13596
-
Susarc #11222 Izraeli-palesztin mérleg: 200-1
Aknatámadásban halt meg kedden egy gázai átkelőhelynél egy 30 éves civil férfi, aki ételt osztott az izraeli katonáknak: ő a hét napja tartó gázai konfliktus első izraeli áldozata – mondta egy rendőrségi szóvivő.
Az eset az Izraelt a Gázai övezettől elválasztó határ erezi átkelőhelyénél történt, amelyet palesztin fegyveresek aknagránáttal támadtak.
Már csaknem 200 palesztin halt meg a konfliktusban, amelyben palesztin fegyveresek az övezetből rakétákkal és aknavetőkkel támadják Izraelt, az izraeli hadsereg pedig légitámadásokat hajt végre a lakosság ellen.
Főleg az izraeli Vaskupola légvédelmi rendszernek köszönhetően keddig egy halottja sem volt a palesztin rakétáknak Izraelben. A rendőrségi szóvivő szerint legalább 15-en azonban megsebesültek, köztük több gyerek.
(MTI nyomán)
-
Solt #11221 Ez most komoly? :D Jaj...
Tudod mit, ne tereljük el a lényegről a szót... Koncentrálj az utolsó bekezdésre...
-
#11220 Szamodra minden esetre nehezen megy az olvasas, hol allitottam hogy antiszemita vagy , vagy a video az? Bar a tenyeken nem valtoztat hogy kijelentem e vagy sem nemde? -
#11219 Jól tették,hogy meggyilkolták azt a három telepest,az rögtön benne volt a gaz médiában,de,hogy gojok százait öldöklik büntetlenül,afelett hallgatnak a cionista rossebek -
steweee #11218 http://kuruc.info/r/6/130429/
https://www.youtube.com/watch?v=skE3-Jf5OBc -
Solt #11217 Az ilyen egy bites megjegyzésekre pont ugyanúgy semmi szükség nincsen, mint a Strahd féle bombázások iránti vágy kifejezésére. -
Solt #11216 Egyébként te beszélsz rendesen magyarul? Mintha a szövegértelmezéssel gondjaid lennének! :)
Az én beszűkült nézeteim szerint az a beteges, aki emberek lebombázására vágyik... mint például te. ( is )
Jut eszembe, láttál engem egyszer is zsidózni? Kizárt, ergo ezt az elavult "antiszemét" hülye dumát tartogasd másnak. Tudom, hogy arra kiváló, hogy a homokból ne kelljen kihúzni a kis buksidat, de attól még uncsi. ;)
A véleményem tökéletesen megegyezik azzal, ami a videón is látható... sőt, hála a jó égnek, egyre több becsületes zsidó ember is így látja. Bízom benne, hogy egyszer a te szemedről is lekerül a hályog. Amíg a cionizmust ilyen elvakultan véditek, soha nem lesz béke. -
#11215 Halál Izraelre. -
Pares #11214 Ez elég nyilvánvaló... -
#11213 Kenytelen vagyok hamar isten nem adott neked ;) -
Stockbauer33 #11212 De te jössz rendületlenül és osztod az észt Mi lenne ha nem reagálnál néha te naon okos ? -
#11211 Miert probalsz szavakat adni mas szajaba, jah csak az a velemeny valos es helytallo ami a te velemenyeddel egyenlo. ;) beteges vagy
Tetszik amugy felhaborodas a 200 palesztinon , de szamold csak ossze csak a kozel keleten hany ember halt meg ma... Jah az mas ugy nem lehet jot zsidozni, ejh de nagy ember barat lett itt mindenki hirtelen, foleg Susu aki a zsidok/izraeliek kiirtasat kovetelte nem olyan reg ;)
Ennel jobban csak a kuruc info tudja jobban sajat magat arcon kopni ;) nah tovabbi jo frocsogest nektek -
Susarc #11210 http://www.standard.co.uk/news/london/rabbi-stands-on-top-of-doubledecker-bus-in-west-london-as-part-of-propalestine-protest-against-israeli-aggression-9601565.html -
Susarc #11209 pontosan! azért ha a Magyar hadsereg Erdélyben elkezdené ölni a Románokat ,mert azok közül páran terroristák hát rendesen felkapnám a vizet és követelném,hogy csak azt gyilkolásszák aki bűnt követett el és a Román nőket,gyerekeket és ártatlanokat ne gyilkolásszák hiába utálom a szőrös talpúakat :)
és talán vagyunk így ezzel jópár milliárdan a földön...,de az az egyetlen szájbatekert gyökértanya ország belszarik mindenbe! -
Solt #11208 Nyilván, de ez még a gondolkozást nem zárja ki. Én is elfogult vagyok a saját nemzetemmel, nem is kicsit, de ilyen elvakultságra soha nem lennék képes. -
ManoNegra #11207 Gondolom érintett... -
Solt #11206 Sőt, össze-vissza beszél nem? Fogalma sincs a dolgokról, csak nyomja itt az antiszemita dumát...
Szánalmas vagy öregem. :) -
Susarc #11205 a hazug média már elvette az eszét -
Susarc #11204 a hazug média már elvette az eszét -
#11203 nem tudom hogy tudod őket támogatni... ? -
#11202 El kellet volna fogadni a tuzszunetet, remelem most bekemenyit kicsit Izrael -
#11201 Hogy egy idiota , kb mint a te velemenyed a hamaszos csokarol aki beszelt x honapja mar volt a video linkelve ;) nincs valami uj? -
#11200 Hiaba nah ;) egy agytroszt. -
Susarc #11199 az ISIS /CIA/ tegnap bejelentette,hogy ők NEM FOGJÁK TÁMADNI Izraelt......LOL "ééééérdekes",hogy mik vannak! -
Susarc #11198 -
#11197 Epic. :DD -
Stockbauer33 #11196 Nincs.Te annyira okos vagy h csak tanulok az írásaidból #11184
Kb ennyi vagy -
#11195 Na nincs válasz? :D -
Stockbauer33 #11194 Több millió arab gyűlöli őket még nálunk is jobban.Tavaly v tavaly előtt volt egy riport műsor amiben egyiptomi arabokat kérdeztek és mondták is h a nyugat nem tudja(nem látja) milyenek is a zsidók.A zsidó média hatalom ugye (a rendes zsidók mi?!!!!!!!!!!!!).Amit kényük kedvükre bemutatnak v elhalgatnak ha úgy tetszik.Ezért is szar egy nép mert palesztin gyerekekkel keménykednek csak.A kamikáze araboktól meg fosnak mint a tűztől mert féltik azt a tetves szaréletüket.Ocsmány egy féreg mind.Tavaly nyavalyogtak O bama nál h jaj de nagy gond van Iránnal.Pedig onnan kapják meg a villanást(next ho lloc .aust) ha végre meglesz a ......(féregirtó)
#11190 Pont a tetühintások pfff
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.origo.hu/nagyvilag/20140714-elfogatoparancsot-adott-ki-az-fbi-a-kuruc-info-uzemeltetoje-ellen.html
Tudjuk kiknek csípték a szemét
-
Susarc #11193 -
Susarc #11192 -
Susarc #11191 nem minden zsidó vallású ember egy cionista szar alak -
Susarc #11190 -
Susarc #11189 Közel 200 halottnál járnak a háborús bűnös gyilkosok! -
Susarc #11188 pfejj mindenki rasszista-antiszemtita-zsidógyúlölő! pfejjj
mindenki a zsidókat bántja! brühühühüüüü
-
#11187 Mit látsz a képen? -
Stockbauer33 #11186 Ezt fejtsd ki bővebben mert nem értem -