13596
-
Stockbauer33 #12351 relax -
Papichulo #12350 a libsi hozzászólásaidból kiindulva szerintem te nagy valószínűséggel buzi vagy.
Hat persze... es itt a sok imbecil rectumara vadaszok... mert en azokra a kretenekre vagyom am, akik a Kozel-Kelet topicot folyamatosan szetbuzuljak ;) -
Stockbauer33 #12349 -
#12348 Sőt, az említett témában gyakorlattal is rendelkezik, de máshoz sík hülye. :-)
-
Stockbauer33 #12347 -
Stockbauer33 #12346 Pedig igaza van
Erre meg nem is gondoltam " Nem akarsz erre egy kulon topic nyitni... nektek... "masoknak"?:) "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy tudású a tag.Inkább hagyd békén -
Rev Hard #12345 Te meg nonstop késztetést érzel hogy lereagáld. Ez is 100%-osan kimeríti a látens fogalmát, a libsi hozzászólásaidból kiindulva szerintem te nagy valószínűséggel buzi vagy. -
Stockbauer33 #12344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Papichulo #12343 Szerintem te egy latens buzogany vagy. Folyamatosan ezen a teman porogsz. Nem akarsz erre egy kulon topic nyitni... nektek... "masoknak"?:) -
Stockbauer33 #12342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rev Hard #12341 Nagyon átlátszó a műsor.
Barack Obama segítséget ajánlott Tunéziának. -
Pares #12340 -
Stockbauer33 #12339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12338 Nem nő a számuk, hanem - a cigányos szaporulat ellenére - folyamatosan csökken, csak a zsidók elhazudják a statisztikákat, mint nálunk. -
#12337 Inkabb hagyna megdogleni oket? Szerinted megkerdezik - te figyelj Pista Isis vagy sziriai vagy egyebb arab vagy-e es attol fuggoen latjak el? Ha atvergodik a hataron mit kezdjenek vele? De amugy hulyek, palesztinokak, szireket es egyebb arabot is apolnak csak semmi ertelme. Egy orvostol mondjuk en elvarnam hamar a Hipokratesi eskut letette -
fonak #12336 Ahhoz mit szólsz, hogy Izrael sebesült szíriai iszlamistákat istápol? Pusztán emberbaráti érzületből biztos. -
#12335 Ha ugy irtjak oket akkor eleg szar munkat vegeznek leven folyamatosan no az ugynevezett palesztinok szama , ami azert szep teljesitmeny egy kitalalt neptol akit irtanak.
-
Stockbauer33 #12334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így kell bánni a férgekkel. Látod?Kicsit délre meg 95 % meleg a többi meg megy a siratófalhoz :)
http://www.origo.hu/nagyvilag/20150628-melegfelvonulas-isztambul-gumilovedek.html -
Rev Hard #12333 Mi a fasz ? Ezt most kinek írtad, nekem vagy az előttem lévőnek (#12329) ? Mielőtt firkálsz nyomjál már egy "válasz erre" gombot, nem tudom eldönteni hogy mégis kinek kéne lereagálni a hülye kommented. -
#12332 Egyelőre a zsidók irtják az önkényes blokád alatt élő palesztinokat, és nem fordítva... több kórházat semmisítettek meg zsidók, mint kilőttek mentőautót palesztinok.
Neked majd később lesz szar, hogy az ördögi oldalt pártolod... egyelőre a materiális szinten csak pozitívum. -
#12331 Ertem en, neked az faj hogy a palesztin haverjaid nem csinaljak ezt izraeben ( mondjuk miota van a fal, kerites azota nem)
Igy marad hogy mentoautokra lovoldoznek.
Neked mar a cionistak a spajzban vannak ;) szar lehet hogy ennyire rettegsz. Mai chemtrail ellen vedekeztel? -
Rev Hard #12330 Tunézia: ezer rendőr vigyáz a nyaralókra.
"A rajtaütéseket olyan magányos merénylők vihetik véghez, akik ismeretlenek a hatóságok előtt, a terrorszervezetek inspirálják őket a közösségi médián keresztül." Ha nem tudatosan csinálják a cionisták a káoszt akkor mégis honnan tudja a brit külügy ezt az információt, vagy mire alapozza ezt ? Illetve akkor hagy kérdezzem már meg, Izrael turistaparadicsomait miért nem fenyegetik ezek a magányos terroristák ? -
Stockbauer33 #12329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Amerika számára ez győzelem, mert ha minden amerikai egyenlő bánásmódban részesül, akkor szabadabbak vagyunk" - Barack Obama amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében tartott beszédében üdvözölte a Legfelsőbb Bíróság döntését.
Nemnehéz még te is megérted. Győzelem.Mint a metélt haverjaid amikor győzelmet aratnak a palesztinokon
Láttad az új sg logót? -
#12328 Hagyd ;) erintettseg okan most ez jobban lekoti oket bar nem ertem miert a kozel kelet topicban -
kissssss #12327 hogy valami témába vágó is legyen.
isis -
Stockbauer33 #12326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.27. 15:03:58 -
ManoNegra #12325 :-) -
Papichulo #12324 Mar megint benezted? Mi koze ennek a Kozel-Kelethez??? -
fonak #12323 Ami a vicc, hogy Hillary Clinton 2004-ben még ellenezte, azóta persze megvilágosodott. -
Stockbauer33 #12322 -
Pares #12321 Ami eddig is egyértelmű volt az agymosáson még nem átesett "antiszemitáknak":
Izrael profitál a Holopropaganda által gerjesztett mesterséges bűntudatból. -
Stockbauer33 #12320 Igen igen.Sry.Benéztem -
#12319 Ez egy 3 napos cikk azóta meg kiderült mégsem egyeztek meg. -
fonak #12318 Ez Közel-Kelet? -
Stockbauer33 #12317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.25. 02:27:34 -
StrikeFor #12316 az a kedvencem amikor a fősodratu média este beolvassa,hogy "jaj-jaj megint zsákmányoltak X mennyiségű vadiúj Hummert, vagy amcsi fegyvert, jaj-jaj milyen szörnyű" -
Pares #12315 Amíg a fű alatt támogatott ISIS-nek hála a muszlimok egymást gyilkolásszák, addig Izraelnek tökéletesen megfelel a helyzet, és így az USA-nak is. -
StrikeFor #12314 haha
majd ha beveszik Izraelt........ami ugye sosem fog megtörténni,hiszen miért is az ősellenséget támadnák jajjmár milyen butus vagyok............. -
Stockbauer33 #12313 -
Stockbauer33 #12312 http://www.origo.hu/nagyvilag/20150622-ezrevel-csatlakoznak-az-oroszok-az-iszlam-allamhoz.html