13596
-
#6971 Utolso harom tipikusan magyar vonas is ezek alapjan a magyarok zsidok a te felfogasod szerint. Ezen a heten mar sokadjara irod le ezt a listat, nem unalmas?
Latod cifuk kb ennyi ido kellet hogy az elrabol magyarok tema helyett kis zsidozasba torkoljon a forum vegul is van akik szamara fontosabb par magyar sorsanal hogy inkabb zsidozhasson kicsit -
#6970 Az arca alapján? Rasszizmus? Előítéletek?
Lista bővítve:
Ismét egy dolog amit a zsidóknak lehet a gójoknak nem. Lassan összekéne már írni ezeket.
-Terrorizmus
-Nukleáris fegyverek tartása, mindenféle nemzetközi felügyelet nélkül.
-Kollektív bűnösség alkalmazása.
-Rasszizmus
-Előítéletek
-
#6969 Mi volt a megalazo a vizsgalatban? Joga van a biztonsagi ornek hogy ne engedjem fel valakit a gepre ha ugy latja jonak ennyi. Majd ha te felelsz emberu eletekert mint biztonsagi kedves Tobias akkor makd te hozol dontest ilyenbe. Az arca alapjan en se engednem fel ennyi. Hoboroghetsz hogy hogyan vegzik a munkajukat de El Al gepet meg nem teritettek el, ergo jol vegzik a munkajukat. -
#6968 Berlinben nem engedtek beszállni egy izraeli állampolgárságú palesztin színészt az izraeli biztonságiak
Berlinben tegnap megalázó „biztonsági vizsgálatnak” vetettek alá, majd mégsem hagytak beszállni egy izraeli állampolgárságú, ismert palesztin színészt, akivel még azt is közölték, hogy neki Izrael nem hazája. Az arab és héber nyelvű filmekből, színpadokról jól ismert művész a zsidó-arab megértést és megbékélést propagáló alkotások szereplője és rendezője.
Az izraeli El Al Légiforgalmi Társaság által alkalmazott biztonsági emberek a jelek szerint nem csak a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren művelnek azt, amit akarnak, hanem Németországban is. A durva, rasszista és tapintatlan viselkedésükről ismert izraeli biztonságiak ezúttal Sarídi Dzsabárin izraeli állampolgárságú, jó nevű palesztin színészt, filmszínészt, rendezőt vették kezelésbe a berlini repülőtéren.
Sarídi Dzsabárin 1981-ben született Jaffában, a Tel-Aviv Egyetem színész szakán végzett, majd a tel-avivi héber nyelvű Kameri Színház társulatának tagja lett. A palesztin-zsidó megbékélést célzó Egy hétvége Tel-Avivban című, 2008-ban forgatott romantikus film férfi főszerepét Sarídi Dzsabárin, míg a nőit az izraeli Hili Jalun alakította. Dzsabárin az utóbbi években világjáró előadóművész lett, rendszeresen föllép Németországban és Franciaországban. Az utóbbi időben Berlinben él, s onnan jár forgatni és föllépni.
Az izraeli állampolgárságú palesztin színész szombaton Berlinben szeretett volna fölszállni a Israir Légiforgalmi Társaság gépére, ám hiába lobogtatta a repülőjegyet és izraeli útlevelét, az egyértelműen arab neve láttán az izraeli biztonságiak félreállították, majd föltették neki az első bölcs kérdést: Milyen célból utazik Izraelbe? A színész elkezdett magyarázkodni, hogy ő bizony izraeli állampolgár, ott született, minden hozzátartozója ott él, foglalkozását tekintve héber színész és filmes, s jelenleg a Szurony című izraeli-francia filmvígjáték forgatására igyekszik haza Izraelbe.
Akkor mutassa meg a forgatásra szóló szerződést, mondták a színésznek a biztonságiak, mintha attól függne, hogy ki, mikor utazhat haza a saját szülőföldjére. Sarídi Dzsabárin erre közölte, a szerződés nincs nála, de ő izraeli állampolgár, most éppen hazautazik, s ezért kéri, hogy ennek megfelelően viselkedjenek vele. Az egyik biztonsági fölvilágosította: Ne mondja azt, hogy hazautazik, mert neki Izrael nem a hazája.
A megalázó és hosszadalmas „biztonsági vizsgálat” és kikérdezés után a színész laptopját is el akarták venni „megőrzésre”, ami ellen Dzsabárin tiltakozott, hiszen más utasokkal ezt nem szokták megtenni. Végül az izraeli állampolgárságú palesztin színészt egyáltalán nem engedték fölszállni a Tel-Avivba tartó gépre.
-
ManoNegra #6967 Ez teljesen rendben van, volt már egy ember akit hazahoztak egy ilyesmi esetben. Azt hiszem, legkevésbé sem érdekelne a kormány színe, ha bajban lennék, örülnék ha jönne valaki segíteni. -
#6966 ;) csak nem orban lanyat raboltak el? -
#6965 Azt olvastam a TEK kesz odamenni... :D
-
#6964 Es le merem fogadni hogy ennel tobb hirerteket nem fog kapni az eset. Sajnalatos. -
#6963 Az urkutatasban nincs politika? Ez nekem uj.
-
Pares #6962 Mi abban a politika? Tények, Molnikám, azok a fránya tények, amire mindig vered... -
#6961 Szeritem te csak kussoljál, aki az űrkutatás topikban is politiziál... -
#6960 elraboltak_ket_magyart_sziriaban -
Pares #6959 Na, Molni, megint annyira magadra veszed a Kiválasztott népet ért (jogos) kritikákat, hogy még a végén azt hiszem, hogy Te is... Mondjuk figyelembe véve az USA fanatizmusodat, meg ahogy a Kiválasztott nép cselekedeteit véded, ja és az alpári, lekezelő, fölényeskedő stílusod, miszerint más véleménye csak hülyeség, az írója meg idióta, és hogy ezért még nem kaptál büntit (mondjuk tudom, hogy Te itt protekciós vagy)... A paraméterek megfelelnek... -
#6958 tudom ki az de nem az vagyok. voltam már bronx south is. Esetleg még pár név? -
#6957 Na igen a kollektív bűnösség is csak a nem zsidók ellen alkalmazható, de kizárólag akkor ha azt zsidók alkalmazzák. Tehát ha én kollektívan elítélem a cigányokat mert 80+% lop,csal,rabol,hazudik, akkor szemét rasszista vagyok. Bezzeg nekem fizetnem kell azért mert más magyarok anno helpeltek a holokausztnál. Én ott sem voltam, még is én fizetek, az egész magyarság bűnös. Szerintük.
Ismét egy dolog amit a zsidóknak lehet a gójoknak nem. Lassan összekéne már írni ezeket.
-Terrorizmus
-Nukleáris fegyverek tartása, mindenféle nemzetközi felügyelet nélkül.
-Kollektív bűnösség alkalmazása.
-Rasszizmus
-
gogandmagog #6956 NEM minden ország maga dönti el kinek ad pénzt!
Vegyük mindjárt példaként a zsidóknak fizetendő olyan összegeket, melyeket azért kell nekünk magyaroknak megfizetni, mert állítólag a magyarok ártottak a zsidóknak. Hát hogyan is árthattunk volna mi nekik, mikor mi magyarok már jó ideje nem mentünk arra a területre, melyet korábban a zsidó csürhe valami hazug, álnok módon elfoglalt, a semki más által meg nem erősített istenfélével kötött szerződésre hivatkozva. Oda betörve csecsemőket sem kímélve legyilkoltak minden embert, majd még az állatokat is. Nos, ha arról a helyről -nevezzük izraelnek, még izrael létrejötte előtt- nem indulnak mindenfelé, hogy elfoglalják a világot ezzel az előbb említett módszerrel, és módszeresen, akkor nem történik meg az ú.n. holokauszt. Ezt pedig azért nevezik ezzel a műszóval "teljesen elégő áldozatnak", mert valóban ők maguk áldozták fel a zsidóság kevésbé tehetős részét, hogy később ebből az általuk több millíósnak vizionált hullahegyből pénzhegyeket facsarjanak ki az európai nemzetektől. Mi már sokadszorra is megfizettük az árát a holokausztnak, s szeretnénk már végre látni is azt, amiért fizettünk! Egyébként maga a szó is hazugság, mert zsidó nem áldozná fel magát senkiért, semmiért. Ezzel a módszerrel épp az arab világ fanatikusai élnek, mely arabok a zsidók testvérnépei Ábrám első fia, Iszmáel által.
Ne keverjük össza azonban a szezont a f@szommal, mikor zsidógyűlöletről beszélünk. A zsidógyűlölet az, mikor a zsidók kijönnek izraelből. Amíg benn vannak, senki nem gyűlöli őket! Már szép nagy falat is építenek köré. Csak arról feledkeznek meg, hogy a kaput ha bezárják bentről, bezárják azt kintről még nagyobb lakattal.
A magyarok, mikor a kárpát medencébe érkeztek, visszajöttek oda, ahonnan korábban kelet-nyugat irányba vándoroltak. Az ilyen irányú vándorlás nem követel életmódbeli változtatásokat, mivel azonos éghajlaton történik. Amikor például Atilla király (Isten ostora) visszatért a hunokkal (akik a magyarok, "Hunni sive Hungari"), az itt talált népekkel nem háborúzott, azok nem vonultak előle más vidékekre, sőt mi több, magyarul beszéltek. Éppen így volt ez az avarkorban, akkor, mikor az Álmos vezette magyarok újra visszaérkeztek. Nincs említés harcokról! De magyarul beszéltek ezek is, azok is. István által gyűrűzött be ide a zsidó-katolikus vallás. Ezt ugyan a zsidók, ill. egy zsidó Saulus(Pál) találta fel, de a zsidók azóta alkalmazzák. Nem a zsidók vallása ez! De zsidó vallás, amennyiben a gojokra erőltetett zsidó-imádatot hivatott szolgálni.
Természetesen megértem ugyanakkor a Ti zsidó álláspontotokat is, a Ti szemszögetekből. Én tolerálom a zsidókat, amennyiben azok nem Magyarországon élnek. S milyen igazam van, mivel Magyarországon jogilag nem él zsidó, nincs kisebbségi képviseletük, vagyis utálhatom a zsidót "ész nélkül" :)
A titokban zsidó ál-magyarok pedig nem magyar érzületű "magyarok", hanem a zsidó érdekeket képviselik! Ellenben vonatkozik rájuk a hazaárulás bűntette, mert mind egy szálig magyarnak vallja magát. Milyen alapon? Zsidóból soha nem lesz európai fehér ember, megmaradnak sivatagi buckalakóknak, amik eddig is voltak. Nagyon jól jellemzik egyes szakértői a témának, mikor parazita népnek mondják őket.
Egyet viszont soha nem bocsátanak meg mózesnek. Hogy mikor Egyiptom kirablása után (exodusz) 40 évet bolyongtak a sivatagban, vezetőjük mégsem találta meg a helyes irányt, mert ahelyett, hogy jobbra fordult volna az arábiai olajkincs felé, a sós mocsárba vezette népét. Talán ezt sem véletlenül... -
#6955 Mi van csige nem birod a nyomast? -
#6954 Minden ország maga dönti el, hogy kinek ad pénzt. Miért van az, hogy az arab "testvérek" basznak egymásnak segítni? Még 1967 előtt is a testvériség kimerült abban, hogy Egyiptom lenyúlta a szírek repcsijeit. Miért van az, hogy az EU (!) és nem Szíria, Egyiptom, Szaúd-Arábia és a többi sejkség utal eurómillókat, hogy a palesztín állam úgy-ahogy működjön az iszonyatos korrupciójával...?
Az is gazdasági megállapodás része, hogy miért kapja a tengókat Izrael úgy-ahogy. -
#6953 Köszönöm szépen, ennyi elég is. -
#6952 Fájnak a tények? -
#6951 Meg tengeralattjárókat a németektől...ingyen.
Engem ez zavar és le is írom. Sosem szerettem ha kivételeznek valakikkel. -
#6950 Ha jól tudom ilyenkor azért repkednek az ilyen olyan szankciók, embargók, külpolitikai nyomásgyakorlás és a többi... Izrael ellenben dollármilliárdokat kap USA-tól(is). -
#6949 Utolsó oldali termésed, úgy hogy közben senki más még csak hasonlókat sem írt:
1. Történelemből elégtelen.
2. Törből egyes, leheülthetsz...
3. Megismétlem, a magadfajta hülyének.
4. a magadfajta fórumtroll
5. Megalol comment...
Büntipont nélkül... Valakiknek mindent lehet. -
#6948 akkor még azóta is robbantgatnának zsidó terroristák többek között angol célpontokat.
Kaphatok én is abból a kristálygömbböl. Péntak van. Mondanál 5 jó számot 1 és 90 között? Ha bejön, esküszöm, hogy felezünk. -
#6947 Jah persze. Grúzia meg meg sem történt. Irán sem szálltam meg a környező kisebb államok területet +30 éve, és az első háború után az összes környező arab ország megszállta a palesztínának ítélt területeket. Szíria hova is vonult be és volt ott évtizedekeig?
Megalol kommment.. -
#6946 De tegyük fel, hogy még a Zsidó népnek adtunk egy utolsó esélyt, hogy saját otthonuk legyen mert szegényeknek nem volt meg amúgy is holokauszt meg ilyenek, ja meg ha nem adtunk volna akkor még azóta is robbantgatnának zsidó terroristák többek között angol célpontokat. Na szóval a terror akcióiknak is köszönhetően megkapták az áhított hazát. Nem volt elég nekik, továbbra is lépésről lépésre terjeszkednek.
Egyet kell-e ezzel értenem? -
#6945 #6903
"minden nép, ember, állat, növény faj, alapvető célja, hogy egyre nagyobb területeket hódítson meg. Azonban az emberi faj rádöbbent arra, hogy ha nem korlátozza önmaga ilyen irányú alap ösztöneit, az vérontáshoz vezet, ezért a világ országainak nagy része az egyesült nemzetek égisze alatt úgy döntött, hogy felhagy ezzel az ősi területszerzéses játékkal. Kivéve Izraelt..." -
#6944 Sajnos azonban, a tényeken nem változtat egyetlen szó rosszul értelmezése vagy leírása. Sok zsidó ment egy helyre, olyan helyre ahol olyan emberek éltek akkor akik nem akarták, hogy oda menjenek.
Jééé, hát nem ez volt a magyar honfoglalás? Nem is tudtam, hogy ez időlimites játék. Mi 1100 éve szó nélkül elkergettük, akik itt voltak. A zsidók elég nagy része meg megvette a földeket és mezőgazdaságot valósított meg, ahol előtte a nagy büdös semmi volt.
N+1-szer el lett magyarázva... -
#6943 Utólagos elnézést kérek minden (gój) fórumozótól, akit sértett a hasonlatom, egyszerűen arról a képről az jut eszembe. -
#6942 Élesen bírálta a megszállt területeken folytatott izraeli telepépítési politikát a német külügyminiszter.
Guido Westerwelle azt követően nyilatkozott szerdán, hogy az izraeli kormány legalizált három, engedély nélkül épült zsidó telepet Ciszjordániában. "Nézetünk szerint ez olyan helytelen döntés, amely nehezíti a békefolyamatot" - jelentette ki a külügyminiszter, aki szerint Benjámin Netanjahu kormánya ezzel újabb akadályokat emel a közel-keleti rendezést célzó erőfeszítések útjába.
Az izraeli kormány kedden úgy döntött: hivatalossá teszi három olyan zsidó közösség státusát, amelyek a kilencvenes években jöttek létre korábbi kormányok döntései nyomán. A három - úgynevezett - vadtelepnek, Bruhinnak, Szanszanának és Rehalímnak eddig nem volt hivatalos izraeli státusa. Netanjahu miniszterelnök már hetekkel korábban utalt arra, hogy legalizálni szándékozik a szóban forgó telepeket.
A negyedik genfi konvenció általánosságban tiltja egy megszálló hatalom lakosságának áttelepítését a megszállt területekre. Az ENSZ közel-keleti különmegbízottja, Robert Serry az intézkedés kapcsán azzal vádolta Izraelt, hogy csorbítja a konfliktus megoldását célzó tárgyalások esélyét.
Hivatalos izraeli statisztika szerint 2009 végén 296 700 izraeli telepes élt Ciszjordániában. További 190 ezer izraeli Kelet-Jeruzsálemben telepedett le. Egy izraeli emberi jogi szervezet szerint a tényleges számok ennél jóval magasabbak. A szóban forgó szervezet szerint Izrael 1967-től 2011 közepéig a Jordán folyó nyugati partján 124 telepet hozott létre, továbbá 100 olyan "vadtelep" létesült, amelyre nem volt hivatalos engedély.
Elítélte a legújabb izraeli lépést Száeb Erekat palesztin főtárgyaló is. A Bécsben tartózkodó Erekat, aki az Izraellel folytatott korábbi tárgyalások fő felelőse volt, egy interjúban a többi között hangsúlyozta: Izraelnek választania kell a telepek, illetve a béke között. A kettő együtt nem megy - figyelmeztetett Erekat, idézve abból a levélből, amelyet Mahmúd Abbász palesztin elnök a napokban küldött Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek. Ebben Abbász egyebek között kifejtette: addig nem kerülhet sor újabb tárgyalásokra, ameddig Izrael nem vet véget telepépítési politikájának.
MTI - barikad.hu -
#6941 "A betelpítés felülrő szervezett. A bevándorlás meg nem igazán. Egyéni döntés. Ha ez neked nem lényeges, akkor be vagy rúgva..."
Végülis a cionizmus történet meg az a Hertzl gyerek nem szervezett semmit, bár tény, hogy nem erőszakkal ment a dolog hanem propagandával.
Sajnos azonban, a tényeken nem változtat egyetlen szó rosszul értelmezése vagy leírása. Sok zsidó ment egy helyre, olyan helyre ahol olyan emberek éltek akkor akik nem akarták, hogy oda menjenek. Az ottani őslakos zsidók (ahogy látom a bemásolt írásban) nem is örültek ennek annyira.
Szóval lovagolhatsz azon az egyetlen szón, meg fikázhatsz embereket kedvedre, mert te magasabb rendű vagy nálam, de ez nem változtatja meg az alap történetet, gondolom legnagyobb sajnálatodra. -
#6940 Látod, megint mellébeszélsz. Javaslom olvasd át a fórum szabályzatát, ha nem érted mire akarok rávilágítani.
Én sem szóltam volna, ha lassan már nem az lenne itt a megszokott, hogy te jelzőket osztogatsz itt a neked unszimpatikus, vagy a veled egyet nem értő emberekre.
Teljesen feleslegesen példálózol addig, amíg nem tiszteled meg a másikat azzal, hogy nem aggatsz rá mindenfélét. Innen kéne kiindulni első körben.
S, még mielőtt belekezdenél a következő eszmefuttatásba, részemről ez csak egy kérés volt ;) -
#6939 Végülis ő csak egy népet jelzőtött le. Én meg néhány embert.
Milyen érdekes, hogy egyesek meg hogy felháborodtak azon, hogy nevesincs filozófuscelelbek meg a magyar nemzetet illették ilyen-olyan jelzőkkel.
Engem irrál az, ha kollektíve "címkéznek" fel egy nemzetet. Nem szerencsés. Nem minden palesztít terrorista, ahogy nem minden skót és ír piás, ahogy nem minden jenki fegyverbuzi, és nem minden román cigány és tolvaj. Stb. -
#6938 Ja, látom miről beszélsz, RészegKoldus fórumozó tett egy hasonlatot az ábrára, nem látok indulatot benne, más fórumozó társára. Ha ez a véleménye a lelke legyen rajta. -
#6937 Tényleg a fórumtársaidat szapulod állandóan. Ahogy látom nem kaptál másoktól hasonló jelzőket.
-
#6936 Engem a kommentelők hülyesége zavar. A nyilvánvaló emberi hülyeség kinyilvánítása az, ami irritál. Sem a tényekkel sem a szavak értelmezésével sincs tisztában. Lásd betelpít = bevánodorol.
Ezek szerint akkor nagyszüleim kivándoroltak Csehszlovákiából és nem kitelepítették őket. Sztálin is csak kivándoroltatott népeket nem kitelepítette ugye...?
Az indulatok kordában tartását valahogy nem kérted számont ott, amikor valaki rákos sejtekhez hasonlított valakiket... -
#6935 Próbáld meg az indulataid felnőtt emberként kezelni légy szíves.
-
#6934 Vagy csak az érvelés mellett elfér ez is. A baromságok puffogatásáért is osszunk büntit? Mert ami itt megy az durva. Az összes szittyaturbómarha kontóimádós NWO fan idegyülik...? -
#6933 A betelpítés felülrő szervezett. A bevándorlás meg nem igazán. Egyéni döntés. Ha ez neked nem lényeges, akkor be vagy rúgva... -
#6932 " Lazán összekevered a bevándorlást a betelepítéssel."
A lényegen nem változtat. Zsidók települtek be a cionista tervek szerint, akik aztán lépésről lépésre üldözik el az őslakosokat még napjainkban is. Hogy rosszul írtam vagy értelmeztem egy szót engem ugyan minősít de a tényeket nem változtatja meg, ezért szeretnélek megkérni, hogy a tényekkel vitázz és ne a fórumozó társaiddal foglalkozz, mert ez a fórum nem rólad vagy róluk szól hanem a közel-keleti konfliktusokról.