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hypo
ja a magamutogato náciról kevesebb az infó ez fontosabb LOL ....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kuruc.info/r/2/111573/#ixzz2S8aolP2G

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus

Náluk a CoD Multiplayer élõben megy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

qtab986

Csak egy áprilisi tréfa! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Még a végén sikerül azt is "kideríteni", hogy az egészet színészek játszották, csak levágták a stáblistát.
Ez jutott eszembe errõl a tevékenységrõl 😄

qtab986
ha pontos a fordítás, akkor nincs mirõl beszélni

Állítom, az óvodai jelenetet eljátszották. Mindegy, hogy a fordítása pontos, a lényeg, ott mindenki szerepet játszott.
1000 dolog van a videóban, amibe bele lehetne kötni. De kár az energiáért.

Ne ragozzuk... ha pontos a fordítás, akkor nincs mirõl beszélni.

www.smart-bus.hu

qtab986
Az viszont érdekel, hogy mivel hülyítik a gyermekeiket,

Azt ebbõl a videóból nem fogod megtudni. Mert ez nem tekinthetõ dokumentumfilmnek. Az óvodai résznél látszik, hogy ezt valahonnan kivágták. Talán egy szórakoztató filmbõl. Egy gyerek se nézett a kamerába, profin eljátszottak egy szerepet. LOL, hogy a gyerekek milyen kifejezéseket használnak. Demográfiai probléma. A mi problémánk a PR.

Különben meg ennek a videónak nincs stáblistája. Szerintem valaki unatkozott és otthon összerakta.

Ez a része engem nem érdekel, mivel egymás gyilkolásában mindkét fél kiváló, és lassan már a jó Isten sem tudna eligazodni rajta, hogy mikor melyik hazudik, csúsztat, stb...

Az viszont érdekel, hogy mivel hülyítik a gyermekeiket, miket hazudnak nekik rólunk, mivel ezzel elõre kódolják a folyamatos gyûlölködést. Sok dolog egycsapásra megoldódna, ha rájönnének, hogy csak saját maguk szerint kiválasztottak. Rengeteg problémának az a forrása, hogy úgy vélik nekik mindent lehet...

www.smart-bus.hu

qtab986
Úgy gondolom, hogy a videó tökéletesen megmutatja, hogy miképpen állnak a világhoz, és a többi emberhez.

Azt mondja a videó, a buldózerek gyakran este jönnek. De ilyet nem mutat be. Romok alól kilátszó emberi kezet mutat. De az nem derül ki egyértelmûen, hogy a felvétel hol készült. Akár a török országi földrengésnél is készülhetett.

qtab986
A norvégok megölték az összes lazacot. 😄 Ez nagyon komoly.

Furcsa dolgok? Nekem a furcsánál erõsebb jelzõ jut akkor az eszembe, amikor Jézust majomként ábrázolva felszögelik egy keresztre... és mindezt egy gyermekmûsorban.

Én nem emlékszem rá, hogy valaha is tanítottak volna engem arra, hogy más népeknek kuss, mert õk sem jobbak nálunk, hiszen õk meg a lazacokat irtják.

De olyanra sem emlékszem, hogy gyermekmûsor kereteiben Nimród tüzes kemencébe dobta volna Ábrahámot...

Úgy gondolom, hogy a videó tökéletesen megmutatja, hogy miképpen állnak a világhoz, és a többi emberhez.

www.smart-bus.hu

Strahd_
A mult heti, a tegnapi lovoldozes utan ma ismet 2 raketa Gazabol... bezzeg ha Izrael odamegy loni megint lessz itt a nagy Izrael az agresszor megszegte a tuzszunetet es szegeny Palakok.

Molnibalage
Mármint? Mindenhol vannak ilyen furcsa dolgok.

Nekem pl. az a furcsa, hogy egyes jenki államokban a semmivel sem bizonyítható kreacionzimust (intelligens teremtés) oktatják mikor az vallás, semmi köze a tudományhoz, semmi keresnivalója olyan órán, ahol természettudományokat oktatnak...

Az ENSZ pénzbõl mûködõ palesztín iskolákban meg mártírkodásra nevelik a derék kisdedeket.

Ez csak egy újabb fura vadhajtás és álalánosítás egyelemes mintából. Értelmetlen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én az iskolai oktatás részeknél döbbentem le...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Most nem büntetem magam azzal, hogy ezt újra végignézem 😊
15 percnél meg 19 percnél, akiknél be van akadva a lemez, én nem hiszem, hogy olyan nyugiban kibírnám körülöttük 😄

www.smart-bus.hu

"Valami erõsebb mint a technika?"

Hogyne, a k ü l d e t é s t u d a t !!<#violent>
ReszegKoldus

ReszegKoldus
Ja azt még láttam is 😄

Azt viszont megírták, hogy a benzines limuzinját gázolajjal tankolták meg. <#idiota>

terrormanók?? lol :-DD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Dolgozik a Moszad? Meg kell mutatni a nagy testvérnek, hogy a csúnya palesztin terrormanók még a barackra is veszélyesek! 😄

www.smart-bus.hu

Nem olvastam, de a rakétapajzs mûködik gondolom. Ennek hírértéke akkor lenne, ha ki is tudnák lõn Obamát, amire lássuk be nem sok esély van...

ReszegKoldus
"megis mekkora kuss van a sajtoban"

Akkor honnan kéne tudni róla? Meg amúgy is, nem iszunk elõre a medve bõrére <#ravasz1><#eplus2>

Strahd_
Bocsi lemaradt hogy Izeaelben....

Elnezesed kerem

Strahd_
Erdekes , de a mai raketa tamadasokat nem emlitetted.

Pedig szerintem legalabb ilyen erdekes hogy Obama ott van Gazabol lovoldoznek es megis mekkora kuss van a sajtoban.

Ez is mai normanak felel meg?