Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
nem, helyben valonak gondolod de Csige logikaja hibas mert ez alapjan a magyarok mint megszallo torzs idejottek es eluztek az itt elo nepeket.
A fantazmagorias agymenes amit a multkor altalad belinkelt bolod mond csak te hiszed el. 😊

Számtalam ilyen ország van, ahol adott népcsoport elág zárt kisebbséget alkot lokálisan. Mégsem irtották ki õket.

Nem arról volt szimplán szó, hogy zárt kisebbséget alkot lokálisan, hanem arról, hogy olyan pozícióba kerül hatalmánál és befolyásánál fogva, hogy az ország egyre nagyobb részét valójában õk irányítják. Ilyen esetben hányszor volt az az "uralkodó" válasza a történelem során a kialakult helyzetre, hogy jól van nem bánom, csináljátok? Na? Törökországban pl.? Vagy akárhol a világon? És ha mással szemben ez a megszokott reakció, akkor az miért baj hirtelen, ha ugyanígy jár el egy vezetõ a zsidókkal szemben is?

A zsidók irtásával meg most miért jöttél elõ? Tudtom szerint Napóleon se irtotta a zsidókat. Sõt más se, akirõl azt mondják, hogy irtotta. Csak a zsidók szeretik azt hangoztatni, hogy jaj minket szegényeket mindenhol irtottak. De ez szintén egyike azoknak a témáknak, amikrõl nem lehet nyíltan beszélni. De biztos nem azért, mert egyeseknek takargatnivalójuk van...

Azért valahol kurvára szánalamas az egymintás általánosítás...

Egyszer a kedvemért terjeszd már ki a minõsítgetést azon emberekre is, akik mindent és mindenkit egyfolytában minõsítgetnek, oké?

Molnibalage
Amúgy nem érdekes, hogy a turbómagyarokat leszámítva kb. minden más ország tojik erre a nyilatkozatra? Egyetlen amcsis konteós videó sem idézi, pedig milyen frankó alapanyag szerintetek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez nem egy belpolitikai jellegû nyilatkozt volt, amiben oda akart valamit mondani az ellenzéknek? Nem ezzel a nagypofájú dumával akarta bizonyítani, hogy "húdefaszagyerekekbõl áll a mi kormányunk"? Mert az egész beszéd stílusából ez jön le. Kicsit olyan, mint amikor ferika kijelentette, hogy nagyot ugrik a pannon puma, oszt mégsem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez a magint nem zsidój írtá által rész elég vicces. Én n+1 történelmi témájú könyvet olvastam, de egyiket sem Kohn, meg Grün, és egyéb zsidós hangázú ember írta.

Lassan otta tartnuk már, hogy a Molnár Balázs is zsidó név lesz...?

Molnibalage
Számtalam ilyen ország van, ahol adott népcsoport elág zárt kisebbséget alkot lokálisan. Mégsem irtották ki õket. Ezért van X ország Y országán Z népcsoport negyede.

Most akkor mondjam azt, hogy a világ többi országában nem voltak Napóleon idejében zsidó törvények. Azért valahol kurvára szánalamas az egymintás általánosítás...

Pluskast
Már bocsi nem akarok kötekedni de ebben van igazság...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Milyen igazak szavai...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem fölösleges látogatnod a fórumot, mivel Te, mint a Mennyei Kiválasztott Nép NAGYBETÛS tagja a magunkfajta alattvaló gojokat úgy se tudsz meggyõzni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szóval én vagyok a röhejes? Nem szükséges kifejtenem semmit sem, elég, ha kinyitsz egy nem zsidók által írt történelem könyvet, és meglátod, hogy mennyi konfliktusban volt részük.

Ja, hogy szerinted mindig is mindenki mással volt a baj? Igen, mondjuk a történelem könyvek se fogják leírni azt az elképesztõ undort és antipátiát, amit a zsidó kultúra mindig is kiváltott a környezetébõl, de ez attól még tény marad.

Két mondat a Napóleon idézetekbõl:
"Államot alkotnak az államban."
"A zsidók Mózes óta gyakorolják az uzsorát és elnyomják a többieket."

Tehát a konkrét probléma az volt, hogy abban az országban amit elvileg irányítania kellett volna Napóleonnak, élt egy kisebbség, aki egyrészt jelentõs tényleges hatalommal bírt, másrészt a saját maga útját járta, és nem azon országét, amelynek területén megtalálható volt.

Ez ugyanaz a probléma (ugyanolyan jellegû), amivel Kadhafi nézett szemben. A saját országában már nem elõször kialakult az a helyzet, hogy ha nem tesz valamit, akkor egyes városok feletti irányítás kicsúszik a kezébõl.

Eddig érthetõ amit mondok? Tehát adott egy közösség, aminek része egy olyan csoport, mely a saját feje után megy. Erre kell a közösséget vezetõnek valamilyen megoldást felmutatnia, hogy az így kialakult problémákat hogyan orvosolja.

Akármennyire hihetetlen, én nem a siker pénz csillogást nézem, amikor Magyarországra gondolok. Sajnos abban igazad van, hogy gazdaságilag talán még soha nem voltunk ilyen rossz helyzetben, de ezt nem csak magunknak köszönhetjük. A folyamatos külsõ támadás mellett a belsõ rohasztás is kezdi eléri a célját.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mit írtam én? Ne haragudj, de ezt nem értem. Leírnád még egyszer?

Molnibalage
Te sorold, hogy milyen kézzelfogható volt. Mert eddig nyilakozatokat láttam, azt nem, hogy ugyanmár miért is kellett...

Vagy szerinted Horthy azért hozott zsidótrövényeket, mert enélkül nem marad hatalom? Vagy miért is hozta õket? Mert ennek sem láttam az indoklását soha. Õ is diktátor volt, minden cukormáz ellenére. Ha nem hozza meg, akkor ki tiltakozik és hogyan...?

Molnibalage
Miért? Talán egy olyan húdesikeres ország lett ez az emlúlt 2-3 évben...? Ránk köszöntött valami új aranykor az elmúlt 20 évben...?

Nem húzott el mindenki mellettünk? A magyar-román határon már romániába járnak át dolgozni egyesek és nem fordítva.

Soroljam még? Turbómagyarkodásból nem lehet megélni, jóreggelt kívánok...

Molnibalage
Nem, te azt mondtad, hogy szimpatizánsság voltok. N+1-szer leírtam, hogy az USA és Izrael is csinált és kommunkiál olyat, amitõl az én vérnyomásom van plafonon.

Halkan kérdem, hogy neked van izraeli ismerõsöd fórumon keresztül? Merthogy nekem van. Egy sráccal 1,5 évig egy szimfejlesztõ csapatban voltam. (Néha ott is voltak off témák. Pl. ez is. Persze egy idõ után csak PM-ben.)

Molnibalage
Blablabla..

Tehát azt állítod, hogy Napóleonnak valójában nem is volt semmi kézzelfogható gyakorlati problémája a zsidókkal? (Igen, ezt állítod. Ez lassan a történelemhamisítás kategória lesz.)

"Ki is miért venne meg egy ekkora szarkupac országot?"

Ehhez csak gratulálni tudok.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az a szomorú, hogy dührohammal reagálsz arra, hogy megpróbálok valamit elmagyarázni. Érthetõen leírtam, hogy mitõl mondanak valakit szimpatizánsnak. Bemutattam, hogy te pontosan ezt teszed. Ezért nem értem még mindig, hogy miért vagy kiakadva, és miért nem érted meg azt, hogy miért mondanak téged szimpatizánsnak. Nem elfogadni kell ezen emberek álláspontját, hanem mindössze meg kellene értened, hogy miért mondják rád azt, amit. Ennyi. Nincs okod kiakadni.

csige791
ok igazd van, befelyeztem. Azért ide járok az index és tsai fórumai helyett mert itt azért magasabb a szint. Itt ma viszont alá mentél mindennek. lépek fürdeni.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Mindenki az aminek látszik.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ha képes lennél feltételezni azt, hogy az ilyen rendeletnek volt oka és háttere, akkor egy lépéssel azonnal közelebb kerülnél a probléma megértéséhez. Tehát erre gondolj: a rendeletnek lehetett oka.

Valahol tényleg a topik bányászbéka szintjét muatják ezek az idézetek...

Igen, ha olyasmi van amit te nem akarsz vagy nem tudsz másokkal megvitatni, akkor jön a mások minõsítgetése, amivel kapcsolatban már jó párszor figyelmeztettelek, a moderátoron keresztül is!

Molnibalage
Populizmus. Ennyi. Kellett egy ellenség, akire lehet mutogatni és akkor kevésbé fáj az elnyomás. Napóleon diktátor volt.

csige791
olvasd el az alattalévõt és találni fogsz összefüggést 😄

Molnibalage
Hányszor kell leírni, hogy nem vagyok az te seggfej?

Nekem magadfajta konteós balfaszokkal, a NAYBETÛS idiótákkal van tele a tököm.

Valahol szomorú, hogy ennyire hülye embernek van szavazatai joga. Már várom, hogy mikor lesz vallás a konteó/NWO..

csige791
Szóval azt állítod, hogy mindenféle elõzmény nélkül hozták ezt a törvényt?

Molnibalage
Ez most mi akar lenni? Fura szokássá vált, hogy mindenféle összefüggés nélkül csak idehánytok minden szart...

Molnibalage
Szomorú, hogy ekkoriban ez törvény volt. Ezek szerint akkor egy nem zsidónak nem kellett bizonyítani...?

Ez kicsit olyan, hogy minden Balázs nevõ egyén, akik megvádolnak gyilkosságal, az bûnös és kivégezzük. Az átlagembenél azért bizonyítsuk be a bûnösséget. Valahol tényleg a topik bányászbéka szintjét muatják ezek az idézetek...

Baromságokat mindenki tud beszélni...

Mondtam én hogy ez lesz a válasz... :-)

Még egy megjegyzés Molnibalage-nak: na ettõl válsz te USA és Izrael szimpatizánssá, hogy ilyen elméleteid vannak, miszerint aki a zsidókra rosszat mond, azt bizonyára ok nélkül teszi. Ez kimeríti a "szimpatizáns" szó jelentését. Mert tudni nem tudod, de állítod, és érvként használod fel magabiztosan, amivel mások állításait akarod megcáfolni. Magyarul szimpatizáns vagy.

Na nem mintha engem ez zavarna, vagy akár érdekelne, csak láttam, hogy nem érted miért neveznek egyesek téged szimpatizánsnak. Na talán most már érted.

Molnibalage
Baromságokat mindenki tud beszélni...
Kicsit vicces, hogy mindenféle igeidõben láttam már az idézetet.

Egyébként ez meg miben is nyilvánulna ez meg? Ki is miért venne meg egy ekkora szarkupac országot?

Ha meg megvették, akkor a zsidók bankárok saját magukat szopatják? Mert a bankok így és úgy sírtak az elõtörlesztés lehetõsége miatt...

Mindig öröm ilyen koherensen gondolkodókkal vitázni...

Pl. arról sem lehet nyíltan beszélgetni a mai napig, hogy pontosan mi is történt Németországban. Ugyanis az ottani eseményeknek is volt elõzménye. (A zsidó merénylõre emlékszik valaki? Palesztina területén ugyanez? Na? Valami? Semmi?)

De gondolom itt is igaz Molnibalage elmélete, miszerint aki a zsidókra rosszat mond, az mindezt ok nélkül teszi.

Így természetesen az okokról sincs értelme beszélni, ahogy arról sem volt értelme, hogy Kadhafi rezsimje milyen okból támadt rá saját országának lakóira.

csige791

csige791
Mondjuk a gazdasághoz én sem értek, inkább csak van pár elméletem, amit magam találok ki, arra vonatkozólag, hogy szerintem hogy volna jó. 😄

Egyébként rengeteg embernek tulajdonítanak hasonló zsidó ellenes nyilatkozatokat, mária terézia, meg talán liszt ferenc (bár azt nem hiszem mert akkor nem neveztek volna el róla repteret.) de akkor valami hasonló magyarra emlékszem még.

Nem náci, de törvény: "A csekkek és egyéb kötelezvények csak akkor válthatók be. ha a zsidó bizonyítani tudja, hogy csalás nélkül jutott a pénzhez. (1808. március 17-ei rendelet, Code Napóleon)"

Molnibalage-val azért nehéz a gazdasági kérdésekrõl vitázni, mert ahhoz nem ért. De véleménye azért van olyan kérdésekrõl is, ami gazdasági ismeretek nélkül nem érthetõ. (Erre szoktad, kedves Molnibalage, azt írni másoknak, hogy "röhej".)

Szláv népek Magyarország területén? Helyben is vagyunk... <#ravasz1>

csige791
A náci törvények nem mindegyike baromság. Elég csak megnézni, hova jutott pl Magyarország is vagy mondjuk USA a Rotchild és tsai "magánkézbe a pénzkibocsájtást" bulival.

Persze szerinted ez is jó úgy ahogy van, ezek az emberek kihasználják a másik ember hozzá nem értését a pénzvilághoz, alapvetõ emberi tulajdonság hiányzik belõlük, a segítés helyett belerúgnak kisemmizik embertársaikat. Az elefántokban több segíteni akarás van fajtársaik irányába mint ezekbe a rotchild féle gennyládákba.

Az összes zsidó ilyen-e? Ezt nem tudom, sõt majdnem biztos vagyok benne hogy nem, de õket nem is érintené a kereskedelemtõl és a pénzügyektõl való eltiltás.

az érdekérvényesítõ képesség a lényeg

Ezt értsd meg, hogy míg az egyik oldal szerint minden pusztán érdekérvényesítõ képesség kérdése (aka. az erõsebb kutya ba**ik), úgy a másik oldal szerint ez a mentalitást nem mindenki mondja sajátjának.

csige791
Simon Peresz: "Felvásároltuk Manhattant, Magyarországot, Lengyelországot és Romániát." (2008)

Jójó, tudom az nem is úgyvót, meg nem is úgy gondolta, meg õ amúgy is egy barom, sõt az is lehet ott sem vót...

Gondolom nem vetted észre, hogy a zsidó idézõjelben volt, az meg nem is érdekel, hogy miért volt idézõjelben. Igaz?

Molnibalage
Sorold fel, hogy melyek ezek az országok.

Molnibalage
Remek. Ilyen sorokat utoljára a náci törvényekbe írtak bele...

Molnibalage
Nem, én azt mondom, hogy finogm nincs, hogy kinek a kezében van, mert errõl nincs statisztikám. Te sem tudsz felmutatni. Ellenben tényként kezeled. Röhej.

Molnibalage
Hol? Látsz te itt morvákat és egyéb régi törzseket...?

Molnibalage
A te elméleted szerint, Magyarország joggal tart igényt a régi nagymagyarországi területekre, sõt az indiánok észak és délamerika nagy részére.

No offense haver, de az indián rezervátomok azok lényegében indián autonóm területekkel és nagyon komoly kedvezményekkel bírnak. Szerencsejáték engedélyezése, stb.

Sajnos neked még mimdig nem fr a kemény fejedbe az, hogy az érdekérvényesítõ képesség a lényeg. Ha Mo. ki tudná bulizni, akkor lehetne magyar terület is...

Izrael anno a nagyhatalamak egyetértésével jött létre és a középhatalmak támogatásával. A zsidók tömegsen települtek vissza.

Biztos én is írok néha baromságot, de te extrém eset vagy.

NÉHA....?

csige791
Mindenesetre arra van pénzük és befolyásuk, hogy felvásároljanak országokat. (ezt nem én mondtam hanem õkmaguk)

Onnan lehet tudni, hogy valaki "zsidó", hogy úgy gondolkodik és cselekszik.

<#eljen> Egyetértek. Szomorú az, ami itt megy néha.