13596
-
#7691 Kozben Sziria bocsanatot kert az incidensert(nagyon helyesen)..Mire jo ez a provokacios taktika..? Abban nem nagyon hiszek, hogy veletlen volt.. -
Nemzsidó #7690 America’s Future in the Mideast
www.tabletmag.com/jewish-news -
#7689 Nem ertem mi oka lenne Sziria-nak, hogy provokalja a torokoket..Egy NATO orszag nyilt megtamadasa NEM sulhet el jol Sziria szamara(plane ismerve Torokorszag katonai potencialjat es " tulerzekenyseget") es kizartnak tartom, hogy ezt ezzel a szir vezetes ne lenne tisztaban..Ez felveti viszont azt a kerdest, hogy akkor ki(k)nek az erdeke..?? -
#7688 Max ha rendszeressé válik akkor eszkalálódhat, de szerintem ennek kicsi az esélye. -
fonak #7687 Csak egy tüzérségi párbaj, nem hiszem, hogy nagyobb balhé előszele lenne. -
neB #7686 Turkey strikes Syrian targets retaliating to mortar attack on border
Turkey strikes back at Syria after mortals kill five
Turkish military strikes targets inside Syria
Valami történik. -
#7685 "Az 100%,hogy a globalis idojaras pontosan nem befolyasolhato es nem is lesz az..."
Bocs.! Hulyeseget irtam "befolyasolhato" helyett,iranyithato-t kellett volna irnom..Befolyasolni tudjuk es tesszuk(megha akaratlanul is)..sajnos,mert neha a nem vart eredmennyeljar.. -
#7684 Igazabol nem Neked kellene cimeznem ezt a valaszom,mert ebben a temakorben mindenkinek igaza van es senkinek..
Teny hogy tortentek(tortennek?) kiserletek(+ kulonfele modellek kidolgozasa) az idojaras megvaltoztatasara, de kimenetel elegge kerdeses..Ugyanis az idojaras a kaosz elmelet leirasa szerint latszik mukodni es a kezdeti feltetelek ismeretebol nem feltetlenul vezethetoek le a kimenetnel megvalosulo esemenyek..(pillango-effektus)
Tehat lehet a kerdesedre az a valasz, hogy pont egy ilyen kiserlet okoz(hat)ta a bizonyos hurrikanok nem vart pusztitasat..Ezt nem tudhatjuk, nincs bizonyitek(se pro, se kontra..)
Az 100%,hogy a globalis idojaras pontosan nem befolyasolhato es nem is lesz az..Pontosan a kaosz miatt..Lokalisan, statisztikai valoszinusegen alapulo elorejelzes viszonylagos pontossaggal adhato(pl.helyi idojaras-jelzes), de az,hogy a bp.-i idojaras(plane egy manipulacio) milyen befolyassal lesz pl. a krim-fsz idojarasara a kovetkezo 100 napban..hat ez sztm megjosolhatatlan... -
#7683 A topic megnyitva. Ha továbbiakban is egymással lesztek elfoglalva, akkor végleg bezárom, és nagytakarításba kezdek. -
ManoNegra #7682 Csakhogy nekem ingerem sincs téged felkeresni, még ha elküldesz "oda" akkor sem. -
#7681 No, jellemzően az NWO-s maradnajk totál anonímak. Engem az nem talál meg 10 másodperc alatt, névvel, arccal, lakhellyel, aki nem akar. Szóval az arctaln részt tartsd meg annak, akira vonatkozik. Rám biztosan nem. Mindenhol ezzel a nickel vagyok fent. -
ManoNegra #7680 Nem magamról beszéltem. :-) Régen ez bevet szokás volt, és nem volt semmi garancia arra, hogy az győz, akinek "igaza" van. Amúgy nem csak lőfegyvert lehetett választani. Tudom hogy az interneten vagyunk, még ha nem is igazán anonim, de a minimális tiszteletet itt is meg lehet adni a másiknak... -
#7679 Lehet, hogy szarul járnál vele, mert vannak, akik itt értenek a lőfegyverekhez... -
ManoNegra #7678 Igazad van, a XXI század idiotizmusa, hogy ilyen hangnemért nem hívnak párbajra, és intéznek el egy mezőn... -
#7677 Nem értek egyet. Ez is a XXI. század tipikus idiotizmusa. Igen, van etkett, de egy dolog igazástartalmán a stílus nem változtat. Persze a balfaszok úri stílusban adják elő hülyeségeiket, és ezzel igazolva látják magukat... -
szenyor Lopez #7676 Az igazság -mint írtam- sosem derül ki. Vagy talán majd egyszer sokára...
Elképzelem, ahogy 1945-ben európába érkezett a hír, hogy ledobták az atombombát és micsoda pusztítást okozott. Na az akkori mérnökpalánták is bizonyára habzó szájjal utasították el az addigi tanulmányaik alapján nem létező energia meglétét.
És ezzel még mindig nem azt mondom, hogy az iráni elnöknek igaza volt -
ManoNegra #7675 Nem csak az számít egy fórumon hogy igazad van-e, hanem az is, hogy azt milyen formában adod elő. -
szenyor Lopez #7674 Ehehe akkor álljon itt a tudományos megfogalmazásod a cikk kapcsán: "Ilyenkor érzem azt, hogy erre a bandára nemhogy atomfegyvert nem szabad bízni, de egy üveg tejet sem..." -
szenyor Lopez #7673 Jajj de nehéz gondolkodni... ki fizeti a milliárdos kárt? Ki teszi zsebre a védelem (nem kicsi) profitját? -
#7672 Lehet. Viszont ennek mi köze van ahhoz, hogy nem állítok tudománytalan dolgokat és nem látok mindenhol konetót...? -
ManoNegra #7671 Egy valóban tudományos fórumon téged már rég kiraktak volna a sok személyeskedésedért, meg az alább olvasható kommented miatt is. -
#7670 Azt nem tudom, hogy egy elvben tudományos fórumról az ilyen szenyor lopez féléket miért nem kihajítani...? Pont olyan szintű trollkodást adnak elő, mint az az idióta picsabanda Oroszországban a temploban... -
Garfield #7669 fantáziálás =/= gondolkodás -
Garfield #7668 Terelés. Az alapkérdésem az volt, ha szerinted olyan überprofik időjárás-manipulációban, miért nem akadályozták meg a milliárdos károkat okozoó hurrikán lecsapását? Ennyi. -
Garfield #7667 Látod, itt veszítette értelmét a további kommentelés a témában, mert ez részedről nem egy gondolatkísérlet, amire MB-t is kéred, hanem fix tény, amihez fabrikáltál magadnak valam logikai láncot, hogy miért tekinted valósnak.
A pontjaidban pedig vagy pontatlanságból, vagy direkt csúsztatsz.
1. Lehet a csapadékképződést (=/= időjárás) manipulálni nagyon kis területeten.
2. Ezt a pontot nem igazán értem, miért ássa alá az elnök renoméját, ha egy perzsa hírportál nyilvánosságra hozza.
3. blalabla
4. Semmi köze az előzőkhöz, ami semmilyen formában nem támasztja alá a te következtetésedet.
A tény ennyi. Ezek fantáziadús összekapcsolása, nos, az tényleg fantázia mindaddig, míg valami konkrétabb bizonyítékkal alá nem tudod támasztani. -
#7666 Igen, nincs ilyen helyzetekre méretezve. Egyébként kapott hideget meleget Bush, mert a Nemzeti Gárda helikoptereit a krónikus amortizáció miatt Irakba és Afganisztánba küldék és nem volt elég. -
szenyor Lopez #7665 Azthiszem elértünk arra a pontra, ahonnan se előre, se hátra. De nem baj. A célomat elértem. Molnibalage is megmozgatta a gondolatait és végre írt néhány érdemi hozzászólást. Ez messze többet ér, mint a lesajnáló fikázó hozzászólása, úgyhogy részemről örülök. Az igazságot pedig nem valószínű, hogy valaha is megtudjuk... A lényeg, hogy gondolkodjunk. Már előrébb vagyunk :) -
szenyor Lopez #7664 hát ezaz. Hogy jöttek ide (oda new-orleansba) a zsoldosok? Ráadásul automata fegyverekkel. Tán nem elégséges az amerikai rendőrség? A nemzeti gárda? Egy privát cég fegyveresei vigyázták a rendet(!?) egy amerikai városban. Baszott sok pénzért. Tényleg nem érted mit jelent ez? -
szenyor Lopez #7663 Próbálj már gondolkodni! Ha létezik is ilyen, akkor éééén fogok neked bizonyítékot adni? Hozzam el neked a repülőt, amiből kiszórják a cuccot? Vagy mit tekintesz bizonyítéknak??? Olvasd el, hogy mit írtam. Nem tudom mi történt iránban. De nézzük a tényeket:
1. Lehet időjárást manipulálni.
2. Azzal, hogy ezt a cikket így ebben a formában megjelentették, aláásták az iráni elnök renoméját.
3. A 2.pontból az usa és szövetségesei húznak hasznot.
4. A haditechnikában sok olyan tényező van, amiről fogalmunk sincs, ugyanis top secret.
Ennyit a tényekről. A többi színtiszta fantáziálás. Mindkét részről. -
Garfield #7662 Csak hát az a baj, hogy mindenhol megjelennek, tökmindegy, mi a téma -
Garfield #7661 Kit érdekelnek a zsoldosok, és hogy jönnek ide? Éghajlatról beszélünk, ne próbálj mellébeszélni. -
Garfield #7660 Oks, igazad van, én vagyok a fáradt.
Nem, nem kérem számon rajta a domborzati viszonyokat, ugyanis te voltál az, aki kapcsán azt állítja, hogy simán elképzelhető egy komplett ország időjárás-manipulációja. Ezeknek az érveknek köze nincs a szakmaisághoz, és ezért kérem számon rajtad azt, hogy a felépített logikai láncod egy dolog (tudod, belegondoltam, ahogy kérted), de akkor valami kézzelfogható igazolás is jó volna. -
szenyor Lopez #7659 Talán nem voltak ott bw zsoldosok??? -
#7658 A konteó/NWO topik odébb van.
Szerintem nyugodtan lehet zárni a topikot. Akárhányszor feltámad 30 kommenten belül mindig ez lesz belőle... -
szenyor Lopez #7657 Rendben, ezek általánosságok. Szóval milyen is a szélirány iránban? És milyen pekingben? Honnan érkeznek az esőfelhők?
Pekingben nyilván sokkal többet kell dolgozni azon, hogy ne legyen eső, mint iránban. -
szenyor Lopez #7656 Na ez is egy érdekes kérdés. És ha elmondom egy aspektusát az ügyben, akkor talán magad is rájössz: blackwater zsoldosokat küldtek a térségbe rendet csinálni. Mekkora üzlet is ez? -
#7655 Nem, mert az számít, hogy milyen a széljárás és az, hogy mekkora jellemző térfogatból táplálkozik. Ha egy jellemző széliárny van, akkor teljsen mindegy, hogy az adott terület mögött mi van. Csak egy irányban kell esőt oszlatni. Helyben. Az, hogy egy adott ország egész időjárást befolyásold..? Elképesztő, hogy nem érzed az arányokat. -
szenyor Lopez #7654 "Milyen 1%? Mármint 0,1%-ot akartál írni, ugye?"
Nem. Rosszul számolsz. Szólj egy mérnöknek, hogy segítsen
Nézd! Amit meg molnibalage írt, az klasszikus példája a bullshitnek. Mivel ő elintézte annyival, hogy a faszi hülyeséget mond és kész. Gondolom a domborzati térképet és egyebeket rajta is számon kéred! Egyelőre érveket én hoztam. És messze nem elemzés, hanem egy szimpla gondolatmenet. A százalékszámítást se erőltesd nagyon... -
szenyor Lopez #7653 Szóval a területből nem lehet következtetni a térfogatra? Lol. -
Garfield #7652 Továbbgondoltam, de nem fér a fejembe, hogy egy állítólag akkora kutatóbázissal és légierővel rendelkező ország miért hagyta, hogy a természet egy felhőszakadás utáni alagsori szuterént csináljon New Orleansból?