13596
H001.jpg
  • Susarc
    "Szükségtelenül lőttek találomra kiválasztott házakat
    Benny Gantz vezérkari főnök tegnap meglátogatta a délen állomásozó csapatokat, és azt mondta a hadosztályok vezetőinek az Ynetnews izraeli hírportál beszámolója szerint: "Arra kérlek, figyeljetek arra, hogy ne lőjetek szükségtelenül találomra kiválasztott házakat." (Ez a legtökéletesebb cáfolata annak a zsidó hazugságözönnek, amivel már egy hete vezetik félre a világot, ti. hogy "sebészi pontossággal" kiválasztott célpontokat támadnak, és céljuk a civil áldozatok elkerülése. Ez utóbbi persze már a civilek - köztük eddig a pillanatig 24 gyermek és 10 nő - számát tekintve sem hihető - vagy pedig szándékosan civileket is kiválasztanak "sebészi pontossággal", hogy így törjék meg az ellenállást"
  • Molnibalage
    Miért, a hamasz mennyire "figyelmes"? Olyan röhejesen totálisan kettős mércét alkalmaznak itt egy trollok, hogy az már nekem fáj..
  • Strahd_
    itt viszont igen

hasonlot mutass Hamas oldalrol , ertem en hogy itt par embernek elfogadott ha palesztinok tamadnak civil zsidokat, ha sziriaba a hadsereg oli a civil lakossagot, de az nem hogy a masodlagos robbanasokban illetve lako epuletekbol kilott raketakra valaszkent Izrael odalo. en sajnalom a civil aldozatokat mind a 2 oldalon, es jo lenne ha ennek az egesznek vege lenne, de ez nem erdeke a Hamasnak ha az lenne mar reg nem lovoldozne.

mas

02:22
    U.S. is sending three warships to Israeli coast to be at the ready to evacuate U.S. citizens

• jackoneill90
    Jön a világvége. Izrael elintézi dec 21-re. a Maják látták, hogy ők idézik elő,csak kódolták.
  • Sippie
    Itt már nem voltak olyan figyelmesek a távoli rokonaid

De javaslom neked ezt az oldalt itt nézegetheted kedvre a számszerű statisztikákat, és képeket.
  • Molnibalage
    Zárják.
  • fonak
    Szerintem te is vegyél vissza, mert a végén megint lezárják a topicot.
    Persze ez a másik félre is vonatkozik, akihez Solt szólt...
  • Strahd_
    A kepeket elnezve megertem a felhaborodasod amit az arabokkal szemben erzel hogy a sajat nepuket meszaroljak halomra sziriaba mint ahogy linkelted is a bizonyitekot, mondjuk en Hamas es gazai kepekre lettem volna kivancsi hamar erre valaszoltal volna.
  • Strahd_
    Mondom ne Sziriai kepet kozolj vagy arrol is a Gazai offenziva tehet?
  • Gabic11
    A Hamasz és Izrael megállapodott a tűzszünetről
  • Solt
    Higgadj le szerintem...
  • Susarc
    ÉN SZÉGYELLEM MAGAM ,HOGY A HOZZÁ HASONLÓ SENKIHÁZIAK MAGYAROK LEHETNEK EGYÁLTALÁN!
  • cataflam02
    Elég lesz most már.
    Ne vitatkozz vele felesleges.
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
    mekkora egy szar ember vagy te!

• Strahd_
    En legalabb 1 peldat tudtam mutatni,
    Szerintem most te kovetkezel, mutass peldat amikor nem civileket lo a Hamasz. Sok sikert. Tudom en hogy te tenyekre nem vagy kivancsi csak frocsogni akarsz :) azert probalsz olyan ervekkel dobalozni ami 2008 ba vagy meg regebben tortent es ravetiteni a most folyo esemenyekre. Mondjuk ez tipikus postolj meg kepeket a gyerekekrol mint tetted eddig is... mert az is a kozel keleten tortenik ok ok nem Gazaban vannak azok a sebesultek hanem Syriaban de ez cseppet se lohassza le harcias kedved. Vagy tegy te is ugy mit a barataid... az altaluk megsebesitett gyerekkel peldaloznak hogy a szemet izraeliek... lasd Kiryat Malachiban sebesult kislanyos kepet.

Koszonom elore is az erofeszitesed.
  • Susarc
    persze,hogy nem mezei dózer volt! mivel gondolom te sem hagynád ha a lakhelyedet mondjuk a Románok vagy a Szlovákok elkezdenék eltolni....tehát mikor legközelebb jönnének önkénysen területeket foglalni már raknának pánclkt is arra a dózerra.....és mikor nagyanyádat aki 90 éve ott él és védi az idegenekkel szemben a házatokat kilapitanák,te hangosan felrühögnél a halálán és csak annyit mondanál "megérdemelte a jutalmát"!

kezdek hányni tőletek!
  • Molnibalage
    Kisfiacskám, aki egy dózer elé fekszik, amiből nem nagyon látni ki - mert nem mezei dózar volt az ám - az nem áldozat, hanem darwin díjra jelölt szerencsétlen, aki végülis megkapta jutalmát...
  • Molnibalage
    Az ügynök szó erős kiefejezés. Egy olyan ember volt a túloldalon, aki tárgyalóképesnek bizonyult és képes volt eredményt felmutatnu izraeli szempontból. Valódi ügynökök nevét nem szokták csak úgy elkotyogni, mert esetleges kontaktjait is veszélybe sodorhatják ezzel. Te komolyan azt hiszed, hogy aktuális kémtevékenységről a neten fogsz olvasni? Ott csak a buktákról értesülsz, vagy még azokról sem...
  • Susarc
    P R O P A G A N D A !

linkeld ezt a videót annak az amcsi csaj a szüleinek akin átment egy páncélozott munkagép ami épp önkényesen dózerolta a civil lakosok házait,hogy új Iraelieket tudjanak betelepiteni!
  • Strahd_
    IAF pilots delay striking their target due to civilians

• fonak
    Hát, azt pl. az izraeli sajtó írta meg, hogy a pár napja először likvidált Hamasz-parancsnok pl. "Moszad-ügynök" volt. Csak már nem volt használható, ezért likvidálták. Nyilván tele van hasonlókkal az összes palesztin szervezet (na nem úgy kell érteni, hogy az izraeliek beküldenek arabul beszélő embereket akik beépülnek, hanem némi pénzért találnak olyanokat, akik együttműködnek, infókat adnak stb.).
  • Strahd_
    Egypt PM says Gaza truce deal may be close By REUTERS 11/19/2012 14:43
  • Susarc
    az lesz a "poén",hogy meg is fogják tenni.....
  • Solt
    Azért azt ne feledd, hogy kell olyan is a stábba, aki szombaton is dolgozik! :D
  • Gabic11
    Havas Henrik zsidó???, mindig óriás aranykereszt van a nyakában...

minden lehetséges ;-)
  • Solt
    Felszólítják??? Hmmm... egyébként szép kis lista! Még jó, hogy nem te írtad, mert megkapnád egyből, hogy "összeírod a zsidókat"! Ami ugye nem szép dolog...
  • Susarc
    hogyaza!

"Felszólítjuk a magyar kormányt, hogy a gázai helyzettel kapcsolatban tegye világossá: elítéli a Hamász terrorista politikáját és szolidáris a civil lakosság védelmét szolgáló izraeli katonai akcióval" - áll a közleményben, amelynek aláírói között feltüntetik Bruck Gábort, Czeizel Endrét, Feldmájer Pétert, Gábor Györgyöt, Giczy Györgyöt, Gordon Gábort, Hack Pétert, Havas Henriket, Hegedűs D. Gézát, Kornis Mihályt, Konrád Györgyöt, Magyar Györgyöt, Németh Sándort, Székely Gábort, Tatár Györgyöt és Ungvári Tamást."

kis illusztráció a Hitgyülitől...

• Molnibalage
    Tudod az olyan szintű beszólás volt, mint a Tanú című filmben a pecázós rész. Biztos imperialista békaemerek meg ürgebőrbe vart csomagok.

OMG...
  • Susarc
    honnan tudod,hogy ezek nem Moszad-os ügynökök?
  • Strahd_
    18+ lemaradt, es hogy a film keszitoje egy Palestin Gazabol
  • Strahd_
  • Susarc
    logódba szúrjad bele a dévid csillagot vagy tetováld a homlokodra
  • PSG 1
    Akkor mar csak a valosagertelmezes kerdeseben lehetne dulore vinni a dolgot, de ez vegnelkuli lenne es nem a topic terjedelme... ;)
  • Molnibalage
    Szerintem meg orbitális marhaság.
  • PSG 1
    En nem tartom magam antiszemitanak(mert nem itelem meg a zsidok cselekedeteit, h "jo" vagy "rossz"..)
    Amit Ford(allitolag) mondott,pusztan teny...
  • PSG 1
    Igazad van..sosem az szamit ki mondja, hanem, hogy mit mond(megfelel e a valosagnak, vagy sem..)

Az idezet megfelel, akarki mondta is...
  • Strahd_
    9:57 egy Iskolát talált telibe a Hamasz-rakéta

Mindekozben az Izraeliek...