13596
-
remark #4531 "Elötte is éltek ott zsidók"
A demográfia adatokat már egyszer idemásoltam a wikipédiából. (Azaz "köztudott" számokról van itt szó.) A zsidók száma Izrael állam létrehozására tett ígéret után ugrott meg hirtelen azon a területen. Ez tény. Ezt vitatod? Molnibalage is nagyon el van tévedve az adatokat illetően, és csak mondja a magáét... Racionális elmék? He? Mi? Bah.... -
remark #4530 Ne kerülgesd a forró kását. A palesztinoknak is joguk van a területhez? Van joguk békében ott élni? Akkor miért vehették el tőlük azt a területet? -
remark #4529 "Mi honnan jöttünk?"
Mi a Kárpát-medencében őslakosok vagyunk. -
remark #4528 Balage távol áll a racionalitástól, így segíteni se fog tudni senki neked. -
remark #4527 Felajánlottam egy alkut. Ha érdekel, akkor tartsd be a szabályokat. Ha nem érdekel, akkor meg maradj csendben. Nem vagy te senki sem, nem kell nekem a te egyéni igényeidet kiszolgálni. -
#4526 off:
Tájékozódtál is vagy "Jobbik? Ja azok a raszisták, nem?" a jelmondatod?
Ez egy hangsúlyozottan nem Jobbik-barát blog. A szerzőnek igen rossz véleménye van a Jobbikról. Ehhez képest a párt programja messze színvonalasabb és hitelesebb, mint az eddig vizsgált két versenytársáé. Igen, ez a szöveg (egészében itt olvasható) a valóságról beszél, és érdemi mondanivalója van róla. Úgy tetszik, hogy a mai magyar politikai pártok a cigányok ügyében továbbra is a Jobbiknak engedik át az őszinte beszéd jogát. És csodálkoznak azon, honnan van ennek a pártnak ennyi szavazója. -
#4525 A Jobbiknak Megoldása??? :)O)))))))) ez a nap legjobb beirása:) -
#4524 Hát értem a logikádat, de sajnos hibás. A Jobbik megoldása a roma kérdésre elég világosan meg lett fogalmazva, és abban nem szerepel semmiféle elnyomás, földektől, ingatlanoktól való megfosztás, de még fürtös bombák alkalmazása sem.
off:
Akárki akármit mond, egyedül a jobbiknak van tényleges javaslata a romák és magyarok együttélési problémáira. A többiek elintézik annyival, hogy itt van egy kis zseton, aztán oldjátok meg ahogy tudjátok. Azok meg megoldják ahogy tudják. -
#4523 2011 ben nem a szélső jobb jöna múlttal??? LOL ne mondj már legalább az elv társaidnak ellent:))) -
#4522 Hat Te tényleg hulye vagy már meg ne haragudj!!!!!
Te állítod hogy a zsidóknak nincs helye ott, ugyan annyi joguk van ott élni békében!!! -
#4521 Vártam már ezt. Az USA-t kik birtokolták a telepesek előtt? Mi honnan jöttünk? Akkor most tartsunk igényt arra földre? És még sorolhatnám... Ezeréves példákkal jött 2011-ben? :DDDDDDDDD
Értem, tehát a palesztinokat teljesen jogosan fosztották meg a földjüktől és teljesen jogosan kezelik őket megtűrt, másodrendű állampolgárokként, egyre kevesebb jogokat adva nekik és irtva őket.
Az a helyzet, hogy ez vegytiszta náci gondolkodásmód, ergo te öregem, töményen újnáci vagy. Durva, hogy az ilyen elvetemült gondolatoknak helye lehet bárhol... -
#4520 Ugye ugye:)) itt a jobbik utálja a romákat de egyébként keblére ölelné a palesztinokat, mert hát az ellenségem ellensége a baratom LOL
Egyébként ez NEM JELENTI azt hogy bármelyik oldalon helyesnek tartom az ÁRTATLANOK ELLENI ERŐSZAKOT!!! -
#4519 "kutyának nem kellenek csak jo veluk politikát csinálni"
Ez kísértetiesen hasonlít egy közép-európai országra. -
#4518 Jaj ne legyél már ekkora művelt:)))) Elötte is éltek ott zsidók, sőt mennyünk kicsit viszább oszmán birodalom, közel és távol nem voltak palesztinok, nem össze keverendőek a rég eltünt Filiszteusokkal, még ha szertnék is. Aztán ha már az alkotmany szerint is kereszteny allam vagyunk akkor meg ott a biblia vagy ha zsidóükról van szó akkor nem szamit egyebkent meg orrba szajba lehet ra hivatkozni:)) LOL
Aztán beszélj egy izraeli arabbal, hogy mennyivel jobb lett az élete a szarból a homokból lett ország és kérdezd meg mi a véleménye a palesztinokrol, tudod ők az arabok cigányai, kutyának nem kellenek csak jo veluk politikát csinálni....stb Lehetne még sorolni. -
#4517 Ok. Tulajdonképpen igazad van. Nem tudom minek jövök ide 2-3 havonta ugyanazt a vitát lejátszani. Pozitív eredménye még sosem volt. -
#4516 En mondjuk arra leszek kiváncsi, hogy abban azért mindenki egyet ért hogy az USA "hóditó" külpolitikája már rég megbukott, csak nő a gond a feszültség, hogy mikor kezd el Kina a közel keleten kavarni -
#4515 Jól megcáfoltad, grt.
Csak annyit mondok, hogy Balfour-nyilatkozat, dereng valami? Nem nagyon, mi? ... -
#4514 nem zarja ki egyik a masikat:))) -
#4513 A WTC-t nem az arabok húzták le, nehogy már belemenj ilyen félrevezető dumába, és ezért felesleges is erről vitázni. Az volt az új Pearl Harbor, ezt az arabok nem tudták volna megcsinálni úgy, hogy az USA titkosszolgálatai ne asszisztáltak volna hozzá.
Előre szólok: Nem csinálok ebből vitatémát, ez számomra egy többszörösen bizonyított tény, és kicsit sem hat meg, hogy egy noname, elborult agyú fórumozó az ellenkezőjét állítja. Szóval kedves Csige, ne rágódj rajta, mert nem éri meg, úgysem győzöd meg semmiről, ő sem téged, örökké mehetne a szócséplés. Lépj tovább, hagyd magára ezt a fogyatékost ebben a topikban, mormogjon csak magában azt kész. :D -
#4512 b*zdmegnemértem. Érti eszt valaki? segítsen már valaki mert most azt hiszem, hogy én totál hülye vagyok. -
#4511 Ezert lesz Europa muzulman par ev mulva, sajna ez van :) -
#4510 "politika gyermeke ez a kényszerállam, ami a palesztinoktól vette el az addig általuk birtokolt földet..." Huha:)))) te se vagy képben:))) -
#4509 A Szovjetunióval hozod közös nevezőre az USA-t? :D Ez szerintem kemény öngól. Kína szintén. Egyik sem az a szimpatikus hatalom. És de, minden ilyen törekvés baj, csak mintha erről eddig deka szó nem lett volna itt, mit hivatkozol ilyenekre...
Hoztál egy mostani példát, én meg hozok neked ezer olyan példát, amik másról sem szólnak, mint izraeli túlkapásokról, illetve arról az apartheid-náci rendszerről, amit az izraeliek bevezettek a palesztinok ellenében. Eleve Izrael államot ebbne a formában nem is szabad elismerni, a brit betelepítési politika gyermeke ez a kényszerállam, ami a palesztinoktól vette el az addig általuk birtokolt földet. Innentől kezdve miről beszélünk? A zsidók itt csak mint megszállók szerepelhetnek, más szerepkört nehéz rájuk aggatni - a nácizmuson kívül. Izraelben pedig elkülönítik az arabokat és mostanra már szinte teljesen lehetetlenné tették a mozgásukat a saját földjükön. A rakétapajzs nem őket védi, hanem az izraeli állampolgárokat, vagyis a zsidókat. Ott ugyanis abszurd módon ők az első számú állampolgárok, a palesztinokat legszívesebben koncentrációs táborok kemencéiben égetnék el - volt kitől tanulniuk. A Hamaszra kizárólag arabok szavaznak, mit akartál bizonyítani ezzel... Ettől függetlenül egyetlen szó beleszólásuk nincs az állami szintű döntéshozatalokba, díszből vannak a Knesszetben, gyakorlati mozgásterük a zéróval egyenlő. Azt akartad sugallni, hogy a Hamaszra márpedig zsidók is szavaztak? :DDD Nevetséges vagy.
Semmi köze a sok SZÁZEZER HALOTTHOZ az USA agresszor és inváziós hadseregének? :DDDDD Ja, biztosan csak mellé lövöldöztek ijesztgetésből és ezek a vad irakiak inkább egymásnak estek, amikor ott van a közös ellenség. Roppant logikus. Keményen kajálod a washingtoni propagandát, embertelen, mennyire buta és ostoba vagy.
Végül pedig:
Mint mondtam, tökéletes reménytelen vagy és hát végül is ki a faszt érdekel, hogy te mit gondolsz, nem tényező sehol sem. Ezzel ellenben a jogos USA-ellenesség egyre növekszik a világban és ennek meglesz majd a gyümölcse.
Na, ennyi voltam, nem vagyok én pszichológus, hogy súlyos elmebetegekkel leálljak, szevasz. (Mindenki másnak ezt javaslom, nem kell őt győzködni, nem múlik semmi azon, mit gondol, majd lesz, ami lesz, tőlünk totál függetlenül. Aki meg akar valamit, az húzzon el valamelyik hadseregbe, vagy csatlakozzon a terroristáknak nevezett szabadságharcosokhoz. Ennyi.) -
#4508 Nem válaszoltál, innentől fogva nem is érdekel.
Mert USA ott keveri a szart oszamáék környékén évtizedek óta, és ez nem tetszik néhány ott lakónak.
Oszamák környéke = Afganisztán + Pakisztán + Szomália.
Szomáliában ott voltak kb. 1 évig vagy talán annyit sem. Afganisztánban segítettek. 2001 és 1993 között semmi.
Ezek után, hogy a kavarás alatt mit értesz gőzöm sincs...
Mivel mi nem keverünk ott ezért nem is robbantanak nálunk.
Ezek szerint a OMLT nem létezik, legalábbis szerinted... -
#4507 VALAKI SEGÍTSEN MÁR KI PLZ!
Egész hétvégén arról vitáztam, balagéval, hogy miért usa-t basztatják oszamáék. Miért pont a wtcc-t terrorizálták meg mondjuk paks, vagy a parlament helyett.
Én érvem röviden:
Mert USA ott keveri a szart oszamáék környékén évtizedek óta, és ez nem tetszik néhány ott lakónak. Mivel mi nem keverünk ott ezért nem is robbantanak nálunk.
Ő érve:
azért mert annak nagyobb a hír értéke.
Erre tegnap ő KGyurinak forumozónak ezt írja:
KGYuri:
Akárhogy nézem, 9/11 ez a szarunk bele mindenkit lenyomunk aki nem tetszik attitűdnek volt a következménye, gyakorlatilag az elmúlt 20 évben az USA sikeresen leamortizálta saját nimbuszát, ideológialag, kicsit katonailag is (Afgán, Iraki fiaskók), gazdaságilag amit a hidegháború megnyerésével szerzett.
Balage:
Ezzel nem lehet viatakozni, soha nem is tagadtam.
Most mivan, esküszöm az életemre, hogy nem értem.
Balage szerint ez van
Olvasd már el, hogy mire írtam te szerencsétlen hülye...
HELP!!! -
remark #4506 De az, amiről szó van, az miért nem érdekel? Miért csak az érdekel, hogy "milyen háttér mellett alakulhatnak ki bizonyos gondolatok"?
Egyébként meg milyen gondolatok? Amíg azt sem érted, hogy milyen gondolatok alakultak ki ezzel a bizonyos háttérrel, addig mit számít ez a bizonyos háttér? Mire mész vele? Vagy szimplán személyeskedni akarsz? -
#4505 Mondjuk életkor és végzettség első körben. Mindig érdekelt, hogy milyen háttér mellett alakulhatnak ki bizonyos gondolatok. -
#4504 Egy tény öregem: Az USA iszonyatosan keményen fogja a közel-keletet immár évtizedek óta, megpróbálja a saját érdekszférájába illeszteni ezt a térséget és nem csak elsősorban az olaj, de Kína miatt is.
És ezzel mi a baj? Amikor a SZU tette ezt vagy mondjuk Kína Afrikával azzal semmi baj nem volt baj vagy nem baj...? Nem értemm...
Ahogy Izrael terrorista politikája is az, igaz?
Jelenleg ott tartunk, hogy palesztín fegyveresek lőttek agyon palesztínokat, mert szóltak, hogy "kérlek ne az én kertemből rakétázz".
Izrael méregdrága rakétavédelmi rendszert telepített, hogy állampolgárait - figyelem, arabok és muzulmánok is élnek Izraelben - megvédje.
A Hamasz úgy győzött a választásokon, hogy deklaráltan nem ismeri el Izraelt és el akarja pusztítani. A lakosság ennek tudatában szavazott rá. Ugya nem baj, ha ezek után max. jót röhögök a megjegyezséseden, hogy melyik a terrorista állam és melyik nem...
Amit az USA teljes erővel támogatott az utóbbi évtizedekben és aminek több ezer és ezer ártatlan arab látta a kárát (miről beszélünk, több millió, csak Irakban egymillió civilt gyilkoltak le ezek a világterrorista tetvek), okozta nyomorát, halálát.
Irakban a soktízeze halotthoz jórészt semmi köze az amerikai fegyeres tevékenységnek, de oda se neki. A síta irtotta a szunnitát és egymást merényelgették oda vissza.
BTW életemben egyetlen FOX newst sem láttam soha, de te a jelek szerint még azt sem... -
#4503 Nem fogok mondatról-mondatra ellencáfolni mindent, mert nincs bennem akkora bizonyítási kényszer, ami benned munkálkodik, ki tudja miféle nyomorból kifolyólag... Egy tény öregem: Az USA iszonyatosan keményen fogja a közel-keletet immár évtizedek óta, megpróbálja a saját érdekszférájába illeszteni ezt a térséget és nem csak elsősorban az olaj, de Kína miatt is. Márpedig az a politika, amit itt az USA meghonosított, csakis USA-gyűlöletet szított, nyilván teljesen alaptalan módon, mert hát ugye az amcsi legények oda csak kórházakat építeni mennek, véletlenül sem szétbombázni mindent, hogy aztán saját cégekkel súlyos milliárdokért országokat építsenek újra úgy, hogy a legyőzött ország kormányával eszméletlen, öngyilkos hiteleket vetetnek fel... Ez olyan tök emberbaráti, humánus dolog, igaz? Ahogy Izrael terrorista politikája is az, igaz? Amit az USA teljes erővel támogatott az utóbbi évtizedekben és aminek több ezer és ezer ártatlan arab látta a kárát (miről beszélünk, több millió, csak Irakban egymillió civilt gyilkoltak le ezek a világterrorista tetvek), okozta nyomorát, halálát.
Tudod mit: Az USA mindazért, mait Izraellel vállvetve elkövetett az arab világ ellen, a saját érdekei mentén, még ötven 9/11-et érdemelne és nyugodj meg, kapni fognak még rendesen, ebben biztos vagyok. Ez a tetves birodalom ugyanúgy el fgo bukni, mint az összes eddigi és meg is érdemli.
Nem fogok veled nagyon sokat vitázni. Látszik, hogy egy Fox News-on nevelkedett agymosott polzommbi vagy, aki ez mellé rettenetesen szélsőséges, a gondolkodása egydimenziós, végtelenségig elfogult és nem képes belátni az őt illetve torz világképét zargató tényeket. Az ilyen ember reménytelen... -
remark #4502 Ajánlok neked egy alkut: ha el tudod magyarázni nekem, hogy annak AMIT MONDOK mi köze van ahhoz AKI VAGYOK, akkor felteszek minden általad fontosnak tartott adatot az adatlapomra. -
remark #4501 Mit szeretnél tudni rólam? -
#4500 Igazából nem is tudom, hogy minek szólok hozzád. Kíváncsi lennék, hogy akkor vállalnád e a baromságaidat, ha nem védene a net jótékony anonimitása... :) -
remark #4499 Te ennyire egyszerű vagy, hogy amiről évek óta magyarázok, azt - nem először - egy laza mozdulattal lecseréled arra, hogy "NWO/konteó". Na nem mintha tudnád mi az az NWO - ez minden egyes beszélgetésünk alkalmával kiderül -, de ezek után ez már csak hab a tortán. Mondom én, tiszta óvoda. És ha már óvoda, akkor folytassuk egy homokozós jelenettel: mi lenne ha most jól rátaposnál a homokváramra? Mondjuk azért, mert... mert megteheted, és mert az olyan jól esik neked? -
#4498 Ezt különösen vices hallani egy NWO / konteóhívőből. Az ember azt hinné, hogy az ember 20 éves kor után kinövi az ilyet... -
#4497 Tehát akkor elismered. Részemről akkor ennyi, köszönöm.
Micsoda. Olvasd már el, hogy mire írtam te szerencsétlen hülye... -
#4496 nincs mese, bele kell húzni és gyártani a puruttyákat mint a nyulak :D -
#4495 lepadlóztam:
-
#4494 monjduk az hogy nalunk tanult a fel PLO es a tobbi az mar csak hab a tortan:) -
#4493 "Ezzel nem lehet viatakozni, soha nem is tagadtam."
Egész hétvégén ezen vitáztunk. Te azt állítottad, hogy azért usa-t szopatták meg és pl nem a magyarokat, mert ott nagyobb a reklámérték.
Tehát akkor elismered. Részemről akkor ennyi, köszönöm.
-
remark #4492 Olyan vagy mint egy óvodás.