Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://kuruc.info/r/6/130753/
Szóval nem csak "pallywood" használ szíriai és más helyen készült videókat...
(Balfour brit külügyminiszter egyik memorandumából. Documents on British Foreign Policy. 1. sorozat IV. köt. II. fej. 349. old. HMSO 1952.)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ilyenkor nincs szólásszabadság. Nyilván a butyis katonák fontosabbak mint a lemészárolt civilek...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Ez a kiválasztott nép? Ha északnak fordulnak jobbról jön majd a villanás <#idiota>#idiota>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szoval nem hiszem hogy ezek a tetves palesztinok meg akarnak majd allni akkor sem ha 3000 halt is meg kozuluk.
" Az elmúlt bő két hétben 725 palesztin és 30 izraeli vesztette életét a harcokban, amelynek célja, hogy megakadályozzák a Hamászt abban, hogy rakétákat lőjön ki Izraelre. "
Strahd_ #11351 Te zs i do szimpatizáns okoska.2-3 ezernél vajon megállnak ezek a tetvek(metéltek)?
De nyugodtan védjék a rohadék zsidókat a "nagyok".Tököm már ki van ezzel a trágya néppel,bocsánat a stílusért de ez már aljasság a javából :/
http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/07/24/-ISIS-order-female-genital-mutilation-in-Iraq.html
Lesz tuntetes ezugyben? nem hiszem
a lényeg az, hogy tulajdonképpen volt ott még elég.
van ott meg epp eleg
van ott meg epp eleg
van ott meg epp eleg
Szavad nefeledd te . . . .
www.smart-bus.hu
azért nagyon te sem használod az agyad.
Miert kuldik a katonakat veszely helyzetbe ahelyett hogy csak leradiroznak a hazakat? A vilag felhaborodna? Miert most nincs "felhaborodva"?
Shalit ugynel 1000+ arabot engedtek el... ergo ha csak 680 halt meg akkor van ott meg epp eleg...
😉 nem olyan nagyon regen beraktatok az Oscar gyanus filmet...
http://cifwatch.com/2014/07/23/hurrah-for-blood-stained-shirts-daily-mail-leads-with-ism-propaganda/

ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

http://www.unrwa.org/newsroom/press-releases/unrwa-condemns-placement-rockets-second-time-one-its-schools
bar az elozo adagot is visszaadta a Hamasz nak gondolom ennek is ez a sorsa
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A középsõ ponttal nem értek egyet, és nem is értem mi vele a gond. A másik kettõt adom...
Mi lenne az a háttérjelentés ami zavar?
Turul szobor... most komolyan azért ne legyen nemzeti jelképrõl szobor, mert pár zsidózásnál leragadt fogyatékos úgy gondolja, hogy az az õ egyik fõ jelképük? Nem kell velük foglalkozni...
www.smart-bus.hu

Lehet furcsa szamodra, de pl nekem eszembe nem jutna szobrot, emlekmuvet, zaszlot stb rongalni.
Szabad nem egyet ertenem vagy elfogadnom amit abrazol vagy aminek emleket allit, de en nem rongalnam.
Egyetertek e az emlekmuvel hogy kell e? Igen kellet egy emlekmu a magyar aldozatoknak.
Egyetertek e ezen adott emlekmu abrazolasaval, jelentesevel amit mondani akart a "muvesz"? Nem
Egyeterek e a modszerrel ahogy allitottak a szobrot es amiert es ahol? Nem
Nem a szoborral vam a gond hanem a hatter jelentesnek amit hozza csatolnak, amit a muvesz abrazolni akart.
Ugyanez van a 11. Keruleti Turul szoborral is, igen is szep szobor nemzeti jelkep, de zavar e hogy par turbo fasz milyen egyebb jelentest tarsit melle, igen zavar. Es igen, nemzeti jelkepek kisajatitasa is zavar. Ezek a jelkepek azert vannak hogy mind egysegesen moge tudjunk sorakozni fuggetlenul attol milyen borszine, neme, vallasa , politikai hozzaallasa van az adott embernek.
Talaljanak ki sajat jelkepeket az agymeneseikhez es ne a nemzeti jelkep legyen ledegradalva, kisajatitva. Van ra jo sok pelda sajnos.
www.smart-bus.hu