Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A Finnair nem nagyon repül válságövezetekben és ott, ahol terroristák viszonylag könnyen hozzájutnak MANPAD-hoz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy kis érdekesség:

És hát a Foxos agymosott reakció... szinte már vicces... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagy a csönd tetü hintások <#nemtudom>

Egy fõrabbi írta.Nem egy szaros szatócs zsidó v szinész v órás hanem egy megválasztott fõrabbi.

Hajrá Israel <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

azt csinálnak amit akarnak.....érdekes John Kerry most nem pampog.......

Gondoltam h bennem van a hiba 😄DD

Ez majd akkor lesz hír ha a Finnair is felszereli <#wilting>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.hir24.hu/kulfold/2014/03/04/izrael-legicsapast-mert-a-gazara/

Azért közben dolgoznak a drágáim <#eljen><#taps><#integet2> Hajrá Israel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Nem csodálkozom, hogy ezek a zsoldosok sokszor keverednek tûzharcba. Mivel jogi szempontból pengeélen táncolnak, gyakran olyan feladatokat kapnak, amit a hivatásos katonákkal nem végeztetnek el. Gyakran ezek a cégek a CIA (amerikai hírszerzés) fedõszervei. Így, ha valami rosszul sül el, a kormány azt mondhatja, ezek nem mi voltunk" - mondta az kérdésére a Nemzetközi Testõrszövetség egyik magyarországi szakértõje.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Akkor már majdnem olyanok mint a Blackwater.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Olvastam. 😊
Pluskast
Ezt mond a ruszkiknak is😊 A nap vicce:

"A putyini retorika közben elérte Beleket is, az ott állomásozó, oroszul beszélõ katonák szerint õk nem orosz katonák, hiszen nincs felségjelzés az uniformisukon, és az orosz rendszámú autóik sem bizonyítanak semmit, mert azokat valakik hátrahagyták, õk pedig csak elkezdték használni õket."

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Õ még nem ismeri a "mondást", hogy sosem szabad fullba nyomni a kretént. 😊
Molnibalage
Félelmetes, hogy még ebbe is bele tudsz trollkodni... Tiszta óvóda...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
metélt? az valami tészta?

Pluskast
Jó lenne tudni, hogy ez valóban igaz vagy csak áll hír.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

http://www.hidfo.net/2014/03/03/kina-az-usa-nak-az-el-kell-kezdenie-torleszteni-az-allamadossagat

polluxware
mivel a világ amiben élünk nem csak fehér ,és (vagy)fekete... így azthiszem közel jársz a valósághoz😉

Harag? Ugyan már Uram, ahhoz én már öreg vagyok... 😊 No meg a haraghoz azért ennél jóval több kell... 😉

Mondjuk, ha már ennyire ugyanazt gondoljuk egymásról, lehet, hogy valamennyire mindkettõnknek igaza van! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
én ugyanezt gondolom rólad😊

,de köszi hogy kifejtetted😊)

remélem azért nincs harag..

No, pont errõl beszélek! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
egyébként, most hogy Janukovicsról kiderült, hogy milyen cuki kis kérója volt... (na nem stadion mint tugggyukkinek)

plussz még Putyin is kihasználja a szitut egy kis területszerzésre...

szóóóval... Solt😉

mond.. hova tovább még?<#vigyor1>

Ezt én is mondhatnám... még csak véletlenül sem akarod felfogni a történéseket. Van egy világképed, és abba gyömöszölöd bele az alapos szûrõn átesõ infó morzsákat, majd ami ebbõl kijön, az alapján olyan cinikus butaságokat tudsz mondani, hogy azt már komolyan venni sem érdemes.

www.smart-bus.hu

polluxware
jaj Solt...

immovable
Nem lep meg, hogy a szituáció értékelése nem akar mûködni. 😄 Ehhez el kell végezni valami külön tanfolyamot, vagy olginéni zsigerbõl ilyen zseni? 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
azért azt meg kellett élni, hogy szegény Oroszország, a csúnya medve lesz megvédve😊

és fõleg a nagy szabaccságosharcosok által😊)))))

imádom az ilyen szélkakas ámböröket😉

polluxware
Jééézus!! Nézd!!! Zsidó van a hajadon! rázd le! az arcodba ugrik!!!!

<#szomoru1><#whatever><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

http://nemzeti.net/kitort-a-zsido-belhaboru-izraelben-1865443.html

Caliph
vagy tartanak egy népszavazást,amin krim oroszországhoz akar csatlakozni,ezt a nyugat nem legitimálná aztán jön az évtizedes tárgyalóasztali vita hogy kinek mi hova mikor mit

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
sztem semmi , acsarognak kicsit egymásra, aztán marad minden igy ahogy van.
Oroszországot sem az ottani oroszok érdeklik hanem a fekete tengeri kikötõ

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

valószinüleg úgyis atomot dobnának egymásra és mi szivnánk meg...,de ezt a Krími dolgot nem értem....mi lesz ennek a vége vajon?

Caliph
hát azért nem vagyok egy nagy sas imádó,de nem olyan biztos az...de az tuti hogy abból mi is kapnánk ha ezek egymásnak mennek
de úgyse fognak

a Medve élve megqrná azt a sasmadárt.....

http://www.szombat.org/politika/volt-izraeli-katonak-a-majdan-felkeloi-kozott

Törökország Észak-Ciprus miatt hallgat, nyilván. Elég kézenfekvõ lenne a párhuzam. Izrael meg szintén hasonló okokból, hiszen olyan területeket tart megszállva, amik nemzetközi jogilag nem az övéi.
"Érdekesség" - Gondolkodni való.

Amirõl a cionista nyugat szócsövei "elfelejtettek" tudósítást leadni.

Menjünk sorba.

Amerika vezetésével a NATO, az EU, és az ENSZ üvöltõkórusban tört ki, hogy Putyin katonai intervenciót alkalmaz a Kelet-Ukrajnai, és Krími oroszok védelmében.
Szankciókkal fenyegetik, háborús retorikával felérõ hangnemben "figyelmeztetik" a MEDVÉT.

Nos, Törökországról viszont "elfelejtettek" értekezni ez ügyben.
Minden NATO tagország megtette már a maqa "elítélõ nyilatkozatát" az oroszok felé, viszont....... Törökország hallgat!
Erdogan nem nyilatkozik! Az a Törökország, amely a NATO második legerõsebb hadseregével rendelkezik!
Az az Erdogan hallgat, amely éppen tavaly õsszel írta alá Putyinnal az Eurázsiai Gazdasági Közösséggel való szorosabb kereskedelmi, sõt(!) katonai együttmûködést!
Hallgat Ázsia, benne hallgatnak még az Amerikával szoros szövetségben lévõ országok, és azok vezetõi is.
Sõt, még az óvatos vagy inkább sunyi zsidó terrorállam Izrael is "visszafogja" magát, ami az oroszokat elítélõ nyilatkozatokat illetné. Legalábbis nyíltan nem mer most ájvékolni. Vajon ez a törpe terrorista ország sem bízik már annyira az amerikai sasban?

polluxware
setétség...

mind volt katona kispofa...szóval a válasz: IGEN!

BEAST
Biztos mindenrõl egy izraeli focista tehet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tudod én is. De most kap tõlem egy kibaszott nagy <#eljen> -t. Izraelt ugyan úgy embargó alá kéne vonni, mint ahogy a zsidók csinálták a németekkel még 1933-ban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Caliph
majd elküldik fejtágítóra mint az Anelkát

Molnibalage
Mindig is egy idiótának tartottam ezt a majmot. Sejtésem beigazolódott...

Off

Egy bátor, és önérzetes sportoló!

Cristiano Ronaldo: Én nem cserélek mezt gyilkosokkal!

Én nem cserélek mezt gyilkosokkal! - Így reagált a portugál sztár, mikor az újságírók a tavalyi Izrael-Portugália meccsen történt incidensrõl faggatták.

Az ominózus találkozó után az egyik izraeli játékos próbált közelebb kerülni Ronaldohoz, de a portugál klasszis nem volt hajlandó mezt cserélni, pókerarccal végig sétált a pályán.

A sajtótájékoztatón, CR7 kifejtette, hogy õ nem cserél mezt gyilkosokkal.

Egyéb iránt Ronaldo elárverezte a futballcipõjét (1,4 millió euróért) és az Izrael által lebombázott palesztinoknak adományozta a befolyt összeget.

On

polluxware
" Inkább segítenél rubrikát keresni az adóbevalláson... XD "

Imádom amikor skatulyázol kínodban... 😉

www.smart-bus.hu

polluxware
nektek legalább ott van Putyin, Azerbajcsi, irán..

meg talán még Észak-Korea😉

azért jó látni az igyekezetet a "Szebb jövõ felé.."

Sok kapaszkodó mostanában nem jut... sõt...

www.smart-bus.hu

polluxware
"önigazolást ezekben az ínséges idõkben"

ez csodálatos<#whatever>

Má megín ez a zorbán fóbia... 😄 Megnézted a hír forrását? Mi köze ennek a magyar médiához? 😄

Persze megértem, hogy kényelmesebb addig csavarni a dolgot, amíg találsz némi önigazolást ezekben az ínséges idõkben! 😄 Inkább segítenél rubrikát keresni az adóbevalláson... XD

Nem mellesleg, ha vennéd a fáradtságot a helyzet kiértékeléséhez, akkor láthatnád, hogy a kárpátaljai magyarság érdeke az, hogy a jelenlegi hatalom maradjon... persze tudom, hogy ánderezájte ezzel foglalkozni nem divat...

www.smart-bus.hu