13596
-
#7531 jol kib@sznak a gyerekkel, mert amikor majd kesobb 14 evesen megcsinalja nem lesz epp leany alom.
Ezentul nem keresztelik meg a gyerekeket sem? vagy mert a szulok eldontottek mi a gyermek vallasa es ezert megkeresztelik az nem serti az onrendelkezes jogat?
-
szenyor Lopez #7530 Az indexen van most egy videosorozat (azthiszem a 2.résznél tartanak), hogy amerikai katonákkal járőröznek. Ott ennyire nem bonyolult a világnézetük. Idézek belőle hármat:
- azért jöttem ide, hogyha rám lőnek, vissza tudjak lőni
- kapjuk el a rosszfiúkat (a badguy amúgy is tredni bármelyik arabra, afgánra, stb. Az amerikai-európai pr dolgozik azon, hogy irán is bekerüjön ebbe a fiókba).
- szerettem volna valami fontosat csinálni. Ezt egy volt iskolaigazgató! mondta.
Hát biza a mondanivaló ennyire egyszerű: mi vagyunk a jók, a törölközőfejűek a rosszak. De hogy valójában miért vannak ott, azt nem tudják. A rosszabb, hogy nem is érdekli őket. -
fonak #7529 A holokauszt óta a legsúlyosabb támadás a zsidók ellen a fiúgyermekek körülmetélését tiltó németországi bírósági ítélet - mondta csütörtökön Berlinben a Európai Rabbik Konferenciájának (CER) elnöke.
:) -
fonak #7528 Attól függ, hol. Az USA-ban Izrael igencsak megnyerte a PR háborút.
És igazából az számít. A beltenyésztett isten háta mögötti redneck is 'tudja' a neoprotestáns TV-prédikátorától, hogy Amerika legfőbb küldetése, hogy biztosítsa Izrael fennmaradását, és legfontosabb, hogy imádd az Istent az égben, és a választott népét a Földön ;)
Mert ha nincs Izrael, akkor Isten terve sem valósul meg, márpedig az istenfélő amerikainak azért kell dolgoznia, hogy minél előbb eljöjjön az apokalipszis, az armageddon (aminek a helyszíne - surprise! - Izrael lesz), ami után minden igaz lélek a mennybe jut (egyszerűen felemelkednek majd az égbe, ez a 'Rapture' - akik elátkozottak, azok pedig a 'Left Behind'). Kicsit röhejes, de tényleg ebben hisznek a vadabb fundamentalista keresztények az USA-ban. És abban is, hogy Izrael az Istenük állama a Földön. :) -
#7527 Es nem lehet letagadni hogy az arab marketingesek jol israel a PR haboruban igen csak vesztesre all.
Nezd csak meg a provokacio probalkozasok dokumentalasat es visszhangjat.
Pl a legutolso "israeli katona ratapos a szegeny palesztin kislanyra" ha nem erdekel teged vagy alapvetoen utalod a zsidokat akkor kituno foto, ha kicsit is megnezed akkor meg tudod hogy fake -
#7526 Latvanyos PR elem, es csak a tortenet egy reszevel foglalkozik a felirat is. Igen sok palesztin menekult van , mint ahogy sok israeli palesztin is van aki nem ker a muzulman allambol es nem is emlitve az egyebb arab kissebbsegeket akik israelben vigan elvannak ezert is szolgalnak az IDF ben. Ezert is vicces hogy amikor itt patan az IDF el lapcsolatosan zsidoznak egy egy esemeny kapcsan honnan veszik a vallasi adatot. Mondjunk en nem tudok megkulonboztetni egymastol egy maroccoi, "francia", iraki, irani, libanoni stb zsidot egy gruz, palestin, beduin kereszteny/muzulmantol. -
#7525 Az.
1. Rajzolgatják ezt a térképet, csak soha a büdös életben nem magyarázta el senki, hogy mégis milyen alapon van zöld / fehér szín. Hm...? Mi alapján sorolták be?
2. 1946-ban nem létezett sem Palesztína sem Izrael. Sőt, a Hamasz szerint ma sincs Izrael.
Innentől fogva elég vastag arcbőr kell ennek kirakásához... -
#7524 Vigyázat! Provokatív! -
#7523 :) -
fonak #7522 Szerintem az izraeliek elektronikus zavarást alkalmaztak, ezért volt tehetetlen a légvédelem velük szemben. -
#7521 Sziriába nem egyszer berepült az IDF és az elnök rezidenciája felett repkedtek lofaxt se csinalt a sziriai légvédelem, de jó kifogás azt hitték izraeli:) -
ManoNegra #7520 jom kippuri háborúra. -
#7519 Melyik haborura gondolsz, mert en nem tudom melyik lehet de utana nezek neked max 1973 as lehet ami Szovjetunio es Usa kozti erofitogtatasnak is felfoghato?
En ugy tudom hogy a ket szuperhaatalom volt kozel hogy egymasnak essen es nem a piros gomb effekt de kerlek mutas ra melyikre gondoktal -
ManoNegra #7518 Pedig mintha olvastam volna olyat, hogy valamelyik háborúban egy kilátástalanabb helyzetben "az ujjuk a piros gombon volt", csak az amik közbeléptek. -
szenyor Lopez #7517 általam támogatott? hű mesélj, te többet tudsz, mint én. -
#7516 Anno valamilyrn hazaspart kivegeztek vagy hosszu bortonk kaptak az atomtitok ellopasaert, 2001 ben nem hiszem hogy olyan sok titok lett volna amit ellophattak.
Israel elleni megelozo csapasnak sok ertelme nincs , eleg regota van israelnek ha nem is hivatalosan, de atom fegyvere, de nem is akartak eddig bevetni, mig az altalad tamogatott rezsim meg nem is titkolta eziranyu szandekat. -
szenyor Lopez #7515 Lehet, hogy az usának el kéne gondolkodnia egy megelőző csapáson? :) -
szenyor Lopez #7514 Az usát néztem meg, hogy hány %-ot költ gdp arányosan. 3,9%-ot írnak a védelmi költségvetésre, 2008-ra 549Mrd dollárt. Ez így önmagában is szép summa, csakhogy ez tipikus azt mutatom, amit akarok szindróma. Ugyanis a költségvetésben úgy csoportosítják a pénzeket, ahogy akarják. Pont a blackwater könyvben is volt erről szó, hogy más minisztérium finanszírozta őket, pont azért, hogy ne jelenjen meg a védelmi minisztérium kiadásaiban.
Aztán ott van rengeteg kiegészítő iparág, ami ráépül a hadseregre és persze nem oda van könyvelve. Ahogy ma hazánkban választásokkor 386M Ft a kampány maximuma... -
#7513 Egy kis bibi -
szenyor Lopez #7512 Beszélhetünk így is, te faszfej. Tehát akkor te azt állítod, hogy a svájcban és finnországban a fegyverek miatt van rend. Marhaság. Pontosan arról van szó, hogy nem kell ahhoz fegyver, hogy valahol rend legyen, amit előtte állítottál. Emiatt rúgtál öngólt te majom. -
#7511 A legtöbb fegyver az mire vonatkozik? Fegyveres erők vagy magánkézben? Mert mennyiségileg azért Kína és Észak-Korea is ott van. Fajlagosítva meg aztán végképp. Ugyanis miért meglepő, hogy a világ egyik legnagyobb országa (~300 millió lakos) párosulva a legerősebb gazdasággal képes fenntartani. Ellenben nézd meg ÉK-t, hogy mekkora lakossághoz mekkora mennyiség párosul.
De most komolyan. Hány évesek vagytok...? -
#7510 A példám mire vonatkzott finnekkel és svájccal? Nem mindegy, hogy kinél van a fegyver. A US Army és a hagyományos fegyveres erők nem rendfenntartó szervek te ostoba... -
szenyor Lopez #7509 "Mert nem a rendfenntartó erőknék tobzódnak te nagyész meg azoknál, akik nem bűnözők"
Erre külön válaszolok:
1. ma a legnagyobb agresszor az usa. A legtöbb fegyver ott van. A legdrágábbak is.
2. a magánhadseregeknél is jelentős mennyiség van. Ők szinte törvényen kívüliek. -
szenyor Lopez #7508 Lol mekkora öngólt rúgtál... Pont ebből látszik, hogy NEM a fegyverek adják a biztonságot. -
remark #7507 Ne válts témát. Erre reagáltam: "Jelenleg csak ott nincs rend, ahol tobzódnak a fegyverek: irak, afganisztán, afrika, mexikó, timor, stb." -
#7506 Röhög a vakbelem. Mutass a történelem során egy pacifista államot, ami túl is élt bármit... -
remark #7505 Az egy dolog, hogy te nem tudsz fegyverek nélküli békét elképzelni, de hogy miért csukod be a szemed akkor, mikor erre az életben látsz példát, azt nem értem. -
#7504 Mert nem a rendfenntartó erőknék tobzódnak te nagyész meg azoknál, akik nem bűnözők. Svájcban és finnaknél nézd meg az egy emberre eső fegyverek számát. Hát egyik ország sem egy anarchia.
Valahol elképesztő one man show, amit itten előadsz... -
szenyor Lopez #7503 Neked szokásod megkerülni a kényes témákat. Lásd civil áldozatok.
Jelenleg csak ott nincs rend, ahol tobzódnak a fegyverek: irak, afganisztán, afrika, mexikó, timor, stb. Kisfiam.
-
#7502 Nem válaszoltál a kérdésemre kisfiam. Fegyverek nélkül hogyan tartasz rendet...? -
szenyor Lopez #7501 Itt leginkább neked nagy a pofád. -
#7500 Jah, persze. Ezek szerint a redőrség is felesleges. Miért van az, hogy a pacifistáknak csak olyan orszában nagy a pofájuk, ahol az erőszakszervezetek rendet tartanak...? -
#7499 Ez mondjuk ugyanúgy igaz azokra, akik az ellenkezőjét állítják, de minimum naivak.
Én használom, ezért nem írtam sem azt, hogy civilekre lőnek, sem azt hogy terroristákra. -
szenyor Lopez #7498 Anno ebből is elég nagy cirkusz volt: video
Na azért annyira mégsem volt nagy... -
szenyor Lopez #7497 Heccből civileket ölni volt a téma.
"Kb. annyi mint mondjuk arkan tigriseinek a reguláris erőkhöz..."
Lófaszt. Ha még nem olvastad, akkor hajrá: könyv -
szenyor Lopez #7496 Minden egyes százalék/ft/dollár/rubel, amit fegyverre költenek, máshonnan hiányzik. Röhöghetsz, ebből is látszik mennyire korlátolt vagy. -
#7495 Csak a különbség az, hogy a balfaszok azt állítják, hogy civilek. Én meg azt, hogy ebből szar sem derül ki és nem "extrapolálok a végtelenbe".
Szóval jó lenne néha használn azt, ami nyakadon van... -
#7494 Persze, hogy nem mondja meg senki. Ez a videó -mint az alatta látható hozzászólásokból is kiderül- csak arra "jó", hogy aki eddig is istenítette az amcsikat, az azt látja benne, hogy állig felfegyverzett terroristákra lőttek hosszas felderítés után, aki meg nem, az meg az ellenkezőjét.
Az meg szerintem egy jó dolog, hogy az emberek nem azért járnak ide, hogy egymás vállát veregessék, hogy milyen jó dolog, hogy az USA a "hazáját védi" (a világ másik felén) és "rendfenntartósdit játszik" mindenhol :) -
#7493 Nem. Én azt mondtam, hogy ebből senki meg nem mondja, hogy kik voltak a célok. Mert hiányzik az eleje és a vége. A tűzparancs kiadása meg nem cowboy stílusban megy. Olvasd el az legfrissebb AS-t. A semmi közepén is mit össze tököltek egy tűzparancs kiadással.
Az, hogy egyénileg egyes bakák seggfejek meg nem vágom, hogy hogyan jön a RoE-hoz.
Viszont valahogy nem rémlik, hogy a szomálilai pakisztáni és amerikai katonák halottgyalázásán itt bárki könycseppet ejtett volna.
Ez a topik már csak arról szól, hogy zsidózni és flémelni és gőzt kiereszteni járnak ide a tojáshéj a seggen idős nímandok meg olyanok, aiknek gőze nincs a HT-ról... -
Interstate 95 #7492 Természetesen !