13596
-
Solt #8411 A tűzszünet feltételei -
#8410 Megint ez az egyoldalúság... Az palesztín rakétázgatás álodzatainak talán volt? A kérdésed eleve marhaság. Miért? Járulékos veszteségét katonai műveleteknek veted össze terrorcselekmények emberáldozataival. Szezon és fazon.
Eszemfaszom megáll. -
Anonymusx #8409 Szerintem az egyetlen terrorista az izrahell.
Amúgy jöttök itt a bírósági tárgyalásokkal, azoknak a gyerekeknek, és nőknek akiket a mocskos zsidók gyilkoltak le, volt tárgyalásuk?
Kár hogy nem fognak össze a terrorállam ellen az arabok..
-
#8408 Azon a motoros képen én nem tudom mi olyan nagy szám. Terroristaként vannak beállítva mindenhol és akkor meg kéne lepődni egy ilyen képen? Egyébként nyilván ez egyedi eset, ezért ilyen roppant felháborító, mindenhol máshol a törvényes és korrekt bírósági tárgyalásig ötcsillagos ellátásban részesítették az árulókat, nem volt ez máshogy 70, 200, meg 1000 éve sem.
Amúgy jogos, ha abba nem lehet belekötni, ami a videóban van, akkor célszerű abba belekötni, ami nincs benne -
#8407 Ha már ennyire "oldalazunk"...
http://emiksz.blog.hu/2012/11/22/free_palesztina
A linkelt videóban valahogy kimaradt - nahát, micsoda melepetés - az rész, ami az arab testvérek megszállását említené... -
#8406 -
#8405 Erre lehet azt mondani, hogy a palesztín vezetés nem tud mindenki leállítani. Ahogy nem állhat minden ember rendőr, úgy egyéni idiótákkal sem lehet mit kezdeni. Persze, hogy ezek mennyire egyéni kezdeményezések, azt bizonyítani lehetetlen... -
#8404 es ha most Izrael folytatja ahol abba lett hagyva akkor ay lesz Izrael megszegte a tuzszuneti megallapodast.... -
#8403 eddig 12 raketa
hir -
TomDantes #8402 Nahát. Milyen meglepő. A palesztinok nem tartják be a tűzszünetet. Ez ugyanolyan meglepő mint amikor a legutóbb kötöttek tűzszünetet és kapásból megszegték. De én felszólítanám Izraelt önmérsékletre, és ne lőjjön már vissza! A palesztinok meg had rakétázzanak már egy kicsit. Nekik is kell szórakozás. -
#8401 21 tol tuzszunet, ergo 21 ota "csak" 5 varost lonek Gazabol -
#8400 "A security cabinet meeting on the attempts to reach a ceasefire in Gaza has concluded. State sources say Israel intends to continue the negotiations in an effort to garner international support for a future Israeli operation that is to be launched if Hamas violates the terms of the truce.
Meanwhile, the Israeli offensive on Gaza continues. (Attila Somfalvi)" -
#8399 "Israel is expected to announce a unilateral ceasefire that isn't stipulated on an agreement with Hamas. Officials estimate that if Israel holds fire, Hamas and other Palestinian groups in Gaza will face heavy pressure to do so as well."
Kotve hiszem -
Gabic11 #8398 Az arab-izraeli háború (1948) a 'másik' oldalról -
#8397 Meglátni, megnyomni gomb, lenni nagy villanás, és jönni 72 szűz kisjány!
-
#8396 Esemeny nyoman oromunnep tort ki Gazaban. -
#8395 Magen David Adom reported mass casualties in a bombing in a Tel Aviv bus. -
#8394 Szimpatia tuntetes Hamas mellet... :) viccess igy befejezni nem?
-
Stockbauer33 #8393 -
Drubowski #8392 Israel Steps Up Attacks, Gaza Returns Fire - Képgaléria
Israel - Gaza conflict - Képgaléria -
#8391 "GAZA - Palestinian gunmen shot dead six alleged collaborators in the Gaza Strip who "were caught red-handed," according to a security source quoted by the Hamas
Aqsa radio on Tuesday.
"They possessed hi-tech equipment and filming equipment to take footage of positions," it said.
The Hamas radio said the men, who were suspected of working for Israel, were shot. It did not elaborate.
Gunmen chained the body of one of the alleged collaborators to a motorcycle and dragged it throughout the main streets of Gaza City.." -
#8390 6 embert kivegeztek nyilvanosan mert birtokoltak technikai eszkozoket, telefon kamera es biztos kemek alapon. -
Solt #8389 Értem én, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy pont az ilyen csúsztatások miatt nem hiszek el már semmit... -
#8388 Itt mit látunk? Valamiféle leszámolást? -
#8387 mindekozben Gazaban
-
#8386 Beer Shevat/Asdod/Askelont lovik 12 eve ergo analogiat tekintve
Magyarorszagi leptekben Debrecennek felelne meg vagy Pecs nek -
Solt #8385 A karszalagot... -
ManoNegra #8384 Vagy a karszalagot? -
ManoNegra #8383 Mind a kettő a fegyvert nézi, szegények. :-/ -
Solt #8382 Nem azért csúsztatás, mert nem Debrecen szerepel rajta... Budapest az ország legnagyobb városa, mint ilyen Tel-Avivval analóg. De, ha a főváros menti analógiát nézzük, akkor is... Tel-Avivot, vagy Jeruzsálemet rakétázzák 12 éve minden nap? Ha nem, akkor miért az van a képen?
-
#8381 De ha javit a megiteleseden akkor kerd meg a keszitot hogy irja at Debrecenre es akkor mar valos mivel Beer Sheva egyetemi varos akkor legyen Debrecen a kepen es akkor maris helyre all a lelki beked :) -
#8380 Orbanos kep csusztatas mert fovarost jelol meg es nem Debrecent.
Hisz Jeruzselemet se lottek ami a fovaros.
En neztem a videot akkora panik azert nem volt, menekultek az emberek...
ami vicces hogy kesobb ugyanez a video a CNN en mar mint Gaza volt feltuntetve. -
remark #8379 "ISRAEL DEFENDS ITSELF" -
Solt #8378 Ha 91 óta először lőttek rakétát, akkor például az "Orbános" kép amit linkeltél nem csúsztatás?
Én Tel-Avivot azért említettem, mert ott van ismerős, és azért, hogy érzékeltessem a valóság és a hazai média tálalása közti különbséget.
Például,
"Tel-Avivnál, a Földközi-tengerbe csapódott be pénteken egy Gázai övezetből kilőtt rakéta - közölte az izraeli rendőrség.
Immár a második egymást követő napon érte el palesztin rakéta Izrael legnagyobb városát. Egy szemtanú az AFP francia hírügynökségnek azt mondta, hogy a rakéta 200 méterre csapódott be attól a tengerparti úttól, amelyen az Egyesült Államok nagykövetsége is fekszik. A robbanás óriási pánikot okozott a tengerparti strandon."
HVG -
#8377 -
remark #8376 Ez tényleg megoldás, hát nem érted? Hisz ez megoldás az USA esetén is, Izrael esetén is (a sort lehetne folytatni). Csak le kell másolni amit a nagyok, a sokat dicsért és kitüntetett államok csinálnak, nem? -
remark #8375 Sok hülye mit éljenez Bin Ladennel kapcsolatban... -
#8374 Ez tenyleg megoldas ahelyett hogy utakat, korhazakat, ovohelyeket, iskolakat epitenek.. gratulalok kerdes miert nem kapnak? az a 400 milla amit kaptak qatartol hova kerult? Az a penz amit az EU tol kaptak hova kerult? -
#8373 a kepedre valaszkent, ki ki szajize alapjan latja...
-
remark #8372 Megoldom én neked ezt is: kapjanak a palesztinok napi 8 millió dollár támogatást, hogy jobb fegyvereket tudjanak szerezni maguknak.