Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rt.com/news/176364-powerplant-israel-gaza-strike/
http://www.dailymotion.com/video/x22cysv_chilling-images-show-how-israeli-airstrikes-flatten-entire-gaza-street-in-just-one-hour_news

. #11363 (...)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
AFP Photo / Gil Cohen Magen
http://rt.com/in-vision/israel-gaza-strike-rubble/july-city-district-gaza/
bár Strahdt szerint itt készült az Etyeki filmstúdióban.....

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

www.smart-bus.hu
Szerinted nem létezett, de mint ahogy más zsidó ember szájából is hallottuk, nem mindenki vélekedik így. Szerencsére...
www.smart-bus.hu
nem is éreznek lelkiismeret furdalást egy másodpercig sem pedig jelen pillanatban Izrael a legkegyetlenebb háborús bűnöket követi el ebben a másodpercben is! Sajnos olyannyira elmérgezték a világot,hogy tehetik ezt büntetlenül és majdnem egyedüliként a planétánkon!
A kozvelemeny azt nem birja elviselni hogy a zsidok nem hagyjak magukat.
Nem rajtam mulik, hisz eddig se letezett olyan hogy palesztin nep, mint ahogy nincs Borsodi, Hajdu Bihar megyei nep sem.
Főleg aki olyat ír, hogy "nincs olyan hogy palesztin nép", ez megmutatja mennyire értelmes :D
Szerencsére kiderült már ( múltkor linkelt videó ), hogy vannak ember módjára gondolkozni képes zsidók is, bízom benne, hogy a folyamat felgyorsul, és egyre inkább ők kerülnek többségbe veletek szemben.
www.smart-bus.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Igen azok is idiotak akik oromkodve nezik hogy azok akik oket lovik mar 2005 ota most kapnak a fejukre, elitelendo ez is de valahogy megertem.
Azert vicces hogy egy terror szervezetnek drukkolsz, de azert ne nagyon repuljel a kozel jovoben mert a haverjaid nem tudjak hogy te veluk vagy.
"épp kiírt egy népet,lerombol egy várost,országot."
- 1: nincs olyan hogy palesztin nep , es ha kiirtani akarna akkor nem ekkora lenne az emberaldozat, egy terror szervezet ellen harcol. Mondjuk nem lattam hogy a hetvegei palesztin kivegzeseken megrokonyodtel volna amint a haverjaid csinaltak a tuzszunet alatt Gazaban. Illetve a 100-200 gyerek halott akik az alagutakat astak ezen se lepodtel meg erdekes...
-2 : Igen ez igaz, bar szerintem benan csinaljak az Izraeliek szonyegbombazni kellene vagy minden raketa amit kilonek izraelra a hasonlo mertek elv alapjan ugyanugy celzas nelkul csak lojjek bele Gazaba esik ahova esik 2500 raketa vs 2500 raketa (hidd el nem 1000 halott lenne Gazaban)
-3: Nem orszag meg, es remelem nem is lesz, vagy legalabb is nem ezekkel a terroristakkal. Hivhatod szabadsag harcosoknak, attol meg a sajat embereiket is lazan kinyirjak, felrobbantjak a sajat celjaik erdekeben ... minnel tobb civilt megolni izraelben.
:) de keresednek eleget teszek eltunok par napra mert unalmas hogy ennyire sotetseg van a fejedben, nem szorakoztat a vita veled.
tovabbi jo zsidozo frocsogest.
Amugy a kep jo amit belinkeltel ;) csak igy tovabb IDF

ui:szerintem jobb ha eltakarodsz megint pár napra,mert ez nagyon szánalmas próbálkozás volt.......
Susu baratnojenek interview-ja
Mondjuk szolhatnal a csajodnak hogy nem szep dolog szobrokat torni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Annyiszor temették már a nyugati gazdaságot, oszt valahogy mégis él sőt, a kedves komcsi országok is valahogy a vadkapitalizmusra cuppantak rá...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"ergo minek kene feltunnie"
te szoktad verni itt az asztalt hogy már megint azok a rohadék arabok felrúgtak ilyen meg olyan megállapodásokat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,