Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az Independent szerint izraeli oldalon egy a herzliyai magánegyetemen alakult diákegyesület is beszállt a propagandába: a „Hasbara háborús szobában” körülbelül 400 diák azért ül a számítógép előtt, hogy „nagyon világos üzenetet közvetítsen a külföldieknek” Izrael helyzetéről. A diákok átlagos közösségimédia-felhasználóként fellépve főleg a Facebooknál kampányolnak azért, hogy tiltsák le az Izrael ellen uszító oldalakat, vagy például olyan rajzokat posztolnak, amiket a Hamász rakétáitól rettegő izraeli gyerekek rajzoltak."

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egyébként ha katonai értelemben nézzük a nyilatkozatot, akkor teljesen igaz amit állít. az emberi oldala viszont semmiképpen nem elfogadható, pláne a konfliktus kiváltó okainak a függvényében. az NWO topicba is tettem ki jó cikkeket

http://kuruc.info/r/6/130753/

http://deres.tv/20140725/miert-harcol-izrael-es-palesztina

CIKK. A második videót te is belinkelted egyszer itt, "palesztin gyerekek élő pajzsként"-ként. 😊
Szóval nem csak "pallywood" használ szíriai és más helyen készült videókat...
"Palesztinában még a jelenlegi lakosság óhajának formális megkérdezését sem javasoljuk... A cionizmus sokkal fontosabb, mint az ősi földet jelenleg lakó 700 000 arab vágya és előítélete... Nem hiszem, hogy a cionizmus sérti majd az arabokat."

(Balfour brit külügyminiszter egyik memorandumából. Documents on British Foreign Policy. 1. sorozat IV. köt. II. fej. 349. old. HMSO 1952.)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/07/25/izrael-allam-a-satan-orszaga-es-meg-kell-szunnie-letezni-interju-a-neturei-karta-rabbijaival/

Strahd_
En ugy tudom megint nem tartotta be a Hamasz, minden esetre ugyanaz van mint par napja , hireket olvasva ergo minek kene feltunnie?

érdekes hogy ez meg senkinek sem tűnt fel itt.

tüzszünet

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tudta mindenki h kamu volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon kiváncsileszek a zsidogyökér Strahd_ mit reagál rá

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
Izraeli rendőrségi szóvivő: Nem a Hamasz rabolta el a 3 telepes fiút

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sippie
a "bérenc" egy kicsit erős volt...
😄 😄
És a legszebb az egészben a cikk alján van: Ez a cikk nem kommentelhető

Ilyenkor nincs szólásszabadság. Nyilván a butyis katonák fontosabbak mint a lemészárolt civilek...

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Misuka963
Pont az való a homokos metélteknek 😄

Halál rájuk

A ratyi hadsereg betámadott egy iskolát

Ez a kiválasztott nép? Ha északnak fordulnak jobbról jön majd a villanás <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Misuka963
Zsidóbérenc vagy.

Szélsőséges cionista vagy szélsőséges iszlamista, mind a kettő egy kutya.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Strahd_
Marmint a palesztinok? Nem hiszem, nem akarnak tuzszunetet, akkor sem akartak amikor a szamok meg 150 nel jartal es tegnap se akartak a hirek alapjan.
Szoval nem hiszem hogy ezek a tetves palesztinok meg akarnak majd allni akkor sem ha 3000 halt is meg kozuluk.

Misuka963
Rohadjon meg az összes talmudista kártevő <#levele>

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140724-bombaztak-egy-iskolat-a-gazai-ovezetben.html

" Az elmúlt bő két hétben 725 palesztin és 30 izraeli vesztette életét a harcokban, amelynek célja, hogy megakadályozzák a Hamászt abban, hogy rakétákat lőjön ki Izraelre. "

Strahd_ #11351 Te zs i do szimpatizáns okoska.2-3 ezernél vajon megállnak ezek a tetvek(metéltek)?

Misuka963
Most is egy iskolát szedek szét a talmudista férgek.Láttam szegény,kis aranyos nagyszemű palesztin kislány meg volt nagyon rémülve,tiszta könnyes volt szegénynek a szeme,nem vagyok annyira érzelgős de akkor a gombóc a torkomban volt 😞
De nyugodtan védjék a rohadék zsidókat a "nagyok".Tököm már ki van ezzel a trágya néppel,bocsánat a stílusért de ez már aljasság a javából :/

ISIS ügyben az amerikai és izraeli követségeken reklamálj.......

Strahd_
Strahd_

Sippie
"Te most tényleg arra vered, hogy 1,5 vagy 6 millió volt? Szerinted van érdemi különbség...?"

a lényeg az, hogy tulajdonképpen volt ott még elég.
" Shalit ugynel 1000+ arabot engedtek el... ergo ha csak 680 halt meg akkor van ott meg epp eleg "

van ott meg epp eleg

van ott meg epp eleg

van ott meg epp eleg

Szavad nefeledd te . . . .

www.smart-bus.hu

Sippie
"Miert kuldik a katonakat veszely helyzetbe ahelyett hogy csak leradiroznak a hazakat? A vilag felhaborodna? Miert most nincs "felhaborodva"? "

azért nagyon te sem használod az agyad.
Strahd_
Ha kicsit hasznalnad az agyad 😉 bar tudom nehez lesz. Nem lenne egyszerubb az izraelieknek szonyeg bombazni Gazat?
Miert kuldik a katonakat veszely helyzetbe ahelyett hogy csak leradiroznak a hazakat? A vilag felhaborodna? Miert most nincs "felhaborodva"?

Shalit ugynel 1000+ arabot engedtek el... ergo ha csak 680 halt meg akkor van ott meg epp eleg...

😉 nem olyan nagyon regen beraktatok az Oscar gyanus filmet...
http://cifwatch.com/2014/07/23/hurrah-for-blood-stained-shirts-daily-mail-leads-with-ism-propaganda/

A hadműveletek július 8-i kezdete óta 680-an haltak meg a Gázai övezetben és 35 izraeli áldozata van a harcoknak.

"Izrael amerikai nagykövete -Ron Dermern- szerint Nobel-békedíjat kellene adni az izraeli hadseregnek azért az "elképzelhetetlen visszafogottságért", amit a gázai "hadművelet" során eddig tanúsított. Sőt, azt is mondta, hogy "az izraeli katonák azért halnak meg, hogy az ártatlan palesztinok élhessenek".

jajmár! ÖNVÉDELEM!

sziasztok jonni vagyok a moderátor
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

egyik sem érdekel........csak az,hogy emiatt mennyi pénzt vesznek ki a nagyszüleim,szüleim,testvéreim,unkatestvéreim,rokonaim,barátaim zsebéből már 70+ éve ! a világon nincs ilyen nemzet még egy ami az őt ért fájdalmat és gyászt úgy felejti,hogy PÉNZT KÖVETEL !

Strahd_
Hogy hogy nem, megint....

http://www.unrwa.org/newsroom/press-releases/unrwa-condemns-placement-rockets-second-time-one-its-schools

bar az elozo adagot is visszaadta a Hamasz nak gondolom ennek is ez a sorsa

+1
Molnibalage
Te most tényleg arra vered, hogy 1,5 vagy 6 millió volt? Szerinted van érdemi különbség...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak egy kicsit húztalak, ne vedd magadra! 😉

A középsõ ponttal nem értek egyet, és nem is értem mi vele a gond. A másik kettõt adom...

Mi lenne az a háttérjelentés ami zavar?

Turul szobor... most komolyan azért ne legyen nemzeti jelképrõl szobor, mert pár zsidózásnál leragadt fogyatékos úgy gondolja, hogy az az õ egyik fõ jelképük? Nem kell velük foglalkozni...

www.smart-bus.hu

banok
Egyetértek. Szobrot nem rongálunk. Pont.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

4 --> 1.5 és hol a 6 millió?

Strahd_
Ide elegge off de....

Lehet furcsa szamodra, de pl nekem eszembe nem jutna szobrot, emlekmuvet, zaszlot stb rongalni.

Szabad nem egyet ertenem vagy elfogadnom amit abrazol vagy aminek emleket allit, de en nem rongalnam.

Egyetertek e az emlekmuvel hogy kell e? Igen kellet egy emlekmu a magyar aldozatoknak.
Egyetertek e ezen adott emlekmu abrazolasaval, jelentesevel amit mondani akart a "muvesz"? Nem
Egyeterek e a modszerrel ahogy allitottak a szobrot es amiert es ahol? Nem

Nem a szoborral vam a gond hanem a hatter jelentesnek amit hozza csatolnak, amit a muvesz abrazolni akart.

Ugyanez van a 11. Keruleti Turul szoborral is, igen is szep szobor nemzeti jelkep, de zavar e hogy par turbo fasz milyen egyebb jelentest tarsit melle, igen zavar. Es igen, nemzeti jelkepek kisajatitasa is zavar. Ezek a jelkepek azert vannak hogy mind egysegesen moge tudjunk sorakozni fuggetlenul attol milyen borszine, neme, vallasa , politikai hozzaallasa van az adott embernek.
Talaljanak ki sajat jelkepeket az agymeneseikhez es ne a nemzeti jelkep legyen ledegradalva, kisajatitva. Van ra jo sok pelda sajnos.

Voltál arkangyalt dobálni? 😊

www.smart-bus.hu

Strahd_
And the Oscars goes to...

Strahd_
Susu es Stockbauer nezzetek mit talaltam nektek.

How to be a good Hamas Supporter

immovable
Te látsz démonokat a tükörben? (már nem emlékszem)