Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez a linkelt oldal meg érdekesen néz ki, majd holnap áttanulmányozom.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kép valószínűsíti, hogy valami külterületről van szó, azt pedig tényként közlik, hogy autókat dobáltak. Tehát az elérhetetlen toronyházról a zsúfolt tömegbe való több kilós kő dobálása kizárható. Szerintem.
De nem kívánom én ezt tovább ragozni... van akinek ez átlépi az ingerküszöbét, van akinek nem.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.05. 14:52:01
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Peldaul eppen egy jopar kilos kovet akar ledobni egy toronyhaz tetejerol a zsufolt utcara... elfogasra nincs ido, ha nem cselekszik azonnal, akkor civilek elete kerul veszelybe.
BUÉK!
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.05. 13:40:10
www.smart-bus.hu
A dobálási kényszert valószínűleg a tehetetlen düh szüli.
www.smart-bus.hu
Magat a dobalasi kenyszert egyebkent fel nem tudom fogni, foleg az ilyen esetek tukreben.
"De kurvára nem ez a lényeg... a lényeg az, hogy ahelyett, hogy elkapták volna őket, tüzet nyitottak rájuk. Ennyi. Akinek a gyomra beveszi ezt a világ bármely pontján, annak az emberi mivolta joggal megkérdőjelezhető."
Ha valaki trollkodik, az te vagy Balázs... kiragadsz valamit amibe úgy érzed, hogy bele lehet kötni, a lényeget meg nem vagy hajlandó észrevenni. Ehhez ráadásul társítasz egy olyan stílust, amitől az ember gyomra forog... nem tudom ez mire jó, de, ha ettől vagy boldog, hajrá.
A fegyverek, lövedékek meg a kémia alapján repülnek... sőt, Izraelben a katonákat arra sem képzik ki, hogy figyelembe vegyék a körülményeket...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.05. 13:34:16
www.smart-bus.hu
Nem azt mondtam, hogy könnyű, hanem azt, hogy egy kiképzett, gyakorlott katonának ez bőven kivitelezhető. Akinél fegyver van, és felelősen képes gondolkozni, az 10x meggondolja, hogy mit cselekszik mielőtt tüzet nyit, főleg, ha fegyvertelen gyerek felé lövöldöz.
www.smart-bus.hu
A repülőgépek meg a fizikai törvényszerűségei alapján repüének és az envelope diagramokat sem hasra készítik...
Továbrra is csak trollkodsz. Semmi új..
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.05. 13:20:16
Amugy 200-300 meterrol egy optikai iranyzekkal egyaltalan nem konnyu kulonallo testreszekre celozni... egy kicsit erosebb szelben peldaul, kulonosen nehez.
De kurvára nem ez a lényeg... a lényeg az, hogy ahelyett, hogy elkapták volna őket, tüzet nyitottak rájuk. Ennyi. Akinek a gyomra beveszi ezt a világ bármely pontján, annak az emberi mivolta joggal megkérdőjelezhető.
Képzeld Balázs, lőttem... Glock 17-től az AMD-ig megfordult pár fegyver a kezemben.
Egyébként te repültél már valaha vadászgéppel? Ha nem, akkor milyen alapon "szakértesz"? Remélem ezzel rávilágítottam arra, hogy mekkora hülyeséget kérdeztél.
www.smart-bus.hu
Te komolyan azt gondolod, hogy tobb tizezer km2-et folyamatosan, real-time nyomon lehet kovetni? Tul sok filmet neztel!
Ha tényleg volt ott BUK, akkor azt le is fényképezték. De eddig semmi, csak üres vádaskodások minden oldalról.
Itt eleg fotot talalsz: Origin of the Separatists’ Buk
Mellesleg bárki is lőtte le, az ukránok legalább ugyan annyira bűnösök, mert nem zárták le a légi forgalmat egy aktív háborús zóna fölött...
Nem tudhattak, hogy SHORAD-on kivul massal is rendelkeznek a szeparatistak, de igy is adtak ki NOTAR-t a magassag betartasara.
Persze miután megtörtént a tragédia, szinte azonnal tudták, hogy a szeparatisták lőtték le a BUK-jukkal.
Annyira nem titkoltak a szakadarok, twitteren es videon is dicsekedtek vele. Persze ahogy kiderult, hogy polgari gep volt, azonnal igyekeztek minden ilyen nyomot eltuntetni.
Ne csűrjük csavarjuk! Nem a szívre célzás a lényeg, hanem a célzott lövés! Ne mond már nekem, hogy egy gépkarabéllyal egy kiképzett, gyakorlott katona nem tud célzott lövést leadni 2-300 méteres távolságig! Lehet, hogy gyomros lesz belőle mellkas helyett, de, hogy a törzset eltalálja abban biztos vagyok! Egyébként meg nézd meg a cikknél szereplő KÉPET, és kukkold meg a fegyverzetüket...
www.smart-bus.hu
Ez mi?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A mezei lövész dolgot meg nem én találtam ki, bokorugrók és SAS katona is ezt mondja. A szárazföldi technikához annyira nem értek, de egyébként még nekem is nyilvánvaló, hogy nem mesterlövész nem távcsöves puskára szívre célzott lövést méterekről képes csak leadni és csak álló célra. Ez egyszerű józan ésszel is belátható örgem. Lőttél már valaha éles fegyverrel...?
Az baj, ha a kődobálás és a katona összefüggést nem érted... arra próbáltam célozni, hogy a kődobáló gyermek (felnőtt) nem olyan veszélyforrás, hogy az elfogásukat ne lehessen kivitelezni anélkül, hogy valamelyiket agyonlőnék.
Mi a végeredmény? Kődobálás miatt szíven lőtt gyermek. Annak a megállapításához, hogy ez nem normális dolog, ott kell lenni? Milyen szituáció okozhatja, hogy fegyveres katonák (rendőrök) nem tudnak elfogni kődobáló gyermekeket? El akarták kapni őket, erre elkezdték dobálni a katonákat, azok meg ijedtükben figyelmeztető lövést adtak le ami véletlenül szívtájékon talált... biztos így volt. Ezt a mezei lövész dolgot meg inkább figyelmen kívül hagyom... egy haditechnikai szakértőtől ennél azért többet várnék.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.05. 11:43:49
www.smart-bus.hu
A kődobálós katona részt sem értem, nem katonát, autót dobáltak...
Te ott voltál? Láttad, hogy milyen kő volt és mire dobta? Olyan kurva könnyen játszod itt a mindenlátó jóistent. Mesterlövész fegyvertől eltekintve meg mezei lövész nem tud ilyen célzott lövést leadni. Ha nem távcsöves fegyverrel volt, akkor az teljesen véletlen, hogy ott találta el. Lehetett volna fej vagy láblövés is.
Te magadat hasonlítod össze egy olyan gyerekkel(gyerekekkel) akiknek nincs más eszközük gyerekként vissza adni mert ezerszer megalázták megrugdosták a dicső metélt katonák ?Akik megölték tesztvéreit barátait rokonait stb? #11802
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tud halálos lenni a kődobálás, de nem közvetlen életveszély minden eldobott kő, főleg nem egy "beöltözött" katonával szemben, ergo az illető simán elfogható, csupán akarat kérdése. De, ha mondjuk nincs sisak a katonán, fél odamenni, akkor még mindig ott a figyelmeztető lövés lehetősége, kétlem, hogy a körülötte becsapódó lövedékek hatására nem hagyta volna abba a dobálást.
De, ha neked normális dolog egy köveket dobáló gyermek ( a te kedvedért ember ) szíven lövése, akkor tényleg nincs miről beszélni. Az én bekövesedett ódivatú gondolkodás módom szerint az emberi élet kioltása csak akkor elfogadható, ha a közvetlen életveszély elhárítása a cél. Mindegy, hogy ez Izraelben vagy Finnországban van, attól vagyunk emberek, ha úgy viselkedünk. Kődobáló gyermeket, vagy menekülő fosztogatót ( főleg, ha fegyvertelen ) agyonlőni nem emberi szint...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.05. 11:05:58
www.smart-bus.hu
Egyébként kő és kő között is van difi. Egy 70-100 kh/h kzötti tempóval haladó autó szélvédője felé dobni vagy lökni egy 1 kilós követ az kb olyan, mint éles lőfegyvert használni, mert az képes odabent halált okozni, és ez szándékos cselekedet..
Szóval te lelőnéd azt, aki szándékos emberölésre készül fel vagy éppen ezen cselekedet közben van? A világ nagy részén a rendfenntartó szerv ilyenkor bizony lőhet. Ott haltak már meg civilek ilyen kődobálás által.
Szóval jó lenne talál végiggondolni. Az, hogy itthon nincs rend, az nem mérce. Finnországban tudtommal a menedékházakat fosztógatókal lelőtték, mikor menekültek. Ennek fényében ítéld meg, hogy akkor mi is a tényállás...
Én is követtem el surmó koromban csibészségeket, de annyi eszem valahogy mindig is volt, hogy nem dobáltam senkire követ sehogy...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.05. 10:24:30
www.smart-bus.hu
És ezek csak a legsúlyosabbak. Akkora ordas kamu az egész kép, hogy sírva röhögött mindnki, hogy van olyan balfasz az orosz, hogy ezt hozza elő. Egy okosabb 12 évesnek feltűnne már az egész amiatt, hogy a rakéta rossz oldalról jön... Vicc az egész...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mert ha barbárok módjára nem írnak alá semmilyen nemzetközi egyezményt, akkor azt csinálnak, amit akarnak és senki nem vonhatja őket felelősségre? Tudom, a világ "legerkölcsösebb" hadseregével rendelkező apartheid államnak nyilván nincs szüksége az alattvaló gójok felügyeletére, eddig is csak röhögtek az ENSZ-en. Ha meg kell, akkor ott az óperenciás tengeren túli verőembereik, akik minden alkalommal kihúzzák őket a szarból. Csak nehogy aztán úgy fejeződjön be ez az cionista sikersztori, ahogyan 70 éve elkezdődött...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.05. 00:28:20

Bar Abbas meguszta a muncheni terror tamadas miatti felelosegre vonast
A csatlakozási dokumentumok átadásától számított hatvan nap múlva Palesztina automatikusan tagja lesz a Nemzetközi Büntetőbíróságnak.
Izrael és Amerika álláspontja szerint Palesztina nem csatlakozhat a Nemzetközi Büntetőbírósághoz, mert nem állam. Ugyanakkor az ENSZ Közgyűlése 2012-ben megfigyelő állam státuszt biztosított a Palesztin Hatóságnak.
Rijád Manszúr, Palesztina ENSZ-küldötte máris kérelmet nyújtott be a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz, hogy az indítson vizsgálatot a tavaly nyári gázai harcok ügyében.
Válaszul Izrael felfüggesztette a Palesztin Hatóságnak járó vám- és adóbevételek folyósítását. Juvál Steinic hírszerzési miniszter szerint „ha a Palesztin Hatóság nem lép vissza, akkor sokkal súlyosabb lépéseket kell megtenni, és ezek magukban foglalhatják a hatóság fokozatos feloszlatását is”.
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök azt mondta: „Nem hagyjuk, hogy a hadsereg katonáit és tisztjeit a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság elé citálják”. Hozzátette: „a Palesztin Hatóság vezetőit kell elszámoltatni, mert szövetségre léptek a Hamász háborús bűnöseivel”.
Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter antiszemitizmussal vádolta meg a Palesztina elismerését támogató európai politikusokat, mikor úgy fogalmazott: „az Európai Parlament vitájában elhangzott hazugságok Cion bölcseinek jegyzőkönyvére emlékeztetnek”.
Én olyat is hallottam hogy orosz kémrepülőnek vagy Putyin saját gépének nézték és azért...Persze ez is mendemonda amire sose derül fény.
Olyan lesz mint a Malév 240 ami belezuhant a földközi tengerbe 75ben...azóte se tudjuk mi történt,pedig akkor már nyilván megvolt a technika hogy megkeressék , merüljenek és megállapítsák hogy mi történt...aztán lehet megtették csak top secret forever státuszt kapott :)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.