13596
H001.jpg
  • Stockbauer33 #13395
    http://orientalista.hu/izrael-megkapta-az-otodik-nuklearis-felszereltsegu-tengeralattjarot-nemetorszagtol/
  • Papichulo
    Ha mar szobakerult az IRI

""The Guard's Navy had no drills in the vicinity of the Strait of Hormuz and didn't fire missiles or rockets during the past week and the time claimed by the Americans," Gen. Ramezan Sharif, a Revolutionary Guard spokesman, said on the Revolutionary Guard's website."

Navy: Video shows Iranian rockets launched near Truman, other warships :)
  • ManoNegra
    Még szerencse, hogy nem lőtték ki őket, mint a törökök a Szu-24-et.
  • qtab986
    Iran seizes two US Navy boats in Persian Gulf
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/12096275/Iran-holds-two-US-Navy-boats-in-Persian-Gulf.html
  • Stockbauer33 #13391
  • Stockbauer33 #13390
  • Tetsuo
    A zsidó kultúra része. A dániel péter nevű véglény, "ügyvéd" is elsősorban azért alijázott, hogy a gyűlöletét szabadabban kiélhesse a "Közel-Kelet egyetlen demokráciájában"; másodsorban azért, mert menekült a törvény - rá nézve enyhe - szigora elől.
  • Stockbauer33 #13388
  • Stockbauer33 #13387
  • ManoNegra
    A saját fórumrészbe tették át. https://sg.hu/forum/tema/1108932295
  • steweee
    a new world order topic-ról ki mit tud ? mintha eltűnt volna, pedig még pár napja olvasgattam ott

http://harcunk.info/index.php/archiv/79-nemettelenites-az-elhallgatott-nepirtas-a-haboru-utan
  • Tetsuo
    Már megint a személyem, vagy másé... soha nem a téma.
  • Tarathiel2
    Mivel te szoktál hátsóból előrántott baromságokat írkálni és terjeszteni...
  • Tetsuo
    Jah, hogy megint velem foglalkozol? :-D
  • Tarathiel2
    Ja hogy youtube videóid vannak meg beszéltél öregekkel, akkor mindjárt elhiszek mindent neked, aki más témákban meg tövig benyeli az orosz propagandát...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.12.12. 11:27:28
  • Solt
  • Tetsuo
    Pl. Hómanról és Hortyról is össze-vissza hazudoznak, ahogy Szálasiról vagy Hitlerről. Aki kicsit is kételkedik és utánajár, egyből látja, hogy óriási kártyavár az egész "történelmünk".
  • Tetsuo
    Hát igen, én utána tudtam olvasni annak, aminek akartam és meg tudtam kérdezni az öregeket... ill. látom magam körül, milyen agymosás folyik itt, mi folyik a csapból is, milyen ideológiának vagy te is áldozata... ez tisztán látszik. Még egy igazi érved nem volt úgy semmi mellett sem...
  • Tarathiel2
    Persze ti tökéletesen ismeritek a VALÓDI történelmet. Már csak bizonyítani nem megy, de hát az itt sose volt divat.
  • Tetsuo
    Kényük-kedvük szerint hamisítják a történelmet (is).
  • Pares
    "Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod." - Voltaire

"a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) rabbitestületének elnöke „teljes sikerként” értékelt."

Az sikernek számít, hogyha nulla erőfeszítéssel minden óhajodat-sóhajodat rögtön teljesítik? Mármint nem mintha nagy ellenállásba ütköztek volna...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.12.10. 23:06:48
  • Pares
    "...a csúnya zsidók bevonultak az ártatlan Palesztinába, és elfoglalták azt."

• ManoNegra
    A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek mégis igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetű. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja.

Az európai zsidóság - amely a világ 13 milliós zsidóságának 90 százalékát jelenti - eredetéről régóta vitatkoznak a szaktudósok. Sokáig megmosolyogták az 1905-ben Budapesten született író, Arthur Koestler "fantasztikus elméletét". Eszerint a volgai, doni pusztákról és az elő-kaukázusi térségből érkezett az európai zsidók őseinek zöme, az egykori kazár birodalom területéről - és nem Palesztinából.
    link
  • Saintgerman
    Szerintem a helytelen szóhasználat az a "letelepedett" nem a többi...
  • fonak
    A szolgalelkűségnek nincs határa :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Palestine_(region)
  • fonak
    Lehet, hogy még emlegetik úgy, mint a nálunk a szociban is mindenki tudta, hogy melyik az Andrássy út.
  • Papichulo
    "Lőrinc László szerint e „téves” szóhasználat magyarázat nélkül azt a látszatot keltheti, hogy a térségben a mai értelemben vett palesztinok az őslakók és a zsidók a bevándorlók." :)
  • Solt
    Leveszik Palesztinát a térképről
  • Papichulo
    "Pahlavi avenue"... az sincs ma mar garantaltan :)
  • maki85
    azért az iszlám nem volt mindig olyan, mint ma
    Szíriában a Karácsony, és a Húsvét állami ünnep volt
    Ezek pedig egykori iráni képek
  • PSG 1
    Sztm is kirakat, mert harcaszati jelentosege nem nagyon van a jelenlegi szituacioban(azert raktam be a videot), vagyis a 24 elvesztese elotti szituacioban..
  • ManoNegra
    Ez mikori felvétel lehet? Nemzetközi terrorizmus támogatásáért 3 milliárd ajro és váll-lapogatás jár?
  • Papichulo
    Szerintem nagyreszt jaszkarizasbol raktak oda a Flankereket. A Fancerek es a Fullbackek is tudnak onvedelmi AA fegyverzetet hordozni, ez utobbi pont ugyanazt a palettat is. A kornyekbeli "jatekosokat" nem rettenti el jobban ez a 4db addicionalis gep, legyen szo, a TAF-rol, az IAF-rol vagy az RSAF-rol. Igazabol ha a teljes RuAF-ot kitelepul Khmeimimre sem tudnak effektiven felvenni a harcot, ahhoz jopar legibazist at kene alakitaniuk, belakniuk es egy olyan logisztikai rendszert kiepiteni, amihez meg hasonlot sem mutattak fel soha.

A legnagyobb elrettento ero ugyis az, hogy "ok az oroszok", az - onjelolt - nagyfiuk es mindenkinek jaj lesz, aki veluk kikezd. Bar ez utobbi nem rettentette el tulsagosan a torokoket es az oroszok orrara koppintottak, hogy helyre tegyek oket a lokalis eroviszonyok tekinteteben. De vegulis totalis haborut senkinek sem er ez a 3. vilagbeli porfeszek. Summa summarum, ha barmelyik kornyekbeli "jatekos" nagyon akarja, akkor az oroszok syriai kalandja gyors veget er, ha meg nem, akkor felesleges a legifoleny gep, mivel a csapasmerok is meg tudjak vedeni magukat. A Su30 csak a kirakatba kellett, propaganda cellal a sok russophile-nek mutogatni, hogy bezzeg az oroszok... esetleg tulbiztositasbol.

ps: A legirendeszetet meg inkabb a SyAAF-nak kene ellatnia, aki legalabb a helyi nyelvet beszeli es ismeri a kornyekbeli viszonyokat, szokasokat. Erre meg csak-csak ossze tudnak kaparni par Fulcrumot vagy Floggert, de meg a Foxbatjeik is ott vannak. Az oroszok mindekozben segithetnek nekik karbantartani oket :)
  • PSG 1

Nem totalis haborut(abban az esetben tobb gepet vezenyelnenek oda) vizionaltam allamok kozott a "jatekkossal", hanem legirendeszeti feladatok.. "Betevedo" gepek/gepparok "elfogasa"(asszem a torokok is "tevedtek" mar be, neha az IAF is), stb..
    Nyilvan nem egymas kozotti harcrol van szo, hanem ha ilyen elofordul nem jelenhetnek meg az orosz gepek a vizualis azonositashoz/kikisereshez fegyverzet nelkul(az biztos, h szo nelkul nem kezdtek volna lovoldozni a legtersertore).. Erre eleg 4 gep is, bar felolem helikre is vadaszhatnak, de biztos, h nem ez volt az elsodleges szempont a ruszki logikaban...
  • PSG 1
    Plane nem ertem.., mondjuk azt sem tudom hany 30-as telepult at..
    Utoljára szerkesztette: PSG 1, 2015.12.03. 00:38:34
  • Papichulo
    Ennek csak az lehet az oka, h nem nagyon biznak senkiben az oroszok es eleve keszultek arra, h olyan jatekosok is beszalllnak a jatekba, akikkel szemben jol jon majd az AA config

Ha olyanok is beszalltak volna, akkor az a 4db Flanker edeskeves lett volna ;)
  • PSG 1
    Jaa...az meg a torok-incidens elott keszult..Akkor meg nem voltak kepben F-16-osok(max a ruszkik bizalmatlan gondolataikban, amit igazolt a tortenelem)

Az involvalt 24-eseken volt R-60? Ezek allitolag autonom modon tevekenykedtek(nem volt vadasz-fedezet) es nyilvan nem szamitottak legicelra(heli, dron), HA nem voltak raketak fuggesztve(ezt nem tudom), ha volt, akkor OK...
  • Tetsuo
    https://goo.gl/maps/D1XbhwL3NwA2

A szultán meztelen. :-)
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.12.02. 20:58:30
  • PSG 1
    Jogos, de ez full vadaszkonfig(az aktualis gepen meg a torok-incidens elott)..Vagy nem?
    A te logikad vilagos, csak a ruszkike nem: mert nagyreszen az autonom modon vegrehajtott legicsapasokban szereplo gepeknek nincs semmilyen legiharc-fegyverzet pl ezen a videon fuggesztve.. Naluk nem szamitottak semmilyen legicelra?(pl. heli, dron) Meg Szu-34-essel sem pedig adott esetben alkalmasabb a legiharcra, mint a 24-25, ha nem is annyira mint az Afganisztanban vendegszerepelt F-16-osok/F-15E amikre meg volt fuggesztve ilyen fegyverzet(ahogy allitod).. Nem ertem a "ruszki-logikat"..
    Eleve azt nem, h minek repultek egyaltalan vadaszkonfigban 30-asok?(20.-a elott) Sot megkockaztatom azt, h eleve minek telepultek at, ha nem hasznaljak oket csapasmeresre(mondjuk ez utobbi csak spekulacio, mert lehet, h csak en nem lattam ilyen geprol kepet)?? Ennek csak az lehet az oka, h nem nagyon biznak senkiben az oroszok es eleve keszultek arra, h olyan jatekosok is beszalllnak a jatekba, akikkel szemben jol jon majd az AA config..(Arra nem tippelnek mely orszagok lehetnek ezek)
  • PSG 1
    Lehet, h az overall alatt van?(ez csak tipp)