13596
-
#3369 Remélem nem neked lesz igazad, mert akkor nekünk tényleg annyi.
Gyakorlatilag az emberek nagy része már most is rabszolga, vagy hitelfizető gép...bocsánat, inkább kamatfizető gép. -
#3368 Itt nem a bevándorlásról van szó elsősorban, hanem arról, hogy ha összejön a Zsidóknak az amiről Balcó(is) beszélt akkor a Magyar nép sorsa elvan intézve addig amíg ez a civilizáció létezik. Rabszolga munka külföldi tőkéseknek, melyek legnagyobb része Zsidó, de a többit is ellenzem.
Ha a Fidesz aláírja ezt a dokumentumot (miért is ne írná alá, hisz az Izraeli Likud a testvérpártjuk) akkor szabadon vihetik Izraelbe vagy ahova akarják az összes nyereséget meg mindent (a videóban elvan pofázva). Azaz azok a cégek amik eddig ide termeltek fellesznek vásárolva és többé nem ide termelnek, érthetőbben a Magyar emberek munkája nem Magyarország gazdaságát erősítik hanem más országokét. Rabszolgasors. Azt pedig pillanatig sem szabad gondolni hogy ezt vissza lehet csinálni egy újabb választással, amit egyszer a zsidó megszerez többet kinem adja a kezéből.
KÉRDÉS:
Mi haszna van Magyarországnak ebből a szerződésből? Semmi? Akkor miért kell aláírni? Jaaaaa a Zsiráf lobbi miatt? Akinek az aláírása szerepelni fog a dokumentumon azt nyilvánosan lefejeztetném, az igennel szavazók pedig életfogytiglani munkatábor.
Az, hogy páran ezzel egyetértenek...ha dohány utcai zsinagóga klubtag lennék én is egyetértenék vele, sőt tapsolnák.
Ez a Morvai nagyaszonyos szöveg meg a kapcsolódó pedig tipikus zsidó technika, szerencsére én már kiismertem ezt a szart. -
#3367 Ha így lesz valóban minden okés, akkor csak a spekuláció aggaszt.
Én azt mondom, neked legyen ebben igazad.
-
#3366 igen , eleg hihetetlen amit irsz, mivel akik ide jonnek azoknak igen nagy % a azert jon magyarorszagra mert olcsobb tanulni mint Israelben de azok nagyresze visszamegy Israelbe vagy tovabbmegy nyugatra.
mondjuk a 6 millio izralei zsido kozul Magyarorszagra megy minimalisan parszaz fo, mondjuk ugyanennyi izraeli allampolgar palesztin is, es tobbezer mas vilag pontjarol jott ember is (bar tenyleg nem ertem miert allnak meg magyarorszagnal nem eri meg... hamar elindultak menjenek jobb helyre es nem rosszabba mint ahonnan elindultak)
Magyaroszagra 2007es statisztika alapjan 45% roman, es 5% egyebb azsiai orszag van megjelolve (1000 ember akik nem Kinabol jonnek hanem egyebb azsiai orszagbol mert pl Kinabol evi 2000 ember vandorolt be 2007 ben)...
evi 22ezer ember vandorol be
evi 500 magyar es 4000 kulfoldi vandorol ki Magyarorszagrol (erdekes adat a magyar resz mert szerintem a legtobben leszarjak a hivatalt kimennek turista vizummal, vagy csak siman repulore ulnek es elmennek)
Igaz meg a kuruc is megirta hogy Israel lakossaga 14 ezer fovel novekszik csak bevandorlok altal mig osszesegeben evi 126 ezer fovel de igen Magyarok tartsatok a nagy israeli invaziotol amivel a szegeny magyar dolgozo nepet kizsakmanyoljak a gaz tokesek :P mert itt van am minden ami szem szajnak ingere :P
En is erzrem a nagy nyomast hogy az isralei 6 millio zsido megszallja Magyaroszagot tenyleg Morvai Nagyasszonynak kell most mar kiallnia a gatra mert ez igy nem mehet tovabb :P
Hogy te ettol a parszaz fotol tartasz szived joga -
#3365 indulatoskodik a szeduxen..
eddig balos árulta a földet, most a jobbos fogja
pénzért
ha jobbik odajutna -> dettó ezt tenné (nem kellenek a tündérmesék)
-
#3364 A másik: megint indulatoskodsz itt, meg eltúlzod amit írtam. Sehol nem írtam főgonoszt, sőt megindokoltam miért értem meg azt, ha ide akarnak jönni onnan egyesek. Ezt annyira hihetetlennek látod? A kipattant ügyek nem ezt mutatják, de csukd be nyugodtan a szemed. -
#3363 Majd ha kb ennyi bírósági dolog lesz az általad emlegetett más külföldiektől is, akkor szívesen beszélgetek arról is. -
#3362 kiló másik külföldi van aki itt vesz földet.. olaszok, spanyolok.. mittoménmégmi
a zsidó! na az a főgonosz
az egész k bolygót felvásárolták már... és??????
vitya baszki ugyanúgy eladja a m.földet kutyától macskáig bárkinek csak pííz legyen belőle
jobbik meg ugyanazt tenné, max báhóóknak meg góóófoknak
mi f*szom különbség van??? ez megint a "mi kutyánk kölke" effektus -
#3361 sztem csak annyi, hogy neked a holokauszt szó hallatán egy spontán rektális összehúzódásod van amire felfigyelsz..
kábé ennyi a hír -
remark #3360 "1. Nem az elso noi rabbi van beloluk boven:)) az hogy mennyi magabol a noi rabbisagbol a valos hat az mas kerdes"
Azért írtam, hogy valamiben az első. Nem tudom miben vagy miért vagy hogyan, mert nem emlékszem a hírre. Mikor ezt ecsetelték, hogy miben vagy miért az első, akkor még nem figyeltem annyira, a holokauszt szóra kaptam fel a fejem. (Rossz vagyok, mi?)
"2. Akkor most a noi rabbi hozt elo a holokausztot vagy a BBC vagy mindketto?"
A hír maga volt így megfogalmazva, hogy ő az első valamiben a holokauszt óta. A rabbi nem hozott elő semmit. Tehát nekem az az érzésem volt, hogy akik a híreket gyártják, azok jó ötletnek találtak egy ilyen megfogalmazást hogy "a holokauszt óta először".
"Azert mondtak a magyar esetnel a holokausztot mert igen a holokauszt elott sok rabbit avattak fel Mo-on utana nem..."
1) Akkor ezt elég rossz érzékkel fejezték ki a BBC-ben, mert az ember nem kapcsol, hogy ez a lényeg. Mondom én, mostanában bénábbnál bénább PR-osok dolgoznak bizonyos helyeken, de az is lehet, hogy az agymosást hallgató ember szeme kezd kinyílni?
2) Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hogy a II. világháború óta ezmegaz. Miért pont a holokauszt óta ezmegaz? Vagy mondhatták volna, hogy Drezda bombázása óta ezmegaz. De miért pont holokauszt? Ja tudom, mert zsidókról van szó. Akkor a magyarokkal kapcsolatos híreket holnaptól úgy mondjuk majd be, hogy Trianon óta először (ha épp valami Trianon óta először történik) stb. stb. Így jó lesz?
"...azert igy mas a hangvetele mintha csak ugy az arcunkba dobalnak a holokausztot."
Igen, így más a hangvétel, de mondom, mivel össze kellett vonni 3 kijelentést egy mondatba, és lerövidíteni (rövidhírek korát éljük), így elég bután hangzott az eredmény. Nem tudom hol lehetne javaslatokat tenni a háttérből szálakat mozgatóknak arra, hogy miként tudnák a dolgukat jobban végezni, de a sok hibájuk nekem már nagyon szúrja a szememet. De ha direkt hibáznak ennyit, nekem úgy is jó, csak mondom, hogy mi van.
"Epp az a legnagyobb baj hogy unalmassa van teve, hogy emberek azt hiszik ez mar uncsi..es nem azert baj mert epp a holokausztrol gondoljak de az erdektelenseg mindenre kihathat."
Ebben egyetértünk. Csak tudod az összes ötletem, amivel újra érdekessé lehetne tenni a világon zajlott és zajló borzalmakat, az a zsidók kiváltságos szerepének nem tenne jót. Ergo nincs jelentős üzleti érdek az ötleted mögött. És ha üzletileg senki se érdekelt, akkor nem is lesz az egészből semmi. Az emberek "okítása" pénzbe kerül, és ha cserébe nem jön vissza semmi, akkor nem is lesz senki, aki ezt a sok pénzt "közoktatásra" majd el akarja költeni... -
remark #3359 Na látod. Ha az a bizonyos párt amelyikről beszélsz, az magának és a holokausztnak együtt akarna reklámot csinálni, akkor ezt beépíthetnék a hivatalos kommunikációjukba: "a holokauszt óta először jutott ilyen párt a parlamentbe".
... Mondjuk jobban belegondolva ennek megvan a maga üzenete. Látod? Már megint olyan tippet adtál valakiknek, amit valaszeg nem akartál!
(Na, de ez az egész csak vicc...) -
#3358 Nos fel lehet fogni ilyen viccesen is.
Én megnéztem a 2. videót, ahol Balczó felszólal. Hát, mit mondjak elég sok olyan nagyobb ügy van már bíróság előtt, ahol enyhén szólva otromba csalásokkal ügyeskedtek. Sajnos ezek valós dolgok. Azok a lakóparkok is, amiről beszélt. Az ingatlanpiaci részesedésük is volt már itt tárgyalva.
Egyébként a mi országunk miért ne lenne jó? Ott a Közel-Keleten állandó a feszültség, a víz nagy kincs, tovább is lehetne sorolni. Teljesen érthető, ha pont ide akarnának jönni, no persze nem akkora csoportok, amikkel riogat a szélsőjobb, mert az már a másik véglet. Itt nálunk erős a befolyásuk a médiákban, az üzleti életben, stb. Szóval szerintem nem olyan rossz ország ez. ( Megint a Perez beszéd jutott eszembe.)
-
#3357 ha mar ahasonlatodnal vagyunk a holokauszt ota most van eloszor nyilt szelso jobb a parlamentben ---es ez igaz:)) -
#3356 1. Nem az elso noi rabbi van beloluk boven:)) az hogy mennyi magabol a noi rabbisagbol a valos hat az mas kerdes
2. Akkor most a noi rabbi hozt elo a holokausztot vagy a BBC vagy mindketto?
3. MO-n is volt hasonlo eset, es hasznaltak a holokausztot hasonlo keppen, de szerintem felre erted a lenyegewt.
Azert mondtak a magyar esetnel a holokausztot mert igen a holokauszt elott sok rabbit avattak fel Mo-on utana nem, a rendszervaltozas utan megint ergo a holokauszt volt a hatarvonal amit sikerult atlepni ezert emlitettek, azert igy mas a hangvetele mintha csak ugy az arcunkba dobalnak a holokausztot.
Epp az a legnagyobb baj hogy unalmassa van teve, hogy emberek azt hiszik ez mar uncsi..es nem azert baj mert epp a holokausztrol gondoljak de az erdektelenseg mindenre kihathat. -
remark #3355 Egyik nap hallgattam a BBC World Service-t a bolt fele autózgatva. Kedvenc rádióm, mert jól reprezentálja azt, hogy mivel kábítják az embereket. Szóval hallgatom a rádiót, és bemondtak valami hírt amire már alig emlékszem, de valami női rabbi megválasztásával volt kapcsolatos, hogy valamilyen értelemben ő az első női rabbi (és itt jön a lényeg) a holokauszt óta.
Az első ami beugrott, hogy most miért kellett megint belekeverni a holokausztot?
Ennyi erővel bármire, ami az első volt a II. VH után, arra azt lehetne mondani, hogy ez az első a holokauszt óta. És akkor így hirtelen 10x annyi esetben lehetne felemlegetni a holokausztot. (De nem akartam tippeket adni senkinek.) Pl. az X gyártmányú amerikai autó volt az első modell ami megjelent... a... holokauszt után. -
remark #3354 Ezt sikerült nagyon-nagyon félreérthetően megfogalmaznom. (Nem szokásom éjjel fórumozgatni, helyette aludni szoktam. ) Pont azt akartam kifejezni, hogy az, hogy az ember egy "rovar szintjén tengődő, önmagát az evolúció csúcsának tekintő állatfaj", ez csak a látszat. Téli álmot alszunk, amiből van kiút. Mindössze ennyit akartam írni, de pont az ellenkezőjét sikerült kifejezni... -
#3353 :))))))) De bator jobbik majd megvedo MAria orszagat a sotet cionista vasarolkkal szemben, akik annyira hulyek hogy ha mar orszagot akarnak akkor pont ez kell nekik:)))
Mar latom isMorvai Nagyasszont a varfalon allni kezeben az arpadsav es vicsorog az osszes igenre akik buda falait ostromoljak:))
persze mindig kell ellenseg kep az tartja ossze a szart csak ez mar uncsi, lehetne mondjuk felteni az orszagot azoktol akik mondjuk leszarjak az AB-t!! -
remark #3352 "a legutolsó pillanatban is még hiszek abban, hogy a rovar szintjén tengődő, önmagát az evolúció csúcsának tekintő állatfaj tud még bármiféle halvány emberi értéket prezentálni"
Neked is mondom, hogy vigyázz miben hiszel, mert könnyen lehet hogy átverés áldozatai vagyunk. (Próbálok enyhén fogalmazni.) Az, hogy milyen ma a világ, nem tükrözi azt, hogy milyen az alapjaiban, avagy hogy milyen lehetne. Koncentráljunk a kiútra! Mást úgysem tehetünk... -
remark #3351 "hogy az emberiség genyó létforma, ami rosszabb a sáskánál? ez nekem nem újdonság"
Nekem viszont új. Nem gondolod, hogy te is csak egy, a holokauszt-iparéhoz hasonló átverés áldozata vagy?
De most komolyan: ha bármilyen, pl. a szóban forgó videóban bemutatott "tényről" kiderülhet, hogy hamisítvány, akkor mi, azaz mi bizonyítékod van arra, hogy az a "tény", hogy "az emberiség genyó létforma"?
Ha abból valaki jól megél, hogy te a felnagyított számoknak, elferdített tényeknek hiszel a "holokauszttal" kapcsolatban, akkor szerinted abból nem képesek sokan nagyon jól megélni, hogy te olyan "tényeknek" adsz hitelt, hogy "az emberiség genyó létforma"?
Még ma állj neki gondolkodni, mert ugye ahogy mondani szoktuk, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. -
remark #3350 "faszéér nem lehet a holtakat nyugodni hagyni.."
Hát ezt mondom én is. Ennek jegyében akkor holnaptól ne legyen kitüntetett szerepe "a zsidók ellen elkövetett holokausztnak®", és akkor mindenki megnyugszik. Egy kicsit. Mondjuk azok milliói (valódi vesztesek száma ennél nagyságrenddel nagyobb), akik rengeteget veszítettek a XX. században, de mivel nem zsidók, ezért az ő tragédiájuk másodrendű, sőt, szóra sem érdemes. A valódi tragédiákról kellene beszélni, köztük arról, ami MA ZAJLIK a világban. De nemhogy arról nem lehet beszélni, ami volt, de arról sem, ami van, mert megdőlne a húdejóvilágvan-sosevoltilyenjó propaganda. Tragédia mindig is volt, és van is. Van aki ügyesebben nagyítja fel a dolgokat és használja fel saját céljaira, van aki kevésbé. Ez van. Az ember meg már ott tart, hogy fogalma sincs, hogy miről mit gondoljon. Helyette kínjában abban HISZ amit a szájába rágnak. Ez a mi húdeobjektív-übertudományos-racionalista-szabad világunk. -
remark #3349 Érdekes videó! -
#3348 Igen megcsinálják, megvesznek minket kilóra. 2. videóban jól össze van foglalva mi az ábra, de az első is kell hozzá, hogy értsük. -
Solt #3347 Tehát te csak azzal szeretsz beszélgetni, aki alátámasztja a nézeted... az érveid kifejtése már nem megy... kezdem megszokni... -
#3346 a választ magadban találod;) sok sikert hozzá -
Solt #3345 Túl sokat is nézek a hátam mögé... a legutolsó pillanatban is még hiszek abban, hogy a rovar szintjén tengődő, önmagát az evolúció csúcsának tekintő állatfaj tud még bármiféle halvány emberi értéket prezentálni... de ahogy látom, ez nem megy...
Kíváncsian várom az érvelésed, hogy miért emlegetik fel újra és újra... komolyan kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért folyik ez mindenhonnan! -
#3344 -kár:)
varjúzok már..
-
#3343 hiszel amiben hiszel..
én is
hogy az emberiség genyó létforma, ami rosszabb a sáskánál? ez nekem nem újdonság
,mit gondlok rólad? túlságosan sokat filózol dolgokon, ugyanakkor ha a hátad mögé néznél néha lehet hogy észrevennéd a nem létező difiket
"övön aluli gusztustalan megjegyzéseidet tartsd meg magadnak"
bizonyos kijelentések, világnézeti 'elemek' miatt-> hogyismondjam.. :) asszed megérint az ilyesmi?
kár helyes, meg helytelen megállapításokon filózni sztem
ha alapból nem megy megérteni, hogy miért emlegetik fel újra és újra a dolgot mai napig is (sőt egyre jobban) akkor kár erről nekünk egymással vitázni ezen
-
Solt #3342 Itt nem a holtak piszkálása a lényeg kedves pollux, hanem azon élők gerinctelenségeinek a kiderítése, akik abból élnek, hogy azok a szerencsétlenek meghaltak. Ha nem érzed úgy, hogy a holokauszt iparág "kicsit" túl lőtt már a célon, akkor ne is foglalkozz vele...
"élő zsidóért meg lehet izraelbe menni"
Kértelek már, hogy az ilyen övön aluli gusztustalan megjegyzéseidet tartsd meg magadnak. Én nem tudom, hogy te miket gondolsz rólam, de az ilyen megjegyzésekre úgy gondolom nem szolgáltam rá...
Ha mondandómból annyi megy át, amit ez a megjegyzésed sugall, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam... -
#3341 nézd.. én speciell nem foglalkozok vele
ti meg egy külön totyikban linkelgettek egymásnak ilyesmiket...
hááá ez van na;)
ahogy mondottam felesleges ezt tovább ragozni itt (ha nem fogod fel hogy mi a gáz ezzel az egész járjunk a nyomára akcióval)
faszéér nem lehet a holtakat nyugodni hagyni..
élő zsidóért meg lehet izraelbe menni
-
Solt #3340 Az nem zavar, hogy az "eredményt" vonja kétségbe? Méghozzá elég alaposan... és nem, nem azt mondja, hogy az egész kamu, hanem azt, hogy valami nem stimmel a számokkal... ha pedig ez így van, akkor az ember elgondolkozik rajta, hogy vajon kinek, és miért jó az, ha játszik a számokkal?
Tudod ez az egész holokauszt téma már annyira izzadság szagú, hogy a nagy erőlködéssel pont az ellenkezőjét érik el vele... ( törvények, tiltások, kárpótlások )
Itt is az működik, hogy van a holokauszt, és minden más tragédia másodrangú... iparág lett már ez. Elég kellemetlen, amikor ennek az alapjait valaki kétségbe vonja... érthető, ha ettől egyesek befeszülnek... -
#3339 tudod az ember végignézi ezt a tényfeltáró kis alkotást, és eldönti magában hogy "végkifejletet-eredményt" tudva nem nézi meg többet, vagy tovább linkelgeti másoknak
te speciell az utóbbi csoportba tartozol.. köbö -
Solt #3338 "szerintem túl sokat nem kell hozzáfűzni... de örülök hogy te linkelted be"
Ez nálam azt jelenti a mondat második fele, illetve az előzmények ( "ebben vannak a medencék;" ) alapján, hogy hülyeségnek tartod. Jól értem? -
#3337 ehhez nincs mit hozzáfűzni sztem
szted meg van.. #3329
-
Solt #3336 Te soha nem "azt" mondod... -
#3335 én nem ezt mondtam.. csak azt hogy örülök hogy te linkelted bé
rajzolódik a kép tudod.. -
Solt #3334 Nyilván minden hazugság benne... természetesen. -
#3333 szerintem túl sokat nem kell hozzáfűzni... de örülök hogy te linkelted be -
#3332 Orszagot elobb lehet 2 osztani mint Jeruzsalemet es itt meg is dolt a terved, maga az alap otlet nem lenne rossz csak hova gondoltad a felezo vonal meghuzasat? :) Kereszteny emlekek hova kerulnek? Vissza a szemetdombra mint ahogy elotte volt? Mit fognak azok a palesztinok szolni akik nem akarnak a muzulman reszen elni ha most atdobod oket? Ennyire nem egyszeru a kerdes hogy fogsz egy vonalzot ezutan meghuzod a hatarokat.
Es ne felejtsd el egy fovarost akarsz ugy megosztani mint anno Berlint. -
Solt #3331 Inkább a tényekre figyelj benne... ;) Bármit ki lehet forgatni... egy szóval nem mondják, hogy a medence a foglyok szórakozására volt. Tény, hogy ott volt... ennyi. No meg, elhangzik elég sok érdekes dolog még, köztük ugye sok-sok ellentmondás a "hivatalosok" szájából... -
#3330 ebben vannak a medencék;)