13596
-
remark #5611 Ennek pont a fordítottját vetettem fel: Palesztinában azért állhatott elő ilyen súlyos krízis, mert "ekkora idióták" vannak a zsidók között. -
#5610 Mondjuk tény, hogy mivel sokáig nem volt hazájuk csak ez a dolog volt ami össze tartotta őket.
De miért kéne kipéciznem? Vagy van olyan videó ahol egy keresztény katona arra buzdít, hogy családon belül "szeretkezz" vagy ad el a rokonodat rabszolgának.
De igazad van, mert ha van is ilyen videó akkor azt csak is egy retardált adhatná elő.
Ettől függetlenül az továbbra is fennál, hogy én nem általánosítottam.
Ezzel le is zárhatnánk ezt a videós témát mert már átcsap flémbe a dolog.
-
#5609 Ennyi erővel pécézd ki a necces dolgokat a Bibliából is. Van ott szó vérfertőzésről, meg arról, hogy melyik családtagját ki és hogyan adhatta el rabszolgának.
A Tóra nem törvénykönyv és nem minden zsidó ultravallásos. Sokan közülük nem is vallásosak, csak számukra a zsidóság egyfajta összetartozás. Mint másnak a magyarság. Én speciel leszarom, hogy ki milyen származású, ha nem seggfej és bűnöző. Anyám egyik tanítványa cigány volt, de teljesen normális. Együtt jártunk focizni. -
#5608 Nem. Ha nem lenne Palesztína, akkor is lennéknek ekkora idióták. -
remark #5607 Jellemző rájuk hogy pl. a norvégiai vérengzés után héberül nagyon kemény dolgokat mondtak, de nemzetközi oldalakon angolul már visszafogottabbak voltak. -
remark #5606 [URL=http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26164]KILLING THE TRUTH: Mahdi Nazemroaya Is Threatened by NATO's "Pro-Democracy" Rebels [/URL]
The mainstream media, including CNN and the BBC have direct links to NATO, the Transitional Council and Rebel Forces. They are serving NATO interests in a direct way through massive media distortion.
(...) Those who say the truth are threatened.
Those who lie and accept the NATO consensus, their lives will be protected. NATO special forces operating within rebel ranks will ensure their safety.
(...) Mahdi says the truth. He directly challenges the lies of the mainstream media.
Mahdi's reports threaten the NATO-media consensus.
What he is describing is the destruction of an entire country, of its institutions, its infrastructure.
(...) It is a war which claims not to be a war.
(...) The International Committee of the Red Cross (ICRC) is not be found on the ground. They have no mandate because officially this is not a war.
(...) Its a Blitzkrieg with the most advanced weapons systems. 20,000 sorties since March 31, according to NATO stats, close to 8000 strike sorties.
Each strike sortie involves several targets, most of which are civilian targets. -
#5605 Az tény, hogy minden népnek megvannak a retardáltjai. De amit én olvastam a Tóráról (vagy minek hívják azt a könyvet) vagyis az abban leírtakról az érdekesen egybe cseng a videón látható retardált mondókájával.
Kérdés:
1: Amit olvastam a Tóra tartalmáról nem igaz?
2: Amit olvastam igaz, csak a többi katona nem hangoztatja, mert hatott rájuk a kiképzés során kapott fejmosás, azaz, hogy kussoljatok, mert a fél világ az ilyen kijelentésekre vadászik.
-
remark #5604 Persze. De ide nem azért hozzuk az ezt igazoló anyagokat, hogy egy jót zsidózhassunk. Nem gondolod, hogy az egész kérdésnek köze van ahhoz ami Palesztinában zajlik? -
uwu 80 #5603 A zsidók közt is közel azonos a retardált seggfejek aránya mint bármelyik másik népnél. -
remark #5602 Akkor mi a baj a konkrét kijelentéssel: "Csak a Zsidók emberek, mindenki más állat, a világ legerkölcsösebb hadseregének katonája szerint."
A "legerkölcsösebb"-en kívül minden csak idézet. Ezzel a szóval van a bajod?
Akkor idézzünk szó szerint: "we are humans, they are animals". Akkor így most rendben vagyunk? -
#5601 Pedig én sem csípem őket viszonylagos rugalmatlanságuk miatt. Ettől viszont a józan ítélőképességemet miért kellen elvesztenem...?
Nem lehet, hogy esetleg a te optikáddal van a baj? Egyszerűen nem a zsidókat védem, csak ha egy téma kapcsán valaki folyamatosan baromságot ír, akkor úgy tűnik, mintha védenék én valakit, pedig csak azt jelenti, hogy az adott irányban fogalmaznak meg eszement gondolatokat.
Egy hülye példán. Ha valaki folyamatosan azt állítaná,h ogy Hitler marsalkó volt és benzint pisál és és ezt folyamatosan cáfolom, attól én még nem leszek sem náci sem nácibarát... -
#5600 Továbbra sem értem miről beszélsz. Mi az általánosítás abban amit ÉN leírtam abban a bizonyos hozzászólásban? Írtam, olyat, hogy ez a zsidó nép véleménye, vagy hogy ilyenek a zsidók...
Nem.
Ezt továbbra is fenntartom:
"Jól megfigyelhető nálad, hogy ha valaki a szájára veszi Izrael népét, ráadásul mind ezt negatív véleménnyel akkor te azonnal átcsapsz az érvelésből a másik minősítésébe." -
#5599 Nem általánosítottam. Nem jelentettem ki an block, hogy mind bevándorló volt. -
remark #5598 És mi van az angliai események kapcsán tett általánosító kijelentésekkel? Arra is vonatkozik amit leírtál? -
#5597 Nem. Bármilyen nemzetre betéve ilyen videót élből lebalfaszozlak. Ez videó kb. olyan hülyeség, mint a "minden arab terrorsita" kijelentés...
Nem, nem voltam. Egy normális országban lettem volna szívesen, de az nem kis hazánké... -
#5596 Mindenesetre adok még egy kis tippet:
Ha ezt írtam volna: "A világ legerkölcsösebb hadserege szerint", vagy "a világ legerkölcsösebb népe szerint"
...akkor általánosítás lenne. Bár megszokhattuk, hogy még a BBC is antiszemita, ha kicsit belebonyolódik mélyebben a Brit politikai életbe és az ottani zsidó lobbi uralomba, ennek fényében mit várhatna egy átlag ember aki csak kicsit júúútúúbozott.
Annyit még, hogy hiába öljük egymást, még ha mi itt meg is fejtenénk a Palesztin-Izrael béke kulcsát akkor sem történne semmi. Esetleg feltudsz-e olyat idézni, amikor te vagy bárki belinkelt egy olyan videót ahol a Hamasz genyóságai láthatók (mert ilyenek is vannak) elkezdtek veled vagy a belinkelővel személyeskedni? Jó lenne ha egy picit észrevennéd már végre magad, és lejjebb vennéd az arcodat. -
remark #5595 Ne személyeskedj! Egyébként meg a kiragadott példák alapján történő általánosítás általános akár a muszlimok akár mondjuk az angliai események kapcsán. -
#5594 Jól megfigyelhető nálad, hogy ha valaki a szájára veszi Izrael népét, ráadásul mind ezt negatív véleménnyel akkor te azonnal átcsapsz az érvelésből a másik minősítésébe.
Nem tudom, hogy voltál-e katona, de az kommentedből ítélve nem, csak azért gondolom ezt, mert még a ritka szar állapotban lévő Magyar Honvédségben is beleverik az emberbe, hogy ne hozz szégyent az egyenruhára mert azzal a hazádat képviseled. Na most ha nálunk így van, akkor vajon egy olyan ország haderejénél mint Izrael, mely folyamatosan reflektorfényben van, vajon menyire veszik ezt komolyan. Az meg, hogy a Zsidók szent könyvéből is hasonlóan "toleráns" (de szeretik ezt a szót a kipás Szdsz/LMP-sek) gondolatok olvashatók ki a nem zsidó emberekről biztos csak véletlen egybeesés eme erkölcsi mintapéldány véleményével.
De ha már a koromat hoztad szóba:
Ezt írtam:
"Csak a Zsidók emberek, mindenki más állat, a világ legerkölcsösebb hadseregének katonája szerint."
Kiemelnéd az általánosítást, mert nekem így 12 éves agykapacitással nem megy.
Mindenesetre leírom, hogy az én olvasatomban mi van oda írva:
"Csak a Zsidók emberek, mindenki más állat" - Ezt nem én mondtam, hanem a videón látható kiválasztott terrorista.
"a világ legerkölcsösebb hadseregének katonája szerint." - Ezt sem én mondtam hanem a videón látható terrorista főparancsnoka. (Ha voltál katona tudod ki az, ha nem akkor keress rá google-ban.)
Tehát akkor várom az általánosításom kiemelését. Lehetőleg mielőtt -ahogy itt szokás- más irányba terelnéd a beszélgetést. -
#5593 Az ilyen mélyenszántó általánosító kommenteket bírom. Ezek szerint, ha most csinálok egy videót, amiben kijelentem, hogy a magyar az ember és mindenki más állat, akkor ez milyen fényt vetne a magyar nemzetre? Ha történetesen Honvéd lennék, akkor a Honvédségre?
Az adatlapon feltüntetett korod ellenére szemmelmi szinted egy 12 éves szinjén tanyázik. Vagy még ott sem... -
#5592 Csak a Zsidók emberek, mindenki más állat, a világ legerkölcsösebb hadseregének katonája szerint.
-
remark #5591 Na végre. Ezek után akkor már nem fogsz személyeskedni velem? Nem fogsz hiányozni. -
#5590 Magam reszerol itt kerultel ignor listara, tovabbi jo irogatast. -
remark #5589 Abban se látnék semmi különlegeset, ha holnap kiderülne, hogy Izrael "magát lövi", hogy legyen oka keménykedni. Ez már számtalanszor előfordult a történelem során a világban. Biztos ma is alkalmazzák sokfelé.
A Holokauszt is érdekes téma ebből a szempontból, de ez nem csak itt OFF, hanem úgy általában mindenhol OFF. -
#5588 A probléma inkább az, hogy Izrael nem akar békét addig amíg a lehető legtöbb területet nem foglalja el telep építésekkel, vagy ilyen olyan módon. Ezt kb akkor nyilvánították ki teljesen nyíltan amikor megfenyegették a világ vezető hatalmának, az Amerikai Egyesült Államoknak a regnáló elnökét.
Emlékeztek:
"Ne nagyon ugráljon a telepbővítések ellen, mert esetleg nem lesz újra választva".
Szóval ha ezért az ügyért képesek neki menni legnagyobb támogatójuknak is akkor elképzelhető, hogy nem igen akarják ők azt a békét. Izrael megálmodóinak, nem számít az a pár zsidó élet, mely jó ürügyet szolgálhat nekik a viszály fenntartására, meghal egy-két zsidó gyerek a palesztinok által lőtt iskolában, ennek köszönhetően, nem kell békét kötniük, így terjeszkedhetnek tovább. Ugye a Palesztinok megmondták, hogy telepbővítés leállítása alapfeltétel.
A Zsidó ember nagyon okos, és nem fél meglépni extrém dolgokat a nagy célok elérése végett, úgy is mondhatnám "nem szarozik" holmi erkölcs vagy hasonló "baromságokkal". Ha annak idején, nem szerzik meg a pénzkibocsájtás jogát, akkor most nem nagyon volna Izrael, de ha lenne is nem ilyen szinten létezne. Akkor eltették az útból aki útban volt, abban meg biztosak lehetünk, hogy megteszik újra és újra ha kell.
Ettől kezdve meg lehet újjal mutogatni a Palesztin "terroristákra", ők csak egy kis homokszem a gépezetben. Kb olyanok mint a Magyarok, ugatnak de mindenki leszarja őket. -
#5587 "Mert az igazság egyszerű és csak a hazugság bonyolult."
perfect! -
remark #5586 Legközelebb a konkrétumokkal kapcsolatban fogalmazz meg kritikát, ne így általánosítva a személyemmel kapcsolatban. Az elsõ esetben mikor nem tetszik amit csinálok, írd le hogy mi nem tetszik és miért nem tetszik. És akkor arra meg fogod kapni a megfelelő választ. Amit most csinálsz, az tömény személyeskedés. -
#5585 En arra gondolok hogy itt litaniakat irtal egy temaval kapcsolatosan, es elegge egyoldaluan "tajekoztatsz" es vonsz le kovetkezteteseket.
Majd amikor hasonlo dolog tortenik csak mashol akkor egyszeruen figyelmen kivul hagyod, sot... egy masik orszagban tornet esemeny akarsz rahuzni egy a konfliktusban reszt nem vevo felre es ugy felvazolni mindha ok tettek volna. Ertem en a taktikadat ergo amit irsz semmire sem jo, mivel kb ugy irod a dolgokat mint a fo/mellek folyasu hircsatornak a sajat szajad ize szerint, nem objektivan kommunikalsz bar ezt mar megszokhattam volna. -
remark #5584 Valóban, idézőjelbe kellett volna tennem a precedens szót.
Az általánosítás akkor jó, ha az az egyszerűsítést célozza meg. Mert az igazság egyszerű és csak a hazugság bonyolult. -
#5583 Magyar elécselt frázissá teszed a precedenst. Egyébként meg szeritnem hülyeség a precedens, mint elv. Az általánosítás sehova nem vezet. -
remark #5582 Ne legyél agresszív, nem éri meg. Hatása nem lesz, akkor meg minek? Ezzel csak saját magadat mutatod be.
Megkérdezhetsz bármelyik fegyveres/erőszakos konfliktusról, hogy mire teremt precedenst, és ha komoly a kérdésed, én minden egyes esetben az fogom komolyan válaszolni, hogy arra teremt precedenst, hogy ezt így nem lehet csinálni.
Izrael is meg fogja ezt tanulni, vagy így, vagy úgy. Kivételek nincsenek az életben.
Sose állítottam egyetlen lövöldözésről, hogy az elfogadható. Jó lenne ha most egyszer és mindenkorra tisztáznánk ezt a félreértést. Miből vontad le azt a következtetést, hogy én egy lövöldözést elfogadhatónak találok? -
#5581 es milyen precedenst csinalnal az iskolakra lovo emberekkel? Erdekes modon a Nato haz bombazasanal itt frocsogtel, ellenben az hogy mas teruleten egyes "emberek" lovoldoznek civilekre meg elfogadhatonak talalod... erdekes. -
#5580 Egyiptomnak is kellene valami hiperszuper rakétavédelem az izraeli rakéták ellen...
Négy üteg Patriot PAC-3 azért nem elhanyagolható e téren... -
#5579 ne álmodj:)) -
#5578 Egyiptomnak is kellene valami hiperszuper rakétavédelem az izraeli rakéták ellen...
Izrael tudtommal soha nem használt ballisztikus rakétát élesben, amije meg van, azok atomfegyver hordozók. Ergo a használatuk már régen rossz lenne...
A kurucinfós hírből semmi nem derül ki, hogy mi és hogyan történt. Egyáltalán miért állna érdekéen Izraelnek szándékosan megölni hat egyiptomi határőrt? Nincs is jobb annál, ha más végzi el a kellemetlen munkát. -
#5577 Közel lenne a vége? -
remark #5576 Egyiptomnak is kellene valami hiperszuper rakétavédelem az izraeli rakéták ellen...
Esetleg jól le kellene lőnie minden határa közelében randalírozó helikoptert, repülőt, vagy amit csak tud. No-fly zone. Mint Líbiában. Aztán, ahogy Líbiában is csinálják, ezt hallgatólagosan meg lehetne toldani azzal, hogy szétlövik Izrael vízellátó rendszerét. Ahogy az Líbiában is megtörtént. A precedens megvan rá, és mivel mindenki helyesel, így gondolom ez a természetes. Izrael számára is. Akkor is, ha történetesen ellenük alkalmazzák azt, ami szerintük természetes. -
#5575 Egyiptom ideges, nagykövet hazarendelve -
remark #5574 Érdekes! -
#5573 Egy kis kétszínűség. -
remark #5572 High-ranking Special Operations Forces (SOF) officers are moving out of the shadows and into the command mainstream
Early this month, Vice Adm. Robert Harward—a former commander of the SEALs—the Navy’s elite SOF that recently killed al-Qaeda leader Osma bin Laden—was appointed deputy commander of Central Command, the military region that embraces the Middle East and Central Asia. Another SEAL commander, Vice Adm. Joseph Kernan, took over the number two spot in Southern Command, which covers Latin America and the Caribbean.
(...) SOF forces would soon be deployed in 60 percent of the world’s nations: “We do a lot of traveling.”
(...) The raids are based on intelligence that many times comes from local warlords trying to eliminate their enemies or competition. And, since the raids are carried out under a cloak of secrecy, it is almost impossible to investigate them when things go wrong.
Ez utóbbi a NATO bombázások kapcsán is érdekes. Titkos akciók, jogtalan akciók, "bemondás" alapján történt akciók, eközben nincs kontroll, nincs elszámoltatás, hivatalosan nincs is háborús helyzet.
Hivatalos álláspont: nincs itt semmi látnivaló, tessék hazamenni.