13596
-
#7251 "ha holnap pár balfasz összeül és kitalálja, hogy eltöri a magántulajdont, az valid lesz?"
Izrael pont ennyire valid a palesztinok számára. Pál balfasz (zsidó terrorcselekmények hatásának köszönhetően) kitalálta. -
#7250 Továbbra sem értem. Miért fúz izrael. Öcsém, felsoroljam, hogy kik nem tartják be? Egyiptom, Szíra. Hú, mihez is van ez közel? Folytassam? A sokak által annyira imádott Kína és Oroszorság sem. Ej...
Egyébként meg halkan kérdem meg, ha holnap pár balfasz összeül és kitalálja, hogy eltöri a magántulajdont, az valid lesz? Miféle felhatalmáza ven ezeknek? Hát kényszerítő eszköze? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy semmi. Kösz... -
#7249 A zsidoba nem lennek olyan biztos, jenki, magyar stb elfogadhato az ertekelesed alapjan terroristakent , es ha most felhozod a zsidok penzeltek stb maszlagot amkor a magyarok atombomba atomreaktor stb parhuzamot is meghuzhatjuk -
#7248 Ergo a magyar is terrorista? Vagy ne szamoljuk hany magyar olt meg civileket szerte a vilagban? Elegge hulye ez az erv amit felhoztal. -
#7247 -
freelac #7246 Meg kéne kérdezni pár iraki és afganisztáni családot, hogy az "arcpirító" kifejezést ők mennyire érzik teljesnek, amikor a jenkikről és viselt dolgaikról esik szó.
Én úgy gondolom, hogy a jenkik és a zsidók még mindig több civilt mészároltak le szerte a világban, mint ahány jenki és zsidó civil áldozata volt a fegyveres összetűzéseknek, így hát a terrorista jelző alkalmazása szerintem átértékelendő.
(Sejtem, hogy szerinted nem, ezzel ne fáradj.) -
freelac #7245 CCM
http://www.clustermunitionsdublin.ie/
Most jó? De egy újabb erőtlen kísérletet láthattunk a mellébeszélésedre. Mert 20089-as Dublini egyezmény, vagy 2008-as CCM egyezmény, szerintem teljesen mindegy.
Neked biztosan nem, ezt olvashatjuk mindnyájan, de hát... a filoszemita vitakultúra már csak ilyen. -
#7244 Afrikaiakra gyújtották rá lakásukat Jeruzsálemben
a következő Eilatról fog szólni. -
#7243 Der Spiegel: Izrael atomfegyverrel szereli fel Németországból származó tengeralattjáróit -
#7242 Nem kotelez teged senki erre, sziriaban van par falu ahol elkellene egy olyan legeny mint te. Es legalabb kozelrol lathatnal miert kuzdesz hogy legyen ;) -
#7241 :)))) Amíg Izrael nem termett ott addig jóval galamblelkűbbek voltak mint azután, hogy ott termett, ahogy az indiánok sem skalpoltak nőket és gyerekeket mielőtt megnem érkezett a civilizált barátságos és mindenkinél erkölcsösebb európai ember.
Ha az én földemet vinnék úgy ahogy a többször linkelt térképen látható, talán durvább lennék mint a palesztinok, aki nem így cselekszik úgy jár mint pl a magyarok. Szerintem a védelemre minden eszköz megengedett, de ezt így gondolja a nagy USA, Izrael legnagyobb szövetségese is, ha kell atomot vet be, ha kell országokat támad meg mert letörölnek pár adatot a CIA szervereiről, miközben ő maga vírustámadásokat hajt végre más országok ellen.
Ugyan jó ebben a nyugati rendszerben élni, de egyben szégyen is. -
#7240 :)))) maradjunk annyiban hogy a palesztinok se galamblelkuek, es monst haggyjuk az indittatasokat, amig azt mondom mindig hogy nincs beke mert a tengerbe veletek addig nem is lesz, ezt nekik kettojuknek kene lejatszani megbeszelni ok elnek ott innen csak okoskodas az egesz. -
#7239 Hol? N+1-szer leírtam, hogy van igen sok arcpirító húzásuk. Az USA meg mióta terrorszervezet...?
Ja, gondolom midjárt hozod a bullshit példáidat... -
#7238 Az egyezmény nevét nem tudod. Melyikre gondolsz konkrétan? Egyébkétn annak ellenére, hogy nem írta alá az NNPT-t, gyakorlatilag semmi olyat nem tesz, amivel megsértené annak alapelvét... -
Pares #7237 Az USA-val valahogy mégis sikerül rokonszenvezned... -
freelac #7236 ha-ha-ha, egy önjelölt (?) hasbara firkász rohadt magyarozik, míg kohn béla és rosenfeld matyi meg csak úgy volt a történelemben.
Eszem megáll.
:-) -
freelac #7235 Melyikre gondolsz?
De most aztán mindenki láthatja, hogy a Molnibalázs egy troll...
Habár nem Molnibalage-t írtam, ennek ellenére mindenki tudja, hogy kiről van szó, ugye?
(Nem tudom leírni valaminek a nevét helyesen, így hát az állítás ténye nem is igaz. Furcsa egy stratégia a vitában, hallod-e?) -
freelac #7234 Nem emlékezem ilyenre, de a magyarisztáni csahos seggnyalóktól el is hiszem, bitóra velük, felmenőstül, leszármazóstul.
Oké?
(Ilyennel engem nem hozol zavarba...) -
fonak #7233 Az ortodox keresztény országok a Bizánci birodalom utódai, mentalitásban is nagyon hasonlók. Eléggé különböznek a nyugatitól. Ha úgy vesszük keletiek, ahogy a kínaiak vagy a muszlimok is keletiek. Az igaz, hogy mi sem vagyunk nyugatiak, sok mindenben inkább hasonlítunk kelethez, tetszik vagy sem.
Európa kulturális gyökerei valóban egyrészt a görög-római illetve zsidó-keresztény. De a nyugati civilizáció alapja a frank-germán, később angolszász kultúra. -
#7232 Nincs bennem gyűlölet. Egyszerűen csak azt látom, hogy egy népet ugyanúgy irtanak ki, űznek el mint anno az indiánokat. Ugyan ez még nem fejeződött be de a számok azt mutatják, hogy erre utaznak. Na most te és néhányan ezt próbálják megmagyarázni. Nem fog menni, csak a hülyék veszik be, hogy izrael az áldozat. Minden tény az ellenkezőjére utal. Az is érdekes, hogy szinte csak a zsidók meg egy-két hülye van a te álláspontodon. A zsidóknál érthető, és el is fogadom, hisz ők a leghazafiasabb nép amit akár még tisztelni is lehet, a többiek meg...
Ha felszólalok ellene, azzal, jössz hogy antiszemita vagyok, vagy a szokásos, mert a pistike is 200ezer évvel ezelőtt. Az első érved az ATV.hu-n talán működik itt nem, a másodikra meg már kaptál elég választ nem csak tőlem. -
#7231 Erdely mint pelda , egyetertek vele, kultura kerdeskor meg erdekes a magyar se tartozik a nyugati kulturkorbe es civilizacioba a gondolatod. Mondjuk en a gorogokre igy tekintek mint a nyugati kultura bolcsoje, eros hatast gyakoroltak a kesobbi nepekre is , es ha csak a demokraciat tekintjuk amit most minden nyugati orszag probal a zaszlajara tuzni.... Azt hogy az altalad emlitett nepek kulturaja szokasai elternek a tiedtol illetve a romai kereszteny szokasoktol az mas kerdes -
#7230 Kiirtottak a palesztinokat vagy mirol beszelsz?
Israeli terror ami 1949 elott tortent kik voltak az aldozatok? Vagy maskent fogalmazva magyaroknak szabadott megtenni a torokokkel szenben de izraelieknek nem majd altalad ismet elfogadott a nem katonai szemelyek ellen elkovetett tamadast a palesztinok alyal ismet ok. Hiba van a gondolatmenetedben vagy lehet hogy a beloled fakado gyulolet miatt ennyire logikatlan amit mondasz? -
#7229 Amikor Belgradban jartam es a korhaz oldalan egy hatalmas lyuk tatong nekem eleg bizonyiteknak tunt hogy marpedig ezt az epuletet telibe lottek az esemeny veletlenszeruseget nem tudom, de amikor a kinai kovetseg veletlenul eltalalasarol is szo volt konnyen tudtam hasonlitani a varosliget kozepen a Vajda Hunyad var veletlenszeru eltalalasahoz, de tenyleg mas tema. Haborus bunos temakornel felhozhatod a regiobol friss esemenykeny a sziriai meszarlast bar itt a forumon emlitesre sem kerul ellentetben az Iran elleni virus tamadassal igaz ott nem lehet az usat, israelt szidni. -
fonak #7228 Érdekes egy szóval sem mondtam, hogy a palesztinok sose hazudtak, se azt, hogy a szerbek megérdemelték, hogy elveszítsék Koszovót. Hogy úgy mondjam, úgy jártak vele, mint mi Erdéllyel. Túlszaporodta őket egy betelepült népcsoport (azért ez nem pillanatok alatt történt) és rossz oldalra álltak egy nagyhatalmi konfliktusban. Konkrétan az oroszok oldalára a nyugattal szemben (nyilvánvaló, hogy az USA nem akart a Balkánon orosz bábállamot, amely bármikor átengedheti a területét orosz fegyverek állomásoztatására stb., ezért is szívott Szerbia). Na de ez offtopic. Lényeg, hogy hazudoztak, semmi bizonyíték nincs olyasmire, hogy a NATO direkt kórházakat bombázott volna meg lakónegyedeket.
Amúgy Izraelt sem vádolom civilek szándékos tömeges lemészárlásával, bár voltak a történelem során gyanús esetek, Deir Jaszintól kezdve az iztaeliek hallgatólagos beleegyezésével elkövetett szabrai és satilai mészárlásokig stb... Ha már ott tartunk, szerb és horvát háborús bűnösöket elítéltek már izraeliek sose fognak nemzetközi bíróság előtt felelni semmiért, már csak azért sem, mert egy Übermensch felett holmi goj kutyák nem ítélkezhetnek ;)
Amúgy szerbek "kereszténységéről" igen az ortodoxok is keresztények de semmi közül a nyugati civilizációhoz (orosz, ukrán, román, bolgár, görög, szerb, ezek egy külön kultúra, akárcsak a muszlimok).
Midenesetre kevés okunk van a szerbekkel szimpatizálni, akik már 1848-ban is nekiláttak gyilkolászni a magyar civil lakosságot, a románokhoz hasonlóan (jó, másfelől meg Damjanich is szerb volt pl.) -
#7227 Attól, hogy már pár népet kiirtottak más népek, az azt jelenti, hogy ezt a jó szokásunkat folytatni kell? Vagy esetleg még utoljára a zsidók megtehessék, és csak utána hagyjuk abba? Ez végülis így volt a terrorizmussal is, amíg ők csinálták addig lehetett, majd miután már nem volt rá szükségük, hirtelen ellene propagálnak. Gyönyörű. -
#7226 Erdekes hogy egy dolog cafolataval elintezetnek tekinted a kerdest, bar biztos a korhazat ert nato bomba se sebesitett meg senkit. En furcsanak talalom hogy a palestinok teljes propagandajat benyeled de leven hulye jobboskent a szomszedodban tortent dolgokat pedig elbagatelizalod es elfogadhatonak talalod pedig a parbuzam es az esemenyek igen hasonlatosak. Persze nep es vallas cserekkel. Egyik oldalon egy altalad oslakosnak hivott palesztin nep vesziti el a nemletezo orszaganak teruletet a zsidok/keresztenyek miatt addig a masik helyen keresztenyek vesztik el a teruletuket a muslimokkal szemben egy letezo orszag teruletebol ugy hogy bevandorltak. Mig az egyiket elfogadod a masikat nem, bar ertheto muzulmanoknak es hulyejobbosoknak ilyen a gondolat menete. Hogy a te szavaiddal eljek. -
fonak #7225 Már úgy érted, 1999-ben a szerbeket? Na, nem kellene benyelni minden szerb propagandát... :)
Pl. a "civil áldozatok" alátámasztására anno olyan kis felbontású képet láttam a neten, amin egy bácsika fekszik a földön egy autó előtt, a fejénél egy nejlonzacskó, benne valami zöldségek. Ez volt a "kiömlött agyvelő" vagy belek, így akarták beállítnai, gondolva, hogy az olvasó elborzad, és rá se zoomol a képre (mondom nem volt nagy felbontású, de közelebbről megvizsgálva tisztán látszot, hogy mi van a képen, kicsiben viszont tényleg úgy nézett, mintha zsigerek lennének).
Vagy a NATO-bombázás megkezdése után a szerb televízió (partizánfilmek és nacionalista propaganda mellett) pár ágyon fekvő beteget mutatott, kötéssel a fején, kezén, mint a "civil áldozatok" meggyőző bizonyítékát.
Szóval a szerb propaganda ilyen téren simán túltett a palesztinokon vagy az irakiakon, talán Mohamed Szaid Szahaf iraki információs miniszter "tényeivel" állítható egy sorba.
Persze tudom hogy a zsidók és a hülyebalosok imádják a szerbeket, az antifasiszta renoméjuk miatt (Tito, aki ugye a rohadt magyar fasisztákat is móresre tanította 1944-ben, karóba húzásokkal és egyebekkel). -
#7224 Még a nevét sem tudod rendesen. No comment... -
#7223 Mondjuk megertem hogy nem fogadja el, de akkor mi alapjan is koveteli azon szervezet alltal meghatarozott hatarokat? Ezt magyarazd el kerlek. Hisz nem fogadja el, mas elfogadta. Nekik jellenleg nincs orszaguk, nem letezik mint ahogy soha sem letezett, mig aki elfogadta annak meg igen, hogy is van ez?
Szerbia se fogadta el Koszovo fuggetlenseget, megis az ensz igen es letezik. Mivel a koszovoiak betelepult nep a 2. vilaghaboru utan ergo az "oslakosok" nem fogadtak el megis letezik hogy is van ez? -
#7222 Erdekes, magyar repterekrol inditott tamadas eseten amikor foszfor bombakkal szortak meg a civileket, katonakat akkor az nem szamitott. De hogy gazaban bevetettek szamit. Erdekes. -
#7221 Ha lenne ereje hozza meg is tenne, pont errol szol a "bekes" atomprogramja, hogy meglegyen az ereje, es talan epp ezert nem nezik masok ezt joszemmel. Az mas kerdes hogy szerzodest szeg de hat mit lehetne toluk varni.
Nem kell elfogadnia, epp ezert nem letezik meg palesztina mint orszag. Szerintem egyszeru a keplet. Ez a jol elore megmondta az oslakos nep dumadat meg epp ok cafoltak meg es ugy beszelsz par vezetotol elhangzott nyilatkozatra mindha a nep 100% anak a kinyilatkoztatasa lenne pedig errol kozel sincs szo, bar ez a teny se erdekel teged tulsagosan. -
#7220 Obama hagyta jóvá az Irán elleni vírustámadást
USA azt mondta, hogy ha még1x valaki megtámadja a számítógépeit akkor azt háborús cselekménynek veszi. Akkor most Irán (ha lenne ereje) megtámadhatná USA-t és Izraelt illetve az EU-t, vagy ezt csak az erős kutyák tehetik meg?
-
#7219 "Milyen aláírásról van szó...? Mi van...? Izraelt és Palesztínát egyazon határozat hozta létre. (N+1)^3 alkalommal írom le."
Az, hogy valamit valaki sokszor leír attól nem lesz elfogadott dolog.
Miért kéne elfogadnia egy népnek egy olyan szervezet határozatát aminek nem a tagja, ráadásul egy olyan határozatot ami megfosztja szülőföldjüktől őket? Nem beszélve arról, hogy az ellenségüknek adja a földet. Mindezt egy olyan szervezet ossza, akinek a határozatait bizonyos nagyhatalmak (akik tagjai a szervezetnek) lefosnak, azzal a címszóval, hogy nem írtak alá semmit. Ráadásul az őslakos nép már jó előre megmondta, hogy ha elfogadják a terrorista módszerekkel kikényszerített határozatot, akkor ott béke nem lesz.
-
freelac #7218 Fejezd be kérlek az ottawai egy. emlegetését. Dublin, 2008.
A zsidók és a jenkik közötti, nem a legszélesebb közvélemény elé tárt egyezményt meg ne is említsem, ugye?
http://www.lewrockwell.com/roberts/roberts169.html
Világító rakéta, persze:
Nappal.
U.i.:
Az utolsó mondatodat meg majd a többiek értékelik, de szerintem anyukád nem erre tanított, ne ríkasd meg már szegényt. -
freelac #7217 Atomsorompó. A zsidók nem csatlakoznak hozzá - miközben tudjuk a tényeket - de te azon problémázol, hogy a Hamasz meg miért nem csatlakozik azok táborához, akik nem ismerik el a zsidó államot? Mind a kettő a saját érdekében cselekszik úgy, ahogy.
Ennyi. -
#7216 Ki mondta, hogy etikus. 1000000000000-szor leírtam, hogy a kazettás bombák semmiféle tiltólistán nincsenek rajta. Az Ottawai egyezményhez való csatlakozás önkéntes és Izrael több szomszédja sem írta alá.
A jenkik pl. csak a kazettás bombák miatt nem, de ettől még "önszorgalomból" a taposóaknák alkalmazásáról lemondanak.
A foszfor alkalmazása sem tiltotta senki által, mert bizonyos célokra megenegedik. (Pl. világító gránátként.)
Annyira imádom, mikor haditechnikai analfabékát osztáják az észt... -
#7215 Milyen aláírásról van szó...? Mi van...? Izraelt és Palesztínát egyazon határozat hozta létre. (N+1)^3 alkalommal írom le. Ennek ellenér a Hamasz álláspontja ismert.
Tehát a Hamasz álláspontja "mindent elárul". Eszükbe nincs ezeknek békéért dolgozni, mert terroristáskodni és mártírkodni - más életével játszani - könnyű... -
freelac #7214 Ó, hát ezt a "világ legetikusabb hadserege" című maszlagot KÉRLEK ne nekem...
Vagy a már általam említett egyéb, úgymond betiltott fegyvereket alkalmazó (foszfor, kazettás) alkalmazó hadseregre akarod vetíteni? Ugye nem mondod komolyan. -
freelac #7213 Hát, egy atomfegyveres paktumot alá nem író ország miért is nyavalyog, hogy egy másik ország (nép) mit ír vagy éppen mit nem ír alá?
Nem értelek... -
#7212 A közvéleménynek nincs katonai ereje...