13596
H001.jpg
  • Papichulo
    Ad hominem
  • freelac
    Pont úgy volt szó a náciról, ahogy te a ellenőrzés alatt álló wiki alapján azokat az oroszokat lenáciztad. Pont úgy. Érted már a lényeget?
    2003-as felmérés? És? Ők meg 70 évvel ezelőtti események miatt követelőznek és bélyegeznek meg mindenkit a világban. Nem érzel te itt ellentmondást? Ráadásul olyanok, akik akkor még nem is éltek. Igaz, ha valóban lehet örökölni a rettegést, akkor talán, de ez meg baromság, illetve a követelőzéshez megfelelő alap, ez kétségtelen.
    Persze, de a 8%-ot nem személy szerint saját magukra gondolták, de igazuk is van amúgy. De a lényeg, hogy KI a legveszélyesebb a világra, és ez azóta szerintem csak annyiban változott, hogy megjelentek a kalifa emberei, de az meg nem állam, mert az, hogy azt mondják magukról, az még attól nem az, úgyhogy az államokat figyelembe véve nem változott a sorrend.
    Libermanra mit gondolsz, helyes, ha egy miniszter a saját állampolgárait akarja baltával lefejezni? itt a példa és a bizonyíték, hogy az iszlám állam honnét eredeztethető.
  • ManoNegra
    Miert gondolod, hogy en ezekre tudom a valaszt? > A nagyobb mennyisegeket gondolom viszonteladok, a kisebb mennyisegeket meg maganemberek > Mivel kisebb reszletekben adjak at, ezert feltetelezem, hogy keszpenzert.

Tudsz te ha akarsz. :-)

Bombazzak azokat is.

Gondolom csak mutatóba, mert különben Trump most nem ezzel kampányolna, ha ott kő kövön nem maradt.

Mikor es hany fot lattak el israeli korhazban? Mi tortent ezutan ezekkel az emberekkel?

Kb ezer főt, és amelyik utána harcba vethető állapotban volt, az visszament a frontra. Bár állítólag ezek a "mérsékelt" lázadók voltak, de itt gondolom az Al Nuszra is mérsékeltnek számít.
  • ReszegKoldus
    És azt hogy hívják, amikor valaki költ magának egy sztorit arról, hogy a másik kit és miért "utál" és utána ezzel próbál érvelni?
  • Papichulo
    Remek. Most, hogy ezt vegre kiadtad magadbol, remelem megnyugodtal.

a mai izrael a lehető legnácibb ország, az eu-s állampolgárok többsége szerint is

Ne ferditsd tovabb azt a szerencsetlen 2003-as felmerest! Abban szo sem volt nacikrol. Amugy meg ott arra is jutottak, hogy az EU allampolgarok 8%-a "sajat magat" tartja a legnagyobb veszelyre a bekevel szemben ;)
  • Papichulo
    Vagy amikor valaki feltesz egy kérdést, de később hozzáteszi, hogy nem kell rá válaszolni

Ezt koltoi kerdesnek hivjak, nem pedig "gondolatolvasó érvelési hibá"-nak :)
  • Papichulo
    Eloszor kikenyszeritesz egy valaszt tolem, majd ujabb kerdeseket teszel fel. Miert gondolod, hogy en ezekre tudom a valaszt? De azert egy-kettore megprobalok valaszolni a kedvedert.

Ki veszi meg tőlük az olajat?

A nagyobb mennyisegeket gondolom viszonteladok, a kisebb mennyisegeket meg maganemberek.

Miért nem azokat az olajkitermelő egységeket bombázza le az USA[?]

Bombazzak azokat is.

miért nem lehet embargót hirdetni, mint amilyet Iránnal vagy Kubával szemben?

Ezt komolyan gondolod? Hogyan kepzeled el ezt megis? Ez nem egy funkcionalis es nemzetkozileg elismert orszag.

A pénzt hogy kapják meg az olajért?

Mivel kisebb reszletekben adjak at, ezert feltetelezem, hogy keszpenzert.

akkor a terrorista gyanús számlákat miért nem zárolják?

Honnan tudod, hogy nem zaroljak oket?

Pénz nélkül egy hét alatt vége lenne ennek az Iszlám állam nevezetű csapatnak.

Mivel az ISIS egy hatalmas bunszovetkezetkent is mukodik, ezert nehez minden forrast teljesen lezarni. Peldual hogyan szuntetned meg a beveteleiket az altaluk ellenorzott teruleteken szedett adokbol, vagy az ugyanitt szedett utpenzbol, na es a vedelmi penzekbol? Rengeteg ilyen forrassal rendelkeznek.

Izrael tényleg kórházban ellátja a sebesült ISIS harcosokat?

Mikor es hany fot lattak el israeli korhazban? Mi tortent ezutan ezekkel az emberekkel?
  • freelac
    Persze ez így is van, tehát maradjunk is ebben. Ezért hát ismételten kijelentem, hogy a mai izrael a lehető legnácibb ország, az eu-s állampolgárok többsége szerint is, valamint az izraeli kormány külügyminisztere, aki lefejezéssel fenyegette meg a saját állampolgárait, miniszterelnöke a gyáván a vizsgálat elől elbújó tömeggyilkos saron, állampolgárai és szimpatizánsai akik képtelenek vagy gyáván nem mernek különbséget tenni a terrorista és a partizán között, beszari alakok, aki a folytonosan a múltra hivatkozva bélyegeznek meg embereket szerte a világban.
    Hát eddig ez jött le nekem.

"Ezek tök alapvető dolgok."
  • ReszegKoldus
    Az például olyan, mint amikor valaki "kitalálja", hogy a másiknak valamiről miért van ilyen vagy olyan véleménye. Vagy amikor valaki feltesz egy kérdést, de később hozzáteszi, hogy nem kell rá válaszolni, mert "tudja" a választ. :D
  • ManoNegra
    Ki veszi meg tőlük az olajat? Miért nem azokat az olajkitermelő egységeket bombázza le az USA, miért nem lehet embargót hirdetni, mint amilyet Iránnal vagy Kubával szemben? A pénzt hogy kapják meg az olajért? Gondolom nem aktatáskában, akkor a terrorista gyanús számlákat miért nem zárolják? Pénz nélkül egy hét alatt vége lenne ennek az Iszlám állam nevezetű csapatnak.

Izrael tényleg kórházban ellátja a sebesült ISIS harcosokat?

Persze, tudom hogy miért nem, de azért érdekelne a véleményed.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.09.06. 11:22:09
  • Papichulo
    Azért azt raktam be, mert gondolatolvasó érvelési hibát nem találtam az oldalon.

Arrol meg nem hallottam. Az milyen?
  • Papichulo
    Ki penzeli az ISIS-t? Nagyreszt gondolom sajat maguk teremtik elo a penzt, peldaul a teruletukon kitermelt nyersanyagok eladasaval, de emberrablasbol is biztosan folyik be penzuk. Megis valahogy az az erzesem, hogy te ezzel a valasszal nem leszel elegedett... :)
  • ManoNegra
    Elfelejtettél válaszolni erre >> #12863
  • ReszegKoldus
    Azért azt raktam be, mert gondolatolvasó érvelési hibát nem találtam az oldalon.
  • Papichulo
    A hivatkozott postban egesz pontosan hol veled felfedezni a straw man ervelest?
  • ReszegKoldus
    1
    2
  • Papichulo
    Aki nem tud egy tök egyszerű kérdést sem megválaszolni, csak a szokásos séma, te szerencsétlen?

Nezdd, ez nem az altlanos iskola, ahol te vagy a pedellus. Itt nem uldozhetsz embereket a - legyunk oszintek, buta - kerdeseiddel, csak azert, hogy vitat generaljal. Emellett az is sokat segitene, ha megtanulnal koherensen fogalmazni es kulturaltan, szemelyeskedesek nelkul ervelni. Ha egy uj temat akarsz felvetni, abban senki sem akadalyoz meg teged, de ne kezdjel el embereket szidalmazni csak azert, mert ok nem akarnak neked ebben partnereid lenni... Ezek eleg alapveto dolgok.
  • Papichulo
    A helyedben inkább utánajárnék egy kicsit a témának, a te érdekedben is.

Az igazsag persze megint ott van, hogy nem neki kene utanajarni, hanem ha te teszel egy ilyen - valoban hihetetlen - kijelentest, akkor neked kell azt alatamasztanod. Mert ugye meg mindig Onus Porbandi...
  • Tetsuo
    Amikor azt mondod, nincs ilyen, akkor nem csak hazudsz, hanem cinkosa leszel a cionista, emberellenes rendszernek - és a butaság nem mentség. A helyedben inkább utánajárnék egy kicsit a témának, a te érdekedben is.
  • freelac
    Tények?
    Ha-ha-ha-ha-ha!
    Pont te beszélsz tényekről?????
    ha-ha-ha-ha!
    Aki nem tud egy tök egyszerű kérdést sem megválaszolni, csak a szokásos séma, te szerencsétlen? Milyen tény érdekeljen? Te egyet sem tudtál írni, csak nyavalyogsz itt, nem veszed észre, hogy egy fórum, nem pedig gyóntatószék? Ó, mit beszélek...
  • Tarathiel2
    Lófaszt. Az emberek többsége érzelmi alapon dönt, fikarcnyit sem érdeklik a tények, mint ahogy téged sem. Fröcsögjél csak ahogy csak bírsz, és örüljél magadnak, hogy újabb topikot változtattatok a náci haverjaiddal az NWO-shoz hasonló pöcegödörré.
  • Tarathiel2
    Aha persze, mesélj csak még. "Több ezer 10 év alatti palesztin gyerek van zsidó börtönökben kb. afrikai körülmények között, rendszeresen kínozva..." Ilyen ocsmány hazugságokat szajkózol és még neked áll feljebb amikor képed alá dörgölik a beteges zsidógyűlöletet? Elmehetsz anyádba.
  • Tetsuo
    Te valamit k*rvára félreértettél (már megint és remélem nem készakarva).
    Én nem vagyok antiszemita (akármit is jelentsen ez a szó szerinted), még csak gyűlölni sem gyűlölök senkit, pláne egy népet.
    Egy eszmeáramlatról, a cionizmusról beszéltem ill. bizonyos kultúrák - bizonyos körülmények közötti - összeférhetetlenségéről és amiről nem beszéltem, de úgy gondolom, egy vertikális rendi különbség van / lehet ember és ember vagy éppen nép és nép között.
    Mások esetében is bizonyára félreérted a helyzetet. A legtöbben Izrael politikáját vagy a zsidóság (a népet vallást képvselő szervezeteik és kiemelt pozíciójú embereik) cselekedeteit bírálják. A bírálatokat nem előítélet, bőrszín vagy akármi szüli, hanem a tettek és az igazságérzet.
    Én még az ellen szoktam szólni, hogy a törvénykezés és az agymosott álliberális csürhe kettős mércével mér, amikor éppen zsidókról, máskor pedig gójokról van szó. Az sem tetszik, hogy bizonyos történelmi eseményeket törvénnyel tabusítanak, ahogy azt diktatúrákban szokás, jogos kontraproduktivitást kiváltva.

Az az ember pedig, aki egy bírálatra rávágja, hogy antiszemita, nem csak szánalmas és ostoba, hanem kártékony is.
  • freelac
    Te mondod, hogy a másik mennyi időt áldoz a véleménye alátámasztására, és te mennyit szántál rá, hogy a mellébeszélésedet alátámasztandó megkeresd azt, hogy a logikád szerint miért ne kelljen tényszerűen válaszolnod?
    vagy ez a link ott van a könyvjelzőid között, hogy bármikor, bármire előhúzhasd... ugye?

AZ előbbi linkeket, amiről beszélsz ne nekem, nem én voltam, ezért én is nem is tudok rá válaszolni. De nektek nagyon kényelmes mindenre rámondani, hogy anti, ezért nem válaszoltok rá, mint pl. a baltás libermanra, a tömeggyilkos saronra, meg mondok újat, mondjuk a gazdagokat, neki fizetőket kiválogató kasztnerre. Ugye?

De nehogy azt hidd - ezt írtam a barátodnak is - hogy nekem a te befolyásolásod a célom. Nem. AZt, hogy te nagyvonalúan eltekintesz a tényszerű választól, azt én alapból lesajnálom. Nekem az a célom, hogy aki mondjuk olvassa ezt a témát, az az én álláspontomhoz közelítsen, márt csak azért is, mert én nem a teféle ajvékoló "nem beszélek nácziakkal" stílusú mellébeszélést követem. Kimutatva az, hogy a tanácstalan emberek MINDIG annak a véleményét fogadják el, akinek a véleményében tényszerűek, számok, időpontok vagy más, adatok vannak.
    Tehát szívesen beszélek veled, de ahogy te meg az a másik folytatjátok, magatok ellen hangoljátok még azt is, aki eddig mondjuk tamáskodott abban, hogy a ti állításotok az igaz.
    lehet most megsértődve elhallgatni, lehet személyeskedve folytatni, lehet itt szögesdrót mögött álló embereket megpróbálni befolyásolni őket, de ez már lejárt lemez, jobb ha tudod.

Mi lenne? Kit találnánk pl. hogy ki lopná tovább a traubi márkanevét? Ki jönne, hogy genetikusan öröklődik a soától való félelem? (mondjuk ha igaz is lenne, akkor megvan, hogy miért utálják a fajtátokat, mert genetikusan fáj a világnak, hogy megöltétek Jézust) Nem látnám az ocsmány képét hellernek? Nem tudom... asszem jobb lenne a reggelem, a napom, az estém.
  • Tarathiel2
    A "logikai" eszmefuttatásaidat lehetőleg ne belőve írd, se füle se farka annak amit hadoválsz. Leírtam már többször is hogy tudom hogy az emberek egy része gyűlöli a zsidókat, de ez ettől még nem helyes hanem megvetendő, akárhogy is próbáljátok igazolni, meg példálózni hogy dehát xy is utálja őket. Ugrottatok is rá egyből, ahogy a fajtátok szokta.

Így mInek is válaszoljak bármit is, segítene ez a beteges zsidógyűlöleteteken? Hadd kérdezzem meg, úgy őszintén, ha egyik napról a másikra eltűnnének a zsidók, akkor megnyugodnátok végre, vagy találnátok egy másik népet bűnbaknak, akire a szánalmas kis életetek minden baját kenhetitek? Nem is kell válaszolni, tudom hogy nem.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.09.05. 21:07:45
  • freelac
    Logikából te nagyon buta vagy. Mert a link alatt levő állítás szerint a kolléga kigyűjtése hamis (de nem ezt mondja, hanem azt, hogy a sok idézet miatt az állítások NEM FELTÉTLENÜL igazak, hanem azt állítja, hogy CSAK azért, mert híres embereknek tulajdonítják, nem az adja az igazsága értékét), ugyanezen indokodból a tiéd is hülyeség, hiszen TE IS ugyanezt a hibát követed el!!!!
    Mondtam már, hogy ti vagytok a legfurábbak a kettős mérce kettőssége miatt, ha valaki link segítségével próbálja igazolni az állítását az nem lehet helyes, de ti ezt egy másik link alatt levő állítással igazoljátok.

Elmondom, hogy most mi megy. Mindenki egy kondérból eszi a gulyást, ti közlitek vele, hogy finom a rántott hús, mire ti közlitek, hogy ez nacziazmus meg anitszemétizmus. Ültük mindnyájan a net előtt, mindenki azt olvas és talál amit csak akar, de ti ugyanazon net előtt ülve megpróbáljátok azt, mintha a másiknak ez a lehetőség nem lenne...

Amúgy te megtudod válaszolni, amit fajtársad, Papichuló nem akart, hogy ki a terrorista? És mi a helyzet a náci liberman kijelentéseivel?
    Utoljára szerkesztette: freelac, 2015.09.05. 19:22:28
  • Stockbauer33 #12888
    De ugye olvastad te is h egyikbe se írják h cionista.Csakis szimplán zsidót írnak.A zsizsikkel van a gond.Nemzavar ha reflex szerűen egyből itt terem pár zsidóbarát és kioktat egy-egy link után.
  • Tarathiel2
    http://a.te.ervelesi.hibad.hu/tekintelyre-hivatkozas

Pedig mennyit fáradoztál a bemásolgatással, én meg egyetlen linkkel lesöpröm az egészet. Mint ahogy írtam, tudom hogy virágzik az antiszemitizmus, de ettől még teljesen jogosan vetem meg.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.09.05. 16:24:39
  • StrikeFor
    köszönöm

rásszisták _P

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.05. 15:41:52
  • Papichulo
    Parancsolj: http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/quotma.htm

Csak ne itt vegezze mind egyenkent belinkelve!
  • StrikeFor
    ez megvan neked kigyűjtve valahol? küld el pls! köszi
  • Stockbauer33 #12883
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    WELLS, H. 20 századbeli brit író.
    "A zsidók egy különleges megváltóra várnak, aki megváltja az emberiséget Dávid és Salamon híres dicsőségének nem kifogásolható helyreállításával és az egész világot a zsidók kemény de jóakaró lába elé teszi. (The Outline [1] of History)
    "A cionizmus annak kifejezése, hogy a zsidók nem akarnak asszimilálódni. Ha szenvedtek, az azért volt, mert magukat a kiválasztott népnek tekintették." (The Anatomy of Frustration= a csalódottság anatómiája) "Az antiszemitizmus alapos tanulmányozása és a vádak tanulmányozása nagy értékű lehet sok zsidó számára, akik nem veszik eléggé észre hogy hogyan ingerlik környezetüket.(Levél 1933 november 13-án). "Wellsnek az volt a szokása, hogy Marx Károlyt magánlevelezésében 'sekély harmadrangú zsidónak' vagy 'tetves zsidónak' hívja. (Norman MacKenzie, H. G. Wells)

LINDBERGH, CHARLES. 20 századbeli amerikai utazó, író. 1939 augusztus 23-án, szerdán.
    "Zavar bennünket a sajtóban, rádióban, és a filmekben levő zsidó befolyás. Ez nagyon komollyá válhat. [Fulton] Lewis elmondott nekünk egy esetet, amikor zsidó hirdetővállalatok azzal fenyegettek, hogy minden hirdetést visszavonnak, ha egy bizonyos műsorszám adását megengedjük. A fenyegetés elég ijesztő volt ahhoz, hogy megszüntessük azt a műsorszámot.
    1941 május 1.
    "A háborús nyomás erős és nyomasztó. A nép ellene van, de a vezetés úgy tűnik mellette van és kíméletlenül megy a háborús úton. A zsidó érdekek a háború mellett vannak, és ők ellenőrzik a sajtó nagy részét, a rádiót és a filmipart. Ők az 'intellektuelek', az 'anglophilok' és a brit ügynökök, akik hosszú gyeplőre vannak eresztve, a nemzetközi gazdasági érdekek és még sok egyéb. (The Wartime Journals)

GENERAL GEORGE VAN HORN MOSLEY, a New York Tribune-ban 1939 Március 29-én.
    "A most javasolt háború célja a zsidó befolyás megalapozása világszerte."

HERDER, JOHANN GOTTFRIED 18 századbeli német filozófus. "A zsidó egy idegen ázsiai nép és az is fog maradni a mi világrészünkön. Az a régi törvény köti őket, amelyet egy más éghajlat alatt fektettek le és amelyhez vallásuk miatt ragaszkodik...
    Hány ilyen idegen embert tűrhetünk meg anélkül, hogy hű polgárainkat hátrányos helyzetbe hozzuk?
    Egy minisztérium, melyet zsidó vezet, egy háztartás, ahol a zsidó kezében van ruhásszekrény kulcsa, a pénzügyminisztérium , egy megye vagy járás, ahol zsidók vezető szerepet játszanak, lecsapolhatatlan lápok." (Bekehrung der Juden = A zsidók meggyőzése (megkeresztelése)) "Évezredek óta, mióta a történelemben előbukkannak, mindig is más népek törzsén élősködtek, dörzsölt ügynökök mindenütt a világon. Nagy bajokat okoztak rosszul szervezett országokban, amennyiben az őslakosság szabad és természetes gazdasági fejlődését gátolták." ("Hebraer," in Ideen)

BONAPARTE, NAPOLEON, francia politikus és államférfi "A zsidók csapatokat adtak Lengyelországi hadjáratomhoz, de kártérítést kellene tőlük kérnem: hamarosan rájöttem, hogy nem jók másra mint használt ruhákkal való kereskedelemre..."
    "A törvényeknek érvényt kell szerezni hogy az általános jólét ne kerüljön veszélybe.A kormány nem nézhet közömbösen félre, amikor egy megvetendő nemzet ráteszi a kezét Franciaország minden megyéjére. a zsidók a modern kor mesteri rablói. Ők az emberiség dögkeselyűi...." "Őket a politikai igazságszolgáltatás hatáskörébe kell tenni, nem a polgárié alá. Ők biztosan nem valódi állampolgárok."
    "A zsidók Mózes ideje óta kiuzsoráznak és elnyomnak másokat.Keresztények ritkán lesznek uzsorások, mert kegyvesztetté váltak, ha ilyesmire vetemedtek. El kell űznünk a zsidókat a kereskedelemből, mert ők visszaélnek vele. A zsidók gonoszsága nem az egyénekből jön, hanem ennek a népnek az alaptermészetéből.." (Napóleon elmélkedéseiből és az államtanács előtti beszédéből 1906 április 30-án és május 7-én)
    "Nem tudnál megvetendőbbet tenni, mint a zsidókat fogadni. Elhatároztam, hogy megjavítom a zsidókat, de nem akarok belőlük többet a királyságomban. Mindent elkövettem, hogy bebizonyítsam lenézésemet a világ leghitványabb népe iránt. (Levele Jeromoshoz, bátyjához, Wesztfália királyához 1808 március 6-án).
    [1] minden kis és nagy zsidónak a házaló kereskedelemben évente meg kell hosszabbítania az engedélyét.
    [2] Csekkek és más fizetési kötelezvények csak akkor érvényesek, ha a zsidó be tudja bizonyítani, hogy ő a pénzt csalás nélkül szerezte. (1808 március 17-i rendelkezések).

DE GAULLE, CHARLES. 20 századbeli francia politikus. A Közel-keleti cionista bonyodalmakra célozva megállapította: "A zsidók azok maradtak, akik mindig voltak: Egy elit nép, önelégült és uralkodni akaró."

SAND, GEORGE (Amantine Dupin Dudevant).19 századbeli francia írónő.
    "Láttam a 'vándorló zsidó' -t , a zsidó nép megszemélyesítőjét, akit a középkorban száműztek. Ennek ellenére újra nagyon gazdagok, még mindig rendkívül durvák és fáradhatatlanul tevékenyek. Keményszívűek minden másvallású és másfajú ember iránt és ezzel teszik magukat a világ királyává.
    Nyakasságukkal elérik, hogy Franciaország ötven éven belül elzsidósodik.Már néhány bölcs zsidó ezt becsületesen megjósolta." (Levél Victor Loriehez 1857-ben).

STRASBOURG VÁROSA, Franciaország. 1790-ben a Nemzeti Gyűlés címére írt levelükben a város előljárói szembehelyezkednek a zsidók állampolgárságával, mert:
    "Mindenki ismeri a zsidók eredendően rossz jellemét és senki sem kételkedik abban, hogy ők idegenek.. Állítsuk meg a 'felvilágosodottakat' abban, hogy azzal rágalmazzák a keresztényeket, ami a zsidókban rossz. A viselkedésük a maguk hibája. Talán a zsidók apránként feladják különválásukat és természetük sajátságos vonásait. Üljünk le és várjunk addig, amíg ez megtörténik; akkor megítélhetjük, hogy méltók-e az egyenlőségre. (Tres Humble Adresse qui Presente la Commune de la Ville Strasbourg)

ROBERTS, STEPHEN H. 20 századbeli Ausztráliai államférfi. Annak ellenére, hogy szinte minden pontban ellenséges álláspontot foglalt el a nemzeti szocializmussal szemben, a 'The House that Hitler Built' c. művében beismeri, hogy a zsidók veszélyt jelentettek Németországra.
    "Haszontalan tagadni, hogy komoly zsidóproblémák léteztek Németországban. Az ország szerencsétlen földrajzi helyzete miatt az első állomása volt a lengyelországi zsidók örökös nyugat felé utazásának.Hacsak nem kényszerítették őket, hajlamosak voltak arra, hogy Berlinben vagy Hamburgban megálljanak és ott a jobb foglalkozásokat messze számarányuk fölött megszállják. Berlinben például amikor a nácik uralomra kerültek, az ügyvédek 50.2 %-a volt zsidó. A gyógyászatban az orvosok 48%-a volt zsidó és azt mondták róluk, hogy szisztematikusan megkaparintották a kórházi állásokat.
    Zsidók kezében voltak a legnagyobb és legfontosabb berlini újságok és erős támadásokat intéztek az oktatási rendszer ellen."

FRANCO, FRANCISCO. 20 századbeli spanyol államférfi. Madridi győzelmi beszédében 1939 május 19-en ezt mondta: "Ne merüljünk illúziókba. A zsidó szellem, amely a nagytőke és a marxizmus szövetségéért felelős volt, és annyi spanyolellenes forradalmi szövetségi megállapodást hozott létre, nem fog máról holnapra eltűnni."

PRIMO DE RIVERA, JOSE. 20 századbeli spanyol politikai reformátor, a kommunisták kivégezték. Ő hangsúlyozta, hogy a modern világ zsidók általi befolyásolásának fő eszközei a pénz és a sajtó, és hogy kommunizmus a nemzetközi zsidó kapitalizmus eszköze a nemzet széttörésének és az azt követő leigázásának.

CHRISTEA, PÁTRIÁRKA 20 századbeli román főpap.
    "A zsidók egy korrupciójárványt és szociális nyugtalanságot okoztak. Monopolizálják a sajtó, amely idegen támogatással kirabolja a románok szellemi értékeit. Önmagunk megvédése nemzeti és hazafias kötelesség -nem antiszemitizmus. Ha semmit sem teszünk a baj ellen az azt jelenti , hogy lusta és gyáva emberek vagyunk aki hagyják magukat élve eltemetni. Miért ne szabaduljunk meg ezektől a parazitáktól, akik román és keresztény vért szívnak? Logikus és szent dolog ellenük fellépni."
    (New York Herald Tribune, 1937 August 17. )
  • Stockbauer33 #12882
    ERNEST RENAN, francia történész.
    "A zsidók nem csupán egy más vallás, hanem - és ez a legfontosabb tényező- etnikailag egy tökéletesen más faj. Az európai ösztönösen érzi, hogy a zsidó idegen, aki Ázsiából vándorolt be. Az úgynevezett előítélet egy természetes érzés. A civilizáció át fogja hidalni az antipátiát a másvallású izraelita iránt, de sohasem a fajilag más zsidó iránt. Keleteurópában a zsidó a rák, amelyik lassan eszi be magát más népek húsába. A népek kizsákmányolása az egyetlen bűne. Az önzés és a személyes bátorság hiánya a fő jellemvonásai. Önfeláldozás és hazaszeretet neki teljesen ismeretlen fogalmak."

REICHORN FŐRABBI FRANCIORSZÁG 1859
    "A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni. Már 100 milliót megsemmisítettünk és meg messze nem vagyunk a dolog végénél."

GOLDWIN SMITH, a modern történelem tanára Oxfordban írta a Nineteenth Century- ban 1881 októberében:
    "Csak a zsidó tartja faját az emberiség legfelsőbbrendűjének, és nem szövetséget kíván más fajokkal, hanem mindannyiuk legyőzését és végső felemelkedését egy faji Messiás uralma alatt."

MENCKEN, H.L. 20. századbeli amerikai író.
    "A zsidókat nagyon kézenfekvően lehet besorolni a legkellemetlenebb faj kategóriájába. Mint közismert, hiányoznak belőlük a civilizált emberre jellemző tulajdonságok: a bátorság, a méltóság, a nem megvesztegethetőség, a könnyedség, a megbízhatóség. Hiúak büszkeség nélkül, kéjsóvárak ízlés nélkül, tanulnak anélkül, hogy bölcsek lennének tőle. Állhatatosságukat, amennyi van nekik, gyerekes célokra vesztegetik, jótetteik merő magamutogatás. (Treatise on the Gods = Értekezés az Istenekről). Ha jogról beszélnek, akkor sokszor valójában a zsidók kiváltságait értik alatta. Keserűen nehézményezik, hogy bizonyos szállókba és más nyilvános helyekre nem engedik be őket és elszántan harcolnak a tilalmak megszüntetéséért. De abban a pillanatban, ahogy nagyobb számban beengedik őket, a hely már nem elég vonzó nekik, és keresnek maguknak egy másik helyet, ahol még mindig 'nicht erwünscht'-ek azaz nem kívánatosak. Egyike vagyok azon kevés gójoknak, akik megküzdött a TALMUD-dal. Úgy gondolom, azt várják tőlem, hogy most elmondom, hogy az egy mély és nemes mű, méltó a többi gójok megkülönböztetett figyelmére. Sajnos, jelentésem nem felel meg ennek az elvárásnak. Nekem úgy tűnik, hogy néhány ragyogó ötlet kivételével nem különböztethető meg a szeméttől. A zsidó elmélet, hogy a nemzsidók irígylik a zsidók magasabbrendű képességeit, tényekkel nem támasztható alá. A legtöbb gój valójában tagadja a zsidók felsőbbrendűségét és ezt azzal támasztja alá, hogy a zsidók nem nyernek első díjakat - meg kell elégedniük a második díjjal. Egy zsidó zeneszerző sem jött Bachnak, Beethovennek vagy Brahmsnak még csak a közelébe sem, a festészetben a nagyokat meg sem közelítették, egy zsidó tudós sem érte el Newton, Darwin, Pasteuer vagy Mendel szívonalát. Az utóbbiak között különbséget képezhetne Ehrlich, Einstein vagy Freud. Ehrlich inkább biokémiai elméleteket gyártott és elméletei kétségbevonhatóak. Freud 90%-ban sarlatán volt és sok szól amellett, hogy Einstein is ide tartozik. Hosszú távon az ő kanyargós tere Gall és Spurzheim pszichoszomatikus ütközéseivel osztályozható.
    Attól függetlenül, hogy a zsidók ilyen alsóbbrendűsége valóságos vagy képzelt, meg kell állapítani, hogy ez általánosan elfogadott. A gój nem hiszi, hogy a zsidó jobb lenne mint a nemzsidó. Maximum azt vallja be, hogy a zsidó ravaszabb és anyagilag sikeres. De ezt agyafúrtságának tulajdonítja és nem magasabbrendű képességeinek. ( Minority Report: H. L. Mencken's Notebooks = kisebbségi jelentés, H.L.M. jegyzetei)

SHAW, GEORGE BERNARD., 20. századbeli brit drámaíró. "Ez az igazi ellenség,a keletről jövő ellenség, a drúz, a haramia, a keleti parazita. Egyszóval: A zsidó." (London Morning Post, 1925 december 3.) "A virágcsokrok utáni vágy a zsidóknál a faji degeneráció jele. A zsidók rosszabbak mint a saját népem. Azok a zsidók, akik még mindig a kiválasztott néphez (Lord Balfour kiválasztottjai) sorolják magukat, azok mehetnek Palesztínába és főhetnek a saját levükben. A maradék jobban teszi ha megszűnik zsidónak lenni és emberi lénnyé válik." (Literary Digest, 1932 október 12)

WAGNER, RICHARD, 19 századbeli német zeneszerző
    "A zsidónak sohasem volt saját művészete, ennélfogva egyikük sem élt a művészetért. Amíg a létezett saját szerves külön zenei élet, Mozart és Beethoven koráig visszamenőleg, egy zsidó zeneszerző sem létezett. Teljesen lehetetlen volt az attól az élő szervezettől teljesen idegen elemnek annak a szervezetnek az alkotó működésében résztvenni. Csak amikor egy test belső halála kimutatható lesz, akkor nyernek külső erők hatalmat fölötte - igaz hogy csak azért, hogy tönkretegyék azt.
    Egyben biztos vagyok: Az, hogy a zsidók lelki életünkre befolyást gyakorolnak, az a legmagasabbrendű kultúrirányainknak a rossz irányba haladásában és meghamisításában vehető észre. Hogy a kultúrális lecsúszást meg lehet-e akadályozni a romboló külső hatás erőszakos elutasításával, azt nem tudom megállapítani, mert ahhoz olyan erők szükségesek, amelyeknek én nem tudok a létezéséről." (Judaism in Music)

SOMBART, WERNER, 20 századbeli német közgazdász. (zsidó)
    "A kapitalizmus a pénzkölcsönzésből nőtt ki. A pénzkölcsönzés tartalmazza a kapitalizmus alapötletét. Nézd meg a TALMUD oldalait és meg fogod látni, hogy a zsidók a pénzkölcsönzésből művészetet csináltak. Korán megtanítják őket, hogy fő boldogságukat a pénz birtoklásában lássák. A pénzben rejlő minden titoknak a mélyére hatoltak. Ők lettek a pénz urai és a világ urai."

FITZGERALD, F.SCOTT, 20 századbeli amerikai regényíró. "Lent egy széles forgalmas utcán zsidó nevek tucatjait olvasta az üzletek tábláin. Mindegyik üzlet ajtajában egy kis sötét ember állt aki szúrós szemekkel figyelte a forgalmat - szemeiben gyanú, büszkeség, világosság, kapzsiság, értelem sugárzott. New York nem tudta azt különválasztani ezeknek az embereknek a lassú felfelé mászásától - a kis üzletek, nőnek, bővülnek, megerősödnek, költöznek, zsidó tulajdonosaik sólyomszeme és méhszerű részletekre ügyelése mellett.

RALPH WALDO EMERSON, 19 századbeli amerikai filozófus, költő.
    "A zsidót jelképe, a szenvedése tette napjainkra a föld uralkodóinak urává." (Fate an essay = tanulmány a sorsról)

BURTON, SIR RICHARD FRANCIS. 19 századbeli brit diplomata és író. Miután a Szíriai Damuszkuszban konzulként egy kiindulópontot kapott, ami abból állt, hogy ott állítólag pár évvel azelőtt zsidók egy véres szertartás során egy katolikus papot meggyilkoltak, Burton elkezdett érdeklődni a dolog iránt. Nyomozásának eredménye az volt, hogy bizonyos zsidó szekták valóban követtek el ilyen gyilkosságokat.
    "A zsidó keze mint mindig, mint Izmaelé, mindenki ellen volt kivéve azok ellen, akik a zsinagógához tartoztak. Heves szenvedélyei és ördögi fortélyai kombinálva abnormális szellemi képességeivel, intenzív vitalitásával, a világon ritkán látható konok kitartásával, akiben a veszteség vagy ellenkezés intenzív vérszomjasságot idéz elő, ezeknek a kombinációja tette őt minden emberi lény halálos ellenségévé, míg nem szociális és gonosz szóbeli törvényei hozzájárultak ahhoz, hogy lángralobbantsák vad vágyát a pénz iránt és igazolják bűntetteit, melyeket gonoszságból vagy babonából követ el. "

DREISER, THEODORE. 20 századbeli amerikai író.
    "New York nekem egy sikoltás - egy Kyke álma a gettóról. Az elveszett törzs bevett egy szigetet" ( Levél H.L. Menckennek, 1922 November 5-én) "Liberalizmus a zsidó esetében nemzetköziséget jelent. Ha figyelsz zsidók zsidókkal folytatott vitáira, látod, hogy pénzorientáltak, nagyon éleseszűek gyakorlati dolgokban. Hiányzik belőlük az a finom tisztesség, amely végső soron érvényesül és amelyet más nemzetiségű ügyvédek követnek is. A zsidó ezer évig élt Németországban és még mindig zsidó. Már 200 éve él Amerikában de semmi módon nem lett belőle tiszta amerikai- semmilyen szempontból.(Levelek Hutchins Hapgoodhoz, The Nation Magazine, 1935 április 17)
  • Stockbauer33 #12881
    XIII. GERGELY Kinyilatkoztatta, hogy a zsidók folytatják a keresztények elleni szörnyű bűnök kiagyalását naponta növekvő arcátlansággal.

VIII. KELEMEN Elítélte a zsidók tömeggyilkos írásait.

VIII. SÁNDOR Elítélte a zsidók tömeggyilkos írásait.

XIV BENEDEK Quo Primum (1751) leleplezte a kereskedelem zsidó ellenőrzését és a keresztények szisztematikus kifosztását uzsorával.

VII. PIUST a zsidó írók általában 'antiszemitának' nevezik.

XV. BENEDEK óva intett 1920-ban:
    "Az általános köztársaság hajnalától, mivel erre a legrosszabb elemek vágynak azért, mert ők rendetlenséget kívánnak"
    Ezt sok zsidó nehézményezi, mivel ők aktívan támogattak és irányítottak olyen terveket mint a Népszövetségé vagy az ENSZé.
    Gyakorlatilag minden pápa adott ki olyan írást az Index Expurgatorius szerint, amely a zsidók tömeggyilkos és keresztényellenes írásait elítélik a Trienti koncílium utasításai szerint.

ULYSSES GRANT, 19. századbeli amerikai tábornok és politikus. Amikor a 13-ik hadtestet vezette Oxford, Mississippiben, úgy felbőszült a zsidóktól, akik a csapatot követték megkísérelve, hogy a meghódított területre rátegyék a kezüket, hogy végül megpróbálta elűzni a zsidókat. "Egy idő óta azt hiszem, hogy minden éberség ellenére, amelyet az őrszemek tanúsítottak, a kincstár szabályait többnyire zsidók és más becstelen kereskedők megsértették. A Colombusi parancsnokokat utasítottam, hogy ne adjanak ki zsidóknak engedélyeket a Délre utazásra, és gyakran magam is kiutasítottam őket a területről, de ők ennek ellenére megjelennek szőnyeg-zsákukkal minden olyan tevékenység ellenére, amely arra irányul, hogy őket ebben megakadályozza. Úgy tűnik, hogy a zsidók egy kiváltságos osztály, akik bárhova utazhatnak. A folyó minden méterén kiköthetnek és így be fogják járni az egész országot. Ha nincs engedélyük pamutvásárlásra, akkor valaki más ügynökeként fognak tevékenykedni, aki egy katonai lerakatnál lesz a kincstár engedélyével hogy megvehesse a pamutot és kincstári jegyekkel fizet érte, amit a zsidó megvásárol egy előre megalkudott áron, arannyal fizetve. (C.P. Wolcotthoz, a háború segédtitkárához írt levelek, Washington, 1962, december 17.)
    1. A zsidók mint osztály, mivel minden kereskedelmi szabályt megsértenek, amelyet a kincstár fölállított, és a kereskedelmi osztály szabályait sem tartják be, ezennel kizárjuk őket a kereskedelmi kamarából. 2. Ennek a parancsnak a megérkezése után 24 órán belül minden állomásparancsnok köteles ellenőrizni a fent nevezett osztályhoz tartozó emberek útlevelét és fel kell hogy szólítsa őket távozásra. Aki a felszólítás megkapása után nem távozik, azt őrizetbe kell venni és rabként kell elszállítani őket, kivéve, ha külön engedélyt tudnak felmutatni a főhadiszállásról.
    3. Nem kaphatnak arra a célra tartózkodási engedélyt a főhadiszállások látogatására, hogy ott személyesen folyamodjanak kereskedési engedélyért. Grant. őrnagy rendelete alapján A.Rawlings, hadsegéd, 1862, december 17-én.
    A fenti kiűzési parancsot H.W.Halleck, vezérezredes, Washingtonban rögtön visszavonta. Nyilvánvalóan a kiűzött zsidók rögtön fajtestvéreikhez fordultak, akik nyomására tovább kellett őket tűrni az adott helyen.

SHERMAN, WILLIAM T., 19. századbeli amerikai katona. A szövetséges (északi) államok által megszállott Memphisből írja 1862 július 30-an: "Nagyon sok zsidó és spekuláns kereskedik itt gyapottal, és az elszakadás hívei olyan nyíltan utasítanak el minden fizetőeszközt az arany kivételével, hogy úgy éreztem, kötelességem ennek a megállítása. Az aranynak csak egy használata lehetséges: fegyverek vagy muníció vásárlása. Természetesen tiszteletben tartottam az Ön illetve a Kincstár rendelkezéseit, de ebben az új esetben (a zsidók nyüzsgése) megállítottam azt." (The Sherman Letters)

ROSS, L.F. 19. századbeli amerikai katona. Úgy mint ULYSSESnak, GRANTnak és SHERMANnak, neki is baja volt a zsidó gyapotkereskedőkkel, akik a Konföderációtól elvett területekre vadásztak a polgárháború idején. John A. McClernand tábornoknak írta:
    "A gyapotspekulánsok zajosan kérnek segítséget, hogy gyapotjukat Middleburg vagy Hickory Valley, stb...-ből elszállítsuk, és bőkezű fizetséget ajánlanak föl a segítségért. Úgy gondolom, hogy én biztonságosan el tudom azt szállíttatni és a fizetséget a kormánynak adom. Mivel sok zsidó szinte ellopta a gyapotot a termelőktől, nincsen lelkiismeretfurdalásom, hogy a munkát tényleg bőkezűen fizettessem meg."

OLMSTED, FREDERICK LAW.19. századbeli amerikai építész és történész.
    " Zsidók raja települt meg az utóbbi tíz évben minden déli városban, sokan közülük jellemtelen emberek, olcsó ruha és italüzleteket nyitottak a régi üzletek tömegeit tönkretéve, és négerekkel folytatnak törvénytelen kereskedelmet, amely nekik nagyon előnyös.(A gyapotkirályság). Más történetek a Délt kizsákmányoló zsidókról olvashatók ULYSSES és MARK TWAIN neve alatt).

MARK TWAIN (S.L. Clemens),19. századbeli amerikai író. "Az US gyapotállamokba a polgárháború után a zsidók szinte erőszakkal települtek be, üzleteket alapítottak a gyapottermelés szükségleteire, kielégítették a négerek hiteligényeit és a szezon végén ők voltak a néger idei termésének tulajdonosai és részben a jövő évinek is. Valaha a fehérek megvetették a zsidókat.
    A zsidókat törvényekkel tiltották ki Oroszországból. Ennek az oka nem titok. A mozgalom amiatt indult meg, mert a keresztény parasztnak nincs esélye a zsidó kereskedelmi képességeivel szemben. A zsidó mindig hajlandó a termék ellenében hitelezni.Aratás idején övé volt a termés - a következő évben övé volt a farm - mint József esetében.
    Angliában János király idejében mindenki tartozott a zsidónak. Minden nyereséget ígérő vállalkozás az ő kezében volt. Ő volt a kereskedelem királya. Ki kellett űzni az államból. Hasonló okokból száműzte őket Spanyolország 400 éve és Ausztria pár évszázaddal azután. A keresztény Európa története során mindig szabályozni kellett a tevékenységét. Ha ő belépett a kereskedelembe, a kereszténynek ki kellett belőle lépnie. Ha orovosként dolgozott, ő csinálta az üzletet. Ha mezőgazdasági termeléssel foglalkozott, a többi farmernek másra kellett átállni. A törvénynek kellett azért működnie, hogy a keresztény ne kerüljön a szegényházba. Annak ellenére, hogy szinte minden foglalkozástól eltiltották, mindig megtalálja annak a módját, hogy pénzhez jusson. Sőt, hogy meggazdagodjon. Ennek a történetnek van egy nagyon mocskos és gyakorlati kereskedelmi oldala. Vallási előítéletek lehetnek egy részéért felelősek, de nem a többi kilencért. Protestánsok üldözték a katolikusokat - de nem vették el tőlük a megélhetésüket. Katolikusok üldöztek protestánsokat - de nem zárták le előttük a mezőgazdaság és a kézművesség lehetőségét. Meg vagyok győződve arról, hogy a keresztre feszítésnek nincs sok köze a világ álláspontjával a zsidókkal szemben. Annak az okai sokkal régebbre nyúlnak vissza...
    Meg vagyok győződve arról, hogy zsidók üldözésének nincs sok köze vallásos előítélethez. Nem, a zsidó egy pénzkapó. Ezt tette élete végső céljává. Ezt csinálta Rómában. Ezt teszi azóta. Sikere az egész emberiséget ellenségévé tette.
    Azt fogod mondani, hogy a zsidók száma mindenütt csekély. Amikor az Encyclopedia Britannicában azt olvastam, hogy a zsidók száma az Egyesült Államokban 250 000, írtam a szerkesztőnek, és azt írtam, hogy én személyesen több zsidót ismerek ennél és hogy az ő számai bizonyosan hibásak és a valódi szám 25 000 000. Emberek mondták nekem, hogy nekik jó okkal az a gyanújuk, hogy sok zsidó üzleti okokból nem adja ki magát zsidónak. Ez kézenfekvőnek tűnik. meg vagyok arról győződve, hogy nekünk Amerikában egy hatalmas zsidó lakosságunk van. A téma ismerői meggyőztek róla, hogy a zsidók növekvő számban aktívak a politikában.("A zsidókról", Harper's Monthly Magazine, 1899 szeptember).
    Twain véleménye a zsidókról valószínűleg a legjobban őrzött titok az amerikai irodalomtörténetben. Rögtön halála után excentrikus lánya, Clara hozzáment (vagy már házas volt) a zsidó zongoristával, Ossip Gabrilowitsch-al. Twain kiadói gyors utasításokat kaptak, hogy a "Zsidókról" c. írást töröljék ki Twain összegyűjtött műveiből, ha az ott szerepel, pl. "The Man that corrupted Hadleybury & Other Stories". Mivel az agitátorok és szónokok zsidók voltak, akik az abolíciós (a négerek rabszolgaságának eltörlése - a fordító) kampányt támogatták, amely a polgárháborúban tetőzött, (amelyet zsidó bankárok mindkét oldalon finanszíroztak), a kérdés, hogy a kereskedelmi oldalt előre megtervezték-e, jogos kérdés.A gazdasági kizsákmányolás a háború után a zsidó gyapotkereskedők 'carpetbagger'-ek nevéhez fűződik. Jó néhány írót idéztünk a rettenetes gazdasági rablásról, amelyet a zsidók a cári Oroszországban végeztek.

• Stockbauer33 #12880
    HENRY FORD (The Dearborn Independent, 1921 február 12-19) "A zsidók mindig is az üzletet irányították. ... A filmipart az USA-ban és Kanadában 100%-ig ők irányítják, erkölcsileg és gazdaságilag, a közvélemény zsidó manipulálói. "

M. OUDENDYK, A Holland kormány Petrográdban tartózkodó minisztere 1918 szeptember 6-án adta közzé a Riportgyűjtemény az Oroszországi Bolsevizmusról c. ki nem adott kiadásában 1919 áprilisában:
    "Úgy tartom, hogy a világ szemei előtt a bolsevizmus általi elnyomás a legfontosabb kérdés, még a háborút sem kivéve, amely még dühöng, és amennyiben, mint már föntebb mondtuk, nem fojtjuk el csírájában, akkor átterjed Európába és az egész világra, mivel zsidók szervezik és terjesztik, zsidók, akiknek nincs nemzetiségük , és akiknek egyetlen célja a meglévő rendszer megdöntése a saját javukra."

A.N. FIELD, a Today's Greatest Problem -ban
    "Ha megértettük a bolsevizmus zsidó voltát, akkor annak rejtélyes vonásai is érthetővé válnak számunkra. A kereszténység gyűlölete pl. nem orosz sajátosság, hanem zsidó."

A.N FIELD, a The Truth About the Slump (az igazság a gazdasági válságról), 108. oldal:
    "A mai világ a zsidó hatalom nagy koncentrálódását hozza létre. New Yorkban a zsidók gazdasági erejének koncentrációja uralja az egész világot gazdasági ügyekben, és mellette ott van a zsidók legnagyobb fizikai koncentrációja is. A földgolyó másik oldalán , Oroszországban a zsidó forradalmi tevékenység a világtörténelemben legnagyobb koncentrációja történt meg. A nagyon jelentős dolog a világon az az, hogy a mindkét pénzügyi hatalom (Theodor Herzl-nek a "borzalmas zsidó pénzügyi hatalma") és a forradalmi tevékenység abba az irányba dolgoznak, hogy az egész világrendet felforgassák, és egy csomó jelenség mutat arra, hogy ezek egymással összhangban dolgoznak."

DENIS FAHEY ATYA. Oroszország urai című könyvében a 25. oldal: "A bolsevizmus mögött álló erők Oroszországban zsidó erők, és a bolsevizmus valójában a zsidók kezében annak eszköze, hogy a jövőbeni messiási birodalmukat megteremtsék."

BEAMISH HENRY, New York- beszéde, 1937 október 30- án. "A kommunizmus Júdaizmus, A zsidó forradalom Oroszországban 1918-ban volt."

KENNETH GOFF ATYA Ez még mindig az ősi ellenségünk, 99. oldal: "A kommunizmus réme a zsidó elme terméke amit egy zsidó rabbi fia, Marx Károly szabadított a világra abban a reményben, hogy szétrombolja a keresztény civilizációt a többivel együtt. Az Overman Jelentés oldalai úgy leleplezik, hogy ahhoz a kétség árnyéka sem férhet az Egyesült Államok Szenátusának azt, hogy az orosz forradalmat zsidó bankárok finanszírozták."

RÓMAI KATOLIKUS PÁPÁK:
    I. SZILVESZTER- Elítélte a zsidók keresztény-ellenes tevékenységét.
    I. GERGELY (A nagy) Tiltakozott az ellen hogy zsidó rabszolgakereskedők keresztény rabszolgákat tömegesen körülmetéljenek. A zsidó rabszolgakereskedők nagymértékben monopolizálták a rabszolgakereskedelmet Európában és a közép-keleten és sokan azzal gyanúsították őket, hogy fehér lányokat szállítanak keleti és afrikai vevőknek.

VIII. GERGELY Megtiltotta, hogy zsidóknak keresztények felett uralkodjanak VI. Alfonzónak Kasztíliába írt levelében.

IX. GERGELY Elítélte a Talmudot, mert mindenféle hitványságot és istenkáromlást tartalmaz a keresztény tantételekkel szemben.

XIII. BENEDEK 1450-ben kiadott bullája a zsidókról ezt mondta: "A Talmudban levő eretnekségek, hiúságok és hibák miatt nem ismerhetik az igazságot."

III. GYULA Hebreos retinentes libros (1554) rendelete elrendelte, hogy a Talmudot 'mindenütt' égessék el és szigorú cenzúráját rendelte el a zsidó tömeggyilkos írásoknak- ezt a rendelkezést soha nem vonták vissza és a katolikusokra még ma is érvényes.

VI. PÁL. Cum nimis absurdim (1555) rögtön hivatalba lépése után életbe léptette, amely a zsidó uzsora hathatós elítélése. Egy törvényrendszert is magába foglal a zsidók hatalmának megzabolázására, amelynek alkalmazását minden közösségnek javasolja.

IV. PIUS: Elítélte a zsidók tömeggyilkos írásait.

V. PIUS: Hebraeorum gens (1569) kiutasított minden zsidót a pápai államokból.

XIII. GERGELY Kinyilatkoztatta, hogy a zsidók folytatják a keresztények elleni szörnyű bűnök kiagyalását naponta növekvő arcátlansággal.

VIII. KELEMEN Elítélte a zsidók tömeggyilkos írásait.

VIII. SÁNDOR Elítélte a zsidók tömeggyilkos írásait.

XIV BENEDEK Quo Primum (1751) leleplezte a kereskedelem zsidó ellenőrzését és a keresztények szisztematikus kifosztását uzsorával.
  • Stockbauer33 #12879
    MIHAEL BAKUNYIN, 19, századbeli orosz forradalmár. "Marx zsidó és egy tömeg veszi körül, amely kicsi, többé kevésbé intelligens, áskálódó, fürge, spekuláló zsidókból áll, úgy, ahogy mindenütt vannak zsidók, kereskedelmi és bankügynökök, írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy, ahogy gazdasági ügynökök is léteznek, egyik lábuk a bankban van, a másik a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az az irodalom, amit ez eredményez. Ez az egész zsidó világ , amely egy kizsákmányoló szektát képez, egy piócanépet, egy telhetetlen parazitát, maga Marx ösztönösen meghajol és nagy tiszteletet érez a Rotschildok iránt. Ez furcsának tűnhet. Mi a közös a kommunizmus és a magas gazdaság között? Hohó! A Marx féle kommunizmus erős állami központosítással van egybekötve és ahol ez van, ott van egy erős központi bank is, és ahol ez létezik, ott a parazita zsidó nép, amely a többiek munkájára spekulál, mindig meg fogja találni az anyagi erőforrásokat létezése fedezésére.
    Valójában ez a proletariátus számára egy barakkrendszer lenne, amelyben a dolgozók és a munka szoros kapcsolatban vannak összekötve, határoktól és politikai különbségektől függetlenül ez a zsidó világ ma már nagyrészben Marx és Rotschild rendelkezésére áll. Biztos vagyok benne, hogy másfelől Rotschildék is értékelik Marx érdemeit, és hogy másfelől asszonyok, akiket egyenruhás tömeggé degradálnak és akik dobok ritmusára kelnek, fekszenek le, élnek és dolgoznak; az uralkodás kiváltsága a tanult és képzett kezében lenne, ami mellett széles lehetőség marad a zsidók görbe üzleteinek, akiket a nemzetközi bankok spekulációjának hatalmas kiterjedése vonzani fog.
    (Polemique contre les Juifs).
    Ez a megdöbbentö jóslat különösen érdekes azok számára, akik a szovjet színteret és annak furcsa viszonyát a kapitalista beruházókkal - túlnyomó részben zsidók- a forradalom óta. Kezdve Olof Aschberggel, aki magát bolsevik bankárnak nevezi, aki Trotzkijhoz lapátolta azokat a nagy összegeket, amelyeket Európai és Amerikai beruházók szántak a forradalomnak, az 1970-es években Armand Hammerhez, akinek a specialitása a multimillió dolláros szerződések megkötése a most feltehetően 'antiszemita' komisszárokkal.

II. VILMOS NÉMET CSÁSZÁR
    "Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt - akár pogromok alkalmazásával, ha ez szükséges. A bolsevizmusért a zsidók felelősek Oroszországban és Németországban is. Én uralkodásom alatt túl elnéző voltam velük és ma keserűen bánom azokat a szívességeket, amelyeket prominens zsidó bankároknak tettem (CHICAGO TRIBUNE 1922 július 2-án).

MINDSZENTY BÍBOROS, Magyar Bíboros, a B'nai B'rith figyelőből 1949 január 28-án:
    "Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők annak a forradalmi bandának a vezetői, akik az országot kínpadra vonják."

ADRIEN ARCAND, New York-i beszédje 1937 október 30-án. "Amikor Mexikóba jött, a kommunizmus szószólói a zsidó Calles, Hubermann és Aaron Saenz voltak. Spanyolországban Azana és Rosenberg. Magyarországon Kun Béla, Szamuely, Ágoston és tucatnyi más zsidó. Bajorországban Kurt Eisner és egy nagy csoport más zsidó. Belgiumban a marxista szocializmust Vadervelde alias Epstein és Paul Hymans, két zsidó tette erőssé. Franciaországban a marxista szocializmust Leon Blum hozta előre, aki olyan jól mutatta ki zsidó hajlamait Du Mariarge című szennyes könyvében, azonkívül Mandel, Zyromsli, Danain és egy egész törzsük. Olaszországban láttuk a zsidókat, Nathan és Claudio Trevest. Mindenütt a marxizmus zsidókat hoz a csúcsra - és ez nem veszély."

ADRIEN ARCAND, New York-i beszédje 1937 október 30-án. "A kommunizmus semmi más, mint egy zsidó összeesküvés azért, hogy a világot a kezébe kaparintsa. A világon egy intelligens ember sem találja azt másnak, kivéve a zsidók, akik maguk között a 'földi paradicsom'-nak hívják.
    A zsidók mohón terjesztik a kommunizmust mivel tudják hogy mi az és mit jelent.
    Ez azért van, mert a kommunizmus elleni küzdelem nem az ellen küzdött, ami a kommunizmus valójában - egy a zsidók által kitalált cselszövés - amely minden ellenzőjét leküzdötte. Mi harcoltunk a zsidó ködösítés ellen, amelyet a zsidó dialektikusok és újságírók mutattak nekünk, és visszautasítottuk a harcot a kitaláló, a hasznot húzó és az irányító ellen. Mivel a keresztények és nemzsidók félnek a zsidóktól, félnek az igazságtól és meg vannak bénulva a zsidók által kiabált hihetetlen jelszavak hallatán."

A. HOMER azt írja a Judaizmus és Bolsevizmus c. műben: "A történelem azt mutatja, hogy a zsidó természete alapján mindig forradalmár volt és fajának második századbeli szétszóródása óta vagy elindított vagy segített forradalmi mozgalmakat vallási, politikai és gazdasági téren, amely annak az államnak az erejét csökkentette, amelyben lakott.Másfelől mindig voltak ugyanennek a fajnak olyan előrelátó tagjai, akik kéznél voltak, hogy az előállt zűrzavarból gazdasági és politikai előnyöket húzzanak ki."

MONTGOMERY SCHYLER KAPITÁNY, Amerikai expedíciós csapatok, Szibéria, 1919 március elsején egy katonai jelentésből, amelyet Barrows főhadnagynak ír:
    "Talán nem okos ilyen hangosan kimondani az Egyesült Államokban, de a bolsevik mozgalmat elejétől fogva orosz zsidók vezették és irányították a legundorítóbb fajtából, akik voltak az Egyesült Államokban, és ott a mi civilizációnk legrosszabb fázisainak mindegyikét magukba szívták anélkül, hogy a legcsekélyebb fogalmuk is lenne arról, hogy mit is értünk mi szabadság alatt."

MRS. CLARE SHERIDAN utazó, cikkíró a NEW YORK WORLD-ben, 1923 december 15-én.
    "A kommunisták zsidók és Oroszországot teljesen ők irányítják. Ott vannak minden állami hivatalban, irodában és újságnál. Kitúrják az oroszokat és ők felelősek a növekvő antiszemita hullámért."

ROBERT H. ŐRNAGY a Fecp és a kisebbségi gép c. műben, 10. oldal: "B'nai B'rith, a titkos zsidó társaságot 1843-ban alapították. Neve, a 'szövetség fiai' azt szuggerálja, hogy az ebbe a szövetségbe összefogott 12 ember célja az, hogy a szövetséget , vagy a remélt Messiási uralmat hozza el a világ fölött. Ahhoz, hogy uralják a világ népeit, ahhoz először az szükséges, hogy ezek a világszövetség vagy világkormány uralma alá kerüljenek - És ez a bevallott célja mind a kommunistáknak, mind a cionistáknak. "

VLADIMIR, LENIN, a bolsevik párt alapítója. (az északi pravda 1913 október-novemberi kiadásából idézve,) Lenin a zsidókérdésről: "A zsidó kultúra nagy általános haladó vonásai: nemzetközisége, a kor haladó mozgalmaira adott pozitív válasza, (a zsidók aránya a demokratikus és proletár mozgalmakban mindenütt magasabb, mint arányuk az össznépességben). ..Azok zsidó marxisták, akik a nemzetközi marxista csoportokhoz csatlakoznak az orosz, litván, ukrán és más munkásokkal együtt, és mindkét kultúrát (az oroszt és a zsidót) hozzáadják a munkásosztály mozgalmához, azok a zsidóság legnemesebb hagyományait folytatják."

JOSEPH SZTÁLIN, egy válaszban, amelyet 1931 január 12-én adott egy kérdésre, amelyet a Jewish Telegraphic Agency of America intézett hozzá (Csillagok és homok, 316. oldal):
    "Anitiszemitizmus veszélyes a fizikai munkásokra, mert ez az a hibás út, amely leviszi őket a helyes útról és a dzsungelbe vezeti őket. Ezért a kommunistáknak mint következetes internacionalistáknak az antiszemitizmus engesztelhetetlen és kemény ellenfeleinek kell lenniük. Az USSR-ben az antiszemitizmust szigorúan üldözzük mint a szovjet rendszerrel ellenséges jelenséget. Az USSR törvényei értelmében az aktív antiszemitizmust halállal büntetjük."
  • freelac
    Én? Kurucot? Hol?
    Amúgy meg ne nyivákolj, tényszerűen cáfold, ha valami szerinted nem igaz, ilyen egyszerű az egész.
    Amiket meg én "másolgattam", az a tefajtád haaretz-e, azzal most meg mi a baj? A szánalmas ki életünk az inkább, a 12876-ban mutatott kép neked is szól. Én szánalmasan a gyerekemmel megyek a városomban, te meg legfeljebb úgy, hogy indulás előtt ellenőrzöd, hogy a gyereked tudja a legközelebbi óvóhely címét.
    Nekem jó ez a kis szánalmas élet.
  • Tarathiel2
    Látjátok máris egymást taposva jöttök őrjöngeni, tökéletesen igazolva amit írtam a fajtátokról. Hörögjetek csak, fröcsögjön a nyálatok, másolgassátok szent dogmaként a kurucinfós szövegeket, attól biztosan jobb lesz a szánalmas kis életetek. Igen, ez nem más mint irigység és rosszindulat.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.09.05. 14:00:28
  • freelac
    Csak azt gondolod, hogy azt gondolják. Simán, egy idegesítő, parvenü közösséggel nem kéne még olyan szinten sem foglalkozni, hogy amikor a rádióban elhangzik az a hangsorozat, hogy holo... mindent kiejtsek a kezemből és odaugorjak elkapcsolni.
    Ennyi az egész. és nem lenne ennyi háború sem a földön. De legalábbis nem ebből az okból.
    Jó ez a "loser" élet, mert inkább ez, mint ez:

• Papichulo
    Szamomra ebben a nagy rasszista gyulolkodesben az a vicces, hogy ezek az emberek azt gondoljak, hogy szamukra az aktualisan gyulolt nepocsoport, mondjuk a zsidok eltunesevel eljonne a canaan... holott a kovetkezo nap is ugyanugy elnek tovabb a loser kis eletuket :)