13596
-
#6731 Zsidó pofátlanság határtalan. Ezt írtad le. Egyetlen balfasz lap ús újságíróból tettél egy frankó általánosítást. Nem semmi... -
remark #6730 Van kapcsolat ezzel? A kínai összeomlás a tervek szerint halad -
remark #6729 Hol látsz te olyat, hogy felkaptam a vizet, vagy hogy bármit is komolyan vettem? Ideje lenne már a személyemet kihagyni a vitákból. Egy témát vetettem fel. Megmutattam, hogy ilyen is van a világban. Azt, hogy én mit gondolok a témáról, azt te képzelted el. Amihez jogod van, de akkor beszéld is meg magaddal a kérdést, engem meg hagyjál ki belőle. -
#6728 De legalább egy jót lehetett zsidózni. -
#6727 Először is nem igazán vágom, hogy ez amerikai lapnak mi köze Izraelhez...
Másodszor a 1,2,3 opciók közötti összefüggés 0. Obama elnök megölése miben hátráltatná a iráni atomprogramot. A Hamasz eltűnése?
Ezek egymástól gyak. telejes független események. Az új elnöknek lehet úgy közel-keleti poltikája, de annak nincs ekkora ráhatása és főleg nem rövid idő alatt.
Megint azon kapod fel a vizet, hogy bár idióta balfasz leírt valamit, te meg képes vagy komolyan venni... Mivel a szólásszabadságnak is vannak határai, ez szerintem nem egészen marad következmények nélkül...
Röviden, a semmin húztad fel magad. Manapság bárki leírhat bármi hülyeséget. A szomorú az, hogy sokan ezeket komolyan veszik... -
kissssss #6726 jajjjj Tibi bá XD -
remark #6725 A zsidó pofátlanság határtalan -
remark #6724 Atlanta Jewish Times Publisher Apologizes For Suggesting ‘hit’ On Obama -
#6723 Hát ennyit arról, hogy Kína majd megvédi (beavatkozik) Irán oldalán:
Kína sűrgeti Iránt, hogy üljön vissza a tárgyalóasztalhoz a NAÜ-vel.
Kína jelentősen (majdnem felére) csökkentette az Iránból származó olajimportját. A háttérben állítólag elszámolási viták vannak. -
#6722 egyertelmu hogy a likvidalasok lassithatjak a fejelsztest (vagy ha megis igaz az en allitasom akkor gyorsit rajta, te ezt abszurdnak veszed de a tortenelemben volt mar pelda ra hogy egy nep nagy vezetoje a nepe kozul a tudosokat elkezte likvidalgatni ilyen olyan okok miatt)
De ezen kivul mas haszna nemigen van szerintem, vagy az irani tudossal nem tudjak azt megcsinalni mint egy egyszeru kinai dolgozoval hogy nem engedik haza es elzarva tarjak a laborba? -
Pares #6721 Az lehet, hogy a tudás nem veszik el, de ha az összes tudóst kinyírják, akkor azért alaposan megakad a fejlesztés és a tudás továbbadása... -
Pares #6720 "A tamadasok nem veletlenszeruek, csak a vedelem szempontjabol nem meghatarozhato a sorrendje, mivel a tamadasok kozott van osszefugges szerintem nem lehet veletlenszeru tamadasrol beszelni."
A véletlenszerű szó kissé esetlen megfogalmazás, de én is pont erre a kiszámíthatatlanságra gondoltam.
Azt meg kötve hiszem, hogy maga a Főnök akarná kivégeztetni a saját tudósait (már a gondolat is abszurd a jelenlegi helyzetben). -
#6719 A tamadasok nem veletlenszeruek, csak a vedelem szempontjabol nem meghatarozhato a sorrendje, mivel a tamadasok kozott van osszefugges szerintem nem lehet veletlenszeru tamadasrol beszelni.
Megfelemlitesen kivul semmi hasznat nem latom a likvidacioknak, leven attol a tudas nem tunik el csak a tudosokat lehet megfelemliteni hogy ne irannak dolgozzanak mert akkor meghalhatnak. Mellesleg olyan lehetosget nem emlitettek hogy maga a nagyvezir vegezteti ki oket mivel nem haladnak megfelelo sebessegel illetve nem akarnak kozremukodni valamiben.
-
#6718 Kennedy idején egészen más idők jártak. Mikor is volt a legutolsó sikeres merénylet azelőtt az USA elnöke ellen? +60 éve... -
Pares #6717 Az, hogy célzottan likvidálják az iráni atomtudósokat, nem ellentmondása annak, hogy maguk a támadások teljesen véletlenszerűek. Nem lehet könnyű kitudja hány több tíz/száz ember 24/7 megvédeni. Gondolom az Irániak is mindent megtesznek védelmük érdekében... De hát Kennedy-t se tudták megvédeni (ha egyáltalán akarták), pedig az klasszisokkal egyszerűbb lett volna. -
#6716 Mert az a párezer ember aztán rohadtul pótolhatatlan volt az USA-nak. -
#6715 Nagy különbség van aközött, hogy mindenkit megvédesz, vagy egy ember köré adsz olyan védelemt, hogy ne öljék meg.
Random terrortámadás = célzott likvidálás. Ennél nagyobb ellentmondást nehéz leírni... -
Pares #6714 Az Egyesült Államok aggódik amiatt, hogy ellenvetései dacára Izrael előkészületeket tesz Irán elleni katonai csapásmérésre; Washington emiatt rendkívüli tervet dolgozott ki a térségbeli amerikai létesítmények védelmére – írta a The Wall Street Journal című amerikai napilap.
A cikk szerint Barack Obama amerikai elnök, Leon Panetta védelmi miniszter és más magas rangú tisztségviselők személyes üzenetek egész sorában figyelmeztették az izraeli vezetőket egy ilyen támadás várható következményeire.
Barack Obama csütörtökön például telefonon felhívta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, Martin Dempsey tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke pedig a jövő héten izraeli katonai vezetőkkel Tel-Avivban vitatja meg e kérdést.
A The Wall Street Journal szerint az amerikai haderő számos olyan eshetőségre felkészül, amikor megtorlás érheti az amerikai létesítményeket az Irán elleni izraeli támadás bekövetkeztekor: így például készül annak a lehetőségére, hogy Irán-barát síita milíciák megtámadják a bagdadi amerikai nagykövetséget. Irakban több mint 15 ezer amerikai diplomata, szövetségi kormányalkalmazott és vállalkozó tartózkodik.
Az Egyesült Államok elrettentésként 15 ezer katonát állomásoztat Kuvaitban és egy második repülőgép-hordozót is a Perzsa-öbölbe vezényelt – emlékeztetett a The Wall Street Journal.
(MTI)
Izrael hajthatatlan... -
Pares #6713 Miért, az amcsik mennyire voltak képesek magukat megvédeni az ún. terror támadásoktól? A hivatalos verzió szerint végig bénázták az egészet, úgy elkúrták, amennyire csak lehet. Az iráni atomtudósok elleni merényletek is random terror támadásoknak számítanak. Különben szerinted ha valami belső politikai viszály miatt halnának ki az iráni tudósok, akkor a hatalmat követelő fél nem tenne nyílt célzást minderre? A média szerinted nem kapná fel rögtön a hírt? Ezzel lehetne a lehető legjobban hitelteleníteni az iráni rezsimet. Én viszont nem hallottam semmi ilyenről. Az egyetlen fél, akitől azt hallom, hogy Iránnal valamit tenni kell, az az USA és Izrael, így logikusan ők a két legfőbb gyanúsított. -
#6712 Agybafőbe...?
Szerinted innen én megmondom neked, hogy ki volt a legvalószínűbb..? Ahminak finoman szólva nem túl népszerű. Még az is lehet, hogy az gyilkolássza a tudósokat, aki átvennék a helyét. Hiszen miféle vezető az, aki a számára fontos embereket sem képes megvédeni? -
Pares #6711 Szóval szerinted valószínűbb, hogy holmi csendes figurák akasztják meg Iránt, mintsem az az ország, aki agyba főbe retteg meg fenyegetőzik Iránnal szemben? -
ManoNegra #6710 Na jó, de csak nem az iráni gárda robbantotta fel azt a tudóst! ...meg a többit!! -
#6709 És itt a lényeg. Ha egy wikis poszt alapján eldöntöd, hogy szerinted mi a "mosszados", akkor ezentűl bárkit így megölve akkor már meg is van, hogy kire lehet kenni. Nincs is jobb egy bűnbaknál, te meg hátradőlsz és dörzsölöd a kezed. -
#6708 persze lehet így akarták rájuk kenni.
De majd idővel úgy is kiderül. -
#6707 Azért ez eléggé Mossad-stílusú merénylet volt -
#6706 Egyetlen környező arab államnak sem tetszik az iráni atom. Ők is lehetnek a háttérben, de akár még az oroszok is. Ők civil célra adtak el nukleáris technológiát. Lehet, hogy nem tetszik az, hogy pofátlan módon átbaszzák őket.
Kettőt lehet találni, hogy miért nem adták oda a végén az Sz-300-akat. Talán ezért...?
Szélsőséges esetben azt is el lehet képzelni, hogy iráni belső ellenzék, akinek tele van a töke a ahmival. Ha nincs atom, akkor a pojácának nincs semmi aduásza. Ergo ez is beleférhet.
Vannak még ötleteim. Persze akinek mindig csak egy dolog jut eszébe... -
Pares #6705 "Autóra tapasztott mágneses bombák, motorra szerelt pokolgép, toroklövés, emberrablás. Nem válogatnak a módszerekben az iráni nukleáris szakértőket sorra likvidáló gyilkosok. A natanzi urándúsító szerdán felrobbantott részlegvezetője néhány év alatt immár az ötödik olyan iráni atomtudós, aki ellen halálos merényletet követnek el. Irán Izraelt gyanúsítja, amely tagadja érintettségét, de valahogy senki nem az üzbégekre gyanakszik."
Hmmm-hmmm. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...
Vélemények? -
#6704 látom ez is "jó" topik lett -
Pares #6703 Ezen jót nevettem, kösz. -
ManoNegra #6702 Őszintén szólva nagyon én sem láttam még olyat, de ez nem jelenti azt hogy nem is volt, meg tulajdonképpen nem értem miért zavar ha ezt mondják. Ha azt nézzük, hogy mindig az erősebb kutya ... nak van igaza, akkor nem csoda, hogy mindig nekik adsz igazat. Erőfölény ellen hiába van igazad. -
uwu 101 #6701 Innen látszik hogy nagyon sokat kell még tanulnod, több okom is van amiért ezt mondom:
1. Ez mentegetőzésnek nagyon gyenge, ráadásul egy igazi troll nem mentegetőzik.
2. Ha profi lennél tudnád hogy mikor mit és miért csinálsz.
3. Nem mondtam hogy hazudsz, csak azt hogy Molni nem, te mégis magadra vetted ami felér egy beismeréssel.
4. Trollhoz nem illő módon elkezded védeni az épp eljátszott becsületedet.
Nagyon gyenge próbálkozás ez, hiába van benne egy-két tetszetős vonás. Szerintem ne trollkodj, egyáltalán nem vagy tehetséges. -
#6700 Soha életben nem láttam tőled egy USA vagy Izrael kritizáló hsz.-t, folyton csak véded őket.
Itt, te nagyon te... -
Pares #6699 Csak azt nem értem, hol hazudoztam. -
uwu 101 #6698 Bizonyos vonásai tetszenek a trollkodásodnak, bírom mikor valaki elegánsan próbálja csinálni. Akkor lenne profi, ha következetes is lenne, ez a más szájába adunk szavakat annyira másodosztályú. Próbálhatnál utánozni engem, mikor még a műfajba voltam, tök jól ment ilyen alantas módszer nélkül is. Nem elég ha csak a stílus elegáns, ha trollkodsz a tartalom is legyen az, különben gagyi lesz az összhatás.
A Molni féle trollkodás meg egyáltalán nem jön be, túl nyers, de legalább ő nem hazudik. -
Pares #6697 Jól van, hagyjuk inkább... -
#6696 Amúgy meg kicsit vicces, hogy memóriád semmmi, összevissza hadoválsz, de velem végezetetnéd a kulimunkát. Na erre mit mondjon az ember...? Hm...? Olvasd végig a topikot. gusztustalan szót emlékeim szerint többször használtam pár húzásra és az arcpirítót is. Hajrá.
Érdekes módon az személyeskedés az, hogy lereagálom a te az én nevemben beszélt. Ez már tényle vastagbőrős. És ezek után még továbbra is pattogsz. Megáll az ész.. -
#6695 Akkor töröld ki a csípát a szemedből. -
#6694 Csak kibújt a szög a zsákból. :) -
Pares #6693 Soha életben nem láttam tőled egy USA vagy Izrael kritizáló hsz.-t, folyton csak véded őket. Ezt látom, ezt olvastam, linkelj be vagy másolj be egy ilyen hozzászólást, akkor elhiszem, megeshet, hogy éppen azt nem olvastam el, elkerülte a figyelmem. DE nem mondtam el a Te nevedben semmit, csak leírtam, mit tapasztaltam veled kapcsolatban.
A személyeskedést meg had ne kommentáljam. Már én is észre vettem, hogy Te magadnak ilyeneket nyugodtan megengedhetsz, más ilyenért minimum kap pár felkiáltó jelet... -
#6692 Egy idő után teliszlad a bakancsom azokkal, akik az én nevemben elmondják, hogy én mit mondtam. Van szám, ha mondani akarnám azt, amit leírt, akkor mondanám. Ezzel szemben számtalanszor hangot adtam, hogy milyen számomra is gusztustalan húzása volt akár a jenkiknek, akár Izraelnek. Az, hogy egyesek vakok, süketek és memóriájuk egy szitához konvergál és még szeletál is, arról én nem tehetek.