13596
-
Solt #13435 Lehet azért, mert nekem nincs problémám a mondandójával, ez a véleménye, joga van hozzá. Amíg nem uszít, nem gyűlölködik, addig gyakorlatilag azt mond amit akar.
A gond az, hogy azért mert más a véleménye mint a tiéd, illetve azért mert te ezt hülyeségnek érzed, kapásból eltüntetnéd szem elől a topikot. Nem érzed ezt abszurdnak? -
kamionosjoe #13434 Szíria, háború után. Ahogy nézem lesz mit újjáépíteni.
-
#13433 A szomorú az, hogy két problémát sem értettél meg a kommentjével kapcsolatban. -
Solt #13432 Én azt nem értem, hogy miért nem mindegy neked, hogy ez a topik hol van? Egyelőre annyi történt, hogy más a véleménye mint a tiéd...
-
ManoNegra #13431 Most először nyerésbe jött Putyin és Aszad Szíriában -
#13430 Ez a komment pontosan megmutatta, hogy miért kell gumiba tennni... -
#13429 Izrael folytatja a megszállt területeken a palesztinok illegális kitelepítését -
#13428 Hát igen, első lépésként azt kellene felismerni az embereknek, hogy Izrael a föld legveszélyesebb állama és hogy a diaszpórában élő zsidóság többsége bármi áron támogatja.
Amíg ezt valaki nem látja vagy nem meri beismerni, addig hogy lehetne érdemi rálátása a Közel-Kelet eseményeire? -
#13427 A topik nyugodtan mehetne a gumiba. Semmiféle előremutató dolog nincs itt egymás anyázásán kívül... -
#13426 Én már mondtam és azt is, teljesen felesleges szóba állni vele. ;-) -
Saintgerman #13425 nagyon napra késznek teccik lenni, ugyan kinek is dolgozunk.. -
Papichulo #13424 annyi aktualitása azért van, hogy kaptak egy kis erősítést.
Tehat legkozelebb mar otszazan lesznek? Amugy ezeket is szetkergette a rendorseg... -
ManoNegra #13423 Azt nem is néztem hogy mikori, de Berlin ugye? annyi aktualitása azért van, hogy kaptak egy kis erősítést. -
Papichulo #13422 Ezek egy 2014-es, az akkori gazai harcok miatt kialakult Israel ellenes tuntesen keszultek. Mennyiben relevans ez 2016 januarjaban? -
#13421 azért ez sem egyszerű történet
mno- rakéta támadás
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.02.01. 18:45:04 -
ManoNegra #13420 -
Stockbauer33 #13419 -
#13418 Nem, a #13412-re. -
#13417 Ez papinak ment, gondolom. -
#13416 Azért valahol "vicces", hogy ilyen oldalakat linkelsz forrásként.
1. Egy szóval nem említi, hogy mikori gyártású és milyen típusú a fegyver.
2. A kép is csak illusztráció, jenki M16-tal. -
Papichulo #13415 itt nem arról van szó, hogy Orszország akár proxin keresztül üzletel helyi fegyverkereskedőkkel
"In addition to footing the bill for Russian weapons, Iran has also been supplying the Syrian regime with Iranian weapons, ranging from rockets and missiles, rocket-propelled grenades and mortars, to drones and other military surveillance technology." (forras)
"Russian cargo planes have delivered Iranian weapons into Syria 20 times over the past 10 days, Fox News learned from western intelligence sources.
The flights are not registered and are in violation of an arms embargo on Iran imposed by two United Nations Security Council resolutions, the report notes." (forras)
Gondolom nalad egy terrorszervezettel kozosen harcolva egy vereskezu diktatorert, az meg mindig a kovetendo kategoria.
Az ott talált zsidó fegyverek viszont modern gyártásúak - teljesen más tészta.
Mondja ki, az oroszok propagandaoldala? Amely folyamatosan lebukik a hazugsagaival es semmi bizonyitekot nem szolgaltat sohasem? Ja igen, ezek a fantomfegyvereket tenyleg teljesen masok :) -
#13414 Megint aljas módon csúsztatsz. mert itt nem arról van szó, hogy Orszország akár proxin keresztül üzletel helyi fegyverkereskedőkkel, hanem régi orosz gyártású fegyverek a kezükre jutottak, évtizedes felhasználás után.
Még a volt Wermacht néhány fegyverét is használják a harcokban, de nem Hitler támogatja az ISIS-t - számodra meglepő módon.
Az ott talált zsidó fegyverek viszont modern gyártásúak - teljesen más tészta. -
Papichulo #13413 Newsflash... orosz fegyverbol van a legtobb az ISIS-nel. Errol is irnak Putin propagandaoldalain amiket linkelni szoktal? :) -
Stockbauer33 #13412 -
#13411 Van neked való forrás is. -
#13410 (Konkrétan az iszlám vallást annyira ítéltem el eddig is, mint a modern keresztényt, de nem érdekes, csak fújd a baromságaidat.) -
Papichulo #13409 Peldaul anti-islamizmus is letezik... dehat neked mondjam ezt?! :)
Amugy meg kuruc.infot linkelni zsidokkal kapcsolatban az olyan, mintha a Kim csaladra hivatkoznal a Nyugattal kapcsolatban :) -
#13408 Köztudott - még Barack Obama, Ámerika elsőszámú bábuja is kiprédikálta - Magyarországon nő az antiszemitizmus.
A kérdést naivan feltenni is tabu: Vajon miért? Egyáltalán miért létezik antiszemitizmus, miközben nincs antisvábizmus, antigörögizmus, antiruszinizmus stb. Azon most ugorjunk át, hogy a zsidók úgy szemiták, ahogy az arabok is, csak kisajátították a kifejezést...
Én tudok néhány okot, az egyik legfontosabb, ami miatt emelkedik az antiszemitizmus az ez:
Holokárpótlást követelnek a MÁV-on Ámerikában
Egyre több (de még mindig nem elég) zsidó is felismeri és beismeri az új vallás, mint jövedelemforrás kiapadatlan forrásként való használatát.
Az egyik összeszedett, közel pontos forrás:
Norman G. Finkelstein, Holokauszt-ipar című könyve.
Aki az egyelőre szabadon vásárolható könyvet elolvassa, az jóval közelebb kerül a valósághoz, mint a sajnálatra méltó, cionista hazugságmédián csüngő többség.
Gerard Menuhin könyve vásárlásának ellehetetlenítése kapcsán nem szólnék, csupán általánosságban:
Mindig az igazságot kell cenzúrázni a hazugsággal szemben, és nem fordítva; ugyanis egymás mellett a vak is látja, melyik-melyik.
-
Stockbauer33 #13407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #13406 -
steweee #13405 https://kuruc.info/r/7/154032/ -
#13404 Nem kajáltam be semmit, kérdeztem. Még jó, hogy nem személyeskedsz. ;-)
MJ-ról van olyan hanganyag is, miszerint muszlim lett - az sem ő, ezért is kérdeztem. -
Papichulo #13403 A MJ uzenetben meg lehet valami, az ember eleg a vegen volt, de ha te bekajaltad az Elvis videot, akkor ezt a kepet is imadni fogod ;)
ps: Meg szerencse, hogy te sohasem zsidozol :) -
#13402 Egy kissé off és no offense, csupán kérdezem, hogy ezek mennyire valódiak?
Michael Jackson
Elvis Presley
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.26. 11:46:23 -
#13401 Egyértelmű volt, hogy a Rákosi-féle törvénytől csak nő az antiaszemitizmus, ahogy a sok egyéb más provokációtól is. -
Stockbauer33 #13400 -
wednes #13399 Nem gyenge, hogy Németország állja a költségeket, akárcsak részben is. A másik részét meg gondolom az USA, úgyis alanyi jogon szoktak adni Izraelnek fegyvert és felszerelést. Így nem nehéz szinten tartani a hadsereget. -
Stockbauer33 #13398 -
Stockbauer33 #13397 -
Papichulo #13396 A tengeralattjáró nukleáris rakétákkal felszerelhető [...]
Szinte minden tengeralattjaro felszereleheto nuklearis raketakkal :)