13596
H001.jpg
  • Solt
    Davide Cole
  • Hypo #3328
    en mondjuk ez a mav dolgot tok baromsagnak tartom, de hat hulyeseg nem all meg az allampolgarsagnal....
  • polluxware
    ugyanakkor! remélem beperelik a német, és lengyel vasutakat is...

sztem perpill azért gondolják hogy pert nyerhetnek, mert számítanak rá hogy ilyen gaudi jellegű manuszok kezdenek majd saját értékrendjükön "érvelni" amiből egyenes ágon következik az, hogy a világ sajtója is nagy eséllyel teheti le a garast... hogyismondjam:)) nem mellettünk..

• polluxware
    az a baj hogy a múltkori "nagyobb" pogrom alkalmával már odáig eljutottunk, hogy valójában mengele és társai a saját érdekükben tartották bent a zsidókat a táborokban, és javarészüket tífusztól akarták megmenteni.. idézem: "az ottani zsidók orvosi ellátása sokkal jobb volt, mint a bombák által súlytott német települések"

az ott talált medencék is vélhetően "velnessz" céllal épültek.. (még versenyezhettek is)

tehát ez miatt is meddő eme holokaszinós téma.... kár peregni rajta tényleg
  • Hypo #3325
    igen a mav ot izrael perelte be nem par baromarcu egyen:)))

hihetetlen vagy komolyan....fujj holokausz uncsi, fuj minden mert uncsi.
    Ami meg a vonat illeti ugy kerult kepbe hogy kb o szokott ekkora baromsagokat csipobol mondani full meggyozodesel, de aranyos:)
  • Hypo #3324
    Erdekes:".. Contrary to Abbas’s promise in English, the PA statements in Arabic continue to deny Israel’s right to exist, define the conflict with Israel in religious terms, promote hatred through demonization and libels and glorify terror and violence.

The PA continues to teach on PA children’s educational programs that Israeli cities across the entire country, including Yafo (Jaffa) and Haifa, are Palestinian cities.

Official PA media refer to Israel as “Palestinian Interior” and “the homeland occupied in ’48.” Maps used by the PA still erase and replace Israel with “Palestine.”

The PA also continues to honor terrorists and glorify violence, and its summer camps teach children “the culture of resistance (violence), the culture of stones and guns.”"
  • Hypo #3323
    jo jo rajottem mar hogy menthetetlenul zsigerbol gyulolkodnek ez van kerem.

De elore a Magyar Irani baratsag osvenyen:) az tobbet fog hozni nekunk...
  • Hypo #3322
    :)))) hat persze hogy megemlekezes hat mit csinaljanak ha erre az idoszakra esett a magyar holokauszt?? felejtsek el mert mar uncsi? LOL

Ami a zsirafokat illeti es a megerkezesuket hat semmivel nem volt bekesebb visoznt sokkal szarabb is volt, nem artana mondjuk par izraeli allampolgarsagu arabot is meghallgatni nekik mi a velemnyik foleg hogy uj telepulesek vizhalozat stb lett kialakitva ott ahol semmi se volt,
    A mezogazdasagrol ne is beszeljunk, de hat maradj akkor abba ahitbe amit te gondolsz:)
  • remark #3321
    Hát igen.
  • polluxware
    faszé hadonászol zseblámpával a sötétben?
  • csige791
    Beszarok behugyozok. Én pörgetem a holokausztot bmeg? Minden héten min. 1x hallani a tv ben hogy ilyen megemlékezés, olyan megemlékezés, most a MÁV-ot jelentik fel, utána a kormányt. Az mszp utolsó intézkedése (2 nappal a végük előtt) az volt, hogy odaajándékoztak valami zsidó putrinak egy kb 2-3 milliárdos "kérót" mert holokauszt.
    Igen én pörgetem a holokausztot. Elmész te a tudod hova öreg.

Az meg, hogy Irán Usraelhez képest békegalamb az nem vélemény hanem tény, a számok barátom nem hazudnak. Meglehet nézni melyik fél mennyi embert ölt meg az utóbbi években, idegen földön. De akár visszalehet menni Izrael vagy akár USA születéséig is. Ezzel sajnos nem lehet vitatkozni, maximum olyan értelmes érvekkel, mint amiket balage gyerek dobált itt, mint például hogy az atom bevetése két város ellen jó dolog volt.

Az, hogy Vona, hogy jön ide nem teljesen értem, de szerencsére le is szarom.

"csodas bekeszereto Iran es palesztinok"
    Ezt nem mondtam, bár talán mielőtt Zsiráfok megérkeztek békésebb volt a környék.
  • Hypo #3318
    "..JERUSALEM -- Israel will present the U.N. with a plan to withdraw from the northern sector of a disputed village along the Lebanese border that it has occupied since its 2006 war with Hezbollah, an Israeli official said Sunday."
  • Hypo #3317
    Jaj ez kb ugy hangzik mintha en meg azt mondanam jaj de unalmas a trianon bazz meg a Don kanyar.... Te neha olyan demagog baromsagokat tudsz mondani mar meg ne haragudj:))) Az hogy meg mindig ez a holokauszt dologot porgeted, siman elcserelnek a holokausztot mondjuk mas neppel ezt elhiheted.
    Iran meg mint beke galamb:)))))) Persze es Vona Gabor meg mint jo kereszteny hagyjal mar......ezeket te se hiszed.
    Csunya Usa meg csunyabb Izrael...csodas bekeszereto Iran es palesztinok, rtohadt cionistak akasztjak rajuk a bombat...

Na kurucz majd ugy is megirja a frankot

• csige791
    "sztem odáig kéne eljutni agyilag ,hogy se izrael ,se irán nem kimondottan békés megoldások híve..."
    -Hát a látszat és a számok (tudod statisztika) szerint Irán egy békegalamb Usraelhez képest.

"ugye izrael egy rohadt haborusdit imado orszag, akinek meg bombai is vannak, sot nem is keves, hogy az uristenbe nem baszkodtak szet azarabok szajat az elmult 25 evben"
    -Talán mert akkor nem lehetne tovább osztani a "mi vagyunk a szegény zsiráfok, meg volt holokauszt is, ezért minden ország adjon nekünk mindenféle kedvezményt, meg különben is holokauszt, és mindenki bűnös csak mi nem" szöveget.
    Ezenkívül ezek után USA vagy melléjük áll ezzel nyíltan felvállalva azt amit jelenleg is tesznek azaz hogy a civilizáltnak mondott korban még mindig erővel hódítanak területeket (hogy értsd: nem a békére törekednek a gecik), vagy teljesen elzárkózik tőlük. Az utóbbi az esélyes -még akkor is ha erős a zsiráf lobbi USA-ban- ezért nem merik megjátszani ezt a lépést a cionisták.

Ezért csinálják azt amit most is láthatunk, azt mondják békét akarnak, de ez egy nagy kamu, egyet akarnak szép lassan terjeszkedni, hogy utána már ne legyen miről beszélni. Remélem a hamasz sosem fogja őket nyugodtan élni.
  • polluxware
    kicsit engedj már fel..
  • polluxware
    huncut vagy
  • Willenbrock
    Az egyik ország és városrészt a Palesztinoknak adni,a másik maradna a zsidóké.
  • Willenbrock
    Jeruzsálemet és Izraelt is ketté kéne osztani egy demilitarizált övezettel és ha valamelyik fél hadsereggel átlépi arra lecsapni,ha terrorizmusba kezd valamelyik a másik területén,azt a felet gazdasági blokád alá venni hogy éhezzenek addíg míg le nem mondanak az agresszióról.
  • csige791
    én meg leszarlak
  • polluxware
    ezaz csige szeretünk téééééged
  • csige791
    ""Amugy szerintem senkinek ne legyen atomja, "
    - Mintha az Iráni elnök is ezt mondta volna, csak hát senki nem akart csatlakozni hozzá. Nem mellékesen Usrael-el az élen, ugye ük azok akiknek semmihez nem kell csatlakozni mert erős kutyák.
    Aztán amikor látta, hogy senki nem akar csatlakozni akkor úgy döntött, hogy "há bazze ha mindenkinek van akkor én is építek".

Erre a Usrael elkezdte még jobban beszopatni.

Az meg, hogy szerintetek ez így van jól... erősen gyanús a kötődés, vagy az erkölcsi hulladékság.
  • remark #3308
    Nyissatok páran egy "haditechnika haladóknak" topicot.
  • remark #3307
    "mondjuk azert azt megkerdeznem, hogy ugye izrael egy rohadt haborusdit imado orszag, akinek meg bombai is vannak, sot nem is keves, hogy az uristenbe nem baszkodtak szet azarabok szajat az elmult 25 evben, sokkal egyszerubb lett volna"

Mit jelent "szétbaszkodni valaki száját"? Esetleg ha pontosítanál (és visszavennél kicsit a tempóból), akkor lenne mire válaszolnom.

"forditott esetben mar az arabok reg dobtak volna bombat, ha nem is egy orszag de egy kis hamasz szeru szervezet megoldja...."

Ez álmodozás.

A "fordított esetről" majd akkor beszélgessünk el, ha majd az arabok betelepülnek Izrael kellős közepére, aztán egy hirtelen csavarral átveszik Izrael fele felett az irányítást. Na ez lenne a "fordított eset".

"na ezen kene elgondolkodni mielott csontig benyalsz irannak."

Van egy stílusod, mit ne mondjak. Tudom hogy ez "csak" egy fórum, de azért kellene mégis valami minimum, hogy az ember komolyan akarjon venni téged.

"Amugy szerintem senkinek ne legyen atomja, mert semmi ertelme!!!!"

Álmodozás folytatása... Mondjuk ha már álmodozunk, akkor én támogatom az ötleted. Majd mi megoldjuk a problemát, igaz? "How hard can it be?" - Clarkson Kezdetnek bevállalom, hogy ÉN nem akarok magamnak soha atomfegyvert. Van aki csatlakozik hozzám? Pár milliárd csatlakozó, és meg is oldottuk a problémát, nemigaz?
  • drevil666
    OFF
    figy:)
    Megtartom magamnak a részletekbe menő elemzéseimet. Az hadiTECHNIKA topic, azon belül is főleg rendszertan és beszerzések elemzése, nem mérnöki megközelítés és nem bevethetőségi megközelítés.
    Elég kurvaanyázást kaptam privátba, mondjuk küldtem is
    Én csinálom a saját dolgaimat, más meg sopánkodjon.....
    ON
  • remark #3305
    Oltás is jöhet, esetleg génmanipuláció? Nem ártana ha a haditechnika topikban kicsit belehúznátok, mert a legújabb fejlesztésekről sose esik szó...
  • remark #3304
    Nem útálom a zsidókat. Te az ilyen egyszerűsítések híve vagy?
  • Hypo #3303
    Van benne valami, bár Jeruzsálem kicsit más, mint haifa.
  • Strahd_
    En pl siman mar csak Jeruzsalem kerdeset is annak tekintem.
    Jeruzsalem kerdeseben nem fog engedni az israeli oldal, es szerintem a palesztin sem csakazert sem....

mondjuk mind a 2 fel jobban jarna ha ugy mukodnenek a dolgok ahogy Haifan, ergo bekeben ellennenek egymas mellet a felek csak ugye az alul iskolazott illetve vallasi fanatikusokat mind a 2 oldalon fel lehet tuzelni hulyesegekre
  • polluxware
    hááát igen.. van elég vallási fánátikus ott is
  • polluxware
    az a baj hogy sokszor a közösségek helyett, csak egy két öntelt hólyag dönt mindenki sorsa felöl...

civilek békét akarnak:/ írtják is őket mindkét oldalon ezért a kis botor gondolatmenet miatt
  • Strahd_
    jellenleg csak Sziriaval es Libanonnal nincs teljes beke.
    Egyiptom es Jordaniaval ugy nez ki jol mukodik.

Nem hiszem hogy a teruletet bekkert dolog mukodne maradektalanul. Mivel egyik fel adni akar teruletet a masik ugy gondolja az amugy is az ove. ergo ha nem enged egyik oldal sem akkor nem lesz semmi a bekebol.
    foleg amig ilyen Jobbikhoz hasonlo partoknak ereje van Israelben
  • Molnibalage
    sztem odáig kéne eljutni agyilag ,hogy se izrael ,se irán nem kimondottan békés megoldások híve...

Azért a területért békét ötlet eddig frankón bevált Egyiptommal. Béke van. Palesztína felé is volt ilyen ajánlat. Nem fogadák el. Maga Arafat mondta, hogy ez kapitális hiba volt.
  • polluxware
    addig nem lesz ébredés, amíg elég szééééles rétegekben nem lépkednek rá a "nép" tyúkszemére..
  • Hypo #3296
    igen kene mar bemondani hogy JJOOOOOOO REGGELT MAGYAROOOORSZAAAAG

de hat alszanak az emberek......
  • polluxware
    sztem odáig kéne eljutni agyilag ,hogy se izrael ,se irán nem kimondottan békés megoldások híve...

az hogy utálod a zsidókat egy dolog... de iránt szeretni??

olyan hihetetlen értékrendi válságban forogtok.... már bocsi

90ig suttyonban az volt a raj ha valki nyugatot majmolta.....

zunió új képet festett arról ,hogy még bizony ilyen körülmények között is seholsemnem vagyunk közöttük -> fujj kapitalizmus

ruszkik úgyszintén mégjobban fujjjj

de azért csontig be kell most nyalni ezeknek a sitesuta országoknak mert megmutassák az amcsiknak, meg a zsidóknak...
    közben meg megy náluk a sztálini elnyomás, meg agymosás

ugyanez itthon

viktor gyakorlatilag a bolsevista kultuszrendszert építi fel, ahol nemzeti köntösbe bújtatják a kapitalista elnyomó zsidókkal szemben meghírdetett harcot... közben meg fel se tűnik a sok mázsomnak hogy megen a kisember jár rosszabbul

viccccccccccccc az egész

még azisjobb ha mindenkit utáltok válogatás nélkül.. egyik ganéval a másik ellen szövetkezni, mondhatom okos
  • Hypo #3294
    hmm na akkor egy kis savankas toltottkaposzta szag bepalackozva es mar lehet is kuldeni a nemzet ellensegeinek:))
  • polluxware
    növényzet, állatvilág?
  • drevil666
    Én inkább vegyi, vagy biológia fegyver párti vagyok, mert akkor az infrastruktúra épen marad, csak el kell takarítani a "szemetet".
    Az atomfegyverek közül inkább csak a taktikai szintű egységeknek van gyakorlati haszna.
  • Hypo #3291
    mondjuk azert azt megkerdeznem, hogy ugye izrael egy rohadt haborusdit imado orszag, akinek meg bombai is vannak, sot nem is keves, hogy az uristenbe nem baszkodtak szet azarabok szajat az elmult 25 evben, sokkal egyszerubb lett volna, forditott esetben mar az arabok reg dobtak volna bombat, ha nem is egy orszag de egy kis hamasz szeru szervezet megoldja....na ezen kene elgondolkodni mielott csontig benyalsz irannak.

Amugy szerintem senkinek ne legyen atomja, mert semmi ertelme!!!!
  • Hypo #3290
    miert lenne baj?:)) rohadt usa, rohadt izrael, eljen a magyar es irani nep orok baratsaga:)))