13596
-
Pares #4651 Nem mellesleg pedig: Az "Irakban tömegpusztító fegyverek vannak" után had kérdőjelezhessem már meg a Zusa vezéreinek minden egyes szavát. -
Pares #4650 Honnan tudja? Hát megbízható forrásokból, onnan.
Különben meg a jenkik se nagyon erőlködnek semmilyen olyan igazi bizonyíték nyilvánosságra hozatalával, amivel megcáfolhatatlanul bebizonyosodik, hogy Osamát tényleg kinyírták. A puszta "igírjük"-nek tudod ki fog hinni. -
#4649 Aha. És Irán honnan tudja? Ha ennyire jól informált, akkor meg hogyisvanaz, hogy "nem támogtagtjuk a terroristákat"?
No offense, de a dzsinnes boszorokányos hír után ezeknek azt sem hinném el bizonyítás nélkül, hogy kék az ég... -
Pares #4648 Irán megaszondta a frankót: Osama barátunk évekkel ezelőtt veseelégtelenségben halt meg... A Zusa meg csak csinálja a szokásos bulit. -
remark #4647 "Mert most mindenki totál boldog a két rossz választás közül a rosszabbal" -> Mármint a két rossz közül a jobbal. Elírtam. De gondolom érthető volt, hogy mire akarok kilyukadni. -
remark #4646 Még egy dolog: az egyéni (neveltetésedből fakadó) paranoiádnak szintén nem kellene szerintem itt így hangot adnod. Senki se akar se téged, se titeket bántani. Ti bántotok másokat. És ezért a kudarc (amiről írtam, hogy a valósággal való szembefordulásnak ez lesz a jutalma) se az egyik képzelt ellenségetek keze által ér el titeket, hanem az univerzum törvényszerűségeinek megfelelően a kudarc "magától" ér el majd titeket. Tehát ti magatok lesztek kudarcotok okai. Ezért ne magadon/magatokon kívül keresd/keressétek a hibást... -
remark #4645 Arra is választ adhatnál, kedves Hypo, hogy miért pont akkorra időzíted a kirohanásodat, mikor a szokásosnál újra közelebb kerültünk ahhoz a kásához, amit itt folyamatosan kerülgetünk. Mikor már szinte felismerésre és kimondásra kerülne a közel-keleti konfliktusok gyökere, akkor hirtelen azzal vádolsz meg, hogy nem tartom a magyarországi problémákat kellően égetőnek, és ehelyett haszontalan dolgokkal foglalkozok, mint pl. hogy mit csinál az USA és Izrael.
De felhívnám a figyelmed arra, hogy azt is nagyon jól tudom, hogy Magyarország problémái ugyanolyan gyökerűek, mint a közel-kelet problémái. Hát ez van. Azt is tudom, hogy nem engem próbálsz meggyőzni arról, hogy rossz helyen keresgélem az okokat, hanem az ide látogatókat akarod tévútra vinni. Még akkor is ezt teszed, ha nem veszed észre, hogy ezt teszed. Hisz ha jó volt a neveltetése az embernek, azaz jól programozták fel még gyerekként, akkor a megfelelő helyzetben a megfelelő - azaz a birodalmi érdekeknek megfelelő - reakcióval áll elő.
Ezért nem kell már a birodalom alattvalói mellé őrség, hisz az alattvalók olyan jó neveltetésben részesülnek, hogy egymást óvják meg attól, hogy meglássanak, felismerjenek valamit. Szóval, hogyan is, és merre is terjeszkedik a birodalom? Biztos hogy nem látható az, amiről beszélek? -
remark #4644 Hiányos a felsorolásod... ;-) -
remark #4643 Te írtad: "Fura amikor mglepodunk hogy az oroszlan megeszi a kis gidat...csunya oroszlan, de azert ha mi lennenk oroszlanok mi is ennek..." Próbáld ezt meg máshogy értelmezni, mint ahogy én tettem. Vevő vagyok az alternatívádra.
"Hol allitottam hogy pl amit az USA csinalj az jo?"
Írtam, hogy írtad hogy jó az amit csinál? Azt írtam, hogy ebből a kultúrkörből táplálkozol. (Lásd "ha mi lennenk oroszlanok mi is ennek".)
"Sehol amit mondtam az arrol szol hogy lehet itt okoskodni de a vilag az ilyen sajnos, es mindig is ilyen volt"
Ez a "másik kultúrkör" propagandája. Mondom én, hogy nyilvánvaló, hogy honnan táplálkozol. És szemmel láthatóan egyetértesz velük, hisz érvként használod fel az ő tanításukat. Tehát még egyszer megkérdezem: mit értelmezek én rosszul? Teljesen nyilvánvaló az álláspontod.
És nem bántásból írom, amit írok, csak leszögezem a tényeket. Te nem válsz ellenséggé, csak azért, mert leszögezem, hogy más - és jelenlegi tudásom szerint téves - tanításokból indulsz ki. Ellenségekben szintén csak az a kultúrkör gondolkodik, amelyiknek a tanításaival érvelsz.
"A vilaghatalmak mindig is igy mukodtek"
A világhatalmak igen. Hisz maga a világhatalom definíciója ezt szükségessé is teszi. De emberek szerveződhetnek más alapokon is, nem muszáj mindenáron egy birodalom csatlósává válni. És most az egyén szintjéről beszélek. Lehet pl. egyénként azt mondani, hogy ez így nem jó. Lehet pl. az asztalra csapni, és azt mondani, hogy nem támogatom a birodalom erőfeszítéseit, és helyette azon alternatívákat támogatom, melyek nem hódításra alapoznak.
Ja, és az alternatívákat ne a "hatalmak" között keresd.
"Izrael ( vesszo paripad) hoditgat:))))
Hogy is van ez mondjuk a tortenelmi MO-al?"
Márcsak azért sem megyek ebbe bele, mert ennek van egy kellően aktív topikja. Ahogy mást is odaküldtem, így téged is. Állj elő a hódítgatós Magyarország elméleteddel, meg azzal, hogy egy kalap alá veszed a magyarokat mondjuk az angolokkal vagy a németekkel, és majd megkapod ezen feltételezésekre a megfelelő választ. Gyerünk, próbáld csak ki!
"Eloszor oldjuk meg itthon a gondokat aztanfoglalkozzunk az USaval meg a nagypolitikaval."
Ha meg tudod magyarázni, hogy hogyan lehetséges bármit is megoldani úgy, hogy képtelenek vagyunk a tisztánlátásra, akkor elfogadom az érvedet. De először halljuk, hogy hogyan képes egy marék eltévelyedett vak ember megoldani olyan problémákat, melyeket nem lát és nem ért.
És ha ezzel megvagy, akkor emlékeztesd még arra is magadat, hogy ez nem a "hogyan oldjuk meg Magyarország problémáit" topik, hanem ez a közel keleti konfliktusok topik. Leírhatnám ide azt is, hogy Magyarország problémáit hogyan lehet megoldani - mindezt azért, hogy visszavegyél kicsit végre - de "sajnos" kimoderálnának. Hisz ez a topik az Izaellel kapcsolatos problémákról szól, nem a Magyarországgal kapcsolatosakról. Ezért Magyarországról itt esetleg félszavakban érintőlegesen lehet nyilatkozni. Vagy te nem így gondolod? -
#4642 Kire gondoltal egyebkent?:))) Vagy csak a genekben van a gyulolet?
Erdemes vigyazni vele sokan megprobaltak mar egyik se tanult a masikbol.
Se az Egyiptomiak, Se a gorogok, se az asszirok, se a romaiak, se a nemetek....stb de nektek majd sikerul:)))))
Eljen a Magyar Palesztin megbonthatatlan baratsag:))))
Legalabb kinanak nyaljunk ha mar usa szemet es az orszok is, valakihez kene csapodni kulonben eltaposnak. -
#4641 LOL:)))) Hat Te tenyleg nem tudsz olvasni:)) Mindegy gyerek csak a nagy dumaddal kutyat nem erdekli raadasul semmit nem fogsz megvaltoztatni. De hogy ekkora sotetsegben azert gyuljon valamicske feny:
Mirt van az hogy ha Nektek Nem tetszot olvasol akkor rogton ellenseget csinalsz a masikbol ( az indok nem erdekel azt mar ismerem )
Tehat aki nem ugy latja a vilagot az mas kulturkor az MAS, nalatok ez a jelszo.
2. Hol allitottam hogy pl amit az USA csinalj az jo? Sehol amit mondtam az arrol szol hogy lehet itt okoskodni de a vilag az ilyen sajnos, es mindig is ilyen volt, a nagyobb kutya baszik ha tetszik ha nem, persze tolunk nezve eleg szar hogy a vilag megy NELKULUNk is MAGYAROK nelkul, de ezt mint egyebb mas kis nezmet elleg nehezen viseljuk. De a tneyeken nemv altoztat.
A vilaghatalmak mindig is igy mukodtek, de biztos uber zseni vagy majd mondjal mar nekem egy Kiralysagot, hatalmat, nemzetet aki a tortenelmeben ne ugy viselkedett volna mint mondjuk USA, oroszok, Anglia, Nemetek..stb
azert mert azt mondom hogy ezek a tenyek meg nem jelentik hogy ennek orulok.
Ilyen a vilag, a fel orszag Alekosznak szurkol mikozben a politika jatszik mindenkivel. Roma kerdes nagy gond senkit se erdekel az igazi megoldas. Gazdasag szart se er, becsuletesseg se politikusokba se az orszagba. Ez van sajnos.
Ha ezeket nem latod akkor foldbe dugtad a fejed.
Izrael ( vesszo paripad) hoditgat:))))
Hogy is van ez mondjuk a tortenelmi MO-al? nekunk miert is lenne tobb okunk, vagy miert is mondunk iteletet barki felett kmikor az elso adando alkalommal harcba mentunk, 2x is a rossz oldalon?
Eloszor oldjuk meg itthon a gondokat aztanfoglalkozzunk az USaval meg a nagypolitikaval.
persze mas f...val jo verni a csalant
Es meg lehetne sorolni vegelathatatlan sorokban.
-
remark #4640 "Olyan vagy, mint a XIX. századi nihilista anarchisták."
Jaj ez meg olyan aranyos, hogy ihaj! Végre találtál egy címkét, amit rám ragaszthatsz, így érteni vélsz engem, hisz van aki elmagyarázta neked, hogy kik azok az nihilista anarchisták. Így vagy a világgal is, fogod a kész címkéket, amit a gondos kezek könnyen emészthető formára hoztak neked, és ezekből a címkékből építesz világot magadnak.
Érted már, hogyan terjeszkedik a birodalom? Ennél jobban nem tudom elmagyarázni... -
remark #4639 Majd akkor mondok neked valamit, ha már kinyílt a füled. Úgy nem lehet beszélgetni senkivel sem, hogy az befogja a fülét.
Azt értsd meg első körben, hogy milyen a világ jelenleg. Ha már képes vagy látni és hallani, és látod hogy mi zajlik körülötted, akkor a következő lépes lehet az, hogy megbeszéljük, hogy milyen alternatívák vannak.
Kezdetnek értsd meg azt, hogy jelenleg egy bizonyos kultúrkör tanításai szerint éled le az életed, tartod jónak azt amit jónak tartasz és tartod rossznak azt amit rossznak tartasz. Ezeket a tanításokat követi pl. az USA is, vagy az EU, vagy Izrael. Ettől lesz az egész téma topikhoz tartozó, mert Izrael is ezen tanítások szerint hódítgat.
Ezt érted? Nem érted. Akkor miért nem inkább ezt akarod megérteni először, ahelyett hogy engem szapulsz azért, mert nem vagyok hajlandó felvilágosítani téged? Főleg hogy felvilágosítani csak te vagy képes magadat, helyetted senki se képes megérteni dolgokat. (Ezotéria - jaj, mit fogok ezért kapni tőled - is kimondja, hogy átadni csak ismeretet, információt lehet [lásd. közoktatás], tudást azt nem. Tudást mindenki csak maga képes megszerezni.) Tőlem is csak maximum sugallatokat kaphatsz, neked kell nyitott szemmel/füllel és nyitott elmével közelítened afelé, amit mondok.
Pl. most megsúgom neked, hogy az emberek világbirodalomba integrálása nem erőszakkal történik, hanem egy alapvetően hamis, és csak látszólag működőképes ideológia elterjesztésével. Tehát mikor nyomon akarod követni, hogy ki hódít meg kit, akkor ne azt nézd, hogy hol lőnek egymásra az emberek, mert ezzel csúnyán félrevezeted magadat. -
remark #4638 Mármint hogy sosem állítok olyasmit, amit te fel lennél képes fogni? Na ez szemmel láthatóan igaz. De mivel van aki felfogja azt, amit írok, így a szűk keresztmetszet bizonyíthatóan te vagy.
Persze én is fogalmazhatnék úgy, hogy te is megértsd, de nekem arra nincs időm, és nem is az a feladatom, hogy veled értessek meg dolgokat. Az a mondandóm célpontja, aki érti ennyiből is, hogy miről beszélek. Te pedig lásd azt a hét minden napján - a hozzászólásaimat olvasva -, hogy a horizontodon kívül egy óriási világ terül el, amitől elzárva éled életed. -
#4637 Még mindig nem állíottál vagy bizonyítottál semmit, de tagagsz mindent és terelsz.
Sajnos nem lehet szűrőt tenni az sg-n egyes userekre. Kár elolvasni amit írsz. Filozofálgatásban clio szintjén vagy, de soha nem állítasz vagy bizonyítasz semmit az égvilágon... -
remark #4636 Neked ment az agyadra ez a jólét, és azt hiszed hogy ennyi lehetséges, és semmi több. Szó szerint eltompít és ketrecbe zár ez a világ. Mondom, legyél boldog századakkora világgal, mint ami elérhető lenne.
Szerintem az a jó választás, hogy megindulunk a változás felé. Első körben felülbíráljuk az évtizedek alatt belénk vert sztereotípiákat, mint hogy amit te is hangoztatsz. Ez a felülvizsgálat mehetne párbeszéd formájában is, akár ebben a topikban is, akár az NWO topikban is.
Ha továbbra is ragaszkodsz a "balfasz greenpeaces idióták" + "NWO/konteó vonal" mantrádhoz, akkor a ketrecet választod. Ne mantrázz ezekkel a témákkal kapcsolatban, hanem kezdeményezz párbeszédet.
"Szerintem költözz Fehéroroszországba, Iránba vagy Észak-Koreába..."
Mondom, hogy agyadra ment a jólét... -
#4635 Milyen kultúrát ellenzek én? Ellenben te még soha nem mondtad meg, hogy mi kellene. Olyan vagy, mint a XIX. századi nihilista anarchisták. Semmi sem jó. Mondjuk ők néha úgy merényeltek meg valakit, hogy jobb öltetük nem volt, te legalább csak fórumot rombolsz... -
#4634 Komolyan momdom, hogy nem értem a hozzád hasonlókat. Agyatokra ment a nagy jólét...
Az a fajta életmód és szabadság teszi lehetővé, hogy tetszőleges balfaszságokkal szórd tele a netet, ami ellen ágálsz és amit nagyrészt az USA politikája tett lehetővé.
A nagy SZU idejében a komcsiknak köszönhetően az volt a jólét, hogy előre kifizetted a kocsit - az eszementen drága kocsit a fizetéshez képest - és X év múlva átvehetted. Mikor ezt elmeséltem több külföldi fórumon azt hitték, hogy viccelek...
És mi még a jobban élők voltnuk, de azt is hitelből fianszírozták. Máshol az alapvető dolgokért kellett sorban állni, már ha volt egyáltalán erre lehetőség.
Ja, szerinted meg mi a jó választás? Mert folyamatosan ágálsz minden ellen, semmi semi jó, fújbüdösnyugat, de azért élvezed minden vívmányát. Olyan vagy, mint a balfasz greenpeaces idióták, csak neked nem a "zöld környzetetvédelem" a gumicicád, hanem az NWO/konteó vonal. Képtelen vagy élni nélküle.
Az pedig a te személyes ügyed, hogy te az USA tevékenységének az árát hajlandó vagy megfizetni.
És ez milyen ár? Azt tudjuk, hogy a kocsik alatt a világ és mi is milyen árat fizettünk, azért a "csodálatos" életért. Szerintem költözz Fehéroroszországba, Iránba vagy Észak-Koreába, ha ennyire nem rajongasz azért az életért, ami neked megadatott és másnak a mi életszínvonalunk is a mérhetetlen luxus... -
remark #4633 Magadból indulsz megint ki. Látszik hogy milyen kultúrkör tanításaiból táplálkozol.
Az a legnagyobb bajotok (nektek, akik hisznek még a hazugoknak), hogy létezik egy, a tiétekkel ellentétes kultúra, vallás, eszmerendszer, erkölcsiség. Ez szúrja a szemeteket már több ezer éve. És ami a legeslegjobban szúrja a szemeteket, az az, hogy esélyetek sincs ezen erkölcsiség ellen, mert ez maga a valóság. És tudod hogy jár az, aki szembefordul a valósággal? ... Na ugye. Gondolom erre már magatoktól is rájöttetek. Akkor meg mire ez a nagy vergődés?
Nekem nincs kedvem asszisztálni a ti kollektív öngyilkosságotokhoz. -
#4632 Le a nagyhatalmakkal le a politikaval, le mindennel eljen a kiralysag....ja nem le a kiralysaggal eljen a torzsszovetseg.....ja neem eljen ooo...oo akkor most mi is a jo es kinek? Fura amikor mglepodunk hogy az oroszlan megeszi a kis gidat...csunya oroszlan, de azert ha mi lennenk oroszlanok mi is ennek...csak hat rank a gida szerepet raktak. -
remark #4631 "Az USA hódító politikája viccléptékű. Irak és ennyi."
Nem igaz hogy nem tűnt még fel neked, hogy a XX. századra (pár száz év leforgása alatt) módszert váltottak. Nem nyílt erőszakkal hódítanak, mert azt mindenki észrevenné, még te is, és akkor nagyon sok elégedetlen ember lenne. Ezzel szemben most tele van a polc olyan emberekkel mint te, akik elégedettek - hisz a fizikai korlátok, mint fegyveresek, szögesdrót, bebörtönzés, stb. visszaszorultak -, de közben nem értik, hogy pontosan hogyan is lehet az, hogy nem élünk egy jobb világban. (Ja, tudom, a Gyurcsány meg az Orbán a hibás. ) -
remark #4630 "Ahova a komcsik betették a lábukat... Ehhez képest ahova a jenkik tették be a lábukat..."
Ugye milyen jó, hogy voltak komcsik? Mert most mindenki totál boldog a két rossz választás közül a rosszabbal. Bármennyire is hihetetlen számodra, de a világot így vezetik: két rossz alternatívát kínálnak fel, és az emberek boldogok akkor, mikor a kevésbé rosszat kapják meg. Hát legyél boldog. -
remark #4629 "Mondjuk Szaddam rendet tartott elvben csak milyen áron..."
Az USA (értsd: nyugati központú érdekcsoportok) hódító tevékenysége következtében is rend van (ezt hívod te fejlődésnek #4626-ban). A kérdés csak az, hogy milyen áron...
Az pedig a te személyes ügyed, hogy te az USA tevékenységének az árát hajlandó vagy megfizetni. -
#4628 Az USA hódító politikája viccléptékű. Irak és ennyi. Ettől persze ez még nem szép dolog, de ahogy mondtam lehet ideák és a valóság talaján is állni. Véleményed is lehet és ki is mondhatod. A világ több felén ez most sem adott...
A jenkik mikor és hol öltek meg 50 millió embert...?
USA arra használja a jelenlegi előnyét, hogy még erősebb legyen a többi állammal szemben, ami teljesen érthető egy olyan államtól ami nem békére törekszik hanem harcra, de én nem szeretem a háborúra törekvő országokat. Egyiket SEM!
Akkor ezek szerint Palesztínát sem és a terrorizmust gyak. nyíltan támogató országokat sem? A tálib vezetés ilyen volt, de Szíria és Irán estén is ott a pipa.
Ugye rémlik még az, hogy mi a Hamasz hivatalos álláspontja? Azt tudjuk, hogy Izrael sokszorosan nagyobb területet adott vissza Egyiptomnak a békéért, mint a saját területe... -
#4627 Ezekkel amit itt leírtál simán egyet tudok érteni.
A probléma ezzel az érveléssel, hogy ma ma van és nem tegnap. Az tény, hogy a komcsik nyírták ki a legtöbb embert, de ettől még nem lesz jó USA hódító politikája.
Ha valaki leírja, hogy USA megszórt két várost atommal, vagy Irakba csak az olajért mentek és nem azért mert ott tömegpusztító fegyverek vannak, ezek meg állják a helyüket.
De attól nem lesz jó USA, hogy ők csak 50 millió embert nyírtak ki, a komcsik meg 100 milliót. Ezek milyen dedós homokozóba való érvek?
Érted kirabolok egy bankot, lelövök két embert majd a tárgyaláson azzal védekezek, hogy jó-jó kinyírtam két embert DE a móri bankrablók ennek sokszorosát nyírták ki! Örüljenek annak, hogy én voltam ott és nem ők. Azonnal mentsenek fel.
USA arra használja a jelenlegi előnyét, hogy még erősebb legyen a többi állammal szemben, ami teljesen érthető egy olyan államtól ami nem békére törekszik hanem harcra, de én nem szeretem a háborúra törekvő országokat. Egyiket SEM!
De USA nem csak ezzel jut előnyhöz. Pl az EU-val szemben ők kb szarnak a környezetvédelemre (nem csak ők), míg az EU milliárdokat költ ilyesmire ők addig azokat a milliárdokat hadászatra költik, ez által több olajmező feletti uralmat szerzik meg így vagy úgy (politikai, vagy erődemonstrációval), így az EU mely jóval békésebb célokat tűzött ki egyre jelentősebb hátrányba kerül az USA-val szemben.
Minden egyes dologban ahol több résztvevő van, az iskolai osztályoktól a földig melyen a tanulók az országok, a legerősebbnek kell példát mutatnia. Amíg a legerősebb izmozik a többiek utol akarják érni, hogy legyőzzék vagy megvédjék magukat vele szemben.
-
#4626 Ahova a komcsik betették a lábukat, ott vér folyt kapásból. KGST országok, Korea, Vietnám, Kambodzsa, Afgainsztán, tökmindegy.
Ehhez képest ahova a jenkik tették be a lábukat, mint érdekszfére, ott érdekes módon idővel fejédőés lett és valamiféle demokratikusabb rendszer. Ilyen lett Dél-Korea, az arab országok - mert olyan "húdeszarul" élnek a "kizsákmányolás" alatt, ami az olajeladásokból hoztak össze. De ide illik még Japán is.
Az afrikai felforgatótevékenység az smafu by SZU?
Milyen örökséget hagyott hátra az a csodás birdoalom...? Többnyira szarkupacot és mérhetetlen szenvedést. Vagy csak helyik csicskásaikat, akik 20 év után is boldogítanak minket...
Szóval én inkább azt mondom, hogy jó helyen van a hatalom. Akár atomról van szó, akár másról. Ez persze nem jelenti azt, hogy Irak nem gigantikus bukta és a vastagbőrös húzás a javából, amit én sem helyeslek. Azt viszont n+1-szer leírtam, hogy hogyan lehet az, ami 1991-ben felállva tapsolós és követelős az 2003-ban már rossz? Erre sem válaszolt senki még... -
szenyor Lopez #4625 "BTW a 600 ezerhez képest - mert 1 milliót senki sem írt eddig"
http://index.hu/kulfold/irak080131/ A cikk igazságtartalma persze kétes. De hogy nem írták volna, az nem igaz. Az usa bevonulása afganisztánba és irakba egyértelműen destabilizálta az amúgy sem békés vidéket. Tehát ha egymást is ölik az ott lévő népek, abban igen nagy szerep jut az usának is.
"A két bomba között is vártak 3 napot. Akkor sem történt semmi. "
Ó azok a jóságos jenkik... Nem magasztalom az irániakat és észak-koreaiakat, de nehogymár azt mondjuk, hogy az usa kezében lévő hatalom jó helyen van. -
patiang #4624 Hát erre no comment -
#4623 LINK -
patiang #4622 Hát így van a dologban valami.
Lehet, hogy igaz is. -
patiang #4621 A tornyokra visszatérve. Akkor élőben láttam, s hát elég fura volt, hogy a két épület úgy roskadt magába, mintha egy, vagy kettő robbantós brigád felejthetetlen műve lett volna.
De inkább nem gondolok semmire................... -
#4620 Ezt írtam:
"én úgy gondolom, az volt akinek mondták, vezető szerepe volt a merényletek megszervezésében, viszont mostanra már eléggé kínossá vált a saját szervezete számára, mert pl. inkább az arab felvilágosodásra koncentrálnának, miközben ő még mindig a terrorakcióknál volt leragadva. Így hát szépen feldobták. Az eszmének többet ér halott mártírként, mint a szemétdombon élő meggárgyult forradalmárként, aki -a képek alapján- az utolsó hónapjaiban volt. Obamának meg épp kapóra jön az újraválasztáshoz."
Persze tévedhetek is. -
patiang #4619 Paff, ezt most nem világos..... -
patiang #4618 S arra nem gondolsz-e esetleg, hogy Osama már egy olyan sokadlagos személy volt, akinek likvidálása nem okozhat az araboknak lelki válságot. Ő egy mítosz volt. Az al-Kaida-t már régen nem ő irányította, mivel nem is egységes, hanem csoportok. Egy akkora laza szervezet irányítása meghaladja egy halandó képességeit. Neki is kellett enni, toszni, aludni, kajálni meg a stb.
Hogy mindezeket honnan tudom?
Fogalmam sincs. Basszus -
#4617 Jó. Akkor melyik verzió? -
#4616 Erre mondtam, hogy azért lehetett most levadászni, mert már a sajátjainak is többet ér holtan, mint élve. -
patiang #4615 Kár ilyen álfaszságot belevinni a dologba, nem gondolod? -
patiang #4614 Még csak annyit, képzeled, hogy ő már egyáltalán odafért a bödönhöz, hogy beleköpjön?
-
#4613 Szóval akkor ő egy ilyen Schrödinger macskája volt? Az állapotok szuperpozíciójában? Igennem? -
patiang #4612 Miért nem vállalták el egy darabig.........he?