Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Iszlám Állam:
Vízbefojtásos módszerrel is
kínozzák a nyugati foglyokat."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://444.hu/2014/08/26/igy-lesz-sajat-hadserege-europanak/
Ez tök logikus. Ha meg nem sétálnak a környéken a népek akkor amikor bombáznak akkor még kevesebben haltak volna meg!
"Inkabb enekeld " meghalt a cselszovo, nem dul a rut viszaly"
Ja értem szóval te döntöd el hogy ki az igazi cselszövő, mert hát ugye erre is te vagy KIVÁLASZTVA. Ez is logikus
"Te ilyen nagyon eros forum kommandos vagy? Remegek a felelemtol 😉 te debil"
Na most jól rádolvasták a trógerátkot...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mesaal Katarban megbeszélést folytatott Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, aki megpróbálta rávenni az egyiptomi tűzszüneti javaslat elfogadására. Palesztin források szerint Mesaal sürgősen meg akarta beszélni Abbász ajánlatát Mohamed ed-Deiffel, ezért – a Hamász összes biztonsági szabályát felrúgva – közvetlen vonalán telefonált hozzá, amit Izrael lehallgathatott. A telefonhívás alapján határozták meg Deif tartózkodási helyét. A gázai épületet néhány percen belül földig rombolta az izraeli légierő, tizennyolc ember, köztük Deif felesége és gyermekei halálát okozva.
link
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
[merlinw.org]
???? #11529 ????? ÉS ERRŐL MI A VÉLEMÉNYED?TE KIS TE
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.22. 12:22:57
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Inkabb enekeld " meghalt a cselszovo, nem dul a rut viszaly"
Te ilyen nagyon eros forum kommandos vagy? Remegek a felelemtol 😉 te debil
http://www.bama.hu/orszag-vilag/video/harom-gyereket-ert-bombatalalat-gazaban-568477
Ezeknek a tetveknek nem jó a célzókája?Ugye nem direkt lövik megint a civileket?Most nemrég (pár hete) öltek meg 1,5 ezer civilt kamu indokokra hívatkozva.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Most hagyjuk azt, hogy a holocaust hivatalos sztorija igaz-e vagy sem, ebbe inkább nem vagyok hajlandó most belemenni (csak annyit, véleményem szerint ha voltak is olyan állítások, amik csak propaganda voltak (pl. a zsidókból készült szappan), a lényeg és az áldozatok száma sem volt nagyságrendileg eltérő a "hivatalos verzióhoz" képest, az is könnyen lehet, hogy amit Auschwitzban ma mutogatnak, az nem mind úgy volt, ahogy elmondják - szerintem a Terror Házában bemutatottak sem 100%-ig igazak feltétlenül, de ettől még van alapjuk-, de ezek mind mellékszálak, a német vezetés szándéka a zsidók kiirtására, a wannseei jegyzőkönyv valódiak), de nem cáfolja semmi ennek keretében sem, hogy megjelölték a rabokat és hogy ennek volt értelme.

eek tiltto szavak? xDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Minek számoznának meg valakit, ha csak elgázosítani viszik, aztán meg elégetik? Na ugye, ennek sincs semmi értelme, köszi hogy erre is felhívtad a figyelmet 😄
A túlélőknek a karján azok a számok meg filctollal vannak odarajzolva...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De milyen érdekes,hogy a retkek csak Auschwitzba viszik azokat akik tudják az igazságot,pedig az auschwitzi gázkamrának nevezhető szarokat a köcsög bolsevikok építették,hogy befeketítsék a "gaz" nácikat 😞
Ez nagyon durva. A világon nem a legjobb hely Magyarország, de amikor ilyet látok fogalmazódik meg bennem hogy jó helyre születtem.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Tombol az antiszemétizmus szerte a világon. Szegényeket már évezredek óta üldözik. Persze ők mindig ártatlanok voltak. Vajon mikor kötelezik a falu lakóit vezeklésre Auswitzban?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Nem?
-De
Egyszerűen az a faszkalap semmi értelmeset nem tud csinálni,saját országát is elbaszta,a faszom Izraelt is támogatja,nagyon nincs rendben és ennek még rossz vége lesz.
Utoljára szerkesztette: Dirlewanger, 2014.08.15. 22:28:04
Szerintem az Iszlám Állam nem más mint maga az Al-Kaida újra szervezve, elvégre jelentősen legyengült az Aszad elleni harcokban. Igy generálják a rohadékok a terrorizmust, erre hivatkozva foglalnak el államokat és döntik őket nyomorba, erre hivatkozva hoznak törvényeket. Ez sajnos nem csak az USA és Izrael szégyene, ez az újvilág szégyene. <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.15. 21:38:32
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Yasmina Haifi, a holland Igazságügyi Minisztérium egy vezető tisztségviselője szerdán egy Twitter-bejegyzésében arról írt, hogy az Irak és Szíria területén terjeszkedő, és terrorcselekményeket végrehajtó „Iszlám Államnak semmi köze sincs az iszlámhoz”. „Az egész semmi más, mint a cionisták tervének része, akik szándékosan akarják befeketíteni az iszlámot” – fejtegette Haifi.
Elsőként a cionisták legfőbb szekértolójává előlépő Geert Wilders Szabadság Pártja szólította fel az igazságügyi minisztert: adjon magyarázatot arra, miként tölthetnek be vezető pozíciót a minisztériumában „antiszemita nézeteket hangoztató” személyek. (A magát radikális jobboldalinak nevező, iszlámellenes, de zsidóbarát Wilders egyértelműen állást foglalt Izrael gázai agressziója mellett is.) Miután a Szabadság Párt ily módon megadta az alaphangot, más politikusok is bekapcsolódtak a kórusba. Látva az ellene irányuló kampány hevességét, Haifi végül eltávolította a Twitterről a bejegyzését, megjegyezve, hogy „felismerte a munkájával kapcsolatos politikai érzékenységet”.
Zoom
De mások is gyanúsnak tartják az Iszlám Állam tevékenységét. Az egyik ismert indiai politikai elemző, Anthony Mathew Jacob, 2014. augusztus 12-én a következőket írta: „Az Iszlám Állam terroristái se nem síiták, se nem szunnita lázadók (mint ahogyan a nyugati média nevezi őket), hanem kegyetlen gyilkosok, akiket Izrael, Szaúd-Arábia, Katar, Jordánia és a felsorolt államok nyugati támogatói pénzeltek, képeztek ki, és fegyvereztek föl.”
Mint arról portálunk korábban hírt adott, az NSA egykori vezető tanácsadója, Edward Snowden által kiszivárogtatott információkra alapozva már felfedték, hogy az izraeli Moszad, valamint az amerikai és a brit titkosszolgálatok hozták létre az Iraki és Levantei Iszlám Állam (ILIÁ) elnevezésű radikális fegyveres szervezetet. A szervezet vezére, a kalifává kikiáltott al-Baghdadi pedig egy Moszad-bázison kapott kiképzést.
Hasonlóképpen vélekedik egy bangladesi történész, a korábban a jamaikai Nyugat-Indiai Egyetem oktató dr. Sultana Afroz, aki a The Daily Star című lapnak nyilatkozva jelentette ki: „Az ILIÁ az USA és Izrael megtévesztése, eszköze, melyet a Yinon-terv alapján létrehozandó Közel-Kelet megteremtése céljából hoztak létre.” (Oded Yinon, az izraeli külügyminisztérium egy vezető tisztségviselője, 1982-ben tette közzé elképzeléseit. Tervének lényege, hogy Izrael úgy tudja fönntartani hegemóniáját a Közel-Kelet muzulmán népei felett, ha a térségben lévő államokat - az etnikai és vallási ellentétek végsőkig történő felszítása révén - sikerül kisebb egységekre szétbontani. Mivel akkoriban Izrael számára Irak tűnt a legveszedelmesebb ellenfélnek, ezért Irak három - szunnita, síita és kurd - részre szakítása már a 80-as évek eleje óta az egyik elsőrendű cionista célkitűzéssé vált.)
Tony Cartalucci, Bangkokban élő politikai elemző 2014. augusztus 14-én szintén arról írt, hogy az Iszlám Állam harcosait az USA és Izrael fegyverezte fel és képezte ki. A cél pedig az, hogy a terrorszervezet fellépésével „ellensúlyozza az Iránnal szövetséges erők befolyását Bagdadtól Damaszkuszig, illetve Libanonig, végig a Mediterrán-térségében."
(kuruc.info)
-Ez is a metélt retkek aljas mocsok terve :/
Utoljára szerkesztette: Dirlewanger, 2014.08.15. 18:21:47
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.