Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az első logikus gondolat meg azt mondja nekem, hogy minek lőtték volna le az ukránok, hiszen a szakadároknak egyáltalán nincs repülőgépe, ergo nem volt mivel összetéveszteni. A logika másik fele meg azt súgja, hogy ha annyi millióm lenne, ahány logikával ellenkező megtörtént esetet csak én magam ismerek a világtörténelemben, már régen nem kellene hajnalban kelnem a meló miatt! Úgyhogy mielőtt bármit ilyen királyi/isteni stílusban kijelentenénk, inkább várjuk meg egy korrekt kivizsgálás eredményét (ilyen viszont sajnos nem biztos hogy lesz).
De, hogy egy konkretumot is emlitsek, a raketa a gep hossztengelyetol jobbra elol robbant fel... ezen kep alapjan ez lehetetlen.
Ordas nagy kamu... dehat napjaink putini kormanyatol mit var az ember?!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak viccnek itt a legujabb orosz "bizonyitek":

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2, A masik felnek (DPR/LPR) is eleg hosszu a bunlajstroma, ok peldaul korhazakat foglaltak el maguknak, embereket raboltak el valtsagdijert es bizonyitottan eleg sok civil aldozatuk is van... etc, etc... MH17-rol mar ne is beszeljunk.
3, Mig a "kibaszott nyugat, fasiszta férgek" nem tamogatjak fegyveresen Ukrajnat, addig Putin meg modern harckocsikat es katonakat sem sajnalt a szakadaroktol - az orosz "fasisztak" meg persze boldogan mennek harcolni.
4, Ennek az egesznek semmi koze az Kozel-Kelethez.
És ezt támogatja a kibaszott nyugat, fasiszta férgek. <#levele>#levele>
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: Zenty, 2015.01.02. 17:23:15
A sok mellé duma, képzelgés, helyett annyit vártam volna, hogy "basszus", egy gyereket lelőni ilyenért, gáz! Bár, ahogy látom, nálad az emberi élet attól is függ, hogy milyen a vallása... ha Palesztin rendőr lőtt volna le zsidó gyereket kődobálásért, akkor is ez lenne a véleményed? Akkor sem hullatnál könnyeket?
Egyébként meg örülök neki, hogy te jobban tudod, hogy én mire, hogy reagálnék mint én magam, de azért engedd meg nekem, hogy belerondítsak az összképedbe. Gyereket megégetni pont úgy nem helyes, mint agyonlőni kődobálásért! Akkor sem, ha zsidó, és akkor sem, ha palesztin.
Nagyon "cuki" ahogy csúsztatsz, de szerintem kővel dobálni autókat, vagy féltéglával dobálni járókelőket nem ugyanaz a kategória! DE, ha cigány gyerekek féltéglával dobálnák a járókelőket, akkor sem várnám el a rendőrtől, hogy lője agyon! Ítéljék el évekre, vonják felelősségre, de ne öljék meg... akkor se, ha cigány, zsidó, palesztin, hottentotta, stb.
Lehet a zsidó vallás helyet rádférne egy kis buddhizmus... nagy megkönnyebbülés lenne, hidd el nekem.
www.smart-bus.hu
Ember eleteket veszelyezteto idezve a te kedvenc oldaladrol drogos hulladek eseten sok valasztasa nem lehetett a rendornek / katonanak. Valoszinusitenem hogy aki tette bortonbe kerul mivel nem helyes, de nem fogok konnyeket hullatni erte azt elhiheted. Pont egy ilyen hasonszoru baratja egettet meg minap egy kislanyt az szerinted helyes? Aki autopalyara vagy mozgo jarmure autobuszra , villamosra , autora motorosra koveket, molotov koktelt dobal a legkesebb hogy eletfogytiglan bortonbe rakjak. Bar leven az eset Izraelben tortent tuti a kovetkezo emberrablas terror esemenynel majd kovetelnek a hos szarhazi szabadon engedeset ergo nem rohadna meg a bortonben.
Igy is emlegettek hogy micsoda martir hisz ongyilkos lett rendor altal.
Kivancsi lennek ha a 8. keruletben elkezdenek felteglaval dobalni a ciganyok a jarokeloket es Rakoczi uton kozlekedo jarmuveket a kierkezo rendoroket akkor rajuk lonenek -e, azf szinte boritekolni tudnam hogy a te es baratai tarsasagodnak milyen reakcioja lenne.
Tehát helyén való lelőni egy gyereket aki kővel dobál? Erre kérnék választ!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.02. 14:50:25
www.smart-bus.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
www.smart-bus.hu
Tobbes szam masodik szemely.
én meg közöltem, hogy nekem így eszembe sem jutna.
Good for you...
www.smart-bus.hu
Egyetertunk.
Eszembe nem jutna bármilyen formában ehhez úgy hozzáállni, ahogy ezt páran teszitek.
Kulonbozoek vagyunk... mindazonaltal ne altalanosits!
Az életeket veszélyeztet azért kicsit túlzás, elég szerencsétlenül kell alakulni a körülményeknek ahhoz, hogy ennek halál legyen a vége, de tény, hogy veszélyes, és börtönben a helye. Kapják el, verjék meg, esetleg figyelmeztető lövés, viszont szíven lőni ezért egy gyereket barbár állatság.
Mint ahogy az is, ha ilyen szituációban valakit ez nem zavar... ha magyar katonák tennék ezt bármilyen gyerekkel, a pofámról a bőr leégne, és elsők közt tüntetnék ellenne. Eszembe nem jutna bármilyen formában ehhez úgy hozzáállni, ahogy ezt páran teszitek.
www.smart-bus.hu
Termeszetesen NEM... de attol meg - korulmenyektol fuggoen - bortonben a helye, mivel eleteket veszelyeztet.
Szamomra egyebkent ugy tunik, hogy explicit senki sem ertett egyet konkretan a lelovessel.
Na még egyszer: Tehát helyén való lelőni egy gyereket aki kővel dobál? Erre kérnék választ.
www.smart-bus.hu
Milyen eldeformalodott, embertelen csuszo-maszo ertekrend kell ahhoz hogy egy autopalyara koveket / molotov kokteld dobalo entitassal ertsen egyet.
Ez az egesz forumon nincs mas csak feszultseg keltes es zsidozas, bar tudom szukseged van ra de ennyire nem kene elfogultnak lenned.
De mielőtt elcsúsztatnák a sztorit abban az irányba, hogy a kődobálás milyen veszélyes, itt inkább az a lényeg, hogy milyen eldeformálódott, embertelen, csúszó-mászó értékrend kell ahhoz, hogy egy kődobáló gyereket valaki agyonlőjön, vagy azzal egyetértsen?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Attol meg ugyanugy eleteket veszelyeztetett...
Azert mert nem kezdek el frocsogni?
Hogy ez fizetett, vagy vallási alapon megy, az lényegtelen...
Szemelyeskedes...
Ezt mar csak te gondoltad hozza...
Tipikus, ahogy torzítani próbálsz. Ugyan azon tett? Lehet. De a körülmények és az okok is egészen mások...
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ugyanaz a tett? Eszerint a kisvárdai pali is a megszállók autóit dobálta? :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A #11743-ban említett hír a Kurucischer Beobachter tolmácsolásában.
A hír alatt, a kommentek mondanivalója és a kommentelők hozzáállása nagyjából egybevág a téged ebben a topikban támadókéval.
Nos, akkor nézzük meg azt, milyen a megítélése annak, amikor a kődobálást szintén autókra követik el, csak épp Nyíregyháza és Kisvárda közti úton.
Ugye mennyire más már a "cikkek" hangvétele is? A palesztin fiú kapcsán egyszer is leírják a "drogos", "hulladék" jelzőket? Áááá, dehogy. Ott az autók dobálása szép, hazafias cselekedet. De érdemes megnézni ezen "cikk" esetében a kommentekben javasolt büntetéseket: ahhoz képest a szívenlövés egy humánus büntetés.
Hogy mennyire más tud lenni ugyanannak a tettnek a megítélése ugyanazon közönségnél...
U.i.: Véleményem szerint aki mozgásban levő civil autókat dobál meg, az jogosult a "drogos hulladék" stílusú jelzőre, nemzetiségtől és az elkövetés helyétől függetlenül.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
No ilyenről a lenti hírben nem volt szó, úgy látszik a naaagy demokráciákban nem követnek el ilyen hibákat.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.12.30. 21:58:13
www.smart-bus.hu
Az mar cionista propaganda ha valaki nem tud azonosulni azzal ha emberek kovekkel dobalnak autokat? Megartott a sok kuruc.info?
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2014.12.30. 16:33:13

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
www.smart-bus.hu
Nem ugy mint azokat akik a 11 eves lanyt egettek a minap, de legalabb ez is haladas.
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2014.12.30. 09:32:53
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W