Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És hát a Foxos agymosott reakció... szinte már vicces... 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy fõrabbi írta.Nem egy szaros szatócs zsidó v szinész v órás hanem egy megválasztott fõrabbi.
Hajrá Israel <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez majd akkor lesz hír ha a Finnair is felszereli <#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért közben dolgoznak a drágáim <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#integet2>#integet2> Hajrá Israel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"A putyini retorika közben elérte Beleket is, az ott állomásozó, oroszul beszélõ katonák szerint õk nem orosz katonák, hiszen nincs felségjelzés az uniformisukon, és az orosz rendszámú autóik sem bizonyítanak semmit, mert azokat valakik hátrahagyták, õk pedig csak elkezdték használni õket."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk, ha már ennyire ugyanazt gondoljuk egymásról, lehet, hogy valamennyire mindkettõnknek igaza van! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
plussz még Putyin is kihasználja a szitut egy kis területszerzésre...
szóóóval... Solt😉
mond.. hova tovább még?<#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
és fõleg a nagy szabaccságosharcosok által😊)))))
imádom az ilyen szélkakas ámböröket😉
<#szomoru1>#szomoru1><#whatever>#whatever><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Oroszországot sem az ottani oroszok érdeklik hanem a fekete tengeri kikötõ
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de úgyse fognak
Amirõl a cionista nyugat szócsövei "elfelejtettek" tudósítást leadni.
Menjünk sorba.
Amerika vezetésével a NATO, az EU, és az ENSZ üvöltõkórusban tört ki, hogy Putyin katonai intervenciót alkalmaz a Kelet-Ukrajnai, és Krími oroszok védelmében.
Szankciókkal fenyegetik, háborús retorikával felérõ hangnemben "figyelmeztetik" a MEDVÉT.
Nos, Törökországról viszont "elfelejtettek" értekezni ez ügyben.
Minden NATO tagország megtette már a maqa "elítélõ nyilatkozatát" az oroszok felé, viszont....... Törökország hallgat!
Erdogan nem nyilatkozik! Az a Törökország, amely a NATO második legerõsebb hadseregével rendelkezik!
Az az Erdogan hallgat, amely éppen tavaly õsszel írta alá Putyinnal az Eurázsiai Gazdasági Közösséggel való szorosabb kereskedelmi, sõt(!) katonai együttmûködést!
Hallgat Ázsia, benne hallgatnak még az Amerikával szoros szövetségben lévõ országok, és azok vezetõi is.
Sõt, még az óvatos vagy inkább sunyi zsidó terrorállam Izrael is "visszafogja" magát, ami az oroszokat elítélõ nyilatkozatokat illetné. Legalábbis nyíltan nem mer most ájvékolni. Vajon ez a törpe terrorista ország sem bízik már annyira az amerikai sasban?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Cristiano Ronaldo: Én nem cserélek mezt gyilkosokkal!
Én nem cserélek mezt gyilkosokkal! - Így reagált a portugál sztár, mikor az újságírók a tavalyi Izrael-Portugália meccsen történt incidensrõl faggatták.
Az ominózus találkozó után az egyik izraeli játékos próbált közelebb kerülni Ronaldohoz, de a portugál klasszis nem volt hajlandó mezt cserélni, pókerarccal végig sétált a pályán.
A sajtótájékoztatón, CR7 kifejtette, hogy õ nem cserél mezt gyilkosokkal.
Egyéb iránt Ronaldo elárverezte a futballcipõjét (1,4 millió euróért) és az Izrael által lebombázott palesztinoknak adományozta a befolyt összeget.
On
www.smart-bus.hu
meg talán még Észak-Korea😉
azért jó látni az igyekezetet a "Szebb jövõ felé.."
www.smart-bus.hu
Persze megértem, hogy kényelmesebb addig csavarni a dolgot, amíg találsz némi önigazolást ezekben az ínséges idõkben! 😄 Inkább segítenél rubrikát keresni az adóbevalláson... XD
Nem mellesleg, ha vennéd a fáradtságot a helyzet kiértékeléséhez, akkor láthatnád, hogy a kárpátaljai magyarság érdeke az, hogy a jelenlegi hatalom maradjon... persze tudom, hogy ánderezájte ezzel foglalkozni nem divat...
www.smart-bus.hu