13596
H001.jpg
  • remark #7731
  • szenyor Lopez
  • Molnibalage
    Szerintem csak ironizált.
  • Strahd_
    De legalabb ezt az indokot mar nem emlitheted par honappal kesobb hogy a zsidok kezeben van a media ;) ez is valami elorelepes.
  • ReszegKoldus
  • cataflam02
    :D
  • immovable
  • Solt
    :DD
  • ManoNegra
    Ez van. Amióta a palesztinok irányítják az elektronikus és nyomtatott sajtót világszerte, azóta ezt a békát le kell nyelni nincs mese.
  • Strahd_
    Bar elobb lesz valami Gazaval amikor megelegelik az Izraeliek hogy naponta lovik oket onnan raketaval es ha visszalonek akkor a mediaban az van (fosodrasu media ahogy a turbok mondjak) hogy meghalt 2 palesztin az israeli bombazasban az hogy elotte mi tortent arrol hallgatas van. Nezd csak meg a CNN vagy BBC ben
  • Strahd_
    Az hogy lesz haboru Israelben szerintem tenykerdes, a hogy nikor? Kivel? Az ami a valtozo a kepletben.

Mondjuk ehhez sem kell szakerto ;)
  • Molnibalage
    Olyan 2007 óta hallgatom a vészmadarakat. Azóta nem történt semmi...

Ez kicsit olyan, hogy egy álló óra is kétszer pontos naponta. Ha elég sokáig mondod, akkor lehet, hogy bejön és akkor persze majd jön a sok szakértő, hogy "bezzeg ő megmondta". Az persze valahol vicces, hogy azóta n+1-szer megmondtam, hogy most sem lesz semmi. Mindig igazam lett. Fura, hogy nem tekintenek rám, mint szakértőre... :)

Egyébként nem ez az egyetlen téma, hogy sok megmondóember van. Néha régen olvastam turbóoldalakat is, ha linkelték. Ott volt egy ember, aki bizonygatta, hogy 2009 tavaszán megindult az orosz haderő nyugatra. Azóta is várom...
  • Pluskast
    A kérdés nem az, hogy kitör e a balhé Irán és Izrael között, hanem az, hogy mikor. Szerintem jövő év eleje, tavasza. Remélem atomot nem dobálnak majd egymásra...
  • cataflam02
    Izrael bekeményít!
  • freelac
    Nem, meg kell tanulni a dolgokat a helyükön kezelni, így a zsidókat is.
    A Szegedi Csanád példája jó ok arra, és egyúttal bizonyság arra, hogy a zsidó az "zsidó". Mondhatja, hogy ő bezzeg így meg úgy, meg így gondol izraelre meg úgy, bizony-bizony abban a pillanatban el kell hajtani a francba a normális emberek közül. nem kell neki rosszat kívánni, nem kell atrocitálni semmivel, csak menjen Isten hírével ahová való. És bizony ugyanezen példa jó arra, hogy mindenki pedigréjét jó alaposan le kell ellenőrizni, mert utólag derül csak ki, hogy ki a kakukktojás.

Ennél jobb példa nem is kell arra, hogy amikor előítéletről beszélünk, vagy előítélettel vádol valaki, akkor elmesélhessük ezt az ügyet, mint bizonyságot arra, hogy VAN ALAPJA a véleményemnek a zsidókról.
  • Strahd_
    Amikor M. Krisztina nagysasszony lepett be pro Izraeli csoportba arrol is az a zsido tehet ertem ;)

Olyan a part amilyen a kovetoi ;)
  • ManoNegra
    Tétlenül nézte a CIA az amerikai nagykövetség elleni támadást

Az amerikai hírszerzés emberei közelről figyelték az USA bengázi nagykövetségének megtámadását, és bár többször kértek katonai segítséget, azt a parancsot kapták felettesüktől, hogy ne avatkozzanak közbe.

Hmmmm...
  • immovable
  • Pares
    Tudom hogy Te is zs-kategóriás vagy, szóval irreleváns, amit a Jobbikról írsz. Nem a Jobbik váltott világnézetet, hanem ez a zsidó.
  • Strahd_
    Hat igen ilyen ez a jobbik ;)
  • Pares
    Gusztustalan, undorító, pfuj.
  • Solt
    Jó példa arra, hogy működnek a beszervezettek...
  • Strahd_
    mokas
  • Palinko
    azok örülnek ha valakivel leállhatnak gyakorlatozni :D de náluk is egyre nagyobb lesz a kiakadás a hadi kiadásaik miatt
  • remark #7707
    A "3 ezer amcsi" a gond.
  • Palinko
    3 ezer amcsi ezer izraeli, 3:1 hez arány ami majdnem megegyezik amit fizetnek. mi a gond?
  • Nemzsidó
    Vasárnap az ugyenezen a napon kezdődött polgári védelmi gyakorlattal párhuzamosan, de attól függetlenül kezdődött az Amerikai Egyesült Államok és Izrael légierőinek közös hadgyakorlata.

A több ízben elhalasztott hadgyakorlat neve Austere Challenge 12, és célja Izrael légtere védelmének a gyakorlása ellenséges országok területéről indított koncentrált rakétatámadás esetére.

Az Izraelben tartott gyakorlaton az EUCOM, az USA Európában állomásozó hadereje és az Izraeli Légierő vesznek részt. A jelenleginél nagyobb közös hadgyakorlat eddig nem volt.

A Cáhál, az Izraeli Hadsereg szóvivője hangsúlyozta: a közös hadgyakorlatot már két évvel ezelőtt megtervezték, így nincs kapcsolatban a régió aktuális katonai vagy politikai történéseivel. Célja a két hadsereg légelhárítási együttműködésének gyakorlása és tökéletesítése.

Mind Izraelben, mind az Egyesült Államokban bejelentették, hogy a közös hadgyakorlatnak nem célja bármiféle üzenet közvetítése a körzetben folyó fejleményekkel kapcsolatban, és jellege kizárólag védelmi.

A gyakorlaton 1000 izraeli és 1000 amerikai katona a Izraelben, míg további 2000 amerikai katona más országokból vesz részt.

A négy hetesre tervezett közös hadgyakorlat költségéből 30 millió dollárt az Egyesült Államok, 8 millió dollárt Izrael fedez.
  • fonak
    Hát nem tudom, kétlem, hogy Izrael-barát kormány lesz Szíriában, ha győzneka felkelők. Minél "demokratikusabb" egy arab ország, annál Izrael-ellenesebb lesz, mert az arabok nagy része Izrael-ellenes. Ez az egész "arab tavasz" ezért inkább nyugtalanítja őket.
    Az USA Oroszországot akarja végleg kiszorítani a térségből, azért támogatja a felkelőket. Ha győznek, a "mudzsahedek" mehetnek tovább a Kaukázusba az oroszoknak befűteni, legalábbis ettől tartanak az oroszok.
    Aszadék előbb-utóbb meg fognak bukni, csak a lakosság 25%-ra számíthatnak, a 75%-os szunnita többségre nem. Persze nyilván az alaviták a végsőkig harcolnak majd, mert ha veszítenek, a 2 millió alavita (Aszadék szektája) vagy idejében elmenekül, vagy csúnya halála lesz, a szunniták nem fognak irgalmazni egy olyan csoportnak, amely évtizedekig tűzzel-vassal uralkodott felettük.
  • horthy
    Izrael és nagytestvére USrael csinálja a fesztivált ! Állitolag a Törökök a 800 km-es Szir-Török határon azt akarják hogy ne lehessenek Sziriai kormányerők 50 km-es sávban ezzel is támogatva a lázadokat ( utánpotlási felvonulási területet adva nekik ) amiknek 95%-a külföldi zsoldos . Gyanus nekem hogy nem-e a CIA vagy MOSAD szervezte a Török területek akanavetőzését kiprovokálva a Török választ a szarul álló " felkelők " megsegitésére . Szeretnének mindenáron a Washingtoni " Zsiráfok " Izrael barát kormányokat a környéken de szerintem ez forditva fog elsülni de ők tudják .
  • ReszegKoldus
    Van ilyen kép Gázás verzióban is?
  • Strahd_
  • ManoNegra
    Moammer Kadhafi a forradalom mártírja
  • zsoltioregon
    20 szír katona...
  • Strahd_
    arab-spring-and-israeli-enemy
  • Pluskast
    Na kezdődik a tánc. Nemsokára megindúlnak a törökök.
  • Pluskast
    Tudtommal a kurdok kötöttek egy hallgatólagos megállapodást Asszaddal, hogy autonóm területet hozhatnak létre ha segítik őt a rezsim megvédésében. Szóval igen elvileg létezik ilyen megállapodás, amit nyilván a törökök nem néznének (néznek) jó szemmel.
  • cataflam02
    Érdekes az egyszer biztos.. ki tudja még milyen játékszerek lehetnek az irániaknak elásva..
  • Nemzsidó
    Iráni drónt lőtt le Izrael

Szombaton (október 6) reggel az Izraeli Légierő kisméretű, pilóta nélküli, automata irányítású repülőgépet, úgynevezett drónt lőtt le Jeruzsálemtől délre, a hebroni hegyekben.

Az első vizsgálatok eredményei szinte bizonyossá teszik, hogy a fényképező és adatgyűjtő képességekkel rendelkező repülő alkalmatosság iráni gyártmányú és a Hezbollah emberei indították útjára Libanonból.

Útvonala valószínűleg a Földközi-tenger fölött vezetett a Gázai-övezetig, onnan repülhetett át izraeli területre, nevezetesen a Negev északi régiója fölé, majd útját kelet felé folytatva eljutott a hebroni hegyekbe.

Nem tudható, mi volt a drón célja. Maradványait azóta összeszedték és vizsgálják.

Távirányítása történhetett Libanonból, de lehet, hogy műholdas vezérlésű volt.

forrás: izraeli hírlevél
  • Strahd_
    Szerintem a torokok csak varjak hogy legyen provikacio, nem arrol volt szo hogy Kurdistan letrejohet a felkelok elbuknak? Vagy rosszul emlekszek?
  • Pluskast
    Szerintem meg simán lehetett véletlen is. Amikor a szomszédban zajlott a szerb-horvát háború, Magyarországra is át - át hullott pár gránát. Szóval lehetséges, hogy a felkelőket célozták de szó szerint túl lőttek a célon. A felkelők amúgy is rendszeresen elfoglalnak határ átkelő helyeket.