Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.06.15. 23:16:35
A főbiztos úr miért nem fogad be pár rétiniggert az otthonába ? Valamit tenni is kéne nem csak pofázni !? Valaki kérdezze már meg tőle.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Amikor Líbiában megbuktatták Moammer Kadhafi -t ezt az USA és az utána csaholó nyugati kutyák nem látták előre ? Dehogy nem.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Na ilyenkor mi van ?
Ha elbaszod a retkeket,akkor megy az ajvék a "jogvédők" részéről !
Még mielőtt beérnének a kontinensre,szarrá köllen' lőni ezeket !
Utoljára szerkesztette: RedRooster, 2015.06.15. 21:36:25
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Mi lesz veled drága Európa ?!
"This makes me absolutely bloody sick. As I am an International driver, I go to Europe and back a lot, and I am forced to use Calais every time. These stupid fucking immigrants are pissing me off. Just a few weeks ago, I got caught with three aboard and paid the price. Many lorry drivers are too scared to confront these wankers. I almost got booked for assault in France a year ago, when I checked my mirror and saw them getting in, I stopped, went out, opened my trailer door and pulled two wankers out by grasping their faces. Thankfully, the French police understood. Stay safe out there."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.15. 13:41:51
Arra te keptelen vagy...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.13. 21:20:50
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.13. 17:36:34
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ezeket az oltári baromságokat inkább nem kellett volna leírnod... Tökmindegy, hogy betegségnek nevezzük, vagy nem, a homoszexualitás rend- és természetellenes. Az élet alapvetően a reprodukcióról és a fajfenntartásról szól, ez meg annak megy szembe. Hiába létezik az állatoknál is, attól még nem lesz természetes.
Ettől függetlenül felőlem (és szerintem sokan mások is így vannak ezzel) azt csinálnak otthon amit akarnak, nem érdekel, de amikor kiviszik a devianciájukat és a degenerációjukat az utcára, és ott mutogatják magukat válogatott gyalázkodásokat művelve, meg azt próbálják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális (sőt ők az új normális, ahogy egy nem régi zsindex cikkben olvasni lehetett), az nagyon sok nem kergeliberális gondolkodású embernél kiveri a biztosítékot, köztük nálam is.
Annál meg aztán tényleg nincs lejjebb, amikor a kövérekhez, balkezesekhez meg a szemüvegesekhez hasonlítod őket, ha nem érted, vagy nem akarod érteni az alapvető különbséget, akkor nincs miről tárgyalni.
...
Én is úgy látom, hogy iszonyat rombolás megy Európában, az ún. "európai értékek" mögé bújva háború folyik az európai kultúra, családok és a nemzetek ellen. Hogy kinek az érdekéből, nem tudom, bár sejtésem van.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.06.12. 23:27:59
Egy adott élettérben túlszaporodott faj között is egyre gyakoribbak a homo-kapcsolatok, egyfajta kompenzálásként; hasonlóan ahhoz, amikor egy területen az állandó etetéstől elszaporodnak a patkányok, majd a táplálékot megvonva egymást zabálják föl.
Ez nem normális, hanem egy szélsőség, amit a természet kezel vagy ha úgytetszik, egy ideiglenes extremitás.
A kövérekkel baj van igen. Kérdezd meg őket, jól érzik-e magukat testileg? Nézd meg, mi történt a Padödö tagjaival... ez megint csak nem a normalitás. Az általad vízionált árjaság, meg buzik üldözése helyett én pont az ésszerűséget és igazságot képviselem, miszerint ezek betegségek és segíteni kell a betegnek, a társadalomnak.
Az alkoholistákat vagy a cukorbetegeket üldözik, miután betegségnek nyilvánították? Nem, pont azóta vannak jobban kezelve.
Egy egészséges társadalomban a homoszexualitás a betegség, az abnormális, hiszen a természetben is az.
Jelenlegi, modern társadalmunk közeledik az összeomlás felé, ennek egyik jele a buzik egyre szélesebb körű elfogadása.
Nem véletlen, hogy az orwelli Újbeszél vagyis a polkorrektség szótárában nem lehet nevén nevezni a dolgokat, az eufémizmus a lényegről tereli el a beszédet, így a tömegek gondolatát. A sok hasonló pozitív visszacsatolás a káosz felé haladást egyre inkább fölgyorsítja.
A legtöbb ember már nem képes józanul ítélni, gondolkodni...
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.12. 20:11:39
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ők csak "elmaradottabbak", 30 éve nálunk is elképzelhetetlen lett volna.