13596
H001.jpg
  • remark #3529
    1) Nem "zsidózik". Te ezt nem látod? Vagy szeretnéd ha újra leegyszerűsödne a párbeszéd, arra a szintre, ami a Mónikasó alapján is követhető?
    2) A totyik arra van fenntartva, hogy te leírj bármit, ami a témához kapcsolódik. De ezt nem teszed meg. Akkor mi alapján reklamálsz?
    3) Mondott újat. Pont nemrég. Az, hogy téged ez nem érdekel, az más kérdés. Ne akarj visszamászni a megszokott terepre, ahol minden érv és ellenérv ismerős, és csak puffogtatni kell a frázisokat vég nélkül. Ez egy új terep: a zsidók a barátaink, és vannak valakik, akik őket is kihasználják. Na de kik és miért és hogyan? Nem lehetne innen folytatni?
  • remark #3528
    "kiderült ,hogy ki a gonosz.. csige doktor úúhr rájött a világ bajára"

Szerintem nem jött rá. Azt írtam, hogy az egy fontos mérföldkő, hogy valaki a zsidók helyett a cionistákat jelöli meg problémaként.

Ha törpikézés helyett a témára koncentrálnál, akkor lenne még pár ilyen mérföldkő, amit meglépve közelebb kerülhetnénk a problémához. Érted már mi a bajom? Fontos és érdekes dolgok hangoznak el, ti meg csak legyintetek, hogy á ez semmi. Na de ti mit tettetek le az asztalra? Ennek tizedét sem.

"hogyan tovább?"

Folytatni kellene a párbeszédet, csak immáron eggyel magasabb szinten. Már nem arról szól a beszélgetés, hogy az egyik oldal zsidózik, a másik erre válaszul antiszemitázik. Már végre valahára kiderült, hogy a kérdés nem ilyen egyszerű. Tehát lépjünk tovább. Benne vagy?
  • csige791
    Ez a topic továbbra is a közel-keletről szól. Jó ideig itt az ment, hogy néhány ember jól elbeszélgetett arról, hogy mekkora mocskos terroristák a palesztinok, vagyis egy részük, és szegény izrael mindig bántják, ráadásul az antiszemitizmus is egyre erősödik a világban és hasonlók. Nagyjából az volt az álláspont, hogy nagyon helyesen tette a zsidó állam, amit tett és tesz gázában.
    Hát erre mondom azt, hogy lófaszt mama (copyright: kurcsány).

Jelenleg Izrael oldalán pattog a labda (már jó ideje) a telepbővítések leállítása ügyében, ugyanis ez a legnagyobb akadálya a békének. Ezen az állásponton van az ENSZ és minden más ilyesmivel foglalkozó szervezet, köztük zsidó szervezetek is. De Izraelt nem lehet meghatni semmivel, mert ők az erős kutya.

Szóval ezért van az, hogy beleástam magam egy kicsit ebbe a témába, és egyre több csúnya vagy érdekes dolog derül ki Izraelről.

Gondoljatok bele mi volna ha nem volna internet, csak a retek klub szintű bér-médiák. Most mindannyian szerencsétlen palesztinokat, meg iránt utálnánk, és Izraelnek drukkolnánk erősen. (nem véletlenül akarják már ezt is cenzúrázni)

Hát ha meg uncsi, az azt jelenti, hogy nem érdekel a téma eléggé. Szívesen olvasnék ellenérveket a hupikék törpikésnél magasabb színvonalon is. (az nem érv, hogy mert a kurucinfó, meg antiszemita, meg náci)
  • polluxware
    tőlem aztán zsidózzz... pont leszarom

csak uncsi ,hogy ez a totyik csak erre van fenntartva

mindenki tudja már sztem hogy itt mi az alapálláspont, tehát mondj valami újat is;)
  • polluxware
    fúúú.. akkor ugorjunk egyet előre..

kiderült ,hogy ki a gonosz.. csige doktor úúhr rájött a világ bajára

hogyan tovább?

• remark #3524
    "nyomozásom már eljutott odáig, hogy nem is minden zsidó patkány, csak minden patkány zsidó, és ez nagy különbség"

Igen, ez már valami. És ezt most halálosan komolyan mondom.
  • remark #3523
    Hogy lehet bármit is túl komolyan venni? Feltesz magának egy kérdést, és amíg nem találja meg a választ, addig keres, kutat. Vagy ezzel azt akarod mondani, hogy a kérdés, hogy milyen erők határozzák meg a "világpolitikát", az lényegtelen?

Tényleg azt hiszitek, hogy a kérdés a hupikék törpikék, meg "te vagy a nagyobb barom", meg egyik 19 másik egy híján 20 szintjén megérthető?
  • csige791
    "mindenki magából indul ki"
    Ezt de sokszor halottam a maónika showban, vagy is a youtube-on amikor a legszánalmasabb jeleneteket nézegettem.

A "nézzén mán tükőbee, háá hogy nézee kííí? - És te hogy nézee kííí, hágyád mánnn" szövegel is elő rukkoltok ? Csak mert az lenne a topic csúcspontja, a két város atommal megszórását jó dolognak feltüntető hozzászólás mellett.
  • harcu
    Ennyire durván még sosem ült, hogy mindenki magából indul ki. Már ha leesik, mire gondolok. Mert igazság szerint nem adok neki nagy esélyt.
  • csige791
    tegyük fel, hogy ez az egyik hobbim

vagy tegyük fel, hogy nem vagyok megelégedve ahogy a szülőhazámat Magyarországot irányítják, és érdekel, hogy miért, vagy ,hogy kik miatt.

vagy tegyük fel, hogy nem vagyok megelégedve azzal ahogy az otthonomat a földet kezelik a vezetőink, és érdekel, hogy miért, vagy, hogy kik miatt.

amint láthatod nyomozásom már eljutott odáig, hogy nem is minden zsidó patkány, csak minden patkány zsidó, és ez nagy különbség. Kitudja a végén mire lyukadok ki. Az meg, hogy nyomozásom eredményeinek megosztása szerintetek zsidózás... hát pont leszarom, nem nekem fáj.
  • polluxware
    túl komojan veszed ezt az egészet...

másrészről kit akarsz meggyőzni arról ,hogy az egyik 19 a másik meg...

nemtom vágod e mi az álláspont
  • polluxware
    Kázmér és Huba?

• csige791
    Tehát ENSZ határozatok idézése, és Zsidókból álló anticionista szervezet bemutatása nálatok "magasröptű zsidózás".

Amikor a kurucos linkeléseket fikáztátok, azt betudtam annyival, hogy szűklátókörűek vagytok, de ez már egyenesen ostobaság.

A másik érdekes dolog pedig az, hogy az utolsó pár hozzászólásomban tulajdonképpen a zsidókat védtem, mert ők is ugyanúgy a cionisták vagy egy felső szűk réteg "csicskái" mint mi, csak más szinten és más célokkal, mégis caka annyit tudtatok rá mondani, hogy nezsidózááá, meg ugye a törpikés dolog átvitt értelem, hogy zsigerből rühellem őket, miközben nem. Én csak nyomozok, arról meg nem tehetek, hogy azt találom amit.
    Csak, hogy értsétek: Ha elkezdetek utánam kutakodni, mert mondjuk sok a szabadidőtök, és találtok csúnya dolgokat, majd azt nyilvánosságra hozzátok, az nem azt jelenti, hogy utáltok, hanem azt, hogy tettem csúnya dolgokat.
    A nyomozás oka pedig más kérdés, akár lehet egy "felvásároljuk a hazádat csicska Magyar" kijelentés vagy akár unaloműzés is.

jóéjszakát.
  • polluxware
    taktikázik a fene.. csak ebből az állandó ellenségképesdivel van elegem

másrészről nem szídtalak.. és nem vontam kétségbe azt amit linkeltél..

elhiszem hogy szó szerint idéztél vmiből

az meg hogy köcsögözöl.... hidegen hagy
  • Strahd_
    mar egyet sem lehet erteni, en kerek elnezest hogy a magasroptu zsidozashoz nincs kedvem csatlakozni, de nekemis ez jutott eszembe csigerol, szoval a hupikek torpike ide illet.
  • remark #3514
    "nem a zsidókkal van a probléma, hanem a cionistákkal"

Ez részben igaz.

"azok a Magyarországon élő zsidók, akik nem a Magyar érdekeket helyezik előbbre Izraelével szemben, Magyarország ellenségei"

Szerintem az a kérdés, hogy a zsidóság mennyire akar vagy tud beilleszkedni egy bármilyen ország életébe, az a cionizmustól és Izraeltől teljesen független. Ezért írom, hogy ez részben igaz, hogy "na megvan a megoldás, a cionizmussal van a baj". A cionizmussal is baj van, de az általános jelenség, amit nyakon akarunk csípni, az nem a cionizmus. Az csak egy arca.
  • remark #3513
    A témához tartozó érdekes felvetésekre érkezett Hupikék törpikés reakció kapcsán éljenzel? Na ide illik:
  • csige791
    Hát igen, nagy tudású kollégáknak elfogytak a nagyon értelmes érve mint például "haggyámán a kujucinfóvaaa" vagy a "mocskos antiszemiiitaaa".

Gyerekek ezek sajnos nem kurucinfós hírek.

A másik problémátok, hogy már amikor írtam #3507-et tudtam, hogy befogtok próbálkozni ezzel a "ha már nincs érv akkor tegyük nevetségessé őket" módszerrel, de sajnos ezek már annyira kiismert taktikák, hogy maximum a saját magatok égetésére szolgálnak, hisz csak a legkisebb kezdők dőlnek be nekik. Azért hajrá fiúk...
  • Strahd_
  • remark #3510
    Mármint a Magyarországi Cionista Szövetséget tiltották be. (Talán másnak sem egyértelmű.)
  • csige791
    "A világháború után berendezkedő kommunista diktatúra, annak ellenére, hogy legfelső vezetői (mindenekelőtt Rákosi Mátyás pártfőtitkár) maguk is zsidók voltak, 1949-ben betiltotta a Szövetséget."

Vajon Zsidók miért tiltanak be egy elvileg zsidókért küzdő szervezetet?
    (Nem mellékesen látszik, hogy már akkor sem a Magyarok vezették az országot hanem a zsidók)
  • csige791
    Hoppá-hoppá:
    1975. november 10-én az ENSZ 72 szavazattal 35 ellenében (32 hiányzással) elfogadta, a 3379-es határozatot, melynek értelmében "A cionizmus a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája".
    1991. december 16-án 111:25 arányban (13 hiányzással) visszavonták ezt a határozatot.
    (forrás)

Úgy látszik 1991-re sikerült megfelelő befolyást elérniük a cionista vezetőknek az ENSZ-ben.
  • csige791
    Megtaláltam ennek a Neturei Kartaának a honlapját is.

Tulajdonképpen egyre tisztábban látszik, hogy nem a zsidókkal van a probléma, hanem a cionistákkal, de mivel az ő kezükben van a nyugati média 90%-a jelenleg nyerésre állnak. Nem véletlenül kezdik pedzegetni a csatlós politikusaik egyre többször, hogy cenzúrázni kellene az internetet, ugyanis ez az a dolog ami léket ütött a jól bevált tömegbutításukon.
    Mivel Izraelt is ők irányítják ezért Izrael bírálata nem antiszemitizmus, hanem anticionizmus. (ha van ilyen kifejezés)

Ettől függetlenül azt továbbra is fenntartom, hogy azok a Magyarországon élő zsidók, akik nem a Magyar érdekeket helyezik előbbre Izraelével szemben, Magyarország ellenségei, és nem is várhatják el, hogy egyenjogúan legyenek kezelve. Gondolok itt a társulási szerződéses vitára.
  • remark #3506
    Mit nem értesz?
  • polluxware
  • csige791

• polluxware
    Hupikék törpikékre emlékszel még;)

Gyülölöm ,gyülölöm a törpöket!!!

csak úgy eszembejutott
  • csige791
    Tovább olvastam a könyvem.

Ben Gurion:
    Ha tudnám, hogy minden zsidó gyereket megmenthetnék ha Angliába vinnénk őket, de csak a gyerekek felét menthetném meg ha Palesztinába vinnénk, az utóbbit választanám.

Említést kell tenni a Neturei Karta nevű szerveződésről, mely a cionizmus ellen harcoló zsidókat tömöríti.

Nem sok szó esik arról sem, hogy az Izraelt hevesen bíráló Iráni elnök New Yorkban Zsidó egy zsidó szervezet díját vehette át. ( forrás)

Sok zsidó rabbi nem ért egyet azzal, hogy sok szervezet a judaizmus nevében illetve ernyője alatt arra alakul, hogy megbélyegezzen mindenkit, aki szembe mer menni egy szűk irányító kisebbség akaratával, szerintük nem helyes az, hogy Izrael bírálatát antiszemitizmusnak állítják be. Az ADL (Anti-Defamation League) az egyik ilyen szervezet és nagyon veszélyesnek tartják, mert a keresztények és a zsidók között mélyíti az árkot.

Izrael 65 ENSZ megoldási javaslatot utasított el, Palesztina egyet sem. Érdemes megnézni ezt a weboldalt

• csige791
    "zsidófóbiád van :))"
    -Ez nem igaz.

"egyem a szíved ha nem zsidó faj.. akkor lenne valami más..."
    - Valamiért mégis minden korban ezeket rühelli mindenki. Most is ugyanazt csinálják mint az előző generációkban, uzsora.

"most eléd raknák egy zsidó gyereket a kis cuki kis kalapjában.. mit tennél vele? képes lennél neki menni?"
    -Egy felnőttnek sem mennék neki, kivéve, ha buldózerrel állna a házam előtt és megpróbálná lerombolni.

Az meg egyenesen szemtelenség, sőt pofátlanság amit az ide járó zsidók csinálnak. Sírnak, hogy nem kezeljük őket Magyarként stb... de amikor a két ország érdeke ellentétes akkor miért nem a Magyar oldalra állnak? Amíg ez nem történik meg addig csak zsidó bevándorlók maradnak, olyanok mint én angliában... csak egy bevándorló.
  • horthy
    Nagyon jó tényleg ezt csinálják a bipsik ! Felhergelték Németországot azok jól tökön rugták öket utána meg az orosz , USA , Nagybritanniával karöltve leverték a németeket . Egyfolytában holokausztoznak hogy eltereljék saját büneikről a figyelmet . Létrehozták ezt az USA-ban már az ök szemszögükből bevált hulladék multikulturát a népek hülyitésére minden legyözött álamba exportálták ahova tudták ahová meg nem oda meg a kommunista bipsik haverjaik " trutymoját " . Kitermelödött az europai kuturállamokba egy nigger , muszlim egyre növekvő létszámu beillszkedni képtelen kissebség ami majd lehet hogy egyszer agyonüti őket ( legalábbis remélem mert arra iszok egy nagyot ) .
  • Solt
    Ennyi nekem elég, köszönöm!
  • Molnibalage
    Igen. Őszintén mi a fontosabb. Azt tudni, hogy xy oszrág pénze micsoda, vagy hol van a Berlini fal? A II.Vh nem tudása az mennyivel nem gázabb, vagy azt nem tudni, hogy a konnektroból mi jön?
  • Solt
    Kuruc
  • Solt
    Úgy érzed ez ugyanaz a szint?
  • Molnibalage
    Leszarom, hogy a sajtó mit mond. Mellesleg, ha a sajtó holnap azt írja egyhangúan, hogy csiét ölni szabad, akkor mehet a gyakás...? Érdkes gondolat...

Én egyik oldalás nem állok. Én csak nézem az eseményeket és belátásom szerint ítélkezek.
  • Molnibalage
    Nem igaz, hogy van olyan ember, aki n+1-szerre is linkeli ezt.

http://vimeo.com/11690875
    http://vimeo.com/11931684

Tessék. Magyarok. Azok, akik annyira nagyra vannak azzal az állítólagos általános műveltségükkel...

Bármelyik ország lakóriól összevágok neked kellő idő után olyan felvételt, ami bizonyítja, hogy tudatlan hülyék.
  • polluxware
    ja és itt sehol nem védtem őket
  • polluxware
    zsidófóbiád van :))

elképzelem ahogy reggelente csurom vizesen zihálva ébredsz, és azt ordítozod hogy "jajjjjjjjj a képembe másznak, segítsetek!!!"

egyem a szíved ha nem zsidó faj.. akkor lenne valami más...

megértem a bánatodat meg minden, de nem gondlod hogy ez egy kétoldalú folyamat amiben ők is reagálnak nap mint nap?

most eléd raknák egy zsidó gyereket a kis cuki kis kalapjában.. mit tennél vele? képes lennél neki menni?

ez pusztán az élet törvénye, hogy melyik "faj" erősebb... nem azt mondom hogy szó nélkül bele kéne törődni, csak éppen épkézláb gondolkodás módra kéne sarkallni..

ha van olyan aki tapasztalata alapján egyet is értene veled.. a nagytöbbség akkor sem fogja felét sem meghallgatni, ha ilyen indulattal robbansz bele az ember arcába

a hülye csak a hasonló hülyét tudja mozgósítani..
  • csige791
    Ezt érted?

John Foster Dulles amerikai külügyminiszter ezt nyilatkozta a Fallen Pillars című havilapnak 1957 februárjában:

"Borzalmas az ellenőrzés,ami a zsidók kezében van a média felett,és az ostrom,amely alá a zsidók a képviselőket vették....

"De tudod mit, ha tényleg képes összedolgozni ennyi ember világszerte, csak azért mert mindannyian zsidók, akkor miért is velük van baj és nem a világ többi részével akik ehelyett csak mutogatni meg köpködni tudnak?"
    - Nem mutogatna és nem köpködne senki, ha zsidók és usa ,vagyis a zsidók felhasználva usát nem végeznének szabályos népirtást a palesztin nép körében, mindezt a civilizált(?) 21. században.

Én személy szerint konkrétan lefosnám a zsidókat amennyiben, nem akarnák felvásárolni Magyarországot(is). De mivel ezen dolgoznak ott rúgok beléjük ahol lehet, mert ettől kezdve az ellenségeim, és itt nem a beilleszkedni vágyó normális zsidókra gondolok, mert tudom, hogy van belőlük elég, hanem az olyanokra akik ide jönnek pl erre a fórumra is és megpróbálják magyarázni, hogy például az Izraeli-Uniós társulási szerződés az jó a magyar népnek, sőt lassan már ott tartott a vita, hogy ezzel a szerződéssel izrael segít nekünk. Vagy az olyanokra gondolok akiknek a neve r-el kezdődik és otchildal végződik.

Az meg, hogy az amcsi külügyér mondja, hogy igen bazdmeg a zsiráfok irányítanak minket és te annak sem hiszel... hát mit mondjak szíved joga.

• MaRee
    Sajnos nem találtam jobb témát erre, ha igen akkor nyugodtan küldjetek át oda. Kérdésem a mostani vietnámi eseményekkel kapcsolatban van, lehet-e ennek valamilyen következménye? Hallottam, hogy egy amerikai hajó már elindult arra felé, és csak ez tovább fokozta a feszültséget. Lehetséges-e egy második vietnámi háború kitörése?