13596
H001.jpg
  • Pares
    Kenobi HALOTT!
  • csige791
    Figy. Lassan írok hátha akkor lassan olvasod és megérted:

A terroristákról általánosságban beszéltem. Ok?

Az pedig csak egy mellék infó, hogy a "terrorizmus elleni harctól" több civil hal meg mint a terrorizmustól. Ok?
  • NYUZGA
    FEMA koncentrációs táborokban, 2012, FEMA Koporsók ... Mi a teendő?
  • NYUZGA
    A FEMA rendelte meg a koporsókat. Valahol a neten, fent van egy pecsétes irat erről, de az lehet fake is.
  • NYUZGA
    Atombomba robbanás. Sok halott.
  • Molnibalage
    A Sivatagi Vihar előtt tízezeszám halmozták fel a hullazsákokat, háhta estére.

Ezekről én meg sem tudom mondani, hogy koporsó. (Meg kellene nézni, hogy egyáltalán milyen temetkezési előrítások vannak arrafelé.) A hír meg nagyon régi.

Egyébként meg hogyan jön ide?
  • NYUZGA
    Félmillió koporsót találtak Amerikában!
  • NYUZGA
    Az atombomba azért kell és hasznos a globális elitnek, mert így betudja vezetni a szükségállapotot és igába tudja hajtani a nyugatot. Bárhol lehet, de a "leglogikusabb" USA, Izrael vagy Anglia. Nagyot fog szólni, az biztos és utána jön a diktatúra.
  • Molnibalage
    Terroristák ott is vannak, ahol az USA nincs jelen...
  • csige791
    Nem tudom miért csodálkoznak egyesek a terrorizmus létén. USA fegyverekkel szabályoz másokat, és a terroristák is fegyverekkel szabályoznak másokat. Ennyire egyszerű a történet.

Ha a terroristáknak volna megfelelő minőségű és mennyiségű fegyvere, biztos nem civileket robbantgatnának hanem tankokat vagy katonákat. (Nem mellesleg az USA iraki inváziója miatt több civil halt meg ott mint az összes terror cselekményben kb 100 évre visszamenőleg.

Akkor most lehet lovagolni, hogy kit minek nevezünk, USA-e a Terrorista vagy mások, de a számok az eredmények nem USA-t igazolják.
  • patiang
    Bush szerint a "vízbefolytásos" vallatás megengedhető.
    Azért az ő közléseik nem biztos, hogy balgaságok.
    Már bizonyítottak.
  • szenyor Lopez
    guantanamon lehet, hogy én is "bevallanám" a kínzóimnak, hogy nemcsak atombombával rendelkezek, de közvetlen hozzáférésem van a rádiótornyokhoz, úgyhogy holnaptól az egész világon zámbó jimmyt fog hallgatni minden rádióhallgató ;)

Amúgy igen, ezeket a híreket én is hallottam. Közlésnek vagy fenyegetésnek vélni ezeket azért elég nagy balgaság.

A másik meg, hogy Oszama hivatalosan is halott, mégsincs bumm.
  • remark #4719
    Igen, félreértettem.
  • remark #4718
    Erről beszélsz? Wikileaks: Atombombát rejtett el Európában az al-Kaida

A Wikileaks által kiszivárogtatott iratok szerint Hálid Sejk Mohammed azt mondta Guantanamón a kihallgatóinak, hogy az al-Kaida "nukleáris pokoltüzet" zúdít a Nyugatra bin Laden elfogása vagy megölése esetén.

Máshol ugyanez: Atombombát rejtett el Európában az al-Kaida

...az al-Kaida egyik meg nem nevezett parancsnokának állítása szerint a terrorhálózat elrejtett egy atombombát Európában, és a szerkezetet akkor robbantaná fel, ha Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetőjét elfogják vagy megölik...

A probléma a fentiekkel szerintem annyi, hogy Irakról volt szó eddig, és nem az Al-Kaidáról. De lehet félreértem, hogy miről beszélgettek.
  • szenyor Lopez
    Fussunk neki mégegyszer: hol közöltek ilyent? A kérdésre válaszolj, ne mellébeszélj.
  • remark #4716
    Egyébként meg Hitler előtt is már diszkriminatív politikát folytattak a németek, szóval akkor mégis mi köze van a zsidóellenességnek Hitlerhez? Semmi. Köszönöm, a bizonyítást ezzel befejeztem.
  • remark #4715
    Szóval csak azért folytatott diszkriminatív politikát Hitler mert elmebeteg volt? Annak semmi köze nincs az eseményekhez, hogy a zsidók mit csináltak? Pl: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=4709]#4709[/URL]: "A világ zsidósága szent háborút intéz Németországnak! (...) Addig éheztetjük [a zsidók] őket [a németeket] amíg meg nem adják magukat."

És ha már közel-keleti konfliktusok, egy másik idézet is újra, hátha átmennek lassan a tények is, nem csak a fröcsögés: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=4707]#4707[/URL]: "Moreover, Jewish policies of purchasing land and prohibiting the employment of Arabs in Jewish-owned industries and farms greatly angered the Palestinian Arab communities."

Tehát az, hogy zsidók érdekeik érvényesítése érdekében kirekesztő gazdaságpolitikát folytatnak kb. amióta szokás a zsidókat emlegetni, annak szerinted semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogy sokan berágtak eddig a történelem folyamán a zsidókra? Szerinted minden zsidóellenes ember szimplán elmebeteg?

Egyébként erőltethetik ezt az egész hülyeséget a zsidók a világ végezetéig is akár, de a végén úgyis bukás lesz belőle: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=4646]#4646[/URL]: "...ti magatok lesztek kudarcotok okai. Ezért ne magadon/magatokon kívül keresd/keressétek a hibást..."
  • Strahd_
    Igazad van, mert szerintem is Hitler a szuletesetol fogva egy elmebeteg volt nem kellet hozza egy csoves sem hogy nala ez elojojjon.
  • Strahd_
    Te nem szoktad kovetni a hireket? olvass kicsit utana Atom bomba vs Anglia esete pl Bin Laden halal eseten... hogy csak egy peldat adjak
  • csige791
    "Engem konkrétan azok a németországi események érdekelnének, melyekre válaszképp előállt Németországban (és így egész Európában is) a zsidóüldözés"

- Ezt még a hülye is tudja. Elég csak megnézni a 'Hitler - A gonosz felemelkedése és bukása' (vagy valami hasonló) című filmet (a zsidók talán dokumentumfilmnek is beállítják, bár ebben már nem vagyok biztos) és megtudod a választ:

Hitler mikor még csöves volt, egy másik csöves mondta neki, hogy a zsidók rosszak, ennek hatására alakult ki mind ez, mert ő kezdte el később hangoztatni, amikor meg góré lett ment utána népek.

Vajon most mennyi átlag ember hiszi el azt a szart ami abban a filmben volt felvázolva?
    Mennyi mennyi ilyen undorító hazug film van, ráadásul 1-2 évente min. kell egy ilyennek oszkárdíjat is adni, hogy jó sokan megnézzék.
  • szenyor Lopez
    Füstöl már a google?
  • remark #4710
    Jaj, elírtam. Úgy értettem, hogy a zsidók és a németek jól megértették egymást az I. VH végéig.
  • remark #4709
    Hát igen. A hazaáruló zsidók problematikája. (Haza alatt most azt az országot értem, ahol az adott zsidó él...) Napóleon számára is ismert volt a probléma.

Egyébként érthető, hogy a németek ilyen jól megértették magukat a II. VH végéig a zsidókkal. Hasonló mentalitású nép mindkettő. Aztán a német Ábelt hirtelen hátba szúrta a zsidó Káin...

Amire én emlékeztem, az a videó III. részében van: 1933 júliusa: "A világ zsidósága szent háborút intéz Németországnak! (...) Addig éheztetjük [a zsidók] őket [a németeket] amíg meg nem adják magukat."

Nem tudom ezek után min csodálkozunk...
  • Solt
    Rég láttam már a videót, de mintha ez is tárgyalva lenne benne.
  • remark #4707
    Ha minden igaz ezt ismerem. Jó anyag.

Engem konkrétan azok a németországi események érdekelnének, melyekre válaszképp előállt Németországban (és így egész Európában is) a zsidóüldözés. Erről egyszer hallottam, de azóta se sehol. Mondjuk ez nem közel-kelet, de olyan érzésem van, hogy a németek (az átlagemberek) pontosan olyan okokból váltak zsidóellenessé, amiért Palesztinában az arabok azzá váltak:
    Arab–Israeli conflict: "Moreover, Jewish policies of purchasing land and prohibiting the employment of Arabs in Jewish-owned industries and farms greatly angered the Palestinian Arab communities."

A közös pont az, hogy gazdaságilag ellehetetlenítették a velük egy területen élőket. A németek is erre reagáltak, ahogy az arabok is. Ugyanez történik az USA-ban is, lásd a saját videódat: NWO #34726.

Esetleg ha valakinek van kedve, gondolatban összekapcsolhatja a fentieket azzal amit [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=4672]#4672[/URL]-ben írtam (azaz hogy a zsidókat is átverték). Ehhez jöhetne még az a tény, hogy: "Jewish immigration increased soon after the Nazis came to power in Germany, causing the Jewish population in Palestine to double."

Na most ezek az események megint véletlenül alakultak így? Véletlenül a zsidók nekiállnak keménykedni Németországban, aminek az lesz az eredménye hogy (a németek válaszlépéseinek következtében) a zsidók tömegével menekülnek Izraelbe (egész Európából), aminek az lesz a következménye hogy a zsidók olyan sokan lesznek Palesztinában, hogy kikiáltják a függetlenségüket. Minden mindig véletlen? Nem hiszem. Ezekről lenne jó beszélgetni.
  • uwu 80
    Mivel én az emberi nyomorúság hatására felszabaduló energiából élek, kénytelen lennék emberi vért inni helyette, ha most megoldanátok a közel-kelet problémáit. Muszáj volt jönni mert már nagyon közel jártatok a megoldáshoz; semmi kedvem vért inni, gusztustalan.
  • remark #4705
    Pont azért nem akarok ezzel kapcsolatban tovább itt offolni, mert jófej vagyok.
  • Solt
    Trollkodni jött, mert ezzel lehet terelni a témát... ne dőlj be neki... mondja a magáét, ez a dolga.
  • remark #4703
    Érdekes dolog ez, hogy mi buzis és mi nem. Hollandiában rengeteg férfi jár rózsaszín ingben. És nem, nem a buzik. Szimplán Hollandia ilyen kultúra. Távol-keleten is érdekes színek vannak "divatban". Mégsem buzik. Na mindegy, hagyjuk a témát.
  • uwu 80
    Az hogy mimóza, két ok miatt feltételeztem.
    Egyrészt azért mert roppant intelligens vagyok.
    Másrészt azért mert a leírásod számomra azt sugallta, hogy jófejségből használtat, és igazából nem is tetszett.
  • uwu 80
    Nyugi már. Biztos csak szerintem volt buzis.
    Csak azért mertem felhozni, mert már úgyse használod, így nem is lehet már ciki.
  • remark #4700
    Mitől buzis valami? A "buzisság" az egyrészt kultúrafüggő, másrészt, mivel kultúrafüggő (azaz tanult) így aki nem tanulja meg, hogy mi a buzis, az honnan tudhatná? De te látom jól megtanultad.

Azt pedig tudod-e hogy ki csinálta a logót? Csak mert nagyon lemimózáztad, ami arra enged következtetni, hogy nem tudod kiről van szó.
  • Solt
    Nézd ezt meg.
  • remark #4698
    Egyszer már úgy megbeszélném valakivel azt, hogy a II. VH-s eseményekben mi szerepük volt pontosan a zsidóknak. Pl. hogy magának a zsidógyűlöletnek a (utólagos kiegészítés->) németországi kialakulását pontosan milyen események idézték elő. (Persze nem ebben a topikban.) De nem lehet, mert kiveri azonnal kiveri a biztosítékot a holkauszt téma - mert ugye az egészrõl mindenkinek CSAK ENNYI jut eszébe. Zseniális ez, ahogy egy-egy témát megbeszélhetetlenné tesznek azzal, hogy előítéleteket, prekoncepciókat kapcsoltatnak hozzá emberekkel. Ilyen pl. a kommunizmus is. Annak a valódi arcáról se lehet értelmesen beszélgetni.

A közel-keleti konfliktusok gyökerét is könnyebb lenne kitárgyalni, ha nem zsidókról lenne szó, hanem mondjuk tisztán az USA állna szembe az arabokkal. De ezek profi illúziógyárasok. Megy hollywood-ban is az üzlet, meg a broadway-en is, meg a FED-ben is, stb. Na mindegy, nem lesz ez mindig így...
  • uwu 80
    Ez a maréknyi elit, akik minden körülmények közt érvényesítik az akaratukat más szóval mindenhatóak tulajdonképen a te világod gonosz istenei ugye? És te lennél a jó fiú, mi meg az áldozatok akikért úgy aggódsz, és küzdesz.
    Te is nagyon rendes vagy hogy magadat sem kímélve, több sebből vérezve halált megvető bátorsággal írsz és küzdesz értem meg a többiekért a képzelt ellenségeiddel. Mondjuk én nem várnám el, de azért köszi.
  • Saintgerman
    .."lesütnéd az arcod".. Ezt már nem tudom megállni szó nélkül, mert nem csak lesütöm az arcomat, de a pofámról is leég a bőr szényenemben !

De még milyen jó, hogy vagyunk vagy 6 milliárdan ilyen szemérmesek, és csak egy néhány tucat millió van, aki a szemérem fogalmát sem ismeri. Képzeld el, mi lenne a helyzet, ha az arány a fordítottja lenne ?!

Ennek a maréknyi elitnek az empátia legalább annyira ismeretlen, mint a szemérem. Az eféle ézelmek azokiránt sincs nekik, akik kilettek választva a céljuk kivitelezéséhez. Bezony. Ebben a földi "cirkuszban" a Rolyal elit az orkesztrátor, aki sohasem vesztett háborút, a hosszútávú terv csak ritkán szorult kerrekcióra. Mi, hogy ilyen nincs ? Tedd félre az előitéleteidet és a "jónevelésedet", szemléld mint egy kivülálló az elmúlt 250 év alatt történteket. Sikerült-e az elitnek a tervét ráerőltetni az emberiségre, (amiben a kiválasztottak jelentős szerepet játszottak) mûködik-e már a világ nagyrészén az uzsorakamat szedő rendszer ? Mi lenne, ha úgytekintenéd, hogy nem a nemzetek háborúztak egymás ellen, hanem a nemzetek élére allított balekokkal viteleztette ki a tervét az elit. Persze mondhatom én annak, aki a ma történteket sem képes látni...
    Azért gondold el, hogy mennyi csalás lehet az I.-II. VH ban, a világháló nélküli korban, ha még ma is megengednek maguknak egy ilyen 9/11-Irak féle átverést...
  • uwu 80
    Rendes vagy.
    Mondjuk ha édesanyám kötne nekem egy buzis pulóvert, nem biztos hogy felvenném. Mondjuk ő megértő, nem olyan kis mimóza mint a logógyáros.
    Biztos vagy benne, hogy nem csak szívattak?
  • remark #4694
    Azért használtam, mert ezzel mondtam köszönetet a logó készítőjének a munkájáért. A köszönetadás megtörtént, úgyhogy leszedtem a logót.
  • uwu 80
    Bocs az offért, de miért hagytál fel a buzis logo használatával?
    Lesz valami újabb?
  • remark #4692