Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott nem lennének rossz szomszédok, megmutathatnák azt is, hogy tényleg tudnak-e a sivatagból paradicsomot varázsolni, ahogy szeretnek büszkélkedni. Ja kellene valami olcsó munkaerõ is a trógerebb munkák elvégzésére, arra ott lennének a mexikóiak. Õk tuti nem robbantanák fel magukat a buszon. /s
www.smart-bus.hu
Nem tudom,nekem ez a véleményem,hogy el kell az összes zsiványt pusztítani,mert a vér nem válik vízzé.
Es egyetertunk hogy faszsag volt a palesztinoknak teruletet/orszagot adni hogy onrendelkezzenek, hisz ez lett belole.
amikor a védelmi miniszterük lazán benyögi,hogy a 150 halott között volt terrorista is akkor azért erre minden jóérzésû ember felhördül,mert ez a pofátlanság netovábbja! Hol van az USA? EU? NATO? ENSZ? EBESZ? háborús bûnösök és gyilkosok országa és a legnagyobb koncentrációs tábor létrehozói!
a mítikus 6-os szám a zsidó bibliából pedig megint elõkerül....már 660 rakátát lõttek ki!
halkan jegyezném meg a közismert 6 milliós és 600 ezres /aka Budapest/ számot is.....
http://www.radioislam.org/islam/english/revision/six_million_myth.htm
HOL VAN ILYENKOR A VILÁG FELHÁBORODÁSA?!?!
http://rt.com/news/172380-israel-air-strikes-gaza/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Igazad van tenyelg kevesnek tunik a szam ahoz kepest hogy egy hete bombaznak nemde?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
itt meg lövik a temetési menetet

A harom gyereket kivegzo hos harcoskat meg is unnepeltek a pajtasaid vagy mar nekik sem hiszel?