Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" A hadmûvelet elõzménye az volt, hogy három izraeli és egy palesztin tizenéves elrablását és brutális meggyilkolását követõen megnõtt a feszültség Izrael és a palesztinok között "
A tetü zsidrák médiák teleszarták a világot h eltünt a 3 zsido fiatal.Eltüntek azok?Mert mindjárt jött rá egy komplett háború.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szerintem azok akik páncélozott dózerokkal bontják el az ott lakók házait és saját fegyveres telepeseiket költöztetik a helyükre.....ha velem csinálnák én is rakétáznám õket meg te is!
Te agyad Susu nem tudjak mosni... ^^
A 6 raketa amit az ejszaka lottek nem 2 filler ergo van meg penzuk
olajárak,dollár árfolyam,euró árfolyam, USA még nagyobb jogot formál adatvédelem feloldására/országok politikájába beleszólásra "terrorizmus" címszó mögé bújva stb. stb. stb.
menj nézd tovább a retek klubot mosd az agyad
De ha mi lennénk a palesztinok helyében, csak jobban éreznénk magukat ha tudja hogy elég sokan támogatják õket (már ahogy) (elég extrém a mondat azért,de a lényege át megy remélem)
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Jobbik Magyarországért Mozgalom
A leghatározottabban elítéljük a Gázai övezetre mért brutális izraeli légicsapásokat, melyben eddig legalább 50 ember halt meg, köztük gyerekek. Felszólítjuk Izraelt, hogy vonuljon vissza a nemzetközi jog által biztosított határok mögé és egyben szolidaritásunkat fejezzük ki a palesztin nép, valamint az áldozatok családjai fel
https://www.facebook.com/JobbikMagyarorszagertMozgalom/photos/a.484403621404.297553.287770891404/10152491859716405/?type=1

az ATV híradójában meg mutattak egy betört hátsó szélvédõt baszki amit egy palesztin "rakéta talált el"!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Izraelét (közvetlenül) nyilván nem, az USA-ét már sokkal valószínûbb. Az USA meg nem lép olyat a térségben, amit nem sikerült legalább nyögvenyelõsen elfogadtatnia az izraeliekkel (Sarkozy: ‘Netanyahu, I can’t stand him. He’s a liar.’ Obama: ‘You are sick of him, but I have to deal with him every day.’ 😊)
Hogy miért nem szítottak Iránban felkelést? Talán mert nem olyan egyszerû (volt pár éve egy "iráni tavasz" is, de viszonylag simán leverték, csak a városi jómódú, nyugat felé tekintgetõ réteg azon belül is a fiatalok vettek részt benne), de az iráni kormányellenes csoportokkal van kapcsolat (amik amúgy (MEK) nemzetközileg terrorszervezetnek vannak nyilvántartva.. azaz csak voltak, érdekes módon miután együttmûködtek, pl. atomtudósok likvidálásában a moszaddal, hirtelen levette õket a nyugat a listáról...😊)
Masodik temakorrol meg mar volt szo, Izraelnel egyik oldal sem jo. Addig jo neki amig egymast irtjak.
Miert is kernek a Katariak Izrael beleegyezeset barmibe is? Ezt a gondolat menetet nem ertem. Tudtaval meg ok hisz egyertelmunek tunik meg nekem laikus szamara is.
Miert nem rogton Iranban szitottak akkor egy "ellen felkelest?" a forradalmi kormany ellen?
Persze azt lehet hogy már nem hagyják, hogy Bagdadot is bevegyék, de a siita iraki kormányzat erõsen iráni befolyás alatt volt régóta, miközben névleg az USA szövetségese. Lehet, hogy ezért döntöttek a meggyengítésérõl, ne tudjon Irán iraki területen keresztül korridort kiépíteni Aszadékig.
"Benjámin Netanjahu mutatott példát távlatos gondolkodásból, amikor az NBC-n arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Obama még Iránnal is összefogna az al-Kaidánál is keményebb - és sikeresebb - szunnita terrorsereg, az ISIS ellen (via MTI):
Mindkét tábor ellensége az Egyesült Államoknak. És ha az ellenségeid egymás ellen harcolnak, egyiket sem erõsíted. Mindkettõt gyengíted."
Hát ja, ahogy Szíriában is, Izrael kér egy kávét, miközben röhögve nézi ahogy a szunnita-siita arabok mindenhol egymásnak esnek, be is segít, amennyire lehet. Persze számára a veszélyes a siiták, hiszen Irán is siita, meg a Hezbollah is. Szóval itt igazából egy oldalon áll Izrael, a szaúdiak és katariak meg az al-kaida/ISIS, a másikon Irán és szövetségesei. Nem elõször fordult elõ (ha így van) az sem, hogy az USA amolyan igazi középkori, fejlevágós dzsihádistákkal álljon egy oldalon, hiszen így volt ez a 80-ad évek Afganisztánjában (ajánlott: Charlie Wilson háborúja), sõt nem olyan régen Líbiában is. Persze visszanyalt párszor a fagyi, pl. 9/11, Bengázi merénylet stb. de ez nem tántorítja el az USA-t attól, hogy még párszor megtegye, hogy miközben egyes iszlám radikálisokat drónokról írt (civil családtagokkal, rokonokkal együtt) addig másokat titokban felfegyverez, pénzel (közvetítõkön keresztül, mint az arab olajmonarchiák vagy Pakisztán).
Elozo postodon is latszott mennyire kepben vagy es foleg hogy a szavak jelentesevel tisztaban vagy 😉 csak igy tovabb ne add fel 😉
"Izrael egyszerre öt különbözõ célpontot támadva bombázza, robbantgatja, tömeges letartóztatásokat alkalmazva terrorizálja a környezetét. A megszállt Golán-fennsíkon szíriai területrõl valószínûleg a nemzetközi iszlamisták rakétát indítottak a határkerítés irányába, mire az izraeli hadsereg elõbb tankokkal lõtte, majd ma éjszaka légitámadást hajtott végre Basár el-Ászád szíriai elnök kormánycsapatainak állásai ellen El-Kunejtra városában."
de ha bomba volt nála akkor elég vagányak ezek az izraeli katonák,hogy olyan közelrõl vetkõztetik.....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
The Badaber uprising (26 - 27 April 1985, Badaber, Pakistan) was an armed rebellion by Soviet and Afghan prisoners of war who were being held at the Badaber fortress near Peshawar, Pakistan. The prisoners fought the Pakistan army and the Afghan Mujahideen of the Jamiat-e Islami party in an unsuccessful attempt to escape. All the prisoners were killed in the ensuing siege and the fortress was destroyed.
Érdekes.