13596
H001.jpg
  • ManoNegra
    A számla végösszege

Izrael 1973 óta 1,6 billió dollárjába került az Egyesült Államoknak. A meghökkentő adatot Thomas Stauffer, egy washingtoni közgazdász számolta ki, részletezve a hatalmas pénzösszeg amerikai gazdaságra kifejtett hatását.
  • ManoNegra
    Ha az érdekérvényesítést vesszük alapul, akkor Izrael többet kap, mint az összes többi együttvéve?!
  • Solt
    Te nem látod, de én viszont látom, hogy mi abban a terelés, amikor nem egy adott cikk tartalmával, hanem kiragadásokkal kezdünk el foglalkozni, majd töredékigazságok mentén próbáljuk hitelteleníteni az egészet, ezzel is elterelve a figyelmet a cikk valódi tartalmáról. Általánosságban jól bevett gyakorlat ez, és aki nem tegnap óta olvas fórumot, cikkeket, stb, annak szerintem ez feltűnik. ;)

Továbbá, ha ezt egy kis cinikussággal, lekezeléssel vegyítjük, akkor a másik könnyen kihozható a sodrából, ami legalább olyan eredményes terelés, mint a fentebb vázolt módszer. :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 15:13:54
  • Papichulo
    de jelen esetben csak a terelés megy, ami ennyi idő után már átlátszó. ;)

Ja, lebuktam. Bar nem latom, hogy abban mi a tereles, hogy ravilagitottam a korabban idezett cikkben levo ferditesekre. Szerintem a tereles az erre torteno reakcioknal kezdodott ;)
  • Papichulo
    Mindazt meg fogjak kapni, amit az Israel lobby ki tud sajtolni a POTUS-bol... Egyebkent szamomra ugy tunik, hogy itt paran azt gondoljak, hogy ezt kizarolag az IDF kapja. Nagyon sok orszag reszesul hasonlo tamogatasban, mindossze annak merteke fugg az adott entitas erdekervenyesito kepessegetol.
  • Solt
    Nem vagy hazugnak elkönyvelve, vannak dolgok amikben érdemes odafigyelni a véleményedre, de jelen esetben csak a terelés megy, ami ennyi idő után már átlátszó. ;)

Szerintem nincs itt olyan kis hitlerjugend, aki mindent feltétel nélkül elhisz a kurucnak, vagy bármelyik másik hírforrásnak. Aki esetleg meg mégis ilyen, az magára vessen... vagy sokat kérjen a szolgáltatásaiért! :))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 15:05:23
  • ManoNegra
    Akkor most mit kap vagy nem kap Izrael kártérítésként? Hogy a lényegről is szó legyen...
  • Papichulo
    Csak te nem ezt veted fel, hanem szándékosan csúsztatsz és hazudozol
    A végén ott a forrás. Csak neked, csak ma, csak tőlük!

Valoszinuleg a "semmire sem adnak forrast" az egy erosen hiperbolikus kijelentes volt a reszemrol, ennek ellenere vicces, hogy csak en vagyok hazugnak elkonyvelve, mig a kuruc.info - bizonyitott - hazugsagai senkit sem zavarnak ;)
  • Solt
    "ha valaki csak fel is meri vetni, hogy nem minden ugy van, ahogy a kedvenc szelsojobb kiadvanyuk eppen ferditi a dolgokat"

Csak te nem ezt veted fel, hanem szándékosan csúsztatsz és hazudozol, majd ennek mentén általánosítasz. Azzal pedig az összes kis hitlerjugend tisztában van, hogy a kuruc ugyanúgy érdekújságírást folytat, mint bármelyik másik hírforrás. Annyi a különbség, hogy itt elérhetők olyan infók is, amelyek máshol valamilyen véletlen folytán kimaradnak. Akinek van esze, az tudja szűrni az infókat... már, ha nem az a foglalkozása, hogy csak egy irányba tájékozódjon.

Egyébként csak úgy találomra... zsidóbűnözés, első cikk. LINK A végén ott a forrás. Csak neked, csak ma, csak tőlük! ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 14:49:43
  • Stockbauer33 #12383
    nem
  • Papichulo
    Egyebkent az a vicces az egeszben, hogy hany kis hitlerjugend ugrik itt egybol ordogot kialtva ha valaki csak fel is meri vetni, hogy nem minden ugy van, ahogy a kedvenc szelsojobb kiadvanyuk eppen ferditi a dolgokat...
  • Papichulo
    Általában adnak forrást. Ne hazudjál már megint, légyszives!

Altalaban biztos. Csak en nem szoktam talalni soha... Hazudni meg most ugy tunik a kedvenc rasszistaid hazudtak ;)
  • Solt
    "Ervem nincs, ezt beszoptam, most csendben elsomfordalok"

Így van, ezt kell tenned, főleg, hogy már nem először jársz így itt! :))
  • Papichulo
    Ennyi, több szót nem is érdemes rád pazarolni. = "Ervem nincs, ezt beszoptam, most csendben elsomfordalok" ;)
  • Tetsuo
    Általában adnak forrást. Ne hazudjál már megint, légyszives!
  • Pares

Ennyi, több szót nem is érdemes rád pazarolni.
  • Papichulo
    Nem egyenként, ahogy Hering írja, hanem 20 darab összesen.

Hol szerepel az a szam ("20") a kuruc szovegeben?

Félrefordította/félreértette, de itt messze nem az a lényeg

Dehogynem... Mivel forrast semmire sem adnak, honnan lehet tudni, hogy mennyi minden mast ertenek/forditanak felre?
  • Solt
    Dehogynem az a lényeg... abba lehet belekötni, tehát az a lényeg, és így a többi máris mellékes, illetve jöhet a szokásos zsebnácizás! Az ő szemszögéből ez teljesen rendben van... meg kell dolgozni a fizetésért! :)))
  • Pares
    Az utolsó bekezdés nyilván Hering hozzászólása.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II_Israeli_procurement

"Barak submitted a request to the full cabinet for 20 F-35s for $2.75 billion to be delivered starting in 2015."

Nem egyenként, ahogy Hering írja, hanem 20 darab összesen. Félrefordította/félreértette, de itt messze nem az a lényeg, hogy a kurucinfo egyik cikkírója hibásan fogalmaz meg egy fél mondatot...
  • ReszegKoldus
    Nem egyenként kerültek annyiba, hanem összesen, de gondolom a te megbízható híroldalaidon soha semmilyen elírás nem történt.
  • Papichulo
    Sehol sem latom peldaul az "egyenként 2,75 milliárd dollárba kerülő F 35-ös vadászbombázó"-krol szolo reszeket ezekben a forrasokban... segitenel egy idezettel?
  • Rev Hard
    Ez kb az a kategória amikor valakinek valamivel kapcsolatban megvannak a rögeszméi, vagy szimplán szívesebben felveszni a szemellenzőt minthogy egy világ dőljön össze benne. Az álszkeptikus majmok ez esetben a google használatától is visszariadnak.
  • Tetsuo
    https://kuruc.info/r/4/145686/
    Mellesleg: a kuruc.info ezidáig a legjobb magyarnyelvű hírforrás a témát illetően is.
  • Pares
    "írja a Válláh!Hádásot izraeli hírportál."

Kurucot csak azért linkeltem, mert magyarul van, de előre tudtam, hogy bele fogsz kötni, nem is hazudtoltad meg magad, még mindig ugyan olyan ütődött vagy. A Hasbara-kommandósókat nem tanítják meg a Google használatára, vagy mi?

Google
    Haaretz
    Times of Israel
    I24 News
  • Palinko
    Russia még egy cetli se? na jót röhögtem
  • Papichulo
    Kuruc.info eseteben az a zsenialis, hogy semmilyen forrast nem adnak meg, gyakorlatilag a seggukbol beszelnek... a sok megvezetett zsebnaci bezzeg mindent benyal nekik :)

Na meg az ilyen baromsagokat is:
    "Egyébként Izrael 2010-ben 19 darab, majd ez éve februárjában további 14 darab, egyenként 2,75 milliárd dollárba kerülő F 35-ös vadászbombázó beszerzésére vonatkozó egyezményt írt[...]"
  • Pares
    Gondoltátok, hogy Izrael majd rosszul jár az Iránnal való megállapodás miatt? Haha. Nagy lóf*szt.
  • Strahd_
  • Tetsuo
  • Strahd_
    Hol van bojkott Oroszorszag ellen?
    Hol van bojkott Szaud Arabia ellen?

;) tovabb is van mondjam meg?
  • fonak
    Az ENSZ az egy dolog, Izrael magasról tesz az összes határozatukra és nyugodtan teheti. Bojkott meg nincs Izrael ellen, szemben a feltüntetett többi országgal (jó Kína kivétel, bár fegyvert nekik sem szállít a nyugat, egy rövid időszak volt 89-ig, amikor kaphattak nyugati fegyvereket, utána embargót kaptak).
  • Solt
  • Strahd_
  • Strahd_
  • Stockbauer33 #12357
  • Solt
    Az UEFA szerint nácik az MTK szurkolói :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.10. 16:47:02
  • Stockbauer33 #12355
  • Tetsuo
    Off: Attól még igaz a karikatúra. Repedtseggű Kulkáéknak ez a családmodellje.
    Ezt a témát már abbahagyhatnád. ;-)
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.06. 20:18:57
  • Stockbauer33 #12353
  • Tetsuo
    Sajnos a topik témáját nem érintetted érdemben, ezért volt a kanyar - gondolom. ;-)
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.04. 22:44:45