13596
H001.jpg
  • Strahd_
    nem, helyben valonak gondolod de Csige logikaja hibas mert ez alapjan a magyarok mint megszallo torzs idejottek es eluztek az itt elo nepeket.
    A fantazmagorias agymenes amit a multkor altalad belinkelt bolod mond csak te hiszed el. :)
  • remark #5770
    Számtalam ilyen ország van, ahol adott népcsoport elág zárt kisebbséget alkot lokálisan. Mégsem irtották ki őket.

Nem arról volt szimplán szó, hogy zárt kisebbséget alkot lokálisan, hanem arról, hogy olyan pozícióba kerül hatalmánál és befolyásánál fogva, hogy az ország egyre nagyobb részét valójában ők irányítják. Ilyen esetben hányszor volt az az "uralkodó" válasza a történelem során a kialakult helyzetre, hogy jól van nem bánom, csináljátok? Na? Törökországban pl.? Vagy akárhol a világon? És ha mással szemben ez a megszokott reakció, akkor az miért baj hirtelen, ha ugyanígy jár el egy vezető a zsidókkal szemben is?

A zsidók irtásával meg most miért jöttél elő? Tudtom szerint Napóleon se irtotta a zsidókat. Sőt más se, akiről azt mondják, hogy irtotta. Csak a zsidók szeretik azt hangoztatni, hogy jaj minket szegényeket mindenhol irtottak. De ez szintén egyike azoknak a témáknak, amikről nem lehet nyíltan beszélni. De biztos nem azért, mert egyeseknek takargatnivalójuk van...

Azért valahol kurvára szánalamas az egymintás általánosítás...

Egyszer a kedvemért terjeszd már ki a minősítgetést azon emberekre is, akik mindent és mindenkit egyfolytában minősítgetnek, oké?
  • Molnibalage
    Amúgy nem érdekes, hogy a turbómagyarokat leszámítva kb. minden más ország tojik erre a nyilatkozatra? Egyetlen amcsis konteós videó sem idézi, pedig milyen frankó alapanyag szerintetek...
  • Molnibalage
    Ez nem egy belpolitikai jellegű nyilatkozt volt, amiben oda akart valamit mondani az ellenzéknek? Nem ezzel a nagypofájú dumával akarta bizonyítani, hogy "húdefaszagyerekekből áll a mi kormányunk"? Mert az egész beszéd stílusából ez jön le. Kicsit olyan, mint amikor ferika kijelentette, hogy nagyot ugrik a pannon puma, oszt mégsem...
  • Molnibalage
    Ez a magint nem zsidój írtá által rész elég vicces. Én n+1 történelmi témájú könyvet olvastam, de egyiket sem Kohn, meg Grün, és egyéb zsidós hangázú ember írta.

Lassan otta tartnuk már, hogy a Molnár Balázs is zsidó név lesz...?
  • Molnibalage
    Számtalam ilyen ország van, ahol adott népcsoport elág zárt kisebbséget alkot lokálisan. Mégsem irtották ki őket. Ezért van X ország Y országán Z népcsoport negyede.

Most akkor mondjam azt, hogy a világ többi országában nem voltak Napóleon idejében zsidó törvények. Azért valahol kurvára szánalamas az egymintás általánosítás...
  • Pluskast
    Már bocsi nem akarok kötekedni de ebben van igazság...

• Pares
    Milyen igazak szavai...
  • Pares
    Szerintem fölösleges látogatnod a fórumot, mivel Te, mint a Mennyei Kiválasztott Nép NAGYBETŰS tagja a magunkfajta alattvaló gojokat úgy se tudsz meggyőzni.
  • Pares
    Szóval én vagyok a röhejes? Nem szükséges kifejtenem semmit sem, elég, ha kinyitsz egy nem zsidók által írt történelem könyvet, és meglátod, hogy mennyi konfliktusban volt részük.

Ja, hogy szerinted mindig is mindenki mással volt a baj? Igen, mondjuk a történelem könyvek se fogják leírni azt az elképesztő undort és antipátiát, amit a zsidó kultúra mindig is kiváltott a környezetéből, de ez attól még tény marad.
  • remark #5761
    Két mondat a Napóleon idézetekből:
    "Államot alkotnak az államban."
    "A zsidók Mózes óta gyakorolják az uzsorát és elnyomják a többieket."

Tehát a konkrét probléma az volt, hogy abban az országban amit elvileg irányítania kellett volna Napóleonnak, élt egy kisebbség, aki egyrészt jelentős tényleges hatalommal bírt, másrészt a saját maga útját járta, és nem azon országét, amelynek területén megtalálható volt.

Ez ugyanaz a probléma (ugyanolyan jellegű), amivel Kadhafi nézett szemben. A saját országában már nem először kialakult az a helyzet, hogy ha nem tesz valamit, akkor egyes városok feletti irányítás kicsúszik a kezéből.

Eddig érthető amit mondok? Tehát adott egy közösség, aminek része egy olyan csoport, mely a saját feje után megy. Erre kell a közösséget vezetőnek valamilyen megoldást felmutatnia, hogy az így kialakult problémákat hogyan orvosolja.
  • ManoNegra
    Akármennyire hihetetlen, én nem a siker pénz csillogást nézem, amikor Magyarországra gondolok. Sajnos abban igazad van, hogy gazdaságilag talán még soha nem voltunk ilyen rossz helyzetben, de ezt nem csak magunknak köszönhetjük. A folyamatos külső támadás mellett a belső rohasztás is kezdi eléri a célját.
  • remark #5759
    Mit írtam én? Ne haragudj, de ezt nem értem. Leírnád még egyszer?
  • Molnibalage
    Te sorold, hogy milyen kézzelfogható volt. Mert eddig nyilakozatokat láttam, azt nem, hogy ugyanmár miért is kellett...

Vagy szerinted Horthy azért hozott zsidótrövényeket, mert enélkül nem marad hatalom? Vagy miért is hozta őket? Mert ennek sem láttam az indoklását soha. Ő is diktátor volt, minden cukormáz ellenére. Ha nem hozza meg, akkor ki tiltakozik és hogyan...?
  • Molnibalage
    Miért? Talán egy olyan húdesikeres ország lett ez az emlúlt 2-3 évben...? Ránk köszöntött valami új aranykor az elmúlt 20 évben...?

Nem húzott el mindenki mellettünk? A magyar-román határon már romániába járnak át dolgozni egyesek és nem fordítva.

Soroljam még? Turbómagyarkodásból nem lehet megélni, jóreggelt kívánok...
  • Molnibalage
    Nem, te azt mondtad, hogy szimpatizánsság voltok. N+1-szer leírtam, hogy az USA és Izrael is csinált és kommunkiál olyat, amitől az én vérnyomásom van plafonon.

Halkan kérdem, hogy neked van izraeli ismerősöd fórumon keresztül? Merthogy nekem van. Egy sráccal 1,5 évig egy szimfejlesztő csapatban voltam. (Néha ott is voltak off témák. Pl. ez is. Persze egy idő után csak PM-ben.)
  • Molnibalage
    Blablabla..
  • remark #5754
    Tehát azt állítod, hogy Napóleonnak valójában nem is volt semmi kézzelfogható gyakorlati problémája a zsidókkal? (Igen, ezt állítod. Ez lassan a történelemhamisítás kategória lesz.)
  • ManoNegra
    "Ki is miért venne meg egy ekkora szarkupac országot?"

Ehhez csak gratulálni tudok.
  • remark #5752
    Az a szomorú, hogy dührohammal reagálsz arra, hogy megpróbálok valamit elmagyarázni. Érthetően leírtam, hogy mitől mondanak valakit szimpatizánsnak. Bemutattam, hogy te pontosan ezt teszed. Ezért nem értem még mindig, hogy miért vagy kiakadva, és miért nem érted meg azt, hogy miért mondanak téged szimpatizánsnak. Nem elfogadni kell ezen emberek álláspontját, hanem mindössze meg kellene értened, hogy miért mondják rád azt, amit. Ennyi. Nincs okod kiakadni.
  • csige791
    ok igazd van, befelyeztem. Azért ide járok az index és tsai fórumai helyett mert itt azért magasabb a szint. Itt ma viszont alá mentél mindennek. lépek fürdeni.
  • csige791
    Mindenki az aminek látszik.
  • remark #5749
    Ha képes lennél feltételezni azt, hogy az ilyen rendeletnek volt oka és háttere, akkor egy lépéssel azonnal közelebb kerülnél a probléma megértéséhez. Tehát erre gondolj: a rendeletnek lehetett oka.

Valahol tényleg a topik bányászbéka szintjét muatják ezek az idézetek...

Igen, ha olyasmi van amit te nem akarsz vagy nem tudsz másokkal megvitatni, akkor jön a mások minősítgetése, amivel kapcsolatban már jó párszor figyelmeztettelek, a moderátoron keresztül is!
  • Molnibalage
    Populizmus. Ennyi. Kellett egy ellenség, akire lehet mutogatni és akkor kevésbé fáj az elnyomás. Napóleon diktátor volt.
  • csige791
    olvasd el az alattalévőt és találni fogsz összefüggést :D
  • Molnibalage
    Hányszor kell leírni, hogy nem vagyok az te seggfej?

Nekem magadfajta konteós balfaszokkal, a NAYBETŰS idiótákkal van tele a tököm.

Valahol szomorú, hogy ennyire hülye embernek van szavazatai joga. Már várom, hogy mikor lesz vallás a konteó/NWO..
  • csige791
    Szóval azt állítod, hogy mindenféle előzmény nélkül hozták ezt a törvényt?
  • Molnibalage
    Ez most mi akar lenni? Fura szokássá vált, hogy mindenféle összefüggés nélkül csak idehánytok minden szart...
  • Molnibalage
    Szomorú, hogy ekkoriban ez törvény volt. Ezek szerint akkor egy nem zsidónak nem kellett bizonyítani...?

Ez kicsit olyan, hogy minden Balázs nevő egyén, akik megvádolnak gyilkosságal, az bűnös és kivégezzük. Az átlagembenél azért bizonyítsuk be a bűnösséget. Valahol tényleg a topik bányászbéka szintjét muatják ezek az idézetek...
  • remark #5742
    Baromságokat mindenki tud beszélni...

Mondtam én hogy ez lesz a válasz... :-)
  • remark #5741
    Még egy megjegyzés Molnibalage-nak: na ettől válsz te USA és Izrael szimpatizánssá, hogy ilyen elméleteid vannak, miszerint aki a zsidókra rosszat mond, azt bizonyára ok nélkül teszi. Ez kimeríti a "szimpatizáns" szó jelentését. Mert tudni nem tudod, de állítod, és érvként használod fel magabiztosan, amivel mások állításait akarod megcáfolni. Magyarul szimpatizáns vagy.

Na nem mintha engem ez zavarna, vagy akár érdekelne, csak láttam, hogy nem érted miért neveznek egyesek téged szimpatizánsnak. Na talán most már érted.
  • Molnibalage
    Baromságokat mindenki tud beszélni...
    Kicsit vicces, hogy mindenféle igeidőben láttam már az idézetet.

Egyébként ez meg miben is nyilvánulna ez meg? Ki is miért venne meg egy ekkora szarkupac országot?

Ha meg megvették, akkor a zsidók bankárok saját magukat szopatják? Mert a bankok így és úgy sírtak az előtörlesztés lehetősége miatt...

Mindig öröm ilyen koherensen gondolkodókkal vitázni...
  • remark #5739
    Pl. arról sem lehet nyíltan beszélgetni a mai napig, hogy pontosan mi is történt Németországban. Ugyanis az ottani eseményeknek is volt előzménye. (A zsidó merénylőre emlékszik valaki? Palesztina területén ugyanez? Na? Valami? Semmi?)
  • remark #5738
    De gondolom itt is igaz Molnibalage elmélete, miszerint aki a zsidókra rosszat mond, az mindezt ok nélkül teszi.

Így természetesen az okokról sincs értelme beszélni, ahogy arról sem volt értelme, hogy Kadhafi rezsimje milyen okból támadt rá saját országának lakóira.
  • csige791
    De mégis Liszt volt
  • csige791
    Mondjuk a gazdasághoz én sem értek, inkább csak van pár elméletem, amit magam találok ki, arra vonatkozólag, hogy szerintem hogy volna jó. :D

Egyébként rengeteg embernek tulajdonítanak hasonló zsidó ellenes nyilatkozatokat, mária terézia, meg talán liszt ferenc (bár azt nem hiszem mert akkor nem neveztek volna el róla repteret.) de akkor valami hasonló magyarra emlékszem még.

• remark #5735
    Nem náci, de törvény: "A csekkek és egyéb kötelezvények csak akkor válthatók be. ha a zsidó bizonyítani tudja, hogy csalás nélkül jutott a pénzhez. (1808. március 17-ei rendelet, Code Napóleon)"

Molnibalage-val azért nehéz a gazdasági kérdésekről vitázni, mert ahhoz nem ért. De véleménye azért van olyan kérdésekről is, ami gazdasági ismeretek nélkül nem érthető. (Erre szoktad, kedves Molnibalage, azt írni másoknak, hogy "röhej".)
  • remark #5734
    Szláv népek Magyarország területén? Helyben is vagyunk...
  • csige791
    A náci törvények nem mindegyike baromság. Elég csak megnézni, hova jutott pl Magyarország is vagy mondjuk USA a Rotchild és tsai "magánkézbe a pénzkibocsájtást" bulival.

Persze szerinted ez is jó úgy ahogy van, ezek az emberek kihasználják a másik ember hozzá nem értését a pénzvilághoz, alapvető emberi tulajdonság hiányzik belőlük, a segítés helyett belerúgnak kisemmizik embertársaikat. Az elefántokban több segíteni akarás van fajtársaik irányába mint ezekbe a rotchild féle gennyládákba.

Az összes zsidó ilyen-e? Ezt nem tudom, sőt majdnem biztos vagyok benne hogy nem, de őket nem is érintené a kereskedelemtől és a pénzügyektől való eltiltás.
  • remark #5732
    az érdekérvényesítő képesség a lényeg

Ezt értsd meg, hogy míg az egyik oldal szerint minden pusztán érdekérvényesítő képesség kérdése (aka. az erősebb kutya ba**ik), úgy a másik oldal szerint ez a mentalitást nem mindenki mondja sajátjának.