Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Megöltek ukrajnában 6-7000 ukránt és ennyi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.05. 19:24:11
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Es ha az ensz csapatokat nezzuk amik afrikaban megeroszakoljak azokat akikre vigyazniuk kellene es ha etelert cserebe hasznaljak ki a gyereklanyokat. Szoval csak viszonyitas kerdese szerintem.
Ha Putyin fele orosz hadsereg hozzaallasaval csinalnak mar nem lenne ilyen gondjuk.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ezt ki es mikor allitotta az IDF-rol?
" Az ötvennapos hadműveletben az ENSZ adatai szerint – a fegyveres harcosokat is beleszámítva – összesen 2200 palesztint öltek meg a Gázai övezetben. Az áldozatok között 550 gyermek volt. Izraeli részről 73 ember halt meg, közöttük 67 katona. Az iszlamista Hamász szervezet által uralt palesztin övezetben 11 ezren sebesültek meg a harcok következtében és mintegy százezren váltak belső menekültté. "
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.13. 14:36:32
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mit tekintesz ido limitnek? 😉
Inkabb ugy mondanam ha nem lett volna egy Tivadar nevu magyar aki az egesz folyamatot elinditotta, baszkok azzal a modszerrel probalkoztak amivel a palakok es nem jott be nekik.
De csak arra akartam rávilágítani, hogy mindenhol volt előzőleg is valaki, persze mindenki kikiálthatja magát a legősibbnek (Európában talán a baszkok mondhatják jogosan, hogy az ismert történelemben ők mindig is ott éltek, ahol most, mondjuk önálló államuk nekik nincs, talán ha Edmond de Rothschild baszk lett volna, akkor lenne😉)
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.05.11. 18:02:50
A turul az Árpádház eredetmondájában szerepel, nem egészen értem, hogyan jön ez ide. Az "arany szarvas" alatt meg gondolom a Csodaszarvas mondát érted. A kérdésedre, igen, van olyan jó sztori.
Kanaan teruleten ugyebar ha hiszel egy masik fikcioba akkor az elso par ember par elt akiknel kesei leszarmazottai voltak Abraham gyermekei 😉
Az említett fikció szerint Ádám és Évától származtatható az egész emberiség, ezek szerint mindenki jogot formálhatna Kánaánra, amennyiben az Édenkert Kánaánnal lenne egyenlő. De tudtommal nem az.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De erdekes hogy fikcio alapjan, 1967 ig onnalo neptudattal de a zsidokkal egyidoben vagy kesobb betelepedo arabokat tekintes oslakosnak ezek alapjan 😉 vagy ha nem akkor kiket? Kanaan teruleten ugyebar ha hiszel egy masik fikcioba akkor az elso par ember par elt akiknel kesei leszarmazottai voltak Abraham gyermekei 😉 igy orokosodes alapjan nezed akkor nem betolakodok.
Ha a spanyolokat andaluzia es cordoba es egyebb deli teruketen betolakodonak illetve megszalloknak tartod persze mas de ha csak reconquistanak akkor nem is ertem a fehaborodsdt Izraellel kapcsolatban, hisz csak visszafoglaltak a foldjuket a megszallo araboktol.
Bar lattunk mar peldat ra hogy a muzulman bevandorlas utan ahol enek ott igenyt formalnak az adott teruletre es tamogatast is kapnak. Fiktiv uj nepek krealasaban kiralyok 😉 lasd Koszovo , "palesztinok" es majdan francia es nemet teruketen is lesznek uj kalifatusok csak ido kerdese
Azok a palesztinok, akik sose fogják elfogadni Izrael jogát a létezésre, azok, amíg kapnak támogatást külföldről, mindig harcolni fognak. Az izraeli jobboldal pedig nem fog letenni arról, hogy a megszállt területeket idővel teljesen zsidóvá tegye, akármit beszélnek, az csak terelés, közben épülnek a telepek.
ha ezt a te szüleiddel/barátoddal/veled/feleségeddel/gyermekeddel csinálnák te is nekimennél még egy törött hurkapálcával is a katonának aki a szemed előtt lövi halántékon a kedvesed/anyád/gyereked és veszi el az otthonod! AZÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lőnek csórik akár még csőbombával is ,mert kibebaszottul elkeseredettek,hogy Izrael azt csinál amit akar...........
Az meg direkt propaganda győzelem nekik, ha a válaszcsapásban civilek halnak meg. Nem épp erkölcsös persze, de ettől még így van.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W