Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Csodálatos propaganda kép, ahol szovjet eredetû fegyverzettel jelenik meg az IAF. (Bár nincs felségjel a gépen, de a kép egyértelmû.) Atyám...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mitõl illegális...? Hányszor kell még elmondani, hogy Izrael semmiféle nukleáris fegyverekrõl szóló egyezményt nem írt alá...? Hányszor kell még elmondani, hogy Irán meg igen és ratifikálta is...?

Kérlek magyarázd meg akkor, hogy az indiai, pakisztáni és az észak-koreai atomfegyverek - már, ha van koreai - akkor azok miért illegálisak vagy miért nem...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A világ elismerte Irán jogát az urándúsításra - Irán és a Hatok megegyeztek a nukleáris problémát illetõen.
- Izrael természetesen tajtékzik ...de ezt már megszoktuk. Illegálisan tartott nukleáris töltetei kizárólag az appartheid-rendszert fenntartó terrorállamnak lehetnek ....

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lol, ez a cím olyan, mintha a The Onion-ról származna. 😊

ReszegKoldus
egyébként a South Park 17. évad 6. részében sikerül békét teremteni a Közel-Keleten

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
és ettõl meg kellene változnia a véleményének, vagy mit hittek a fekák?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Minden ember Afrikából származik, csak néhányan megunták a fa és talaj közé szorult primitíveket, és tovább álltak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Strahd_

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://alfahir.hu/tobb_mint_100_milliardra_perlik_hazankat_a_zsido_befektetok#.Un8c5tnmjFU.facebook

Kend még nem hallotta eme ominózus kijelentést? Íme.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Na ja.

Zsidók a magyar közéletben

Vödröt készíts, sokszor akarsz hányni...
"Isten ajándéka" WTF?

Mi nem meggyõzõ. Akár wikipédián is leelenõrizheted, hogy ki a vállalat vezetõje. Nem azt mondtam, hogy mindegyik vállalat az övék, de az amerikai média a kezükben van, és ez olyan eszköz, amivel háborúkat és válságokat lehet kirobbantani, de agymosásra és történelem hamisításra is tökéletesen alkalmas...

BRAT
Tegnap kaptam influenza elleni szurit.
A szálak összefutnak...

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

BRAT
Értem én mit akarsz mondani csak nem meggyõzõ.
Nem hiszem el. Beraksz egy gráfos képet, hogy minden a bizonyos népcsoporté és ennyi?
Ott az Al Jazeera, CCTV, vagy itthon pl az Oroszország hangja. Ha unod a nyugati szájízû médiát, akkor olvasgasd ezeket.

A másik dolog meg: ne nézz sok TV-t.Többet ér 1 órányi személyes benyomás, mint fél napi TV/Internet és 1 kiló nyom- sajtó.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

Csak annyi lenne a lényeg, hogy az amerikai, és azon keresztül szinte az egész világ szócsöve, amivel átmossák az emberiség agyát, egy bizonyos kisebbség kezében van, de ha nem értetted meg, nyugodtan dugd vissza a fejed a Negev-sivatag homokjába.

Caliph
csak be ne oltsanak fogamzásgátlóval <#csodalk>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BRAT
Izraelben idén megkérdezték, hogy képes lennék-e összerakni egy atomfegyvert<#miaz>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Aztán vigyázz, mert lehet, hogy azzal fogadnak majd a reptéren, hogy maga egy közismerten antiszemita fórumtopicba írogat, sajnos vissza kell küldenünk, biztonsági kockázat. 😊 (Na jó persze ez nem életszerû, soha nem szoktak indokolni ilyen esetben sem az izraeliek, sem az amerikaiak, valszeg mások sem, csak visszafordítanak)
BRAT
Ilyen félkész "kimutatással" miért degradálod magad?
Valahogy nem látom a következõ cégek egyikét sem:

Abu Dhabi National Oil Company EAE
Emirates EAE
Kingdom Holding Company S-A
Saudi Basic Industries Corp S-A
Petrobras BR
Telemar BR
Hindustan Petroleum Corporation Ltd. IN
Indian Oil Corporation Ltd. IN
Sinopec CH
China National Petroleum CH
Bank of China CH
Surgutneftegaz RUS
LUKoil RUS
Gazprom RUS
Toyota
és még sokan mások, akik nem isten ajándékai Bár az oroszok és brazilok gyanúsak ugye?<#gonosz1>

Itt egy pöttyet hitelesebb TOP 2000-es kimutatás.

Inkább ezt tanulmányozd (Bár vigyázz! lehet Isten ajándékai szerkesztették megtévesztésbõl!)<#ijedt>

Velem is vigyázz, mert január közepén megyek Tel Avivbe egy nagy ELAL géppel! (Mossad kiképzésre, de ne mond senkinek, mert magyarok normális úticélként nem utazhatnak oda)<#ijedt>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

ReszegKoldus
Nekem úgy rémlik a Walt Disneyn kívül a többi nagyobb stúdiót már eleve ezek alapították, ja és Disney természetesen antiszemita is volt 😊

Ez ijesztõ - Ezek a vállalatok uralják a világot

De ami még ijeszõbb... Kicsit utána néztem, hogy ezeknek a legnagyobb vállalatoknak az éllen kik állnak:

CBS - Leslie Moonves - Isten ajándéka
Viacom - Sumner Redstone - Isten ajándéka
The Walt Disney Company - Bob Iger - Isten ajándéka
Nestlé - Peter Brabeck-Letmathe - Isten ajándéka
Universal Pictures - Ron Meyer - Isten ajándéka
Miramax - Bob és Harvey Weinstein - Isten ajándékai
Paramount Pictures - Brad Grey - Isten ajándéka
CNN - Jeff Zucker -Isten ajándéka
Time - Richard Stengel - Isten ajándéka
Warner Bros. - Barry Meyer - Isten ajándéka

És a lista közel sem teljes...

Lehet azt várták, hogy "A Kiválasztottak"-nak vagy "Isten Ajándékai"-nak szólítsa õket... <#hehe>

És azért nem baj hogy csóró, hogyha odamész hozzá, akkor "nyilvánvaló legyen" hogy elmegy harcolni...

BRAT
És ezt az amcsi terminológia szerint mondom.
Ez nem a saját véleményem, de látom benne a rideg logikát.

BRAT
A szociális kérdésekben az USA "konzervatív"-gondolkodású-
Lásd egészségügy, munkanélküliség kezelése, kilakoltatás.

Ha odamész egy csóró detroiti niggerhez, hogy gyere harcolni 2-3 évig és ezért kapsz fizetést, az nyilván belemegy. Ha lejár a szerzõdése nem a munkáltató dolga, hogy pátyolgassa a volt munkaerõt.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=538220482921412&set=a.462985563778238.1073741830.100002003944053&type=1&theater

BRAT
PS<#szomoru2>

ReszegKoldus
Ezek nem akarnak "hazaköltözni" az velük a baj 😊

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578125898907420&set=a.142874132432601.41771.142868662433148&type=1&theater

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

izrael létrejötte és szerepe :

https://www.youtube.com/watch?v=7PZB4h9oXD0

Mivel buta vagyok, ami nekem keletre van az kelet 😊 Ausztria is lehet kelet ha sokat megyek keleti irányba 😊

Kazahsztán már nem Közel-Kelet, hanem Közép-Ázsia. 😊

Master91
Izrael kényszerrel fogamzásgátló injekciókat ad be a fekete bevándorlóknak stb.

Lol ez komoly??? És ezt engedik ? Ilyenkor USA miért nem rohan egybõl meg menteni mindenkit?

Jaa, nincs olaj + pár nagy ember USA-ba a zsidókra kacsingat véletlenül.