13596
-
#7771 -
#7770 :) azert vannak meg csodak :P
-
#7769 Egyetertek..Izrael '68 ota nagyobb onmersekletet gyakorol, az integritasat ero folyamatos tamadasok ellenere, mint azt a katonai, gazdasagi ereje indokolna, megha sokmindent el is baltazott kozben(pl. engedely nelkuli epitkezesek engedelyezese a megszallt teruleteken, targyalasok folyamatos hatraltatasa--ebben ludas mind 2 fel--, stb.) es teny az is, hogy a palesztin szelsosegesek elsosorban a civil lakossagot fenyegettek a tamadasaikkal..(akarhogy is probalnak indokolni:"nekunk nincsenek csucstechnikat kepviselo fegyvereink", stb.)
Viszont az iszlam gyalazasan en is felhaborodom(mint akarmelyik mas vallas gyalazasan is)..,persze ez a(z izraeli) zsidokra nem annyira jellemzo, mint inkabb agyatlan nyugatiakra... -
#7768 Vettem. A probléma viszont az, hogy semmit nem jelent sőt, remekül lehet vele elferíteni tényeket. Mintha azért hibáztatnád a II.Vh győztes államait, hogy hogyan mertek több hadianyagot bevetni és legyártani, mint az ellenfél.
A háború nem lovagi torna, akkor meg főleg nem, ha az egyik fél számára a háború azt jelenti, hogy gyak. válogatás nélkül lövi az ellenfelet, tehát gyak. civileket gyilkol, mindeközben saját civiljeit és civil infrastruktúráját használja pajzsként. Felháborodnak miden iszlámot gyalázó egyénen, nekiállnak tomolni, de azért az hogy Mecsetben fegyverraktár van, az simán belefér a világképükba. Ez mi, ha nem vastagbőrős...? -
Gabic11 #7767 Tévedsz, ha azt hiszed, h állást foglaltam, a lent kérdésben, h "ki az agresszor". Ezek számok és arányok. Ami sért, az az egyoldalú vélemény, amit Strahd képviselt. Ne láss bele többet, mint ami. -
#7766 Csak az nincs megmagyarázva, hogy ez miért van... tipikus bullshit táblázat. Egyébként meg háborúban semmi sem tiltja, hogy erősebben csapj vissza. Az IDF nem rakétázgat meg aknavetőzget kórház, egyetem, mecset, stb. mellől meg tetejéről, a palesztín terroristák meg igen.... Sőt, saját civiljeiket is leölték akik megkérték, hogy ugyan már ne az ő kertjükből.
Elhiszem, hogy ez sérti a te rózsaszín vilégképedet... -
Gabic11 #7765 Meg:
Statistics Last Updated: April 25, 2012 -
#7764 Hiba volt beengedni a zsidókat letelepedni Palesztinában. -
Gabic11 #7763 Ha az arányokra gondolsz, akkor inkább ez a kép:
-
#7762 Jah es csak megjegyzem amikor a Syriai hadsereg palesztin menekult tabort lott a napokban erdekes akkor se emelte fel senki a szavat csak most hogy Izrael visszalott az oket lovo Hamasra hirtelen ok az aldozatok....
Hiba volt Izrael reszerol hogy a Gazai teruletet vissza adta a Palestinoknak. -
#7761 jah az altalam berakott kep helyere rakhatsz gazaban elo arab gyereket, vagy izraleben elo arab gyereket vagy izraelben elo nem arab gyereket is a lenyegen nem valtoztat. -
#7760 igy is felfoghatod,
en magam reszerol ugy fognam fel ha nem lenne a muki akkor nem lenne #7747 -
#7759 Emlekszel meg 2012. okt. 30. 13:34 | #7722
Ez alapjan a kep igaznak tunik mivel az IDF akcio tegnap kezdodott ellenben mar elotte hetekkel folyt a lovoldozes Gazabol Izrael fele... -
#7758 -fav
-
#7757 Melyik volt előbb (na vajon...), izrael vagy a hamas? Amelyik előbb létezett a kettő közül, az kezdte. Eleve utóbbi az előbbi nélkül nem is biztos, hogy létezne és akkor mit lőne az aknavetős muki és milyen felirat lenne a hasán? :D -
Solt #7756 Te tényleg elhiszed, hogy ez így van? :) -
#7755 -
Solt #7754 Én a cikk író undorító fogalmazásáról ( "élmény" ) beszéltem jelen esetben, ha esetleg valakinek nem ment volna át! :) -
#7753 Cool...Ezt hivjak "sebeszi-pontossag"-nak...
Vajon Apache-rol inteztek el..? -
ManoNegra #7752 -
#7751 Gondolom, talan azert,mert polgarhaboru es csak akkor erdemli ki a nemzetkozi figyelmet elegge, ha mas orszagok biztonsagat is fenyegeti az ugy..
A belso aldozatokra majdhogynem tesz a vilag... -
#7750 Mondjuk az is erdekes hogy Izrael - Gaza konfliktus rogton UN Biztonsagi Tanacs osszehivast eredmenyez... az hogy Syriaban 37000 aldozat van meg mindenki leszarja -
#7749 "Hisz legalabb annyira objektiv"
Erről azért nem vagyok meggyőződve. Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ha otthagyok valamit majdnem két évezreden keresztül, nem mehetek vissza azzal, hogy az valamikor az enyém volt úgyhogy most "szépen" visszaveszem. -
#7748 Oks.. ;)
Bar itt a Del-Sinai-n beke honol.. :)
(eszak: El Arish es kornyeke neccesebb..)
Ha majd latom az egyiptomi nehezfegyverzetet Izrael fele tartani, kikerdezem a katonakat(elkepesztoen kozlekenyek amugy errefele a katonak, csak elegge tajekozatlanok es latszik, hogy nem azert vonogatjak a vallukat, mert titkoloznak, hanem tenyleg fogalmuk sincs semmirol..egy bizonyos szint alatt) es tudositok.. :D -
#7747 Ebben az estben akkor elfogadod azt is aki csak teszem azt tegnap elottol nezi? Hisz legalabb annyira objektiv az idopont meghuzasnal hogy mit nezel.
En mind a 2 oldalon a gyerekeket es a civileket sajnalom.
-
#7746 Az lehet, bár én az időrendi sorrendet még mindig bő 100 évvel ezelőttről kezdem nézni, és nem 60, vagy ~2000 évvel ezelőttről :D -
ManoNegra #7745 Vigyázz magadra! -
#7744 mondjuk ha csak szimplan idorendi sorrendet nezel akkor belathato szerintem :) bar lehet tevedek -
#7743 Ja, "úgy kezdődött, hogy visszaütött"...klasszikus :) -
#7742 Jelenleg a Sinai-fsz.en vagyok(itt elek) es a helyi lapok szerint mozgositottak a tartalekosokat is Izraelben..Hab a tortan, hogy a kiroi vezetes(a helyi mediak tudositasai alapjan) elegge konfrontativan nyilatkozik(a Mubarak rezsim idejen ismeretlen harciassaggal) az ujabb izraeli katonai muveletek miatt es osszeult a belbiztonsagi-tanacs, h megvitassak a "helyzetet"..Kivancsian varom, h csak szajkarate, vagy komolyan gondoljak, hogy: " Egyiptom nem nezi tetlenul az ujabb izraeli agressziot..!" -
#7741 -
#7740 Mivel egesz ejjel lottek Gazabol Izraelt en megertem -
#7739 Ujabb gazai offenziva kezdete, vagy csak a "szokasos" tisztogato-hadmuveletek..?: "..Az izraeli légierő és a szárazföldi tüzérség támadásai ezekben a percekben is folynak a Gázai övezet ellen. Az izraeli hadsereg közben több katonai egységet irányított át a Gázai övezettel határos Negev sivatagi országrészekre, de a tartalékosok általános mozgosítását elrendelő, úgynevezett 8-as behívókat még nem kézbesítették az izraeli polgároknak..." -
#7738 Erdekes hogy a 2 hete tarto folyatos raketa tamadas nem jelent meg. Bezzeg szegeny bacsi aki anti tank raketaval lott ki egy iskolabuszt meg igen. -
Stockbauer33 #7737 Komolyak a cikkalatt a hsz-k.Mert szeresük s zsidokat -
Solt #7736 hír24
"Az élményről Facebook-oldalukon számoltak be." Vajon fordított esetben is élmény lett volna? -
ManoNegra #7735 Újból felmelegedhet a lezuhant bejrúti Malév-járat ügye
A lap utalt arra, hogy a géppel utazott volna 53 utas, aki nem jelentkezett beszállásra. Feltételezések szerint ők az akkor Budapesten tartózkodó, a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) képviseletének megnyitására érkezett küldöttség tagjai lehettek. A gépet minden bizonnyal lelőtték - jegyzik meg. -
Interstate 95 #7734 "Ha elég sokáig mondod, akkor lehet, hogy bejön" - Ez egy NWO -s körökből való álláspont, és totálisan egyet értek vele. (The Secret)
Figyeljünk inkább a lényegre, ne a kamubalhéra. -
#7733 10/28/2012 New Revelations on Attack in Benghazi with Bret Baier - Fox News
-
Nemzsidó #7732 Drámai fordulat: Netanjáhu – Lieberman szövetség (okt. 25.)
Binjamin Netanjáhu miniszterelnök és Avigdor Lieberman külügyminiszter bejelentették pártjaik, a jobb-közép Likud, illetve a legtöbb megfigyelő által szélsőjobboldaliként minősített Jiszráél Béjténu (Izrael az otthonunk) listáinak egyesítését a soron következő választásokon.Netanjáhu és Lieberman a lista-egyesítésről titkos tárgyaláson döntöttek az elmúlt néhány nap során, amelyről a két pártnak csak néhány vezető kádere tudott. A két párt a 2013. év elején megtartandó Kneszet-választáson közös listán indul, vagyis a választók egy cédulán szavazhatnak a Likud – Jiszráél Béjténu listára. A két párt ugyanakkor megőrzi szervezeti önállóságát.
Egyesek máris a Likud "öngyilkosságáról" beszélnek, minthogy a Likud törzs-szavazói a "keleti", afroázsiai eredetű zsidók százezrei, akik a moldovai Lieberman személyében a volt Szovjetunióból származók és az askenáz (európai) zsidó >>>európai zsidó??? Olyan mint a néger eszkimó?(Nemzsidó megjegyzése)<<< "ellentábor" előretörését láthatják, az ő rovásukra. Ezeket a tömegeket, legalábbis komoly hányadukat – egyes megfigyelők szerint – a Likud választási egyezsége az "oroszokkal" a hangsúlyosan afroázsiai hátterű és vallásos SASZ párt szavazótáborába terelheti.
A beszédek elhangzása után Seli Jechimovics, az Ávodá (Munkapárt) főtitkár-asszonya a rádióban úgy nyilatkozott, hogy aki egy józan és cionista szellemű pártként szavazott eddig a Likudra, most be kell látnia, hogy tévedett. Ezért pártját, az Ávodát mint haladó, népi, ugyanakkor a cionista hagyományokat is követő középpártot ajánlotta a szavazók figyelmébe. Jechimovics egy jövendő "Lieberman-kormánytól" óvta Izraelt.
Zehává Gálon, az Ávodától balra elhelyezkedő Merec párt főtitkár-asszonya már egyenesen "fasiszta hatalomátvételt" vizionált. >>> mert ismeri őket<<<