Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem vagyok jogász.
2. Igen szelektíven válogatsz a jogok között.
Ergo nem tudom, de neked meg sanszosan nem is számítana...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugyanazok közé, akik ellen a nyugat máshol szintén harcol.
És akikre hivatkozva csak Irakban másfél milló embernek kellett meghalni a "nyugat" által.
Akikre hivatkozva Líbiában több ezer embernek kellett meghalnia a "nyugat" által.
Ja és akikre hivatkozva a szövetségesek közül Irakban és Afganisztánban több mint 7500-an haltak meg. Érted? 7500-an! Hol öltek meg a terroristák ennyi "nyugati" embert? És mi a terroristáktól felünk, miközben a saját kormányaink miatt dokumentáltan ezrek halnak meg, de ez nem számít! Õrület!! <#ijedt>#ijedt>
Ezreket ölünk meg a saját embereink közül azért, hogy másokat megvédjünk saját maguktól azzal, hogy közülük milliókat írtunk ki!
De persze a jó ügyért nem baj, ha hullanak az emberek. Azt nem számoljuk. A cél szentesíti az eszközt. Ha a világ jobbá tételéhez az kell, akkor holnap engem fognak felakasztani, ti meg csak tapsoltok majd, hogy végre valami látnivaló. <#levele>#levele>
"Miért nem támadják akkor meg Izraelt is mert titokban atomfegyverre tett szert? Esküszöm nem értem."
Mert Izrael nem írt alá semmit, Irán meg igen.
Ha nem úgy gondolod, ahogy az a fentiekbõl következik, akkor mondd ki, hogy jogtalan és alaptalan az Irán ellen tervezett hadjárat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként meg: #6191
“I think dictators all over the world, including Bashar al-Assad, maybe even Mr. Putin, maybe some Chinese, maybe all of them, may be a little bit more nervous.”
Reszkessenek a "diktátorok" világszerte: reszkessen Putyin, reszkessen Kína, reszkessen Szíria, és persze mindenki más is! Vagy velünk vannak, vagy ellenünk.
Az USA szabadon fenyegethet, mégse beszélgetünk arról, hogy esetleg már le kellene õket rohanni, mert fenyeget is, és hadereje is van, talán akkor õk nagyobb veszélyt jelentenek, mint Irán. Ja, nem. Az USA-t nem szokás megregulázni, így ez a kérdés mégcsak szóba se jön, hogy esetleg õk nagyobb bajkeverõk, mint Irán. Meg egyébként is. Amit az USA csinál, azt már megszoktuk. Az így normális, ahogy van. Líbiát is teljesen jogosan lõtték szét (szövetségeseikkel együtt).
Nem is tudom, Irán kit lõtt szét legutoljára?
Líbia?
Tibet?
Soroljam?
Tényleg? Ma kit? Tegnap kit? Hát 2011.04.29-én? Csak tudni szertném, hogy a születésnapomon éppen kit... 😊
Komolyan mondom, amit itt elõadsz, a legjobb Hofi kabarékat kezdi felülmúlni.
Mert ha nem ok nélkül, akkor Irán megtámadása HELYETT lehet meg lehetne szüntetni azt az OKOT amiért Irán esetleg keménykedne. De gondolom ilyesmi SENKINEK nem fordul meg a fejében, a politikusoknak meg biztos nem, mert a kontraszelekció ezt nem is engedi.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Irán nem lóg ki abból a sorból, hogy az ellenségeit megfenyegeti. Az USA minden nap megfenyeget valakit.
Ezért ha nem a duma a lényeg, akkor a tettek. Ott meg meg lehet nézni, hogy ki vezet bajkeverésben...
immovable! Pakisztánnak van tudtommal.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Iran felhasznalna-e? Az o allitasuk szerint igen.
Szerintem ez eleg ervnek vagy nem? Vagy amig nem a Magyaroszagot fenyegetik addig mehet? Gondolom belatod ha atom haboru lenne a tersegben azt te, gyereked, unokad is megerezne, nagyon messzinek tunik neked a dolog de kozel sincs igy.
Cifu van valamelyik iszlam/muzulman orszagnak atomraketaja vagy ez lenne az elso?
Ugye már érthetõ a válaszom? Iránnal nem csinálnék semmit. Líbiával se csináltam volna semmit sem. Izrael segge alá se nyúltam volna, és ma se segíteném. Akkor talán rá lennének kényszerítve arra, hogy az ott élõkkel EGYÜTTMÛKÖDVE éljenek és ne az ott élõk figyelmen kívül hagyásával.
Ha valahol be akarunk avatkozni mindenáron, akkor miért nem megyünk el Tibetbe? Tibet olyan értékeket képvisel, amivel az egész emberiség lesz szegényebb! De ez nem számít. A tõzsdeárfolyamon kívül semmi se számít...
link
Nevezetesen hogy te mit tennél most Iránnal?
De tudom a választ: might is right. Irán még gyenge, így amit õ csinál, azt nem nézzük jó szemmel. Líbia gyenge volt, így azt sem néztük jó szemmel.
(Kiütöttek az elõbb...)
Mert Izrael nem írt alá semmit, Irán meg igen.
Tehát arra a kérdésre, hogy Izraelt miért nem támadják meg (~miért nem fenyegetõznek a megtámadással) ha ugyanúgy titokban jut(ott) atomfegyverhez mit Irán, az az egyértelmû válaszod, hogy azért, mert Izrael nem írta alá semmilyen szerzõdést. <#nezze>#nezze>
Ezt hogy lehet máshogy értelmezni, mint ahogy értelmeztem?
A tények velem vannak. Neked marad a személyeskedés.
A szerzõdésszegés eredménye, hogy lényegében más által pénzelve lesz atomfegyvere. Elsõ körben mégsem támadtak, szankciókkal és nyomásgyakorlással próbálkoznak.
Továbbra sem értem, hogy logikailag hogyan következik az a kérdés, hogy miért nem támadják meg Izraelt.
Olyan vagy, mint egy unalmas imamalom, de rajtad legalább lehet röhögni...
<#worship>#worship>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mert õk mocskos szemét terroristákok és/vagy antiszemitákok, akik a zegész világot elpusztítanák és a zemberiség ellenségei is egyben. Ja és az utóbbi évtizedekben több országot támadtak meg mint ahány elnöke volt oroszországnak, és vetettek már be atomot is civilek ellen.
(Ha összekevertem õket valakivel, akkor bocs, sajnos nem túl jó a történelmi tudásom, de a logikámra hagyatkozva csak õk lehetnek a gecik akik ezeket tették)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB