Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#falbav> Ezek az EU és ENSZ biztosok , vezetök ugy látom teljesen más világon élnek vagy csak az elvárt szöveget nyomják ! Amig a horda át nem ugrál az ök házuk vagy palotájuk keritésén addig nincs gond ugy vannak vele . Nem tudom mennyire volnának tolerancia bajnokok ha az ENSZ vagy az EU-s parlamentben ugrálnának ezek az afrikai csimpánzok ? <#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.06.15. 23:16:35
Rev Hard
A világszervezet emberi jogi főbiztosa szerint a bevándorlók hozzájárulnak az európai gazdaság bővüléséhez. Szégyen szerinte, hogy a jólétben élő Európa semmit sem tesz értük.

A főbiztos úr miért nem fogad be pár rétiniggert az otthonába ? Valamit tenni is kéne nem csak pofázni !? Valaki kérdezze már meg tőle.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
Róma fenyeget: az EU-ra szabadítja a menekültáradatot.

Amikor Líbiában megbuktatták Moammer Kadhafi -t ezt az USA és az utána csaholó nyugati kutyák nem látták előre ? Dehogy nem.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Na ilyenkor mi van ?
Ha elbaszod a retkeket,akkor megy az ajvék a "jogvédők" részéről !
Még mielőtt beérnének a kontinensre,szarrá köllen' lőni ezeket !
Utoljára szerkesztette: RedRooster, 2015.06.15. 21:36:25

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

Ezek lehet már sokadik generációsak. Amúgy meg mert otthon ennyire se jó nekik. Vagy nem is rossz nekik, csak gyakorolják a kultúrájukat. :Đ Mondjuk zavargók máshol is ezt csinálják, nálunk is volt hasonló. Ennek semmi köze az iszlámhoz (az is vicces, hogy egy tót retteg az iszlámtól, oda nem vágyik egy menekült se, nincsenek bőkezű szociális juttatások...
Rev Hard
Ez még múlt nyáron volt Párizsban, a barbárok pillanatok alatt csatatérré változtattak egy utcát. Nem jó ezeknek itt se, akkor meg minek jönnek ?

Sajnos,most Olaszországban is láttam az "eltérő kultúra" tevékenységét !

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

Semmi, itt a videón láthatod az új európaiakat. 2013-ban meg Londonban láthattad őket kicsit kiengedni a gőzt.
Véleményem erről itt.
Csak az még a gáz,hogy a a redvás "menekültek" miatt a kamionost cseszik meg,pedig nem tehet róla !
Mi lesz veled drága Európa ?!

Rev Hard
Ha elég bátor és kemény vagy hogy kiszállj balhézni, még téged basznak meg a rendőrök. Röhej. <#vigyor3>

"This makes me absolutely bloody sick. As I am an International driver, I go to Europe and back a lot, and I am forced to use Calais every time. These stupid fucking immigrants are pissing me off. Just a few weeks ago, I got caught with three aboard and paid the price. Many lorry drivers are too scared to confront these wankers. I almost got booked for assault in France a year ago, when I checked my mirror and saw them getting in, I stopped, went out, opened my trailer door and pulled two wankers out by grasping their faces. Thankfully, the French police understood. Stay safe out there."

Én nemtom de ugy veszem észre hogy a ciónvezérelt EU bürokraták szándékosan tönkre akarják tenni Europát ! Nemtom hogy a Rotschildoktól vagy szabadkőmüves páholyoktól vagy kiktől kapják az utasitást de teljesen leamortizálják Europát . Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de ez már inkább összeesküvés gyakorlatnak tünik <#conf> ! Emberi jogokra hivatkoznak a fárol lemászott vadon nevelkedett afrikai " csimpánzokkal " szemben ! Néha azt gondolom hogy az EU zsidóság annyira paranoiás , fél a nemzeti öntudattól hogy inkább rohadjon széjel az ország amiben élnek csak nacionalizmus ne legyen ! Nem gondolnak csak önmagukra nem számit a befogadó nép milyen károkat szenved !
Pluskast
Ez még csak a kezdet. Lesz ez még rosszabb is ha ezt a politikát folytatja az EU......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rev Hard
Idefigyeljetek ti liberális mocskok, ez kell szerintetek Európának ? Azoknál a liberális zsidó rohadékoknál kéne ezeket elhelyezni, akik kitalálták hogy ezeket integrálni kell az európai társadalomba. Nem a rendőri túlkapást kéne berakni a hírekbe hanem ezt.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.15. 13:41:51

akkor lehetne érdemi vita

Arra te keptelen vagy...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tetsuo
És? Ha nem trollkodnál, akkor lehetne érdemi vita, így marad az off. ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nahát, mocskos antiszemita Haaretz mit ír a haszidokról. Ezek egyik rabbiját hívta meg a mocskos antiszemita magyar kormányzat, hogy szónokoljon az Országgyűlés előtt.
TAIGETOSZ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rev Hard
Te is folyamatosan szétvered a trollkodásoddal, most mit vagy kiakadva ?

Abban inkabb nem, hogy mar megint off-topic szet van verve ez a thread... 😉

Tetsuo
Nocsak, valamiben nem vagy eukonform, ultraliberális? :-D

Ugye nem gond ha engem nem erdekel ez a tema?! De nyithattok ra egy kulon topicot es ott buzulhattok annyit, amennyit akartok 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

olvasd a kommenteket

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.13. 21:20:50

Hát ja, még fejlődniük kell, ha az EU-ba igyekeznek 😄
Rev Hard
A szemüvegesekkel nincs bajom, a buzikkal se ha otthon hagyják a műsorukat, de a low IQ-s emberekkel annál több problémám van. Írtál egy hatalmas faszságot, extra még meg is akarod magyarázni. Te is összeomolhatnál már. LOL
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.13. 17:36:34

Caliph
<#hehe>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Szerintem meg az a buzogany, aki ennyit kepes beszelni errol a temarol egy Kozel-Keletrol szolo topicban 😉

Willenbrock
Hát igen, a borzalmas ukrajnai események mellett egy pozitív hír is érkezett végre: Nemrég szétverték a kijeviek az ún. pride/buznyák vonulást.

<#eljen>

#12250 #12257

Ezeket az oltári baromságokat inkább nem kellett volna leírnod... Tökmindegy, hogy betegségnek nevezzük, vagy nem, a homoszexualitás rend- és természetellenes. Az élet alapvetően a reprodukcióról és a fajfenntartásról szól, ez meg annak megy szembe. Hiába létezik az állatoknál is, attól még nem lesz természetes.
Ettől függetlenül felőlem (és szerintem sokan mások is így vannak ezzel) azt csinálnak otthon amit akarnak, nem érdekel, de amikor kiviszik a devianciájukat és a degenerációjukat az utcára, és ott mutogatják magukat válogatott gyalázkodásokat művelve, meg azt próbálják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális (sőt ők az új normális, ahogy egy nem régi zsindex cikkben olvasni lehetett), az nagyon sok nem kergeliberális gondolkodású embernél kiveri a biztosítékot, köztük nálam is.
Annál meg aztán tényleg nincs lejjebb, amikor a kövérekhez, balkezesekhez meg a szemüvegesekhez hasonlítod őket, ha nem érted, vagy nem akarod érteni az alapvető különbséget, akkor nincs miről tárgyalni.
...
Én is úgy látom, hogy iszonyat rombolás megy Európában, az ún. "európai értékek" mögé bújva háború folyik az európai kultúra, családok és a nemzetek ellen. Hogy kinek az érdekéből, nem tudom, bár sejtésem van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Palinko
de a buziság, nem betegség, kezelni sem lehet. mint ha mi nem lennénk túlszaporodva, inkább túltermelve úgy mondanám. kínában tuti jobban megy a buzulás mint európába, ott a lányokat még ki is nyírták. az alkoholistákat meg a cukrosokat nem üldözik annyira, de a dohányosokra már rá lehetne mondani hogy igen. ez az ésszerűség meg igazság képviseletét meg ne reklámozd nagyon, mert a legnagyobb diktátorok a történelemben ugyan ezt mondták magukról 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.06.12. 23:27:59
Tetsuo
Demagóg butaság, amit itt összehordasz és a válaszom mellett beszélsz el, nem arra válaszolsz. A természetben persze, hogy van, a degeneráltság egyik jele. A természetben sokféle önjavító mechanizmus létezik, az egyik, hogy a heteroszexuális egyedek szaporodnak, a homoszexuálisok nem. Bizonyos esetben, pl. patás emlősök hímközösségben rámozdulnak a saját nemre, de később, amint nőstények megjelennek, elhagyják ezt az abnormális viselkedést. A fejlett, egészséges egyedek, az alfahímek ezt soha nem csinálják.
Egy adott élettérben túlszaporodott faj között is egyre gyakoribbak a homo-kapcsolatok, egyfajta kompenzálásként; hasonlóan ahhoz, amikor egy területen az állandó etetéstől elszaporodnak a patkányok, majd a táplálékot megvonva egymást zabálják föl.
Ez nem normális, hanem egy szélsőség, amit a természet kezel vagy ha úgytetszik, egy ideiglenes extremitás.
A kövérekkel baj van igen. Kérdezd meg őket, jól érzik-e magukat testileg? Nézd meg, mi történt a Padödö tagjaival... ez megint csak nem a normalitás. Az általad vízionált árjaság, meg buzik üldözése helyett én pont az ésszerűséget és igazságot képviselem, miszerint ezek betegségek és segíteni kell a betegnek, a társadalomnak.
Az alkoholistákat vagy a cukorbetegeket üldözik, miután betegségnek nyilvánították? Nem, pont azóta vannak jobban kezelve.

Palinko
a természetben is van homoszexualitás. ja a kövérekkel is baj van, meg a szemüvegesekkel is, hát ki nem undorodik a mocskos rohadt szemüvegesektől? meg a sátán uralta bal kezesek, hogy pusztulna ki mind. árja faj maradhat csak, gratulálok. hogyne már 90 éve jósolják az összeomlást, minden évben van valami ami majd előidézi és egyelőre semmi, hagyjuk már ezt.
Tetsuo
Off: Érdekes, mondjuk a zsidók álrettegéséről eddig is tudtuk, de ezek szerint hivatalosan is betegség a nácifóbia; ami tényleg fóbia ellentétben a homofóbiával, mert a legtöbb esetben a normálisok nem félnek tőlük, csak nem akarnak velük lenni. Sokakban a dagadt emberek is undort keltenek, ami megint csak természetes, hiszen az egészségtelen életmód, az ahhoz tartozó lusta attitűd és nem utolsó sorban a ronda látvány adja magát. A homoszexualitás fitogtatására fellépő normális reakció oka is hasonló.
Egy egészséges társadalomban a homoszexualitás a betegség, az abnormális, hiszen a természetben is az.
Jelenlegi, modern társadalmunk közeledik az összeomlás felé, ennek egyik jele a buzik egyre szélesebb körű elfogadása.
Nem véletlen, hogy az orwelli Újbeszél vagyis a polkorrektség szótárában nem lehet nevén nevezni a dolgokat, az eufémizmus a lényegről tereli el a beszédet, így a tömegek gondolatát. A sok hasonló pozitív visszacsatolás a káosz felé haladást egyre inkább fölgyorsítja.
A legtöbb ember már nem képes józanul ítélni, gondolkodni...
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.12. 20:11:39

Ahha. Nem hiszem, hogy félelem motiválja a homofóbiát, vagy jelen esetben a homoszexuális felvonulás betiltását.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Palinko
Mióta betegség a homofóbia?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo
Csak degenerált társadalmakban betegség a homofóbia.

Rev Hard
A melegség az evolúcióban olyan mint az élő szervezetben egy rák, alapvetően nem kéne hogy legyen de egy hiba miatt kialakulhat. Na most egy meleg még fogalom szinten se kéne hogy létezzen, ugyanis alapvetően a buzik is szaporodóképesnek születnek, ám mivel agyilag degeneráltak ez meggátolja őket a szaporodásban ergo kihalásra vannak ítélve. Persze lehet ezen vitatkozni de felesleges, 7 milliárd emberből elenyésző az az 1-2% ám gondoljunk csak bele ha gyakorlatilag is kihalásra lenne ítélve az emberiség.

Palinko
az-az érdekes, hogy a homofóbia betegség a melegséggel ellentétben. az oroszok meg odáig vitték, hogy Steve Jobsnak állított szobrot döntöttek le Tim Cook coming outja miatt... bárcsak a háborútól irtóznának ennyire.
Tetsuo
Vagy tesz valamit egy szebb jövőért. ;-)

Nem értek egyet az oroszokkal, én nem 100, hanem 1000 évre tiltottam volna be.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Palinko
aki nem akar szembesülni azon az 1 nap nem megy arra
Ja, mert aki nem akar szembesülni a képen láthatóval az utcán, az csak látens buzi lehet.
Ők csak "elmaradottabbak", 30 éve nálunk is elképzelhetetlen lett volna.
Palinko
ja mert én is buziparádékra jártam gyerekként, oh wait, nem, sőt még nem is hallottam róla. valami sorozatban szembesültem először a melegség fogalmával, de valahogy nem rendített meg és nem foglalkoztatott. idióta látens buzi oroszok.

Tetsuo
Akkor elszabadulna a pokol, kis idővel pedig teljes cionista uralom lenne az egész világon...