Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az érdekellentét pedig ott van, hogy a kormány tagjai számára problematikus az "országon belüliek" képviselete az "országon kívüliekkel" szemben. Egy olyan helyzetben, mikor az egyet elõre lépésért dicséret, a hátra egyet lépésért szankció jár, a legtöbb ember nem az alapján dönt, hogy elõre vagy hátra helyes-e lépni, hanem hogy miért jár dicséret. Mélységes tiszteletem a kivételeknek, akik jelen voltak végig a világtörténelemben, és akik jelen vannak most is az országban.
Ezek az emberek hibát követtek el. Es az is aki odaadta ezt a hitelt.
Amikor kockázatkezelõként dolgoztam a következõ szabály volt érvényben: az ügyfél összes havi törlesztõrészlete nem lehet magasabb mint a havi jövedelem fele.
Amikor ezt betartottuk persze az ügyfél nyávogott a legjobban. És most is az ügyfél nyávog, hogy mért adtuk neki oda hát nem tudta, hogy ez lesz... Mi tudtuk, csak akkor ez senkit nem érdekelt. és Persze az "okos" ügyfél elment ahhoz a bankhoz aki megcsinálta neki a hitelt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Walk the Talk.
A szocializmusnak 89-ben vége lett. HA minden szitura az állam beavatkozását várod akkor lehet menni kubába.
"Vagy tiltsa meg külföldieknek a lakóingatlan vásárlását, úgy hiszem ez eléggé lerugná az árakat, az meg kit érdekel, hogy sírnak Izraelben/Ausztriában stb..., elsõ a magyar nép a saját hazájában és ha nekik mér jó akkor esetleg jöhetnek mások. "
Azt azért remélem tudod, hogy Magyarországon azt a szegényes ingatlan építkezési szektort (ami éves szinten 5%-ot zuhan és már nem is tudom, hogy hova képes még zuhanni) nagyrészt a külföldiek és a gazdagok tartották el, mert a szegényebb és középréteg panelt vesz vagy használt ingatlant.
Tehát ha a magyar ember hajlandó lenne vagy éppenséggel tudná a prémiumot megfizetni akkor az ingatlanértékesítõknek nem kéne KÜLFÖLDÖN vevõt KERESNIÜK.
A Devizahitel pedig nem uzsorabiznisz. Még mindig jobban jártak akik felvették mintha azonos forintalapú terméket vettek volna fel. (persze függ a lejárati idõtõl)
pl: Fogja be a segílybõl életvitelszerûen élõ szegíny romákokat, csináljon belõlük brazil gépsort és építsenek társasházakat, házakat tonna számra. Munkaerõ jó részt ingyen van (mert ugye õk amúgy is kapnák a segílyt), anyagköltséget meg kifizeti a vevõ, sõt így még a vevõ be is száll valamennyivel a segílybe is.
Vagy tiltsa meg külföldieknek a lakóingatlan vásárlását, úgy hiszem ez eléggé lerugná az árakat, az meg kit érdekel, hogy sírnak Izraelben/Ausztriában stb..., elsõ a magyar nép a saját hazájában és ha nekik mér jó akkor esetleg jöhetnek mások.
Vagy egyszerûen csak védje meg a pénzügyekrõl semmit nem tudó polgárait az ilyen devizahiteles uzsora bizniszektõl, pl azzal a módszerrel, amit a "viccblogomban" is írtam.
Ez kutya kötelessége az államot vezetõknek, ha nem teszik meg a nép elfogy, nem lesz új generáció, és szépen lassan kihal a nemzet.
Most jöhetsz ilyen olyan érvekkel, de ez a szemed elõtt zajlik, nem kell hozzá sok ész, hogy felismerd a problémát.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
U.S., French, British and Italian imperialists are determined to lay hold of Libya’s now well-developed infrastructure of oil refineries, pumping stations, gas lines, ports and pipelines directly into Europe, as well as billions of dollars in gold reserves, oil reserves — the largest in Africa — and Libya’s other rich assets. All of this has been built up over the four decades since U.S. and British imperialism were kicked out of the country.
The imperialists are especially determined to stop Libya’s assistance in the development of other African countries. The plans for a United Federation of Africa, which were put forth by Libya and backed with $90 billion in investment funds, deeply threaten the continued multinational corporate looting of the continent.
The people of Libya have resisted more than four months of nonstop aerial assault. The bombing has united the population. Their cohesion has grown. More than 1 million people hold giant rallies in Tripoli.
A government in fear of its population would never hand guns to the public, but Libya’s government has distributed more than 3 million weapons in a country of 6.5 million people to enable them to resist occupation.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De az összehasonlítás persze kamatfüggõ. De még mindig szerencsésebb a lakást veszek alapból, az albérlõm eltartja a törlesztõt és a rezsit míg én albiba költözöm és a lakás kitermeli magának a tõkét.
Az alapkamatot meg nem közvetlenül a hitelfelvevõk fizetõképességére szabják, hanem az államadósság finanszírozhatóságára is.
Arról meg, hogy miért is olyan az árfolya mint amilyen van egy elég hosszú post a világgazdasági válság topicban, többször is hivatkozva rá.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Egy nemzet alapvetõ túlélési feltétele, a dolgozó emberek biztos lakhatása, ez által szaporodni fognak és a nemzet erõs marad. Ha jól látom Magyarországon az ellenkezõje zajlik"
Végülis szaporodunk is (illetve hát a férgese),csak ezzel gyak. csõdbe viszi magát a nemzet. Nem tudom,hogy minek kell már ahhoz történnie,hova kell sodródnunk ahhoz,hogy bevezessék azt,mint Kínában - és itt most a születésszabályozásra gondolok.
Izraelieknek pedig igazuk van,nagyon jól teszik,hogy kiállnak magukért. És te is jót írtál.
(Phijj..mióta vagyok én itt már read only üzemmódban,most ezt is megszegtem 😄)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Tel-Avivban vagy Jeruzsálemben úgyszólván lehetetlen, hogy egy fiatal pár önerõbõl saját lakáshoz jusson; de a kevésbé felkapott helyeken is 20 ezer dollártól indul a lakóingatlanok négyzetmétere, miközben egy közalkalmazott bére nem éri el a havi 2 ezer dollárt."
Tény, hogy ott nehezebb lakáshoz jutni (ha jól számolom) de õk legalább kiállnak az alapvetõ (saját otthon) jogaik mellett. Talán ezért tartanak ott ahol és talán ezért õk vásárolnak fel minket és nem mi õket.
Ez a nagy albérletesdi meletti kiállás elég vicces. Aki albérletbe csinál gyereket az egyszerûen nem normális. Tegyük fel, hogy a gyerek megszületése után történik valami olyasmi ami miatt munkaképtelenné válik a család fõ. Akkor mi van? Élnek mint a cigányok?
Egy nemzet alapvetõ túlélési feltétele, a dolgozó emberek biztos lakhatása, ez által szaporodni fognak és a nemzet erõs marad. Ha jól látom Magyarországon az ellenkezõje zajlik, az hogy balage miért kampányol ez a rossz dolog mellet csak sejthetõ, de remélem nem igaz.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Bravo usa...
(szerintem ha a jenki népet valagi felvilágosítaná úgy igazán, hogy mi is történik (nem ilyen kuruc.info szintû underground szinten hanem az esti híradó elõtt naponta) egy hónapon belül megtámadnák Izraelt, a nép nyomására.)
<#eljen>#eljen>
Konkrétan nagy részük fából van sokszor még a válaszfalak is.
Lehet építési vállalkozást kéne csinálnom, mellette elvégezni egy origami tanfolyamot, aztán árulnám a papírházakat 20milláért... <#bohoc>#bohoc>
"Baer a provokatív hangvételû „Háttér információ” címû Los Angelesi rádiómûsor vendégeként nyilatkozott. Legfõbb forrásait nem nevezte meg az izraeli támadás tekintetében, de a név szerint említett személyek valamennyien izraeli biztonsági szakemberek, akik a széles nyilvánosság elõtt is beszéltek arról, hogy Benjamin Netanyahu, Izrael miniszterelnöke, elszánta magát egy Irán elleni támadásra."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
10 evvel kesobb Pista bacsi Gizi nenitol vesz 175 Svajci Frankot 800 Forintert es azt visszaadja Geza Bacsinak.
Ennyi tortenik a hitelnel.
"A körültekintõ hitelezés a mai pénz- és tõkepiacok bonyolult világában nem a hitelfelvevõ, hanem a szakértelemmel rendelkezõ bank dolga, mert a szükséges szakmai ismeretek hiányában az átlagháztartás nem tudja megállapítani, hogy mekkora havi törlesztéssel kell számolnia. A hitelképesség határának kiszámítása tehát a bank szakmai feladata, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tény, hogy ezt a feladatot a bank csak különdíjazásért – mint például a „hitelbírálati” díj befizetéséért – vállalja. Annak megállapítása aztán, hogy a bank által javallott hitelkonstrukció általa ajánlott mérete és mûködési jellegzetessége mennyire felel meg az általa behatárolt hitelképességnek, végképp a bank felelõssége."
http://nol.hu/lap/forum/20110617-a_devizahitelezesrol
Lehet tul sokat Sim Cityztem, es ott soha nem tudtam visszafizetni a hitelt es ebbol levontam mar 15 evesn a kovetkeztetest hogy hitelt felvenni szar
Ezért kellett volna a nyomatékosabb felvilágosító munka, mert a pénzvilág mint az ingovány. A cigisdobozon: halált okozhat. Tehát, ha mégis cigizik, akkor baknyúl. De amikor egy 10 oldalas szerzõdés végén apró betûkkel: árfolyamkockázat? S amikor megkérdi Pista bá, mondja már meg legyen szíves, akkor ne tessék azzal foglalkozni.
Walk the Talk.
Te bármit elhiszel a szoci kormánynak - egyáltalán bármilyen magyar kormánynak - és a szenny médiának? Most erre mot mondjak...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha én azt írom, hogy egy dzsinn ajándéka a frank hitel, akkor azt is elhiszed?
Írja az egyik társunk az albérletet. Nekem van pár albérletes ismerõsöm, nem tudom neki van-e?
Van. Gyakorlatilag csak olyan a volt egyetemi évfolyamtársaim vagy barátaim közül. Egyetlen haverom vett lakást, de azért, mert 5 év alatt annyit volt külföldön, hogy a napidíjából hitel nélkül vett egy lakást. Persze vehetett volna új autót is, de õ sem fogyasztási buzi és jó neki a tizenix éves jó állapotban levõ használt autó.
Most ezzel senkit nem akartam megbántani, de ahhoz, hogy az egyik albiból a másikba , ahhoz kell egy bizonyos életstílus.
Az egyik srác 8 évet húzott le ugyanabban az albérletben. Mi írja elõ, hogy folyamatosan költözni kell? Hm...?
BTW az új lakások amennyire látom a mérgegráda, de lószar minõséget jelentik. Egy másik ismerõsõm vett új lakást és a lakásavatón nem hittem a szememnek, hogy 17 millát fizetettek azért a hulladékért.
Ezt üzend azoknak, akik nem olvasták el, hogy mit írnak alá és utána sír a szájuk...
Walk the Talk.
Dumálnak itt a népesség fogyásról. KÁR-KÁR------mert van oka
Walk the Talk.
Azért könnyebb ám utólag itélkezni-------------------
Walk the Talk.
"Azt hiszem a komment alapján leszûrhetjük, hogy csiégnek milyen világképe van. Viccnek jó a srác..."
Mit írtam????
Azt írtam, hogy a hitelek reklámozása ELÕÕÕÕÕTTT vagyis azokkal együtt kellet volna valami extra figyelemztetést elõírnia a kormánynak. Mint pl a dohány reklámoknál, hogy akár bele is dögölhetsz.
Ne m tudom mit szenvedek analfabéta faszkalapokkal. Elõbb tanulj meg olvasni/értelmezni aztán utána mászkálj olyan fórumokra mint ez.
Vicces, hogy olyan meber kezdi megint a személyeskedést aki olvasni nem tud b+
Sajat peldamon tudom, igen fiatal hazas vagyok es megsem voltam idiota hogy olyan hitelt vegyek fel aminel nem szamolok azzal hogy majd vissza kell fizetnem es esetleg szarul jarok. Mindig jobban jart aki frankban vette fel a hitelt. Miert vettek fel frankban? Mert stabil penznem volt evekig alig mozgott az ara. Nem arulok el nagy titkot akkor sem amikor pl az arany arara se szamiotott par kozgazdasz szakember hogy tovabb fog menni az egekbe az ara, de megis igy van. Attol hogy valaki kozgazdasz nem biztos hogy jol dont. Mint a pelda is mutatja a te ismerosodnel.
Hitelt veszel fel kockaztatsz hogy pillanatnyilag megnoveled a likviditasodat. Ugy kell hitelt felvenned hogy ne okozzon gondot a torleszto reszlet, vagy visszafizetes ha megsem jon ossze valami. Errol nem a bank tehet, de kozuk van hozza mert rajatoszottak az emberi idiotizmusra "menjunk nyaralni hitelbol"
Miért is? Számolgass, hogy a hitel kezõrészlete hoszútávon lekövte 10 év alatt mennyi kamatatot hoz. Ezen felül egy új lakásba kismilló olyan dolgot be kell szerezni, ami még az üres lakás árán felül alsó hangon 2-3 millóba fáj, ha nem bóvlit akarsz.
Viszont nem kellene ezzel már átmenni valami áms topikba...?
http://www.pszlf.com/index.php?option=com_content&view=article&id=114:lakashitelek-kesz-a-bankokat-korlatozo-ujabb-kormanyrendelet&catid=68:belfoeldi-hirek&Itemid=58
Lehet, hogy az albérlet olcsóbb, viszont hosszútávon kidobott pénz. Érdekes módon régen az átkosban mûködött korrekt hitelnyújtás. Nem akarom visszasírni, de ami jó volt azt meg lehetett volna tartani. De ha az állam a polgárai ellen dolgozik, akkor ez lesz az eredménye. Es ez sajnos messze nem konteo...
És igen, erõsebb felvilágosító munka kellett volna. Ki a fene gondolta akkor, hogy kidõl a bili. És akik most visítoznak (van közöttük számító is), azért teszik, mert õk azt a tételt tudták kifizetni, arra voltak berendezkedve. Persze neked is igazad van, de mi a megoldás??
Walk the Talk.
Ez a rablás ami otthon folyik példátlan világszerte. Az viszont igaz, hogy ez párosul a polgárok hülyeségével. Tudom, hogy a világrablók háborúkkal szerezték meg a privilégiumot, de más országokban van legalább valamiféle képviseletük is a kiraboltaknak, ami Mo.-n tudtom szerint nincs.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ennyi erõvel n+1 dolgot fel tudnék sorolni, ami tiltson be, hogy a hülyéket védje saját maguktól.
A szabad akarat fogalma jelent valamit számodra?
De mivel az állam tisztviselôjei az idegenek beleegyezésével kerülhetnek csak hatalomra, így logikus kiknek az érdekei kerülnek elôtérbe..
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.