13596
-
#3609 páratlan egy ötlet... politikusnak kéne menned;) illenél a portfólióba -
#3608 "Harc területekért, vallási(iszlám,júdaizmus,egyéb) és etnikai ellentétek(arab-zsidó,egyéb), ellenséges magatartás, robbantás, mikor lesz béke a Közel-Keleten?"
Soha, míg el nem töröljük a közel keleti mocskokat.
Aszondom Európa igázza le az egész közel-keletet, kínát oszt nem lesz ien gond.
Magyarország meg majd kap egy kis szeletet az Arab Emirségekből:)
-
#3607 nala ez a karacsonyi elokeszulet :) kinek mi. -
#3606 Forest Gump jut erről eszembe amikor a fogyatékos nigró felsorolja az összes rák étel receptjét;)
te mikor jutsz a végére?
(Boldog Hanukát!) -
#3605 A 2010-es esztendő 10 legveszélyesebb antiszemitája -
#3604 Emlékezzünk a zsidók háborús bűneire -
Solt #3603 Az lehet, hogy vannak ilyen írások, de mennyi a valóságalapjuk? :) Sok a hülye elmélet, meg az elrugaszkodott fantázia, de azért egy közel 7000 ( tárgyilag bizonyított ) éves írásbeliség sejtet valamit... picit többek vagyunk, mint amit hiszünk magunkról... -
#3602 Egyébként én nem nagyon hiszek ebben a "Mi magyarok vagyunk az ilyen-olyan tudás meg mittomén mi őrzője". Szerintem ilyen írások vannak minden kicsit komolyabb múlttal rendelkező nép eldugott blogjaiban. -
#3601 Hát Izraelnél mérföldekkel állunk magasabb szinten-e téren, drága barátom.
-
Solt #3600 Tán nem így van? -
#3599 "Magyar mindenkit szeret, befogad," LOL -
#3598 "a magyar meg tanulja meg szeretni a zsidót is, mint embertestvérét!"
- A Magyar mindenkit szeret, befogad, ha kell etet, vagy ha úgy tetszik kitart. Néha a befogadott, nem tudja hol húzódik a határ, ha a kis újjunkat nyújtjuk, már a karunkat marcangolják. Ez két csoportnál figyelhető meg tisztán: Zsidó és Cigány, még a többi pl Sváb, teljesen normálisan él a földünkön. -
Solt #3597 Érdekesség -
#3596 A cionistáknak mindent megtehetnek. -
#3595 Cionisták így akarnak békét. -
#3594 Ismét csak megköszönni tudom... -
Solt #3593 Biztos ő is a kurucot olvassa! :D -
#3592 Köszönöm szépen. -
#3591 Remellémen ennek a féregnek lassú és fájdalmas halált választanak az ország lakói. -
remark #3590 Pedig az egy jó lehetőség volt arra hogy a beszélgetés elinduljon valami új irányba. Szerintem egy magasabb szintre lehetett volna lépni. De úgy látszik ilyesmire nincs itt igény. -
#3589 Igazad lehet ,jól megfigyelhető például az, hogy ugye hetekkel ezelőtt leírtam, hogy a cionisták a "főgecik" és az alap zsidók is miattuk szívnak, de pollux még mindig azzal próbálkozik, hogy én egy zsidógyűlölő vagyok ezért tök mind1 mit írok. -
Solt #3588 Vagy pedig így könnyebb nem odafigyelni arra amit mondunk... -
#3587 "Ha nem tőlünk hallod, akkor miért velük azonosítod"
- általánosítás? -
Solt #3586 Ha nem tőlünk hallod, akkor miért velük azonosítod, miért a nekünk adott válaszaidban, reakcióidban hozod ezeket elő? Kicsit unalmas már, hogy rendre minket akarsz összemosni ilyen eszmékkel... az, hogy onnan is tájékozódunk, nem azt jelenti, hogy minden kijelentéssel egyetértünk! De ezt már milliószor elmondtam...
Nem az a baj, hogy "olgikát" nézed, hanem az, hogy kizárólagosnak tekinted... mint ahogy ugyanúgy gond, ha valaki az echo-t, vagy a kurucot tartja kizárólagosnak...
Ezeket a provokatív smilekat meg igazán hanyagolhatnád már! Ha felteszel egy kérdést, akkor várd meg rá a választ, mielőtt tapsikolsz. Azzal, hogy előre "tapsolsz", csak azt erősíted bennem, hogy leszarod a másik véleményét, mert a te kőbevésett elképzelésed mindet visz... -
#3585 ha nem is pont tőled.. (nem is neked szántam kifejezetten), kurucz-os berkekben leltem rá egy videóra, ahol ezt taglalták..
"nevezetesen szálasi félreismert múltbéli cselekedetei" valami szakértő nyilas muki pampogott arról ,hogy ő a zsidókat csak dolgoztatni akarta -> ergó így már nem is volt rossz ember
mondjuk az elhagyott cípők témája más képet mutat;)
sok lesz olgiból?
hmmm
echo meg kurucz színvonalasabb?
-
#3584 ez így igaz.. de ettől még a másik példa sokkal jobb?
komolyan.. lassan itt azon megy a vita hogyan lehet rátronfolni az adott példára
és ha sokkal jobb mint az előző, akkor kijelenthetjük az előbbi tökéletesen jó és elfogadható
túl fekete/fehér a te világod
-
#3583 Azt még senki nem magyarázta meg nekem, hogy mi van, ha a befektetésem értékének mondjuk 30%-a pont nyugdí előtt száll el egy válság miatt. Akkor mi van? Kapok egy IJ kártyát? -
#3582 "bejön az ahogy a nőkkel bánnak arrafelé"
- Ilyet hol írtam?
Az milyen érdekes, hogy az Iráni nőkért ennyire sír a szád, de azt leszarod, hogy azért, hogy te olcsóbban vásárolhass pc-t embereket ölnek meg. -
Solt #3581 Ezeket te honnan veszed??? Mert, hogy tőlünk ilyet nem hallottál az is biztos...
Sok lesz olgikából...
-
#3580 nemistom hol csodálkozom ezen, amikor csúúnya rossz amcsik lerohanták szegény hitlert.. megaztán szálasi is újabban nemzeti hős
az előző nemzedék forog a k.baszott sírjában
nem bírjuk ki hogy ne legyen szaros a szánk
-
#3579 "(ismét -a téma szempontjából- leglényegtelenebb részletbe)"
nézd ha számodra bejön az ahogy a nőkkel bánnak arrafelé..
szánalmas hogy minden szarba belekapaszkodtok, csak azért hogy a nagy "ellenséget" bosszantsátok vele;)
zsidók is genyók sok szempontból.. erre most kinyalni egy másik site-suta barbár nép seggét
gratula -
#3578 ilyet hol írtam pontosan? -
#3577 Amikor néztem a videót, már tudtam, hogy te ebbe fogsz belekötni. (ismét -a téma szempontjából- leglényegtelenebb részletbe) Azt hittem, hogy embereket a szokásos illem hablatyon túl is érdekelnek dolgok, de látom téged nem. ....kivéve ha az a cionista sajtó terméke és azt bizonygatják, hogy Irán tele van atom fegyverekkel és elakarja törölni a föld nevű bolygót a galaxisból. -
#3576 Ez, hogy adónak nevezik nekem új és nem is tetszik, sőt kifejezetten ellenzem.
Az előző kérdésemet nem jól fogalmaztam. Tehát:
Mennyi lesz a nyugdíjat ha államiba mész, és mennyi ha maradsz a mostaniban? (mármint ha maradhatnál és nem változna semmi) -
#3575 jajjjj ez még fájdalmasabb...
csige.. te is szereted kővel dobálni az asszonyt? ha már ennyire összekötnek a közös szálak
az hogy fújjj zsidó belefér
de most ezeknek a seggéből szopogatni a barnát? hurrá ;) -
Solt #3574 "Egyébként most hallottam a rádióban, hogy Amerikában a miénkkel megegyező rendszert akarnak bevezetni... ezek szerint mégsem akkora hülyeség amit a kormány kitalált... ( elvileg )" -
#3573 ne tősdén döljön el.. ha tuti terv nem jön bé akkor meg az állampapír rántja magával
jajjjj
fájdalom.. komolyan -
#3572 "Honpolgáraink 99%-a nem valami tőzsdecápa, hanem egyszerű "kőműves" ráadásul nem a szabadkőműves fajtából, ezért nem kell álmából felébresztve vágnia azt amit leírtál. "
Akkor elkellett volna battyogni a nyögdíjpéztárhoz és megkérdezni, hogy "Miben van a pénzem? Nem értek hozzá a legbiztonságosabbat akarom."
"Kérdés:
A jelenlegi rendszerben mennyi lenne a nyugdíjad ha mondjuk ma mennél nyugdíjba, ezzel szemben ha ma már átlehetne lépni és átlépnél akkor mennyi lenne, ha ugyanakkor mennél nyugdíjba? "
Itt nem azokról van szó akik ma mennek nyugdíjba, hanem azokról akik a jövőben. A most nyugdíjbavonulók még az állami alapból kaptak csak kifizetést, mert nekik nem érte meg átmenni magánnyugdíjba. Sajnos ezen kifizetések egyre nagyobb teherrel súlytják a KTGV-t mert a nyögdíjalapba kevesebb pénz gyün be mint amit kifizetnek. Ezért van a magánnyugdíj, hogy ahhoz az állam nem fér hozzá. Azt nem használják fel szolidarításra, az az én pénzem marad.
Nem akarom, hogy az összes nyugdíjamat az állam kezelje, mert nem bízok benne és rohadtul tudom, hogy a felosztó kirovó rendszer a mai struktúrájában fenntarthatatlan Magyarországon. És amit most csinálnak ezen nem változtat, hanem fogják az eddigi megtakarításokat (mert a nyögdíj az biza az) és szépen felhasználják cash-flow foltozásra ezzel is kitolva azt hogy varázslás helyett valódi reformot hajtsanak végre.
JA és a járulék adóra való átnevezésével még abban sem lehetsz biztos, hogy a beszedett "pénzt" félreteszik a számládon vagy éppen bejáratikaput vesznek belőle.
Ugyanis a járulékot csak nyugdíjkifizetésre használhatják fel, míg az adót arra amire csak akarják...
Ja és ha van kérdésed a témában privátban megpróbálhatok válaszolni ne a totyikot terheljük véle. -
#3571 Iráni külügyminiszter az Echo Tv-ben:
-
#3570 "Dehát honpolgáraink 99%-a nem így gondolkodott..."
Honpolgáraink 99%-a nem valami tőzsdecápa, hanem egyszerű "kőműves" ráadásul nem a szabadkőműves fajtából, ezért nem kell álmából felébresztve vágnia azt amit leírtál.
Kérdés:
A jelenlegi rendszerben mennyi lenne a nyugdíjad ha mondjuk ma mennél nyugdíjba, ezzel szemben ha ma már átlehetne lépni és átlépnél akkor mennyi lenne, ha ugyanakkor mennél nyugdíjba?