Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
www.smart-bus.hu
Itt lenne az ideje a topic átnevezésének (Miért nem szeretem Izraelt v. Miért nem szeretem a zsidókat) valami másra.
nagyon vigyáztak és most is vigyázank a lehetõségekhez képest hogy idegen vérvonal ne kerüljön közéjük, pontosan a felsõbbrendú fajként való azonosulásuk miatt szükséges ez, hiszen ha azt a multikultúrális libero-buzis irányvonalat engednék a zsidóság körében amivel a nyugati (általuk pénzügyileg, politikailag és kultúrálisan megszállt és befolyásolt) államokat tömik, akkor igen gyorsan, egy két nemzedék alatt letehetne az õket irányító hatalmi elit arról a bázisról, amivel mozgatni lehet embereket mások elnyomására és a területfogalásra.
most fáradt vagyok errõl bõvebbet írni, más topicocban, fõleg az NWO-ban bõven találhatsz errõl anyagokat ha visszaolvasol, de hamarosan megjelenik egy tanulmányom, ott ez külön fejezetben kitárgyalásra kerül
természetesen mára az információs társadalomban megváltoztak a dolgok, az hogy ki a zsidó és ki nem másképp kell értelmezni. sok fokozati szintje van, kezve onnan hogy 1. szint zsidó szülõk és zsidó vallású 2. zsidó szülõk de keresztény vallású 3. zsidó anya és zsidó vallású stb.. tulajdonképpen kiterjeszthetõ néhány kizáró okon kívül mindenkire hogy a zsidósághoz tartozhasson, sokkal inkább alapfeltétel hogy gazdaságilag-"érdekileg" oda legyen elkötelezve, és másodlagossá vált a vallási egynemûség. a zsidó vallást fel lehet venni, és be lehet épülni az általuk létrehozott gazdasági közösségbe szigorú feltételek mellett
ez amúgy megint érdekes téma, hiszen izraelben akármennyire is próbálják tiltani, egyre több a vegyesházasság, illeve lassan kezd a buzik paradicsomává válni
http://www.youtube.com/watch?v=enRxFFUt538
:)
neked is igazságod vagyon azokban amiket mondasz és az álláspontodban is, ugyanakkor felhívnám mindenki figyelmét hogy ez csak a felszín. pont azért hogy el lehessen vitatkozgatni rajta, és elterejle a probléma valódi gyökerérõl a figylemet.
izrael egy FED leányvállalat, bár országnak tûnik és úgy is viselkedik. mindenben a hagyományos angolszász uralkodó és szuperbankár családok érdekeit védi, illetve azok hatalmi terveinek megvalósításához szükséges.
sokféleképpen megállapíthatták volna a határokat, szándékosan volt így tervezve, hogy állandó feszültséggóc legyen. ugyanis ahol nincs feszültség, ott az emberek nem akarnak háborúzni, simán csak jól élni, mert kiskorukban is ezt látták. sõt mi több, ahol jólét van, ott sokkal inkább empatikusak az emberek.
extrém példát mondok, ausztriában (és még szerencsére sok helyen a nyugati országokban) ún. cica-hoteleket, igényesen kialakított háziállat kisházakat telepítenek-telepítettek országszerte közterületeken. itt a gazda nélküli állatok boldogan ellakhatnak, ivartalanítják õket államilag, és az ott lakók gondoskodnak róluk, etetik õket. magyarországon is volt ilyen, de az önkormányzat elbontatta a közterületen épült kutyaólat. évekig laktam budapesten, kõbányán és zuglóban is voltak iylen kezdeményezések, én is sokat jártam etetni meg simogatni a gazdátlan állatokat.
ha éltél falun tudod, hogy például egy malac olyan okos mint egy kutya, ha foglalkoznak vele. mivel legtöbben vágóállatnak tartják, így nagyon háttérbe szorul az, hogy bármilyen ingert kapjon azon kívül hogy etetik hogy mihelyt felnõ meg lehessen enni. de ugye akár egy embert is el lehet butítani, saját ürülékében idétlenül gügyögõ ronccsá tenni ha bezárják és fogvatartják egy helyen és úgy bánnak vele. a malacokra is emiatt ragadt rá a büdös-koszos tisztátalan disznó jelzõ. holott nem a kismalac hibája ha így tartják és nevelik fel
na ez csak példa volt arra, hogy ha egy egész népet zárnak be ilyen körülmények közé mint amit a palesztinokkal mûvelnek, akkor vajon hogyan várható el az ott élõ vagy ilyen környezetben felnövõ emberektõl/gyerekektõl, hogy a nyugati kultúra számára elfogadható emberi és kultúrális értékekek képviseljenek ?
az izraeli gyerekeket pedig arra oktatják, hogy ezeket a "koszos férgeket" ellenségként kezeljék, és ki kell õket irtani. így tartják szinten az ott felnövõ generációkban a harci képességet, a gyûlöletet másokkal szemben és azt, hogy parancsra képesek és készek legyenek megölni más embereket.
(ez színtiszta náci ideológia, izrael az egyik legnagyobb neonáci állam, bármilyen furcsa is ezt hallani/mondani)
(náci - nazionalie - nemzeti - tehát minden mást kirekesztõ a saját nemzeten/valláson kívül)
de azt tudni kell, hogy ezek irányított dolgok, nem véletlenül és nem maguktól valósulnak meg.
a lét határozza meg a tudatot, egy ragadozótól se várható el hogy ne táplálkozzon. ugyanúgy egy tudatlanságban szegénységben és elnyomásban élõ embertõl se várható el hogy felvilágosult, mûvelt, ápolt és erõszaktól tartózkodó legyen. a világ mûvelt és viszonylagos jólétben élõ embereinek kell eldöntenie, hogy ezeket az embereket ellenségként kell kezelni és ki kell irtani, vagy emberként tekinteni rájuk és segíteni õket hogy elfogadható életszinvonalon élhessenek
a háború, az erõszak és az elnyomás véleményem szerint nem jó dolgok. izraelnek és a palesztinoknak is meg kell változniuk ha békében akarnak egymás mellett élni. de sosem az elnyomott szegénytõl kell várni az elsõ lépést
sajnos a politikai-gazdasági elitnek nem érdeke változtatni a dolgok menetén, így nehéz remélemi bármiféle érdemi változást. pedig ha nem lenne elnyomás, megszünne a palesztin erõszak is
Nem értem <#banplz>#banplz>
Amúgy igazából tökre leszarom a zsidókat, nehogy félre érts, csak gondoltam megkérdezem már, hogy ha palesztin nép nem létezik, akkor zsidó létezik-e :)
Hogy te azt mennyire gondoltad komolyan azt nem tudhatom, lévén, ahogy te is mondtad, az ironia nem jön át forumon tulzottan
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Amire te gondolasz mas vallasu illetve mas gondolkodasu emberek tomeges lemeszarlasa csak egyszerusitve mondjak nepirtasnak , hisz nincs a nyelvben szerintem jo szo ra. Es leven egy par idiota es kovetoik hagymazas agyszulemenye alapjan nep/faj alapon iteletek meg, lasd a nagyszulo zsido akkor te is az vagy alapon es nem szamit hogy kereszteny vallast vettel fel.
Izraeli mint nep letezett az okorban de utana keveredtek mas nepekkel, leven hogy mind izraeli mind pedig zsido lehetsz n hiszem hogy a nep mint olyan raillene a mostani korban.
Hamar genetika a mai Magyarorszagon elo magyarok is tavol allnak az osi magyaroktol leven a sok keveredes miatt, de ez egy masik tortenet.
De tudod az ironia nem jon at forumon, igy probalkozz ujbol.
Szóval van izraeli nép? kevesebb, mint 100éves nép, ez frankó. Hagyjuk inkább... :D
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Ha izraeli ekre gondolsz mint nep akkor max egy orszag teruleten elo emberek halmazat jelenti akik genetikailag sokfelek. Mivel te is lehetsz izraeli szinte akarmikor (izraeli allampolgar) ami utan teged is izraeli nephez fognak tartoztatni. Az orszag maga sok nepcsoportot es vallast foglal magaba.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
The rift came after a confrontation Saturday between Hamas policemen and a senior Islamic Jihad member that the police were trying to take into custody for interrogation. The suspect was killed in the standoff, with Hamas alleging that he had committed suicide.
“Islamic Jihad today suspended its contacts with Hamas after police opened fire yesterday on one of the commanders of the Al-Quds Brigades, Raed Jundiya, 38, inflicting serious injuries from which he died this morning,” AFP quoted a leader of the extremist group as saying."
Majd johet precise, csige stb valami uj clone al
egyre szánalmasabbak vagytok, és már az ehhez hasonló fórumokon is egyre kevesebb a hozzád hasonló "ultra", a társaid is már inkább hallgatnak, de te büszke lehetsz magadra, hogy az utolsó másodpercig kiállsz amellett amiben hiszel, tisztára mint Hitler.
Hidd el én drukkolok neked <#email>#email>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
itt
Õket azért sajnálomTeam Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De szar lehet látnotok, hogy Hitler halála után elég volt számotokra 68 (0generáció) év, hogy megutáltassátok magatokat a világgal. Hányadikok is vagytok 3-4-edik a legutáltabbak listáján azon a BBC kutatáson?
<#nezze>#nezze>
Aztán amikor a kõvel a tankot megdobáló 12 éves gyereket a parancsnok egy pofon helyett egy a májába engedett sorozattal intézi el akkor szoktak jönni a kedvenceim. Általában az ilyenekre felhozott érveitek a legmegalázóbbak számotokra, persze ezt ti nem veszitek észre mert nálatok az ilyesmi nem ütközik semmiféle erkölcsi akadályba, nektek ez a normális. Nem értitek, hogy a szemét gójok miért utálnak egyre jobban és jobban titeket az ilyenek miatt. Nyilván ha én is hasonló nevelést kaptam volna én is csodálkoznék hogy miért ítélnek el engem akkor ha olyanokat védek akik gyerekeket ölnek,
Én drukkolok nektek, persze nyerni soha nem fogtok, max egy újabb holokausztot. Remélem azt már nem érem meg, nem vagyok rá kíváncsi.
10 honapos gyerekekre vadaszo palesztin [\URL]
"Strollers were scattered near the stricken bus, medics carried away children with blood-smeared faces and a baby girl died in a hospital before doctors could find her parents. At least five children were among the 18 dead in Tuesday's suicide bombing by a Palestinian militant who blew himself up on a Jerusalem bus. Forty children were among more than 100 people injured. "
Es sucarc kepeire is van utalas ...
"In early November 2012, Israeli activists reported that several journalists with cameras followed a Palestinian girl as she repeatedly tried without success to provoke a violent reaction from Israeli soldiers.<253>253> On November 18, Alarab Net, an Arab news site, released a photo of three bloodied children and their mother with the caption “martyred massacred family in Gaza”. This image turned out to be of Syrian children.<254>254> Pro-Palestinian activists published a photograph on Twitter of an injured infant held by a rescue worker, writing “even this young injured Palestinian child doesn’t seem surprised or scared, used to Israeli terrorism.” The baby in the picture was quickly identified as an Israeli injured in a Hamas rocket attack, which also killed her mother"
Some images of children in the conflict have been shown to be false, digitally altered, or outdated, and are used to manipulate public sentiment. For instance, during the March 2012 Gaza-Israel clashes, Ofir Gendelman, a spokesman for Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, tweeted a photo of an Israeli woman and her two children ducking a Gaza rocket describing it as "when a rocket fired by terrorists from Gaza is about to hit their home." When it was proved the photo was from 2009 he said "I never stated that the photo was current."
<#nyes>#nyes>
Most közben egy másik oldalon meg azt olvasom, hogy a teherautót dobálták meg, amitõl a sofõr fékezett és a kislányt szállító autó ezért ütközött neki, így meg megint más az ábra, azért ez nem ugyanaz, mintha egy 5 kilós követ közvetlenül valakinek a fejére dobnak (szerintem).

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Igazad van az eremnek 2 oldala van, es az emberek tobbseget nem erdekli a masik oldal. Kivancsi leszek hogy a most kiadott 200 millio dollarbol amit a palesztinok kaptak ebben a honapban azzal mi fog tortenni. Mert sok penz hogy lehessen valamit csinalni, de arra keves hogy minden megoldodjon.
Ha tippelnem kell akkor a vezetok kezebe , szamlaira vandorol a penz es semmi nem fog tortenni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Moszkva továbbra is fenntartja magának a jogot, hogy korábbi szerzõdéseinek megfelelõen fegyvereket, légvédelmi rendszereket szállítson Damaszkusznak. Ezt nyíltan elítélte a találkozón Francois Hollande is. „Hogyan engedhetõ meg az orosz szállítás, miközben a kevés fegyverrel rendelkezõ ellenzék tagjait leölik” – idézte az AFP a francia elnököt"
Kérdésem:
"Hogyan engedhetõ meg az amerikai fegyver szállítás Izraelnek miközben a kevés fegyverre rendelkezõ palesztinokat leölik"
A kérdés költõi, hisz a válasz antiszemita lenne.