13596
H001.jpg
  • Pares
    Szóval akkor ha azt írnák a magyarok a pólójukra, hogy pusztuljon meg az USA, akkor az USA ettől blokád alá vonja Magyarországot? :D

Szóval akkor ki a bűnös, ha egy békésen induló hajó meg akarja bontani a gázai blokádot, vagy ha erre a hajóra izraeli kommandósok szállnak, és megölik egy idegen ország állampolgárait, mindezt úgy, hogy számtalanszor fel lettek szólítva a blokád felemelésére, sikertelenül. Gonoc arab terroristák! Mindenki más meg mocskos antiszemita náci! Az há!
  • Strahd_
  • Pares
    Ja igen, az a hajó telis teli volt állig felfegyverzett terroristákkal. Sőt a raktérben annyi konyhakést találtak, hogy az egész Közel-keleti lakosságnak 100 évre elegendő vajas kenyeret lehetett volna velük kenni. Persze nem is a szegény békeszerető izraeli vöröskereszt alkalmazottak támadtak először.
  • Strahd_

• Strahd_
  • Pares

• Pares

Szükséged van még valamire? Mert én is tudok ilyeneket linkelni egész nap, ha szeretnéd...
  • Strahd_
  • Pares
    Hát igen, a Hamas hatalmas károkat okozott eddig a zsidóknak.
  • Strahd_
  • Pares
    Te se voltál konstruktívabb.
  • Molnibalage
    Nem semmi. Két komment alatt sikerült eljutni a zsidónácizásig. Gyúrtál erre a rekordra?
  • Pares
    Most mond azt nekem, hogy nem igaz, amit leírtam, Te náci!
  • Molnibalage
    Ha a hülyeség fájna...
  • Pares
    Egy zsidóval nem kívánkozok most vitatkozni. Látszik, hogy elborult fantáziáid vannak a békeszerető, végtelenül europér és demokratikus izraeli hadsereg iránt, szóval nem sok értelme lenne. Mondom én, hogy a zsidók több ezer éve mindig csak szégény áldozatok. Mindig más a hibás. Szegények. Tisztára sajnálom már őket.
  • Strahd_
    Hidd el ha tudnanak megolnenek tobbet a civilek kozul, mert ugyebar a raketa tamadasok celpontjai most is civilek voltak...
    es kik haltak meg palesztin oldalon? altalad szabadsaghrcosnak tartott terroristak. A 15 eves gyerek aki meghalt szerintem ment apucival raketazni mert igy tanulja meg a gyerek hogy mit kell csinalni....csodalkozok azon hogy Izraelnek ekkora turelme van hogy hagyja oket buntetlenul lovoldozgetni nekem nem lenne. Igen az hogy meghalt 25 "paraszt" nem okoz akkora fajdalmat a hamasnak es az islamic jihad nak sem. Ami erdekes volt hogy 2 honappal ezelott megserult emberrol probaltak eladni a nyugati medianak hogy a gonosz idf bantotta. igaz a serules ahol tortent es amikor tortent kozel stavolt (ertds 10km belul) se volt egy Izraeli sem.
  • Strahd_
    Tuzszunetet kotottek, amit csak az Izraeli oldal tartott be.
    7 projectiles fired after 'cease-fire' came into effect

szerencse Pares hogy ismered a teruletet es a korulmenyeket is marmint a vilagtol valo lezartsagukrol. Ezert is lehet hogy Irani fegyverek vannak gazaba mert annyira elzartak.
    Segitek neked hogy ertesed a helyzetet Izraeli oldal van lezarva a Gazaiak elol, illetve a tenger Egyiptom fele nyilt a terulet.
    A nagy fal csak Izrael hataran van hogy ne tudjanak Izrael teruletre jonni nem a vilagtol kizarni oket hanem Izraelbol kizarni hivatott a fal.

Arrol az Izraeliek tehetnek hogy a palesztinok a civilek kozul lovoldoznek ki mig az Izraeliek probaljak vedeni a civil lakossagukat?
    Szertined miert nem volt akkora serulesi arany izraeli oldalon, pedig meg egy ovodat is telibe lottek a 200+ raketaval amit osszesen kilottek a Palesztinok. En is ugy erzem hogy egy ovoda lovese a felkeles es elkeseredtsegik kinyilvanitasanak a legjobb formaja , pont ugy amikor a par honapos csecsemo torkat elvagta a megkeseredett szabadsagharcos Biztos igazad van...
  • Pares
    Igen, és ez most mit bizonyít, vagy mit nem? Mert az igazat megvallva nem igazán értettem meg, én csak egy egyszerű zsidógyűlölő vagyok, tudod.
  • Pares
    Igen. Gondolkozz el azon, hogy igaz, bár a palesztínok is lövöldöznek ki rakétákat Izraelra (na vajon miért, biztos unalomból gonockodnak), de ez fordítva is megtörténik, és azt nézd meg, hogy melyik támadásban hányan halnak meg...

Ha elzárnának a külvilágtól egy nagy fallal, sőt tovább terjeszkednének a nyakadra, akkor az esetek többségében az őshonos lakosság valami elkeseredett módszerhez folyamodna.

Persze tudom, Izrael a demokrácia melegágya, ők szegények csak békét akarnak, szeretnek mindenkit.
  • Molnibalage
    Ezzel a kommenttel a flémkeltésen kívül volt bármi egyéb célod is...?
  • Pares
    Hát igen, a szegény zsidók mindig csak áldozatok.
  • Strahd_
    nem melesleg a bekes palesztinok csaka hetvegen 130 raketat lottek ki Izraelre... en mondjuk Izrael helyebn 3 szor ennyit adnek vissza ajandek keppen ugyanugy civil lakossagot celozva.
  • Hypo #6789
    Hát nekik se ártana azért vissza gondolni hogy hol is kezdodott a vesszofutasuk mert szépen hangzik ám hogy mindenrol izrael tehet es szegeny palesztinok...
    Hussein ibn-Ali, Sherif of Mecca said about the land owner

Hussein wrote in Mecca's Al Qibla, in 1918, "The resources of the country are still virgin soil and will be developed by the Jewish immigrants. One of the most amazing things until recent times was that the Palestinian used to leave his country, wandering over the high seas in every direction. His native soil could not retain a hold on him.... At the same time, we have seen the Jews from foreign countries streaming to Palestine from Russia, Germany, Austria, Spain, and America. The cause of causes could not escape those who had a gift of deeper insight. They knew that the country was for its original sons [abna'ihi-l-asliyin], for all their differences, a sacred and beloved homeland. The return of these exiles [jaliya] to their homeland will prove materially and spiritually an experimental school for their brethren who are with them in the fields, factories, trades and all things connected to the land." 3
  • Pluskast
    Fokozódik az iráni helyzet.
  • Strahd_
    Iran egy csapasra megoldana a palesztin kerdest az biztos
  • Pares
    Szép, tágas tel-avivi atombunker.

• Pares
    A palesztinok is alátámaszthatják.
  • Pares
    Kis-Izrael vs Irán lesz az. Nagy-Izrael max. felügyeli, hogy ne durvuljanak el a dolgok Kis-Izrael kárára.
  • kissssss
    nagyon kevés esély van rá.
  • cataflam02
    Mennyi az esély most egy, USA vs Irán háborúra ?
  • neB
    Életbe lépett az iráni olajembargó most már valójában.
  • Pares
    A war is imminent.
  • patiang
    Bocs. Ez a post nem jó helyre ment.
  • Pluskast
    Azért ez a kijelentés érdekes:

Iran's Oil Ministry denied a state media report that it had cut off oil exports to six EU states. "We deny this report ... If such a decision is made, it will be announced by Iran's Supreme National Security Council," a ministry spokesman said.

Tipikus esete annak, hogy nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb.
  • Molnibalage
    Hírek.

http://news.yahoo.com/iran-announces-nuclear-advances-offers-talks-013532415.html
  • patiang
    Hallom a rádióban, hogy görögben eddig akik lakást kaptak, azoknak a hitel 90%-át az állam állta.
    Azért van amíből ott is lehetne engedni. Az persze egy másik kérdés, hogy az hibás-e, aki(k) ezt engedték.
  • neB
    Haha, úgy látszik azóta módosították a cikket. Amikor még én olvastam egészen biztos vagyok benne hogy nem volt benne ez a rész:
    "We deny this report… If such a decision is made, it will be announced by Iran's Supreme National Security Council," a spokesman for the ministry told Reuters.

Elnézést a hamis hír miatt. Úgy látszik túl gyorsan pörögnek a híroldalak.
  • Molnibalage
    A hír pont arról szól, hogy tagadják a dolgot. Az EU döntése értelmében új szerőzédést nem lehet kötni az emberago után, a jelenleg folyó és már megkötött üzeleteket nem bolygatják. (Nem itt írták le ezt...?)
  • neB
    Szerintem nem.

Inkább ez:
    Iran to load own nuclear fuel rods in Tehran reactor

"Iran will load domestically made nuclear fuel rods into its Tehran Research Reactor on Wednesday for the first time to keep it running, a senior official told a national news agency."
  • Pluskast
    Őőőő ez volt az az iráni bejelentés amit beharngoztak a médiák?