13596
H001.jpg
  • L Viper #6891
    Ha ettől nyugodtabb leszel, én elfogadom a véleményed, hogy szerinted jól tette a katona, hogy sunyin szájba vágta az aktivistát, de engedd meg, hogy én is megtartsam azon véleményem, hogy jól tették, hogy felfüggesztették indokolatlan agresszió miatt.
    Nem akartam én az egészből ennél többet kihozni
  • Pluskast
    Nekem erről -ha ilyen témáról van szó - mindig eszembe jut a Mennyei Királyság című film. Abban hangzik el a következő mondat:

"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod."
  • Molnibalage
    Vinnyogtak már letartózatás miatt is. Egyeseknek teljesem mindegy, hogy mit csinál az IDF. Mint a nyuszika meg a sapkája...
  • [NST]Cifu
    Amikor Ahmadinezsád (aki ugyebár Irán miniszterelnöke) beszélt arról, hogy Izraelt el kell törölni a Föld színéről, és erről volt másfél éve (?) belinkelve egy videó, akkor meg volt magyarázva, hogy ő ezt valójában jogosan teszi. :)

Mondjuk az ilyen videókat nézve én büszkén vállalom azt, hogy ateista vagyok. :)
    A mókás az, hogy a vallás önmagában még nem lenne rossz (hiszen célja, hogy választ adjon az emberi lelket kínzó kérdésekre (honnan jövünk, mi lesz velünk, miért történik velünk az, ami, stb.), ahol nem feltétlenül fontos az átlag halandónak, hogy a válasz igaz-e, vagy sem, a lényeg, hogy legyen egy válasz, ami megnyugtató. A gond az, amikor a vallásra rátelepszik egy egyház, és azon keresztül akar véleményt formálni. Ez megvan minden egyháznál, legyen zsidó, keresztény, mohamedán, stb...
  • Pluskast
    Tipikus példája a vallás szélsőséges megnyilvánulásának. Ilyen példákat fel lehetne hozni a kereszténységből és a muzulmán vallásból is. Idióták mindenhol vannak.
  • gogandmagog
    Israel Again and Again Slaps a Cowardly America

VeteransToday.com
  • Garfield
    Klikk 1

Klikk 2

Az "írások" és az alábbi posztok szövegének bárminemű egyezése pusztán a véletlen műve.

Amúgy ha jól sejtem, a kibannolt Bronx South x+1. reinkarnációját üdvözölhetjük Toleráns Tóbiás nick alatt?
  • Molnibalage
    Nem értem az ilyen videók linkelését. Általánosít. Akkor most linkeljem be azt, ahol ENSZ által pénzelt és fenntartott iskolában a terrorizmusra oktatják a nebulókat? Akkor az abból való általánosítás hova vezetne...?
  • Toleráns Tóbiás
    Ramade Hotel, Jerusalem

Vezető rabbik tanácskozása:
    A gójók meggyilkolásának jogossága, beleértve ártatlan gyerekeket és családokat is.

• Toleráns Tóbiás
    Ez a blogbejegyzés alapvetően az Izraeliek (milyen szót használjak a zsidókra ami nem sértő?) által elkövetett mészárlását próbálja kicsinyíteni, illetve megmagyarázni, hogy miért tették jól amit tettek. Ez nem baj hisz alapvető emberi tulajdonság, hogy mindenki az általa igaznak vélt vagy helyes dolgok felé próbál ferdíteni, ezt teszi a kurucinfó is vagy az általad linkelt blog is de az index.hu is, én is, te is, mindenki, nincs ezzel gond, ezért van a fórum ,hogy aztán ütköztessünk...

Na szóval, az író azt állítja, hogy azért volt szükség nőkre és gyerekeikre robbantani az otthonukat, mert férjeik nem engedtek kaját és egyéb ellátmányt az Izraelben élő zsidóknak akik ez miatt sok mindenben hiányt szenvedtek. Így van?
    Ha a blog állítása igaz akkor most, hogy Izrael tarja blokád alatt a gázai övezetet, joggal lövik-e rakétákkal a palesztinok az őket blokád alatt tartókat? Vagy ez is csak Izrael népének (továbbra sem tudom mi a nem antiszemita kifejezés rájuk) szabad, ha más teszi akkor az minimum antiszemitaterrorista?

Mi is volt még? Ja igen, a szokásos "hülyének, nem beszámíthatónak állítsuk be azt aki ellenünk szól" dolog is jól érezhető a blogbejegyzésben. Csak egy példa:
    Meir Pail nevű Hagana hírszerző tisztről:
    Állításának hitelességét az is kétségbe vonja, hogy pld. a sajtónak adott interjúban Deir Yassint stratégiailag jelentéktelen, félreeső helynek írja le. Emellett nem volt hajlandó megnevezni a fotóst sem. Az sem valószínű, hogy kívülről láthatta volna, hogy mi történik a házakban.
    "Állítása szerint a fotós több tekercsnyi filmet készített, ő pedig a szemtanúja volt annak, ahogy a Lehi emberei berontanak a házakba és elvágják az ott alvók torkát."

Nem kell látnod kívülről, hogy mi történik a hazában, elég annyit látnod, hogy bemegy egy katona, majd miután kijött elvágott torkú anyu és gyermekei vannak a házban, nem kell nagy képzelőerő, hogy mi történt bent, vagy a blogoló szerint a mikulás vágta el a gyerekek torkát?

• freelac
    ...és akkor a zsidó katona cselekedete lemos minden bűnt, amit a fajtársai tettek és tenni fognak?
  • freelac
    Nem tudom, hogy az eset nem-e egy MEGSZÁLLT területen van-e? Mert akkor ugyebár el kéne dönteni, hogy ki járkál azon a területen jogszerűen fel- s alá...
  • L Viper #6879
    Jó lenne sok ilyen hírt hallani
  • immovable
  • Hypo #6877
    An increasing number of Arabs living in the Binyamin region of Israel have been turning to a local IDF post for emergency medical care, the Israeli army reported on Monday.

On Sunday night, a young Arab woman arrived at the post with her 12-day-old infant, who was suffering from severe breathing difficulty.

The IDF Home Front Command soldiers stationed in the area treated and stabilized the baby. They then called an emergency ambulance that evacuating the infant to a nearby hospital in Ramallah.

"The baby was suffering from severe breathing difficulty and was simultaneously vomiting," explained the battalion doctor, Cpt. Dr. Michael Findler. "We provided her with initial medical care and succeeded in stabilizing her condition."

Commanders in the Binyamin Regional Brigade explained that Arabs living in the region know that when they are in need of medical assistance, the Israeli army will provide them with the care and treatment they are seeking. "Every Palestinian in the region knows there is an IDF post permanently stationed here that will provide aid," said Cpt. Dr. Findler. "Such incidents have become commonplace."

Over the past two weeks, the battalion stationed at the post treated three similar cases of emergency medical care, noted the IDF.

"Last time one of our paramedics treated a Palestinian girl suffering from meningitis, and in another incident I treated a jaundice patient that arrived with a severe cerebral hemorrhage," explained the battalion doctor. "In both cases the patients were evacuated for additional medical care at Israeli hospitals."
  • L Viper #6876
    Szerintem, ha simán letartóztatják, még most is ellátná a szolgálatát az a katona és nem függesztik fel. Az meg nem izgat, hogy min "vinnyognának" akkor, mert a dolog imigyen történt meg, utólag felesleges kozmetikázni.
  • Molnibalage
    Akkor meg azért vinnyognának, hogy miért tartóztatják le.

Valahogy nem láttam linkelni bizonyos emberektől azokat a videókat, amikor az IDF megjelenik és lerombolja az illegális telepeket és az ellenállókat meg erővel szereli le.

Hála istennek volt annyi eszük a telepeseknek - mert fegyverük bizony van - hogy azért az IDF-fel ne kekeckedjenek.
  • Molnibalage
    A helyzet némileg árnyaltabb...

http://lemil.blog.hu/2011/08/11/deir_yassim
  • L Viper #6873
    Az ilyen nem katona, hanem egy önbíráskodó sunyi f*sz, a sereg szégyene. Nem véletlenül lett felfüggesztve. Szerencsére a médiának van jó oldala is. Milliókhoz eljutnak a felvételek.
    Azt a nyivászta aktivistát simán is le tudta volna bilincselni.
  • ReszegKoldus
    A videón az látszik, hogy ott áll az ember, a katona meg szájba vágja. Azt nem értem, hogy mit krákognak, de egy katona akkor se viselkedjen így.
  • Strahd_
    A videon is jol latszik a felszolitas ellenere se ment el, megerdemelte. Legkozelebb nem megy oda kekeckedni
  • Strahd_
    Egy konnycsepet ermorzsolok a bekes palesztinokert( bar ilyen nep nem is letezett)
  • Toleráns Tóbiás
    Meg kéne kérdezni a Weisenthal (így kell írni?) központos főcsocsitól, hogy mi a terve velük.
  • Toleráns Tóbiás
    Hallgattassék meg a másik fél is (Audiatur et altera pars). Szent Ágoston tanácsa a közel-keleti viszályban is megszívlelendő

Áldozat lett a békeaktivistákat ütlegelő, fegyverrel orrba vágó izraeli alezredesből

Vigyázat ultrarasszista kurucinfó, amit én nevemből adódóan tolerálok (mint mindent)
  • ManoNegra
    Akik ezt elkövették, azokat is üldözik vajon?
  • L Viper #6866
    Oldaltól függetlenül a háborús bűn az háborús bűn!. Kővel kezet törni, önbíráskodni, stb.
    Ahogy a palesztinok nem szentek, az IDF-et sem kell beállítani szentnek.

A #6850-ban linkelt videón is látható, hogy adva van az a hálátlan fizikumú aktivista, kezei lelógatva a teste mellett, nem fenyegető pozícióban, inkább kitér. Hát nekem szomorú, hogy egyeseknek az a véleménye, hogy nem ütötték le jobban.
    Ha rátámad, vagy egyáltalán fenyegetőleg közelít a katona felé jogosan verik földig és nem is lenne belőle ekkora nemzetközi felháborodás.

Mivel azóta a katonát már fel is függesztették, csak jogos a többség felháborodása.
  • Toleráns Tóbiás
    Hogy is van ez? Izrael csak azért bombázza a palesztin civileket (nőket, gyerekeket) mert ők rakétázgatnak?

64 évvel ezelőtt, 1948. április 9-én hajtották végre izraeli terrorcsoportok az egyik legvéresebb bűncselekményüket Deir Jászinban. Vajon ennek az eseménynek a felemlegetése is „gyűlöletbeszédnek” minősül Izrael szerint?

Azon a napon, a hajnali órákban, az Irgun és a Stern elnevezésű zsidó terrorcsoportok - élükön Menachem Beginnel és Jicak Samirral - megrohamozták a Jeruzsálem közelében található békés, mindössze 750 lelket számláló palesztin falut, Deir Jászint. A hozzávetőleg 120 cionista fegyveres eszeveszett öldöklésbe kezdett: a terroristák nőket, gyermekeket, férfiakat mészároltak le. A halálos áldozatok száma pontosan ma sem ismert, de hozzávetőleg 100-250 közé tehető.

Nem, ezek nem auschwitzi képek

A cionista bandák foglyokat is ejtettek, akiket láncra verve, teherautók platóján végighurcoltak Jeruzsálem zsidók lakta negyedében. Az ily módon is megalázott palesztinok közül 25 személyt brutálisan kivégeztek Givát Saul zsidó telep közelében. Másokat visszavittek a falujukba, és ott lőtték agyon őket.
    A Deir Jászin elleni terrortámadás annál is inkább váratlan esemény volt, mivel a település kívül esett az 1947-es ENSZ felosztási terv során Izraelnek juttatott területek határain (ráadásul korábban megnemtámadási szerződést is aláírtak). Deir Jászinban nem voltak jelentősebb arab ellenálló csoportok sem, sőt a falu békés lakói korábban maguk tessékelték ki azokat a „radikálisokat”, akik, sejtve, hogy mi következik, fegyveres ellenállásra biztatták a helyieket. Néhány palesztin megpróbált ellenállni, és négy izraeli terroristát sikerült is agyonlőniük. Azonban a kezdetleges fegyverekkel felszerelkezett kevés számú palesztinnak esélye sem volt a zsidó terroristák vérengzésének megakadályozására.

A településnek stratégiai jelentősége lehetett a cionisták számára: A falu Tel-Aviv és Jeruzsálem között, egy magaslaton feküdt. Minden jel arra utal, hogy az izraeli haderő felhatalmazta a Menachem Begin vezette Irgun, illetve a Jicak Shamir irányítása alatt álló Stern terrorcsoportokat Deir Jászin elfoglalására. Az öldöklés szükségtelen lett volna, ugyanis a helyieknek nem voltak jelentős számban fegyvereik. Csakhogy a cionisták meg kívánták félemlíteni Palesztina arab lakóit, arra kényszerítve őket, hogy hagyják el szülőföldjüket. A zsidók üzenete egyértelmű volt a palesztinok számára: vagy szedik a sátorfájukat, és eltűnnek Izraelből, mert ha maradnak, az a sors vár rájuk, mint Deir Jászin lakóira. 1947/48-ban 750-800 ezer palesztin menekült el szülőföldjéről.

Teljes mértékben jellemző, hogy az izraeli terrorcsoportok vezetői még aznap este sajtóértekezleten (!) jelentették be: azért volt szükség Deir Jászin elfoglalására, mert a faluban „arab fegyveresek” rendezkedtek be, akik meg akarták támadni Jeruzsálem „békés” zsidó lakóit. Mindebből természetesen egyetlen szó sem volt igaz. A születőben lévő izraeli kormányzat hivatalosan „elítélte” a vérengzést, annak ellenére, hogy a legfelsőbb szintű cionista körök jóváhagyása nélkül aligha kerülhetett volna sor erre a véres akcióra.
    Deir Jászin életben maradt lakóinak többsége Jeruzsálem arab negyedeiben telepedett le. 1967-ben azonban – amikor a zsidó állam hadereje elfoglalta Kelet-Jeruzsálemet – ismét csak izraeli uralom alá kerültek. 1948 szeptemberében Lengyelországból, a Felvidékről és Erdélyből, valamint Romániából ortodox zsidó telepesek költöztek Deir Jászin üresen álló házaiba. A falut a zsidók átnevezték Givat Shaul Betnek, abban a reményben, hogy sikerül a példátlan gaztett megtörténtét kitörölni a palesztinok emlékezetéből. Később, ahogy Jeruzsálem terjeszkedett, az egykori Deir Jászin területe a város részévé vált.
    1947/48-ban legalább 400 arab településről űzték el az őslakosokat. Helyükre zsidó telepesek érkeztek. Az egykori lakóházakat jórészt lebontották, a temetőket felszántották, a falvaknak, városoknak új neveket adtak. A cionista terrorcsoportok és a hadsereg nem csak Deir Jászinban követett el súlyos bűntetteket, hanem másutt is Palesztinában.

One of the awful crimes against the Palestinians in 1948,
    The song is try-not-to-cry by Yusuf Islam and the Outlandish
    The materials are from the site:
    Wikipedia, the free encyclopedia
    And the official site for reminding to this massacre:
    www.deiryassin.org/mas.html

• ReszegKoldus
  • ReszegKoldus
    Le is kellett volna lőni ott helyben.
  • freelac
    Éppen ezért te is pont olyan lennél, mint akiket elítélsz. Egy rendőr ha inzultálják, akkor megfogja az illetőt, megbilincseli, beülteti a rabomobilba és elviszi a dutyiba. De NEM töri el kővel a faszi kezét, NEM lövi át a lábát, és SEMMI ilyent nem cselekszik. Ha meg mégis, akkor meg pont azzá válik, aminek láttatják az ilyen videók.
    Tök egyszerű az egész.
  • Strahd_
    Joparrol meg kiderult hogy megrendezett jelenet
  • Molnibalage
    Osztottak ki már ilyen túlkapásokért büntit. Hogy ebben a konkrét esetben is, azt nem tudom.

Egyébként kicsit álszent kérdés, mert pl. milyen fenyítést kaptak azok a "börtönőrök", akinél a rab ki-be járt merényelni, amíg az IDF meg nem unta ezt a '90-es évek végén és végül egy AH-64-ről lőtték le a "sitten ülő" terrorristát.

Az ilyen videók elemzése és köpködése nem vezet sehova. Mindkét oldalon találkozol idegbeteg emberekkel, akik nem bírják a stresszt vagy alapból faszkalapok...
  • L Viper #6859
    A rohadt életbe! 2:00-nál kővel eltörik a kezét. Ezért vajon kaptak hadbíróságot az elkövetők? Ez iszonyat, erre nincs magyarázat szerintem. Nem hiszem, hogy az ilyen dolgoknál ez a természetes bánásmód, akármit is tett az illető.
    1:35-nél ott le is lövik a katonák azt a bekötött szemű embert?
  • Molnibalage
    Vagy mi lenne a helyzet akkor, ha odamegyek egy palesztín rendőrhöz és elkezdem lökdösni üvöltve, hogy mocskos terroista?

Az ilyan provokáló "békeaktivistát" (anyád azt...) én is élből pofánverném...
  • Hypo #6857
  • Molnibalage
    A fegyverek magukban nem robbannak fel. Robbanóanyag volt a hajón. Ugye beláod, hogy az ágyú, ami egy nagy darab vas, az nenm robban fel...? :)
  • Toleráns Tóbiás
  • Strahd_
    Kivancsi lennek ha a magyar katonahoz , rendorhoz odamenne par ilyen suttyo es elkezdenenek lokdosodni es felszolitas ellenere nem elmenni hanem kekeckedni mi tortenne. De ugy is majd lesz ra pelda a meleg felvonulason az ostulok kozott
  • Strahd_
    Nem utott eleg nagyot a katona, ezt azert sajnalom
  • Strahd_
    Vagy "bekes" tuntetokkel "palestina" felszabaditasara..