13596
-
#7491 Nagyon nagy zseni lehetsz, ha ebből a videóból megmondod, hogy nem civileket ölnek meg... :)
Az RoE-ben az is benne van milyen erővel szabad a holttesteket levizelni? -
#7490 A zsoldosoknak mi köze a US Army AH-64-hez? Kb. annyi mint mondjuk arkan tigriseinek a reguláris erőkhöz... -
#7489 Ez is akkora bullshit. Szerintem nézd meg minden nyuati orszában, hogy a jóléti kiadások, az egészségügy és a fegyveres erőkre fordított GDP% mennyi. Azért röhögj egy jót soraidon... -
#7488 Nagyon nagy zseni lehetsz, ha ebből a videóból megmondod, hogy civileket ölnek meg...
A heccből meg aztán tényleg röhejes. Fogalmad sincs arról mi az a RoE. -
szenyor Lopez #7487 Ja, hát nem szokásuk... LINK
Nem kell azzal takarózni, hogy ők zsoldosok. Ugyanis a civil törvények nem vonatkoznak rájuk.
-
Interstate 95 #7486 Rég óta a levegőben is az a szag terjeng hogy mit csinál az USA, Izrael -el karöltve, embereket nyomorítanak meg, nem egy esetet a média is felkapott, ha a saját szemednek nem hiszel így jártál, én nem foglak meggyőzni. Viszont van egy olyan érzésem hogy rossz helyre szúrtam be a videót, mert ha ide olyan törzsközönség irkál akik ezzel a fertővel asszociálnak, erőset tévedtem, egy komolyabb vitába inkább bele se merülök. -
Mauro39 #7485 heccből civileket ölnek...ühüm, hihető... -
szenyor Lopez #7484 Szerintem meg szomorú, hogy a legnagyobb pénzek ma arra mennek, hogy minél hatékonyabban pusztítsunk embereket. Egy ilyen apache árából mennyi minden lehetne... Tudom, nem lehet mindent lélegeztetőgépben számolni. -
Interstate 95 #7483 Te miről beszélsz jóember ? Ez már a sokadik kikerült videó, amiben az amerikaiak heccből civileket ölnek, hányinger amit idevéstél, inkább ne tetted volna. Nem tudom mit szólnál, ha viccből leölnék a családodat, csak mert a jog hátteret biztosít néhány idiótának. -
#7482 Mert? Szerinted a háborúban soha nem voltak hasonló jelenetek általánosan. Gondolod szása nem örült, mikor odadurrantott a nácinak vagy egy arab nem vígadt mikor szétlőtt egy harckocsit?
Én erre azt tudom mondani, hogy a galablelkűek fogják meg a fülöket, csukják be a szemüket és dúdoljanak hangosan. Persze így a világból keveset látnak, de legalább nem duzzognak marhaságokon... -
szenyor Lopez #7481 Lehet, hogy be sem kellett volna vonulni?
" Az áldozatok száma a szövetségesek oldalán nyolcezer, a iraki harcosok oldalán 16 ezer, a megszállás és az abból kialakuló polgárháború pedig különféle becslések szerint több százezer, de akár egymillió civil halálos áldozattal is járhatott. A létrejött új rendszer se nem biztonságos, se nem Amerika-barát."
Ezt a (zs)index.hu írta. Mégcsak nem is valami amerikaellenes lap. Tehát ma az amerikaiak lelkén szárad kb. egymillió ember halála. De ezt hiába írja le még egy ilyen nagy látogatottságú lap, nem lesz belőle olló-kauszt. Bammeg lassan már leírni sem szabad... Kérdezd meg az ismerősi körödet, hogy tippeljék már meg, hogy az amerikai megszállás hány iraki áldozatot hozott. Ilyen számokat senki sem merne tippelni. Hát ez az ocsmány, hogy ez nem parádézza a híradó. -
remark #7480 És jut eszembe:
"Amikor teljesen kivonulnak akkor lesz ott meg egy "keves" verengzes"
És akkor majd lehet primitívezni, meg barbározni, meg kiabálni, hogy jobb lett volna nekik az importált demokráciával csatlósállamként. -
Interstate 95 #7479 Gusztustalan...
-
remark #7478 Csak nem támadva érezted magad már megint? -
#7477 Szerintem eltaláltad, csak nem a magyar nemzet radikálisai -
Garfield #7476 Nemzeti radikálisok?... -
#7475 Ah ertem a magyarra gondolsz. -
remark #7474 Melyik az a csoport amelyiket mindig mindenhol "megtámadják", és ezért egyfolytában erről panaszkodnak, hogy őket mindenki utálja (természetesen ok nélkül)...
Az amerikaiak is ilyenek. Mindig megtámadják őket. Szegények... -
#7473 Honnan?
Amikor teljesen kivonulnak akkor lesz ott meg egy "keves" verengzes -
remark #7472 Videó: Akárhová megyünk, mindig megtámadnak
Ismerős valahonnan nekem ez a szöveg... -
steweee #7471 http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5653
nem csak a zsidók, a hozzájuk hasonló csatlósaik is... -
#7470 Tudja, hogy csak vendég. -
#7469 mas tema :) azert van turelme a hatarornek...
minden tisztelet neki.
-
#7468 Hat igen, csakhogy Sziriaban kvazi hadiallapot van..nyilvan mashogy reagalnak egy katonai gep(ami nyilvan harci feladatot latott el es nem gyakorlorepulest..mert mi a francert kuldenek gyakorolni a szir hatarra egy katonai felderito gepet.??)legtersertesere, mint mi reagalunk/reagalnank itt..
(Emlekezz az irani 747 utasgep USN altali lelovesere, nemzetkozi--vagy irani--legterben, nem katonai gep, stb..csak osszehasonlitaskepp, hogy ki hogy reagal..A koreai utasgep esete azert nem jon ide- ne is emlitsd!-,mert szovjet legterben tortent,tehat egyrtelmuen legtersertes tortent,bar mind a 2 esetben teves azonositas vezetett a tragediakhoz..) -
#7467 Igen..en is igy erzem, bar ervelni nem nagyon tudnek mellette..egyenlore... -
#7466 Nem ez volt a tetel..hanem a kettos merce...Torokorszag agressziot kovetett el(a nemzetkozi jog szerint) erre a Szir legvedelem agresszioval valaszolt...Egyik sem helyes(nezeteim szeint), de az nem megy, hogy csak az egyik felet itelem el(a nemzetkozosseg,NATO,akarki)..Kussolnia kellett volna mindenkinek..intezzek el a torokok-szirek egyms kozott diplomaciai vonalon...A bocsanatkeressel Sziria ezt megtette(vagy kiserletet tett ra..),a torokok erre is agresszioval valaszoltak(csapaterositesek,diplomaciai uvoltozes,fenyegetes)
Lehet, h eloszor nem megfeleloen fogalmaztam..Igy mar vilagos..? -
fonak #7465 Izrael és Szíria között ma is hadiállapot áll fenn, szóval igen, természetes ha lőnek egy légtérsértő izraeli gépre (más kérdés hogy azokat nem sikerült sose lelőniük) -
#7464 Igen micsoda bocsanat keres, bocs azt hittuk izraeli gep...
En ugy tudom ha a magyar legteret megserti egy gep akkor max kiliserik illetve leszallasra kenyszeritik es nem kilovik ez felel meg a normanak. Az meg vegkepp nem felel meg hogy elhagyta a legteret de meg azert lelojuk.
-
fonak #7463 Valószínű hogy szándékos provokációból küldték oda azt a gépet... -
#7462 "..Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár a szír akciót „elfogadhatatlannak” nevezte. Az atlanti tagországok azt nyilatkozták, hogy az incidens példa rá, hogy a szíriai hatóságok semmibe veszik a nemzetközi normákat. .."
Ez a gusztustalan kettos-merce a hanyingerkelto..Mintha nem a torokok reszerol tortent volna agresszio(katonai legi jarmuvel valo legtersertes) ami a nemzetkozi egyezmenyeket serti..Az mas kerdes, hogyha a leloves nemzetkozi legterben tortent..De a torokok kussoljanak, mert egyertelmu agresszio volt a berepules("fegyvertelen geppel",mintha a felderito gepnek nem a felderito eszkozei lennenek a "fegyverei") Mind a ketten elnezest kellene,h kerjenek..!!!(Sziria ezt megtette) -
#7461 Fokozódik a török - szír feszültség. -
#7460 Uh megy ez nekem ;) otos lottonal bezzeg nem -
#7459 vagy inkább iránt? -
#7458 Viccesek, akik elfogultak a zsidókkal szemben :) -
#7457 vicces = balfasz -
#7456 Melyik?
Nem föld alatti szabadkőművesek, hanem felszíni ácsok azok. :D -
#7455 Tessék kívánságod parancs :DDDD -
#7454 Idevágó vicc. Két ember hergeli egymást.
- Minden baj okozói a zsidók!
- És a kerékpárosok!
- De, miért pont a kerékpárosok?
- Miért pont a zsidók? -
fonak #7453 "Szíriában is ott voltak" -> Líbiában, bocs -
fonak #7452 Az Aszad-rezsim (vagyis gyakorlatilag az 5%-os alavita szekta uralma a szunnita többségű Szíria felett, mert a jelenlegi Aszad inkább báb, mint valódi erőskezű diktátor) Irán szövetségese. Így a Hezbollahé is. Na ennek tükrében azért nem egyértelmű, hogy nem érdeke Izraelnek a megdöntése. :)
Bár állítólag inkább Törökország és Szaúd-Arábia, meg a kis Öböl-menti olajmonarchiák pénzelik a szíriai felkelőket. A rezsim szerint a franciák, angolok, amerikaiak is benne vannak nyakig, de ezt persze lehet propagandának tekinteni. Bár Szíriában is ott voltak, a földön is különböző elit osztagok. Kadhafit is amerikai különleges erők helikopterei által a helyszínre szállított lázadók végezték ki pl. állítólag (legalábbis ha hihetünk Putyinnak, aki személyesen ezt mondta).